- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
-
juhiati
aktív tag
Mondjuk én így emagtól nem is vennék telefont főleg hogy a fehér telefon fehér a fekete meg fekete, fekete-fehéret tudtommal a xiaomi nem nyomott ki magából, tehát bele kellett nyúljanak az emagosok a dobozba. na azt meg neeeeeeeeeem. Új telefont vettem, bontatlant. Nem olyat hogy kinyitom a doboz fele hiányzik, nincs töltő meg etc. Menjenek a picsába. Ha bontva volt a folia a telón én küldtem vissza. A trémobilnál 3.ra sikerült felfogniuk miért küldözgetem vissza a telókat. Lehet saját hülyeség de ennyi erővel kicserélhetik egy hitvány utánzatra, amiről a kínaiak köztudottak. Szóval.
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
mrszitya
senior tag
Én is Emag-tól vettem fehéret, és bontatlan csomagot kaptam tőlük. Bár ha igaz a sok visszaküldés, akkor ez szerencse.
Ha csak nem adják vissza az összes "hibásat" a gyárnak... Szoftverproblémával.Elől is, hàtul is fehér a cucc egyébként, és a töltő, meg az átalakító fej is mellékelve volt.
-
Flashget
félisten
A szoftver amivel vettem a 24-es nem az igazi ez tény bár az antutu 207xx pontot dobott ki ami jónak számít. (most 20374-t) Magával a készülékkel semmi gondom azóta se mióta ráraktam a 45-öst. Csak amikor mindennel kisérleteztem és órákon át ment a kijelző merült is hamar. Ha nem használom csak hívásra és fogadásra 3 napig sem kellett töltenem. A töltő meg az átalakító az tényleg gagyi amit adtak hozzá, de a sony xperia tipo töltőjét használva ez a gond is letudva.
Edigitaltól vettem.Realme GT Master Edition
-
ORCA58
addikt
Vegyél feketét. A neten olyan hátlapot találhatsz hozzá, amilyent csak akarsz.
OFF:
Lelkes olvasója vagyok a fórumnak, mert szívem vágya egy Xiaomi telefon. Mi3-ról "lebeszélt" Nejen az ára miatt. Közben adódott egy nagyon jó ajánlat a T-től. HUAWEI Ascend G6 2990 pénzért. Ezt nem hagyhattam ki, így most egy darabig mellőzöm a Xiaomi kérdést. Bár esztétikailag nem tetszett az új jövevény (egy hetes) lassan megszokom. A szerencse, sok minden van benne, ami az 1S-ben, habár nem tudtam ezt előre.
Van DLN, Wifi képernyő, kiváló GPS, néhány speciális beállítás pl. indításkezelő, memória kezelő stb. Úgy néz ki OTG-is vani, de ezt nem tudtam kipróbálni. Valószínű MIUI ihlette ROMO-ot írtak rá.
+ még benne a 4G és NFC
A képe "csak" 4,5" de ennek fejében sokkal kisebb, és nagyon könnyű, ami már-már zavart is az elején.
Egy dologban viszont jobb az 1S-nél. Az első feltöltéskor 6 óra képernyő idővel ment egy napot. Próbálgattam rajta mindent amit csak lehetett.
Hogy nem maradjak MIUI nélkül a MiHome launchert használom. Elgondolkodtam a MIUI Express -en a MI6 kinézet miatt, de sok felesleges memóriát használ, (bár memória gondja nincs a G6-nak) sok benne a számomra felesleges cucc. Pl a névjegy is.Bocs ha valakit untattam ezzel, de ki kellett beszélnem.
-
bagkri01
őstag
Én talk 5h-ról váltottam, annyit tudok mondani, hogy ne számítsd olyan kijelző időre, nekem az bőven el volt 4-5 órát viszonylag erős használat mellett. A redmi-nél a 3 órának már piszkosul örülök.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűnyíró topik
- Wuthering Waves
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Opel topik
- Óvodások homokozója
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest