- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
Nos én úgy csináltam a telepítést hogyrecovery feltéve
feltettem a legújabb firmware-t
wipe (cache, system, dalvik, internal storage, )
install rom és pico gapps
wipe cache és dalviiktölt tölt és semmi
ez az aicp rom
Bodnár Dávid
-
gombi175
csendes tag
válasz hawkfoto #19800 üzenetére
Nos a 8.8.8.8. DNS beállítás működik. A Számítógépen kell megadni. Ekkor a Google DNS-ét adjuk meg, mint nálam okosabbaktól megtudtam.
A telefon APN beállításainál a dun hozzáadásával semmi sem változott.
Az egésszel az a gond, hogy a számítógép újraindításánál újra meg kell adni. -
vince
őstag
válasz gombi175 #19802 üzenetére
miuihumulti (eu) rom van a telefonomon és hibátlan a hotspot (itt írtam róla, bár más hibajelenség kapcsán, de a lényeg azonos), nem kell dns szervert kézzel beállítani a klienseknél.szerk: elfelejtettem, hogy visszamentem multi romra (kiszámíthatóbbak a frissítések), ott is jó a hotspot
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
gombi175
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam egy régi dolgot és egyenlőre bejött. A ki/be kapcsolások még okozhatnak meglepetést.
A 8.8.8.8.-at visszaírtam automatikusra, illetve átírtam a következőt.
A Vodánál az APN az internet.vodafone.net
De van egy másik is a standardnet.vodafone.netPróba szerencse
-
bodnar10261
aktív tag
Az előző posztom alatt amit irtam az xda-s srácok segitettek valamilyen formában. Ezt telepítsétek ha custom romot akartok telepíteni
https://builds.nezorfla.me/?dir=opengapps/arm64/20180301
Bodnár Dávid
-
AnNa997
tag
Sziasztok!
Mennyire jó telefon? Mennyire megbízható? Alapesetben nem kell mókolni? ☺ -
albiosz
őstag
A gps beállítások merre vannak? Arra gondolok, ahol be lehet állítani, hogy gyorsabban találjon jelet.
-
-
AnNa997
tag
Oké,köszi😁
Megéri akkor...jobb,mint egy Samu j5 (2017) vagy egy huawei p9 lite (2017)? -
AnNa997
tag
Hát,nekem most Huawei van,szeretem. P9 lite tetszik,meg minden,csak hát ugye olcsóbb a 4x...
De megbízható is? Ez itt a kérdés...meg a garancia meg a szervíz...ezek is fontosak... -
trebrona
nagyúr
válasz AnNa997 #19816 üzenetére
Huawei garancia 2 év...
De vidd át a kérdéseid ide: Melyik okostelefont vegyem?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
AnNa997
tag
Köszi
-
bumbbi
csendes tag
Na úgy döntöttem mégis vissza küldöm a készüléket.
Küldött már valaki vissza Eu Stockhoz telefont ? ha igen privátba írja le légy szíves hogy megy pontosan. -
starr
őstag
A legújabb eu rom másnak is merül?
A 2.8 Clarity is fent van, lehet, hogy attól?[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
MI-Globe ROM 9.5.2.0-at használja valaki? Mert én felraktam Redwolf-al és eddig nagyon jónak tűnik.
Obyboy: Mikor megjön összerakás előtt azért nagyítóval nézd át az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
berepedt az üvegfoliam (imak), nem is banom, mert amugy sokat rontott a kijelzo erinteserzekenysegen , foleg toltes alatt, illetve csunyabb is lett a telefon tole, legalabb a szele nem allt el.
Berendeltem 1 hydrogel-t , hat kivancsi leszek ez milyen. Ez olyan hajlekony folia lesz hogy nem fog elallni hanem lekanyarodik a szelen?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
gps76
őstag
17000 fórum felhasználó van a jobb felső sarokban.
A gyári stabil romra engedtem rá, a Redwolf írta hogy jelszóvédett a data partíció, és nem is formázta le. Ez mi lenne? Újraindítás után ott van a belakott telefonom, csak a Globe 9.2.5.0-val, de gubancot még nem csinált eddig.ReFleXx: Ez nem az a szilikoncumihoz hasonló anyagú fólia amit vizesen,szappanosan kell feltenni? Mert s6-on volt nekem, de nagyon tapad a felülete, nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
-
starr
őstag
Visszaraktam az előző EU romot, de mostmár azon nagy a fogyasztás.
80%-ra töltöttem este, most 40%. Nap végére sem szokott ennyi lenni.
Este fél óra nyomkodással 21%-ot esett.
Amikor a képernyő be van kapcsolva 3 CPU magot csontra hajt. Wakelock detectorral sem derült ki mi dolgozik ennyire.
Van valami komolyabb task manager, ami mutatja, hogy épp mi fut a háttérben, mint a Windows-ban. (Tehát ne a battery statisztika alapján.)
Legyalulom.
Közben eljátszottam a gondolattam, hogy AOSP romot rakok fel.
Melyiket lenne érdemes?[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
Én azt tapasztaltam, hogy mivel nekem otthon a 4G elég gyengécske (az akku használatnál főleg sárga a hálózati jel) ezért erre gyanakszom, hogy az meríti nagyon. Mivel próbáltam már rengeteg ROM-ot, kernelt, de semmi sem segített.
Most feltettem az Automate-t és rajzoltam bele egy scriptet, hogy ha wifi hálózaton vagyok bárhol, akkor azonnal 2G-re kapcsoljon, wifi nélkül pedig tegye vissza 4G-re. Mivel ha wifin lógok tök felesleges a 4G, ha meg mégis kellene, lekapcsolom és már át is vált.
Azóta végig zöld sávban van a hálózati jel és jelentősen javult az akku élettartama is. Éjszakánként 1-2% nem 8-10. -
DeFranco
nagyúr
füles kérdés:
van egy headsetem (gyári samu, de ez mindegy) amin van egy felvevőgomb. a zenelejátszásra mort playert használok, ott be lehet konfigurálni, hogy pl. 1 gombnyomás pause/play, 2 gombnyomás következő szám, 3 gombnyomás előző szám, stb...
ez a régi telefonomon rendben működött is, ez a xiaomi viszont a saját beállításaival ezt felülírja, azt tudom csak kiválasztani, hogy egy gombnyomásra visszaugorjon a szám elejére vagy emelje a hangerőt (a telefon saját beállításaiban). ki lehet valahol ezt kapcsolni/iktatni? szeretném ha leszállna a gombomról, ha egyébként a mort épp lejátszásban van, mert akkor az ottani konfiguráció szerint szeretném hogy működjenek a gombok.
-
aelod
veterán
válasz DeFranco #19845 üzenetére
Érdekes, hogy a piston fülesemmel pont nem működött nálam ez a vezérlés dolog. Vagy ha igen akkor össze-vissza. Most a JBL kékfogas fülesen megy a léptetés megállítés funkció úgy, hogy a fejhallgató gombjai beállítás menünél a hangerő szabályzása opció van kiválasztva.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
starr
őstag
Valaki tudna linkeli egy, a 4x jól működö Google Camera forrást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest