- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
Köszi szépen. Valóban ott volt a bibi. Csak nálam nem a kikapcsolás, mert használom az ujjlenyomatot, hanem a Képernyőzár kihagyása aktív. Azért hiányoltam mert beállitottam egy tök jó zárkényernyőt órával és nem láttam soha. De marad így, már megszoktam hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
csabulaxi
senior tag
Pont ilyesmit kérdeznék, hogy van-e olyan alkalmazás ami kikapcsolt állapotában is mutatja az idő, mint a samsung a3-nál?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz csabulaxi #18053 üzenetére
bocs nem a telefon kikapcsolt állapotában, hanem mikor csak a képernyő kapcsol ki, ilyenkor jó lenne mintha egy óra lenne rápillantok, mutatja az időt
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Black_Raven
veterán
válasz csabulaxi #18054 üzenetére
Mivel ez nem amoled kijelző, ha találsz is a Playen ilyen appot, nagyon fog merülni a telefon. always on display a neve.
makoj20: még nem tudok felrakni custom romot és perpill. nem is akarok amíg nem jönnek ki az új átdolgozott Oreok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Black_Raven #18055 üzenetére
Várom a Redmi 5 Plus telefont. Az elmúlt napokban sokat olvastam kínai telefonokól s meglepett pár dolog.
-
szimi57
őstag
Nem kell műszer, az Ampere alkalmazással tudod mérni a töltést és a fogyasztást is. Gyári töltővel 1400 mA körül vesz fel. Néztem a fogyasztást. Pl. 30%-os fényerőnél 220 mA-t adott le az akksi, 100% fényerőnél pedig 350 mA-t. Több, mint 60% a különbség. Durván ez azt jelenti, hogy 6 órás kijelzőidő helyett lesz 3.6 óra.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
törölt tag
válasz Black_Raven #18057 üzenetére
A dupla kamerás MTK telefonokon nem müködik a Blokeh effekt,valamint a Szoftver sem a legjobb. Redmi 5X-en ha jól láttam van duplakamera.
-
shifty!
senior tag
Kis tok beszámoló: Nillkin Frosted Shield most érkezett meg a hét eleján, plusz fóliával. A tok fogása a korábbi készülékeimhez hasonlóan újfent kiváló, a hozzá kapott fólia mérete pont arra elég, hogy a kijelző üvgének az "értékes" részét (értsd: maga a kijelző + a gombok alul) védje, de nekem tökéletesen megteszi, lévén eddig nem volt rajta (a fullcover üvegfólia összetörése óta), és ami alatt védtelen volt, egy karc sem került rá, tehát vsz kifogtam egy jobban edzett típust.
Ugyanitt visszatértem én is MIUI-ra, 8.2.1 MIUIHU, de a telefonálásnál van bajom: bejövő hívást nagyon "nehezen" tudok felvenni, nagyon nehézkesen engedi felhúzni a felvevőgombot. MIntha egy erős spätje lenne... tapasztal valaki ilyet, vagy egyedi jelenség? Az akkuidő amúgy korrekt ezzel a kiadással, 2sim (folytonos pirosszolgáltatós LTE BP-en, és 3G a kékekkel), otthon wifi, és 2 nap 4-6 óra SOT.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
törölt tag
válasz Black_Raven #18062 üzenetére
Nyilván a snapis duplakamerás telefonokra ez nem vonatkozik. Semmi köze nincs az MTK-nak az 5 plushoz,csak nézegettem telefonokat 35-40 ezerért és elég sok MTK duplakamerás telefont láttam.
-
qge
aktív tag
-
orso0355
őstag
Na ha hazamegyek, ezt kipróbálom, én nem igazán értek hozzá, de ez nem olyan, mintha tankolásnál ugyanabba a tartályba ugyanannyi benzint lassan vagy gyorsan töltenél?Nyilván nem tud többet felvenni, mint amennyit, akár gyorsan, akár lassabban töltöm.
De azért engem is érdekel a dolog. Eddig a gyárijával meg egy másik, 2,4 A-s töltővel mértem, szinte teljesen megegyező értékeket kaptam, 4000 körül (nem emlékszem pontosan).
[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
-
törölt tag
válasz Black_Raven #18070 üzenetére
Akkor marad az 5 Plus....vagy tudsz 35-40 ért jó telefont? (Nem baj ha Xiaomi)
-
aelod
veterán
válasz Black_Raven #18070 üzenetére
+1
(#18071) makoj20
Igen. Redmi 4x.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
törölt tag
válasz Black_Raven #18076 üzenetére
Püben leírod hol látad 49+ért a Redmi 5 Plust?
-
aelod
veterán
válasz Black_Raven #18076 üzenetére
Na igen az nekem sem, minden más tetszik rajta. Általában 2 évig nyúzok egy telefont. Mire oda jutok, hogy cserélni kell jó áron lesz már
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
-
törölt tag
válasz Black_Raven #18081 üzenetére
Köszönöm!
Ha szállítással rendelem akkor van lehetőségem KP-ban fizetni vagy csak bankkártyával lehet?
"Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre?
A jövőben többféle fizetési lehetőséget is szeretnénk biztosítani, jelenleg csak az utánvét választható mint fizetési forma. Utánvétes fizetés esetén, a futárnak a csomag átvételekor kell készpénzben kifizetni a csomagot.
Fizethetek a futárnál bankkártyával is?
Nem, a bankkártyás fizetés extra költséget (kényelmi díj) jelent a vásárló számára (ami több mint a szállítási költség) ezért a szolgáltatást logisztikai partnerünk (iLogistic) nem igényelte a GLS-nél."
Tárgytalan!
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz #73029888 #18083 üzenetére
Ez szép volt! Válaszoltál magadnak. Tehát csak a futárnak fizeted a telót. Ha most rögtön megrendeled, (holnap 12.00-ig),pénteken megkapod. Átutalás/személyes vásárlás kizárva. Gondolom most is a Wayteq Europe(Budapest) a szerviz. Ja itt az új topikod[link] én már napok óta ezt nyálazom..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Black_Raven #18084 üzenetére
Jó kis telefon a Redmi 5 Plus. Csak lenne meg
-
törölt tag
válasz Black_Raven #18087 üzenetére
Jövöhéten fogom. Hátha lesz akció...
-
zoleeno1
veterán
Nálam is jelentkezett ez a hívás megszakadás probléma. Beállítottam e szerint: [link]. Viszont ez újraindítás után vissza áll UMTS-re. Ezek szerint ezt minden újraindításnál be kell állítani, vagy lehet fixálni valahogy?
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
törölt tag
válasz Black_Raven #18090 üzenetére
Majd kiderül.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Megkaptam a 4X-et!
Jelenleg full szűz, MIUI Global 8.5 Stabil van rajta (6.0.1).
Erre miképp tudom feltenni a MIUIHU V9 8.2.1-et? Csak ROM letölt, gyökérbe másol és gyári Recovery-vel install?
Fenti magyar ROM-nak vannak ismert hibái? -
zolikaDB
veterán
válasz Black_Raven #18097 üzenetére
Na jó, Mi3-on nem így volt...
Csak bl nyitás, és TWRP nélkül nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek