- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz speedbump #18796 üzenetére
Hivatalosan:
A 4:3-as kép a teljes szenzort kihasználja, jobb a képminőség, még ha kisebbnek is látod a kijelzőn a képet.
A 16:9-es a teljes kijelzőt kihasználja, viszont nem használja ki a teljes szenzort.Csinálj 4:3-ba képet, amit majd kézzel levágsz 16:9-esre. Bár, szerintem ennél egyszerűbb, ha a telefonon így készíted el a képet. (Osztálytalálkozós képet én nem ezzel a telefonnal csinálnék...)
A gombokat nem tudod eltüntetni - szerintem sehogy.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
albiosz
őstag
válasz trebrona #18790 üzenetére
És lőn, működik, köszönöm! Azt hittem a rendszeralkalmazásokban lehet frissíteni, ott pedig ugye nem talált semmit.
(#18793) grafnet: köszi! úgy tűnik a frissítés előtti verzióban nem volt helyi menü..
Amúgy így 1 nap után:
- Sima volt a költözés WP-ről. Mondjuk az sd kártya, google és outlook fiók sokat segített. Az ebben a hozzászólásban szereplő módon az sms-eket is sikerült áthozni. Percre pontos időpontot mutatnak, karakterek rendben. Pedig nem volt kevés, 5 év termése...
- A viber/messenger beállításokkal megszenvedtem, pedig az összefoglaló alapján csináltam, de már működnek rendben.
- Minden beállítás nagyon el van dugva, sok helyről kell összevadászni. Viszont ezeket nagyjából egyszer kell megcsinálni.
- Farmerzsebben kényelmes.
- Minden baromi gyors, gördülékeny. A WP sajnos már nagyon nyögvenyelés volt egy szimpla böngészésnél is.
- Jó vétel volt.Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek!
-
wanted5
őstag
válasz grafnet #18801 üzenetére
Elég sok időt hagyok, de mégis az látszik, hogy nem kapcsolja ki.
Az is látszik, hogy egy darabig jó volt, de hogy mitől bolondult meg azt nem tudom.De most már még a Drop FTP szervere se működik.
Kezd felmérgelni... annyira tetszett, amikor elsőnek elkezdtem használni, minden működött, minden király volt, most meg egyik dolog a másik után szarik be[ Szerkesztve ]
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
G@ben
addikt
Az előbb leszedtem egy beragadt szöszt az ujjlenyomatleolvasóról, ami azzal járt, hogy nem regisztrált ujjal többször hozzáértem. Azóta a szokásos rövid érintésre csak a zárképernyőt hozza fel, újabb rövid érintésre belép, vagy egy hosszú érintésre úgy lép be, hogy előtte felvillan a zárképernyő is. Hogy tudom visszahozni, hogy egy rövid érintésre belépjen?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
kerobi
senior tag
SzIasztok akkor mit kell csinálni, ha unlockoltam a telót, de csak az MI és unlocked felirat jön be? A fastbootba be tudok lépni. De a twrp-be sem tudom, hogyan kell.
[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Most akkor tégla lett a telefon? Kikapcsolni sem tudom, csak fastboot, ha ujrainditom csak az unlocked képernyő. A multitoollal feltettem a twrp-t akkor be is jött. nem csináltam vele semmit, csak kikapcsoltam twrp-n a telefont. Az oprendszer nem tölt be.
-
grafnet
veterán
válasz kerobi #18812 üzenetére
Ha van TWRP-d, akkor POW+VOL+ -t kell nyomni úgy, hogy együtt nyomva tartod (kikapcsolt készüléket így kapcsolod be), amikor bejött a Mi logó, akkor elengeded a Power-t, de a Vol+ nyomod, közben 10-ig elszámolsz, elengeded.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
kerobi
senior tag
Na sikerült újratelepiteni a twrp-t most benne vagyok. Itt jelszót kér, de cancelt nyomtam és most azt irja hogy tartsam csak olvashatóban a rendszert én lehetővé teszem a módositást a csuszka elhuzásával. Bejött a menü.
Namost ha én nem akarok új rendszert telepiteni, csak supersu-t és maradjon a gyári rendszer. -
kerobi
senior tag
oké siker. Köszi!
-
wanted5
őstag
válasz grafnet #18809 üzenetére
Már csak az lenne a kérdés, hogy mi? Semmilyen program, app nem változott, egyszer csak gondolt egyet és azóta ilyen.
Pár napja kértem egyébként bootloader unlockot (még aznap megjött az sms, hogy nyithatom) de azóta se vettem rá magam. Elvileg nincs titkosítva a telefon, tehát változatlannak kéne maradnia mindennek rajta, de félek, hogy még jobban elbaszódik minden rajta.
Én nagyon nem szeretek foglalkozni az ilyen napi szintű újratelepítésekkel, mint itt páran. Az authenticator programok meg egyéb dolgok visszaállítása meg rémálom...Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
csucsu21
aktív tag
Na meg jött a teló elsőre nagyon jó ha bármi negatív dolgot találok írok.
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
wanted5
őstag
válasz grafnet #18823 üzenetére
Így már megvan, ismerem ezt a 3 fajta romot, csak az előző hsz-edből nem esett le, hogy az EU stable-re gondolsz.Kipróbálom, egye fene.
Most próbálkoztam a nyitással, de eddig azt sehol nem láttam, hogy a telefonon belül is rá kell nyomni a nyitásra és onnan számolja a 72 órát (legalábbis a fenti útmutatóban nincs benne + ez az i.mi.com is használhatatlan, folyamatosan újratölti az oldalt)Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
csucsu21
aktív tag
Annyi furcsaságot vettem észre hogy mikor be zárom a kamerát furán kattan egyett ez másnál is így van ? nem zavaró lehet ez természetes dolog.
-
csucsu21
aktív tag
válasz Teaway #18827 üzenetére
Igen ahogy bezárom, meg nyomom a vissza gombot vagy be megyek a beállításokhoz akkor ad ki egy fura hangot de mintha magából a kamerából ( lencséből ) jönne.
igazából még nincs vele semmi gond fene bánja. csak kíváncsi voltam hogy ez ilyen e.[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
Olvastam, hogy töbeknek foltos lett a kijelzője.
Azért ugye, van akinek nem foltosodik?Mennyire gyakori ez?
Van rá stabil custom rom?Nekem a gyári felület nem jön be, ahogy a gyári bloatware sem.
Egy ilyen mobilon gondolkodom, nem tudom hogy megérné-e, vagy inkább vegyek egy Galaxy A3 2017et?“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Dr.NX
addikt
válasz Armagedown #18830 üzenetére
Én régóta követem a topikot, de nem rémlik, hogy bárkinek is foltosodott volna a kijelzője.
Van rá stabil custom rom, xda-n nézz nougat alapúakat, Resurrection Remix, LineageOS, DotOS, stb.
A Samsung A3 kisebb, gyengébb és drágább, ebben a topikban nyilván a 4X-et fogjuk ajánlani.Elfogadom a sütiket.
-
orso0355
őstag
Nem foltos, kamera se kattog, alul se recseg... azért sokan vagyunk ám 😃
Volt módom összevetni az A3-mal, nálam egyértelműen 4X a nyerő (nyilván).
[ Szerkesztve ]
-
spiderpig820
aktív tag
Július óta használom, nem foltosodik.
Nem mókoltam vele semmit, csak a Nova launcher prime fut rajta. Első androidos mobilom, nem bántam meg.4B
-
Styleair
aktív tag
-
Black_Raven
veterán
Valószinű olvasta az elhajlott mobil esetét amelyik foltos lett. az enyémen is vannak néha nagy rusnya foltok.[kép]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
zsoltex70
csendes tag
MIUI 9.2.5.0 frissítés:
1. Kamera vizjel funkció javítása
2. A fülhallgató kimenet hangerő és hangzás javítása
3. Android biztonsági verzió frissítés
4. Face unlock: gyorsabb felismerés, gyorsabb feloldás
5. Gyorsabb MIUI, gyorsabb sebesség és memoriaoptimalizálás
Az SmartBank QR belépési problémára van ötlete valakinek? -
zsoltex70
csendes tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Black_Raven #18836 üzenetére
Ez tényleg rettenetes!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Armagedown
őstag
válasz Black_Raven #18836 üzenetére
Igen, olvastam az esetet az elhajlott mobillal.
A fekete 32 GBos változat minden esetben tudja a B20at?Sajnos nem tudom magyar webshopból rendelni
Hogy mondják angolul annak a telefontoknak, amelyiknek hajtogatható és az egyik része rásimul a kijelzőre?“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Black_Raven
veterán
válasz Armagedown #18842 üzenetére
Elvileg csak a 64gb nem tud b20-at. Bezártak a magyar webshopok?. Rendelj az Eustockról magyar garival. Sajnos nem használok tokot, így a nevüket sem jegyzem meg. Global verzió kell neked+b20, mag138 a modelszáma.
zsoltex70: kapcsold ki a kijelzőt amikor nem megy a QR, majd bekapcsolás után bökj a QR kódra újra, nekem így elindult.(nem az otp appal, másikkal)
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Dr.NX
addikt
-
szazbolha
addikt
válasz orso0355 #18832 üzenetére
Gondolom ez sokan nem írják le... Nekem sem foltos, kamera se kattog, alul se recseg... minden ok eddig. 4 nap üzemidő volt az első feltöltés után.
A3-mal versenyzett nálam is. Nem egyértelműen, de 4X lett a nyerő.
Matt fekete ultra vékony tok OK, pedig sohasem tokoztam, az üveg még folyamatban, de lehet nem is kell. Nem farzsebben hordom.Ami nem vált be: ingyenes navigációs appok, de ez nem a telő hibája. IGO jön vissza.
Ami lehet hiányzik: Lite mode. De ez sem biztos.Kieg:
- telefonhíváskor engem tökéletesen hallanak. Jobban mint a régebbi samuval
- én viszont gyengébben hallom az engem hívókat, nem hakk, hanem inkább dobozos, szintelen. Kihangosítva viszont kiváló.[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
A gyári adatforgalom számláló appnál lehet olyat, hogy bizonyos XY alkalmazás által forgalmazott adatot nem számolja a számláló?
Van olyan appom, aminek használata nem fogyaszt az adatkeretből, és annak használata meg is zavarja a számlálót. És idejekorán jelzi is, hogy túlment a fogyasztás a korláton, holott szó sem lehet arról.Esetleg playes appról melyik tudhat ilyet?
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
orso0355
őstag
válasz Armagedown #18842 üzenetére
Az a flip tok lesz (flip case).
Összefoglalóban ott van, melyik tudja, melyik nem, a modellszám a lényeg, nem a gigabájt 😃 A 4/64 kínai belpiacra készült, ezért nem tudja (bár én eddig nem láttam hátrányát, de ez az én ügyem).
Ettől még olyat kell választani pl. kínai webshopban, ami tudja. Magyar helyeken, vagy legalább Európában nagyobb az esély rá persze 😃 de a specifikációt mindig el kell olvasni![ Szerkesztve ]
-
csabi98
tag
Aki esetleg szeretné Ota-n keresztül letölteni a Miui 9.2.5.0-t láttam ma rá egy Youtube videóban egy trükköt mivel ha a régió magyarországra van beállítva akkor még nem jelzi ki a frissítést legalább is nekem nem jelezte na de a régió beállításokat át kell állítani spanyolra a nyelv marad magyar utána kerestetni frissitést a telefonnal és már ki is adja hogy Miui 9.2.5.0 frissítés elérhető (99MB) Gondolom amúgy hamarosan magyarországon is elérhető lesz magyar régióbeállításokkal csak mondom esetleg ha valaki ki akarja próbálni akkor itt a lehetőség! én feltettem magamnak a frissítést és első tapasztalatok hogy gyorsabb mint eddig illetve mintha jobb lenne a ram kezelés is!
[ Szerkesztve ]
Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest