- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAID
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Mindreader
tag
Kapott mostanában valaki internet túlforgalmazásról mailt? Én csak most vettem észre hogy a múlt hónapban kettőt is kaptam, de nem vettem észre semmi változást, és vissza sem fogtam magam. Kb 600-700 GB az adatforgalmam.
-
horush
addikt
válasz Mindreader #5301 üzenetére
Mivel a upc-s mailemnek nem tudom sem az id-jét, sem a pw-jét így nem tudom, hogy kaptam-e. De most kíváncsivá tettél, úgyhogy lehet előkeresem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Levelet nem kaptam, az adatforgalmam 500GB/hó körül van!
-
titán
Nekem 2010 nyara óta havi szinten 1,5-2 Tb az adatforgalmam és szinte minden hónapban megkaptam a 2 e-mail-t, ha meg nem jött akkor erősen hiány éreztem volt miatt
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
S-Attila
senior tag
válasz Gubek-Einste #5304 üzenetére
Nem hiába mondják, hogy az internet ártalmas. Még elvonási tüneteket is produkál.
-
Mindreader
tag
válasz Gubek-Einste #5304 üzenetére
De gondolom akkor nem korlátoztak be, csak fenyegetőztek, ugye?
-
titán
válasz Mindreader #5306 üzenetére
Természetesen nem korlátoznak.
Tavaly januárban volt egy korlátozás azért de akkor többen is jelezték itt a fórumon (és máshol is), hogy nekik is korlátozták. Ez valamilyen országos lehetett és hosszú évek óta az első volt, talán valami erőfitogtatás vagy hasonló okán csinálták, vagy egyszerűen volt a rendszerben valami ami miatt ezt meg kellett csinálni, nem tudom. Ekkor kb 2 hétig voltam limitálva úgy nagyjából de csak a feltöltés volt erősen limites (10 helyett volt kb 1-1,2), a letöltés azért ment ha nem is max sebességgel.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Leveeehu
tag
SuperTV2 már elindult, valaki már megtalálta?
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz Leveeehu #5308 üzenetére
Már a múlt hét óta ki vannak rakva a frekikre az új csatornák (legalább is Budapesten így van), ma reggel pedig terv szerint elindult mind az SD és mind a HD változat.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Leveeehu
tag
válasz Intruder2k5 #5309 üzenetére
Ja jó, én analógon kerestem
Eddig PRO4 volt analógba? Mert szerintem nem.
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz Intruder2k5 #5312 üzenetére
Téves
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #5313 üzenetére
Gondolod, hogy bővítik az analóg kínálatot? Vagy majd kiveszik a NatGeo-t, és lesz helyette SuperTV2?
-
titán
válasz Intruder2k5 #5314 üzenetére
Nem valószínű, hogy lesz analóg bővítés, max akkor ha valamelyik csatorna kiesik, inkább csökkentés lesz, hogy több hely legyen a digitálisoknak/netnek.
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #5315 üzenetére
Ja jó, akkor egyre gondoltunk, csak félreértettelek! Azt hittem, hogy a "Téves" megjegyzésedet az én hozzászólásomra írtad!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Intruder2k5 #5316 üzenetére
Véletlenül írtam ide, ezért tettem off-ba.
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #5317 üzenetére
Igen, utána már rájöttem, csak ha folytatólagosan olvasod a topikot, akár az én hsz-emre is passzolhatna...
-
BRIKLY
veterán
Mediabox-on hogy lehet megnézni a jelszintet?
-
MODERÁTOR
-
BRIKLY
veterán
válasz Intruder2k5 #5320 üzenetére
-
MODERÁTOR
Nem! Lapozz tovább a PageDown gombbal... Ilyesminek kéne lennie!
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz Intruder2k5 #5322 üzenetére
Ja,megvan,csak várni kellett.
Hát ez nem valami bíztató
jópár csatornánál azt írja nincs jel..
pedig a kábelezés rendben.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
BRIKLY
veterán
válasz Intruder2k5 #5324 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
BRIKLY
veterán
válasz Intruder2k5 #5328 üzenetére
Hát nem tudom... kábelnek jónak kell lennie eddig arról ment az analóg gond nélkül. igaz,1 osztóval több van előtte mint a modem előtt,de akkor is.
Ja,meg nem mint ha érdekelne,de a videótár nem megy,szintén jelre panaszkodva.
Azt tudom még hibának elképzelni,hogy mikor első beállítást csináltam a 880-as kódra Nyíregyházát írt,én meg Besenyszögön vagyok.Sehogy sem tudtam rávenni hogy Besenyszögöt írjon.(#5330) Intruder2k5 : A közelében van,megnézem mindjárt,csak megy egy letöltésem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
BRIKLY
veterán
válasz kabelmania27 #5331 üzenetére
Igen.
-
BRIKLY
veterán
válasz kabelmania27 #5331 üzenetére
-
MODERÁTOR
Ez is teljesen jó! Nálam ettől a bejövő is sokkal rosszabb! Jelenleg ezt látom a modemben...
...és ezt követően a box előtt van még egy négyes, és egy kettes osztó! Amit fentebb linkeltem képet, az pedig még nyári érték volt, tehát attól már csak jobb lehet nálam a jelszint a box-ban! Most nincs kedvem fényképezni!
Továbbra is azt mondom, hogy az a box sz@r!
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
félisten
Visszaállíthatod az eredeti kábelezést, hasonló véleményen vagyok mint Intruder2k5.
Alap kábelezéssel tökéletes a 40es adási, nyáron nem lesz vele probléma van tartalék.
Ha két kettes után 42 a modem adási szint akkor a vissziránnyal nincs probléma, boxnak is fel kellene tudni jelentkezni a hálózatra.
Próbálj meg egy áramtalanítást, hátha segít.
Intruder2k5:Jók az értékeid, mondtam nyáron hogy meg fogja haladni a nullát. Mit szólsz ezekhez az értékekhez??[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #5336 üzenetére
Tudom, hogy jók...
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #5337 üzenetére
Nyáron szintezés előtt 1-5körül volt, szintezés óta 10körül van, legmagasabb érték eddig 13,9 volt, kíváncsi leszek -10fokba felmegy e 15ig. Ismerősnél kettes és hármas splitter után ilyen volt a max
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 18.9 dBmV 39.7 dB
Channel 2: 18.9 dBmV 40.4 dB
Channel 3: 18.8 dBmV 40.8 dB
Channel 4: 18.8 dBmV 39.9 dB
Channel 5: 19.7 dBmV 40.7 dB
Channel 6: 20.0 dBmV 41.2 dB
Channel 7: 20.0 dBmV 41.3 dB
Channel 8: 19.5 dBmV 40.6 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 32.2 dBmV
Channel 2: 32.2 dBmV
Channel 3: 32.2 dBmV
Channel 4: 33.0 dBmV
50/5 sokáig egy feltöltési frekin ment a modem, október óta már négy üzemel.[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz kabelmania27 #5340 üzenetére
Most meg Nagykanizsa.. megszámoltam,17 csatornánál nincs jel.
25/1,5-ös a net
-
MODERÁTOR
-
BRIKLY
veterán
válasz Intruder2k5 #5342 üzenetére
Igen.880-> Besenyszög.csak ezen kívül még sok más település is ezt a kódot kapta.
-
MODERÁTOR
-
BRIKLY
veterán
válasz kabelmania27 #5345 üzenetére
Magyarul ha kérhetlek.
-
BRIKLY
veterán
válasz kabelmania27 #5347 üzenetére
Nem egészen,de nagyjából igen
-
BRIKLY
veterán
válasz kabelmania27 #5349 üzenetére
Ez így nekem magas.vannak adók amik szép tiszták, pl TV2, RTL klub,stb,vannak amik kevésbé,pl Pro4
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Dell notebook topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest