- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vince
őstag
válasz szimi57 #18758 üzenetére
A kapcsoló benne van a miuihuban, de nem működik, nem lehet visszakapcsolni a dokkikon feliratokat. Ahogy a tükröződésüket sem, pedig arra is van kapcsoló.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
kerobi
senior tag
válasz mdraco #18749 üzenetére
Remélem ebben már kijavítják az üzenetértesítési anomáliát, mert ez felháborító, hogy nem jelez hanggal a telefon. Vagy nem azonnal. Pedig Push email van beállítva. A hibát jelentettem is nekik.
Az unofficial oreo romok jók ebben a tekintetben? Pl liquid remix, nitrogen os? -
nyikszi
őstag
válasz plömplöm #18762 üzenetére
Rányomsz hosszabban és felül megjelenik egy kuka, arra ráviszed és törölted is. A -1-et nem tudom hogyan kell törölni. Nem zavar. Bár jobban örülnék ha körbe lehetne tekerni a lapokat, tehát az utolsó után az első jönne. Erre valaki?
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
vince
őstag
válasz nyikszi #18766 üzenetére
miuihu (és szerintem multi [xiaomi.eu] verzióra is igaz) esetén van kapcsoló a gyorskártya (mínuszegyedik lap ) kikapcsolására és az még működik is
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
plömplöm
őstag
válasz szimi57 #18772 üzenetére
sajnos nem aktív ez a zárolás. amúgy google launchert használok, szóval nem hogy nem aktív, de teljesen passzív is, azaz szürke maga az állítási lehetőség is. itt amit állítani tudok, az egyedül a memory status kijelzése.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
csabulaxi
senior tag
válasz spiderpig820 #18775 üzenetére
Köszönöm, igen úgy sikerült átméretezni.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
albiosz
őstag
Remekül működik a naptáras buli azóta, köszi nektek!
Újabb kérdés: névjegyeknél hol tudom vezetéknév szerint rendezni? Sehol se találom.
-
Styleair
aktív tag
válasz kerobi #18767 üzenetére
Én is Nova Launcher - t használok. Mindent úgy állítok, ahogy akarok. Az itt, több user által felvetett tucat problémát, megoldja.
Mindeki próbálja ki bátran!
Naptár első oldalon? Bármekkorában.
Google kereső eltávolítása? Vagy feledleges ikonok? Simán! StbXiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Styleair
aktív tag
-
zsoltex70
csendes tag
Egy kicsit off van/volt másnak is problémája 4x-en OTP SmartBank-ban a QR kódos azonosítással? 2 hónapja a QR kód beolvasás után nem megy tovább, a jelszót sem kéri, azt írja hogy vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az sms azonosítás működik, az appot tudom használni, csak a rengeteg sms díját felszámolják köszi
-
albiosz
őstag
válasz Teaway #18780 üzenetére
Köszönöm, telefonkönyvben kerestem...
Nade a mai bónusz kérdés, gondolom már unjátok, de minden kezdet nehéz. Szóval fájlkezelő. Van 2 készülék, feleségemé és az enyém. A színen kívül minden ugyanaz, még a témát is beállítottam ugyanarra most, hogy szemléltessem. Nekem a fájlkezelőben nincs beállítások opció. Enyém. Feleségemé, pirossal karikáztam melyikre gondolok.
Sehol máshol nincs ilyen lehetőség. FTP miatt kéne amúgy. Rendszeralkalmazás frissítést nem talál a gép.
[ Szerkesztve ]
-
llll
senior tag
miuhu-t honnan tudok letölteni?
(az összefoglaló linkjéből nem, illetve a multitool sem tudja)Soha többet DPD!
-
siddis
őstag
válasz zsoltex70 #18787 üzenetére
Valamelyik verziónál tudom hogy volt nemrég valami probléma QR-reader-el, de már nem emlékszem melyik volt pontosan, az is lehet hogy valamelyik developer volt.
Ezt a szétkapcsolást-összekapcsolást eljátszottad.? Más fajta QR-t sem olvas be az olvasó.? Egy másik, mondjuk a Play-ről letöltött QR-olvasó mit csinál.?-- Aux armes, citoyens --
-
speedbump
tag
Sziasztok. A gyári fényképező alkalmazásban a képernyő kb 20%-át elfoglalja az exponáló gomb és társai, emiatt 16:9 arányú képet elég nehéz készíteni, mivel a készítendő kép kb 20%-a ki van takarva amikor készíem. Van mód ennek a kisötétített felületnek az eltüntetésére?(MIUI 9)
köszönöm.
Ezen a képen lehet látni, hogy miről beszélek (képernyő jobb oldalán):
https://i.ytimg.com/vi/iHxTsoGQiGU/maxresdefault.jpg -
speedbump
tag
válasz grafnet #18795 üzenetére
Azt értem, hogy 4:3 aránynál ez nem gond és azt is, hogy a 16:9-es kép is elkészül. Viszont 4:3-as képet 10 éve nem csináltam úgy viszont elég nehéz 16:9-es képet készíteni, hogy nem látom pontosan mi van a kép ötödén. Pl csoportképnél tippelnem kell, hogy vajon mindenki benne van-e a képben.
-
speedbump
tag
Én pedig írtam, hogy értem, nálam is ugyanennyire átlátszó. Ezzel együtt szerintem elég zavaró, nyilván a fényképezőgépeknél (és más telefonok kamera alkalmazásánál) sem véletlen, hogy minél kevesebb részét takarják ki a képernyő hasznos részének. Úgyhogy még mindig ugyanaz a kérdésem: van lehetőség eltüntetni ez a félig átlászó szürke részt?
-
wanted5
őstag
Az mitől lehet, hogy nem kapcsolja ki a wi-fi-t lezárt képernyőn? Próbáltam, "csak töltőn", és a másik beállítást is, de semmi, újraindítani is próbáltam.
Nemrég csináltam, egy hard reset-et, de azóta kisebb-nagyobb szoftveres problémákba futok bele, viszont az akku jobb lett
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
trebrona
nagyúr
válasz speedbump #18798 üzenetére
Pl csoportképnél tippelnem kell, hogy vajon mindenki benne van-e a képben.
Kép széle látszik, kép kb 20%-a ki van takarva, pedig barokkos túlzás, innentől kezdve nem értem a kérdést.
Hogyan szeretnél egyszerre teljes kijelzőn képet is látni exponáló gombbal, úgy, hogy ne legyen a képben?[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest