Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • retesz147

    addikt

    válasz ulaci78 #2866 üzenetére

    Csak pár napja van meg a gen2, eddig nyílegyenesen hajszálpontosan visszatalált (kerülve az akadályokat), ma volt egy kis anomália, a végén kifejtem.
    Ferde térképet eddig nem tapasztaltam.

    Többen panaszkodtak mostanában a gen1-re ferde térképre és a konklúzió talán az lett, hogy a beszűrődő napfény lehetett, éles árnyékok, napfény a padlón, az kavarhatja meg a szenzorokat. Visszaolvasol pár napot, megtalálod.

    Próbálj lesötétíteni a próbák idejére, esetleg nem sötétítve a dokkot kicsit máshova helyezve, elforgatva, másik szobába. Esetleg, amikor nem volt hiba, nem volt borús az idő?, amikor meg hiba volt, nem sütött be a napocska?

    Amikor visszaindul, már az elejétől fogva nem tudja merre jár?, vagy útközben bolondul meg? Nincs változtatás az alaprajzban takarítás közben (székek pakolása, tárgyak ide-oda mozgatása)? Útvonalba nem süt bele a nap?

    Minden takarítás elején törli a térképet és újat kezd.

    Még nem csináltam olyat, hogy napokkal később az előző takarítás térképén adtam volna ki zónatakarítást, viszont ma olyat csináltam, hogy takarítást befejezte, jött az értesítést, hogy megy vissza a dokkra, de megállítottam és a lakás közepén pihent, míg haza nem értem, kb 6 órával később, átpakoltam az egyik szobát és kiadtam az zónatakarítást, ezt befejezve tért csak vissza a dokkra.
    Ilyenkor a térkép megmaradt, az útvonalak törlődtek róla.
    Egy érdekességet észrevettem, hogy zónatakker után visszamenetelkor a térképről a dohányzóasztal lábai hiányoztak, nyilván a visszameneteli útvonalba ez benne volt, így jól nekirongyolt mindkét lábnak, de gond nem volt, kikerülte, majd folytatta útját, nem téved el ettől, visszament 1-re a dokkra, csak közben volt 2 asztalláb. Nyilván az asztalt nem mozdítottam meg.

    Megelőztek :)

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 13 eu dev...

Új hozzászólás Aktív témák