- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mobilis gaming monitorok a ViewSonic elképzelése szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
bil
tag
válasz st6969 #19850 üzenetére
Ne 1 töltés alapján dönts. Reálisabb értékhez nézz egy hónap múlva az AccuBattery-re.
De amúgy az van, amit fentebb írtak, akkor cserélj, ha már kevésnek érzed a naftát. Nekem most 79%-os, de még elvagyok vele. Meglátjuk, mindenesetre cserére DIY módon én nem vállalkoznék, mert nem vagyok szerelgető típus. Írtak itt vmi érdemes szervízt, talán Fixity volt a neve.This is extremely dangerous to our democracy!
-
nobillgates
tag
Az EU Stabil ma frissült MIUI 12.5-re.
-
blackmoto
senior tag
válasz nobillgates #19855 üzenetére
Pontosabban 12.5.2.0-ra. A 12.5.1.0.-t használom megjelenés óta.
Néha kipróbálok más ROMot, de mindig visszatérek az EU-stabilra. Valami mindig szar, vagy valami hiányzik.
Pont most kerestem kíváncsiságból rá, azzal a gondolattal, hogy mibajom lehet ha megnyomom az Update gombot , mielőtt gyalulom az egészet és megy rá PixelExperience Plus, de akkor más a program.Kíváncsi vaok milyen biztonsági fissítési dátum lesz. Marad a tavaly decemberi?
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
-
nagyúr
-
Corsa02
őstag
válasz Napfénysüti #19860 üzenetére
Én ugy tudom, hogy igen.
Garada
Ebben nem vagyok már otthon, vannak itt tapasztaltabb kollégák, talán segítenek :)[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There --->
-
kurtuzov
senior tag
Én jó másfél éve azért váltottam MIUI EU-ról mert nem ment egyszerűen a VoWiFi engedélyezése. Megcsináltam, működött, de az EU dev 20.9.4 volt. És nem akartam minden ROM váltáskor ezzel szórakozni.
Az új EU 12.5.2.0 stabilon működik most a VoWiFi? Van erről tapasztalatotok?
Pixel Experience ment egy darabig, de nagyon ette az akkut. Kb egy éve Lineage 18.1 van, nagyjából rendben van, akkuidő az OK, nyáron egy hónapig volt gond a Gcam futtatással. Leginkább a BT eszközök csatlakozásával van bajom, headsetnél rendszeresen csak a füles rész kapcsolódik, mikrofon marad a telefoné. Restart/ újracsatlakozás megoldja, de nyilván a fontos hívást nem emiatt fogom állandóan megszakítani.
-
kurtuzov
senior tag
válasz nobillgates #19865 üzenetére
Ez alatt azt érted, hogy továbbra is PDC tool, vagy Qualcomm Diagnose tool kell a MIUI ban a VoWiFi életre keltéséhez?
-
nobillgates
tag
válasz kurtuzov #19866 üzenetére
Érdekes helyzet volt, mert TWRP-ből teljesen újrahúztam az EU stabilt, ezért eleve a PDC-vel indítottam, viszont ott meg kapásból aktív volt a DT_Grece. A tárcsázós kódokat persze aktíválni kellet. Ezután csak a volte jelzés volt aktív. Próba képpen bekapcsoltam a repgépet, wifi be, hívásindítás, és működött.Utána megjelent a vowifi jelzés is, azóta is működik rendesen.
-
kurtuzov
senior tag
válasz nobillgates #19867 üzenetére
Na ezt köszönöm, teszek vele egy próbát.
-
xy.zsolt
őstag
Srácok, jól látom, hogy ez EU dev-re szánt 12.5-ös frissítés? [link]
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xy.zsolt
őstag
válasz Zsoleszhun #19872 üzenetére
Akkor ezt nem küldhetem rá így frissítésként a 20.9.3_ra, ugye? Mármint adatvesztés, telepítés nélkül
[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
válasz xy.zsolt #19873 üzenetére
Tiszta telepítés ajánlott mindenképpen, ahogy az összefoglalóban is van.
"ROM frissítése
Ez a módszer kizárólag a meglévő ROM verziók ugyanolyan verziójára való frissítésre használható!
Tehát Global stabilt Global stabilra, EU fejlesztőit EU fejlesztőire...stb lehet így frissíteni."Elképzelhető, sima frissítéssel is felmegy, akár még működhet is, de könnyen lehet, hogy lesznek dolgok amik nem megfelelően fognak működni.
-
lovas93
tag
Sziasztok! Nagy baj van Hátha valaki már találkozott a jelenséggel: telefonom egyszer csak újraindult használat közben, és azóta folyamatosan ki be kapcsol... Eljut az MI feliratig meg rezzen egyet és utána megint elsötétül, aztán ugyanez elölről. Hard resettel próbálkoztam, de azt sem tudom megcsinálni, mert közben is folyamatosan újraindulgat.
Valami tipp esetleg? -
oris
aktív tag
Van egy átlátszó hátlapom (új), ha kell valakinek, szóljon.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
lovas93
tag
válasz Zsoleszhun #19878 üzenetére
Köszi a tippet; kb fél óra alatt sikerült megoldanom a dolgot. Viszont érdekes ez a beragadás, mert kívülről semmi nem látszott ebből, ugyanúgy nyomható volt a gomb és kattant is lenyomáskor. De ezentúl figyelni fogok erre.
-
Leon77
őstag
válasz lovas93 #19880 üzenetére
Múlt héten nekem dettó ugyanez volt. Valahogyan én is megoldottam, azóta minden oké.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
kuksa90
őstag
Én már jópár hónapja nem nyomtam meg a bekapcs gombot... várhatom, hogy megzakkan?
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
kuksa90
őstag
Utolért a "váltakozó háttérképek" nevű baromság. Elvettem tőle minden engedélyt, visszautasítottam mindent, kikapcsoltam , és mégis fut. Hogyan tudnám kiirtani?
MIUI Global 12.0.1 stabil.
Köszönöm»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
lafaty80
addikt
Global-os telókon most nálatok az utolsó telefon által talált firmware?
Nekem a V12.0.1.0.QEAMIXM
De ha rákeresek, akkor global-ra a V12.0.2.0.QEAMIXM hozza. Updater nem mutat nálam frissebet, de miért?Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok! Bocsánat, ha nem pont mi8, de ez a legjobban pörgő xiaomi csoport: egy note 5-el van gondom, és minden ötletet szívesen vennék: gyári beállítások visszaállítása után sehogy nem tudok bejelentkezni a telefonba. Jelszót vagy az eddig használt google accountot kéri, a jelszót rossznak titulálja (90% hogy jó) és az eddig használt google fiókkal folyamatosan csak hibaüzenetet kapok:
van valami ötletetek? -
kurtuzov
senior tag
válasz konigjanos #19887 üzenetére
Te jó ég! Ez a legjobban pörgő Xiaomi topic? Látszik, hogy a régi népszerűségük hagy alább..
Nekem is volt ilyen, Samsung tabon is, ostoba Google védelem, gondolom más accounttal próbálsz bejelentkezni. Várni kell 24 órát...[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Mentet jelszavakat hol találom?....szeretnék egyet törölni amit egy website-hoz mentettem el korábban
-
Sir Pocok
őstag
Srácok nálatok a MIUI EU stable 12.5.2.0 nem szarakodik a WIFI-vel? kb. 10 percenként eldobja a kapcsolatot amikor meg visszajön akkor se stabil. Mi lehet a gond szerintetek?
Visszaraktam addig is 12.5.1-et mert így használhatatlan a teló.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
nrg_52
addikt
Sracok nincs valakinek keznel egy 12.5.1.0 mi-globe rom? visszamennek egy verziot, de sajnos az oldalukrol csak az uj erheto el. Ha valakinek lenne es feltolnal valahova megkoszonnem.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
st6969
őstag
Használ valaki Xbox appot? Úgy, hogy rendszer szinten sötét mód van beállítva? Nem látszanak az ikonok appon belül (feketék az ikonok fekete háttéren ). Nem akarom elhinni, de a telefon beállítások / megjelenítés-en belül, ahol az apponkénti sötét módot is ki-be lehet kapcsolni, ott nem jelenik meg az Xbox app Xbox appon belül nincs ilyen, hogy sötét mód ki-be kapcsolás
WTF?
Nálam minden gyári, global stabil.
Mit próbáljak még? -
Szoszo94
őstag
Eddig az utolsó EU fejlesztői rendszeren voltam, egy hete felraktam viszont az új stabilat.
Azóta hülyét kapok és nem találom meg, hogy mi okozza/hol lehetne kikapcsolni, pedig az összes engedélyt megkapta a Fotók app: bármit törlök, jön az értesítősávra az értesítés, hogy a Fotók törölni akar és engedélyezem-e. Hol lehet ezt a hülyeséget kikapcsolni belőle, hogy kétszer kelljen rányomni minden egyes törlésnél?Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
válasz kuksa90 #19897 üzenetére
Nem az értesítés a gond, hanem az, hogy csak akkor töröl véglegesen, ha ott is elfogadom. Nem tüneti kezelést szeretnék, hanem végleges megoldást...már ha engedi valahogy a rendszer
Arra rájöttem, hogy a Biztonság app csinálja ezt, de azon belül sem találtam rá opciót, illetve letiltani sem lehet magát az appot.
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Én balga frissítettem a magisket... Azóta nincs root és hide se.. Az összes kényes aplikáció nyávog, vanced nem megy háttérben stb...
Akár recovery alól akár a alkalmazásból telepítem nem történik semmi érdemleges...
Valaki tud tippet adni?
ROM: EUdev utolsó
Köszi
-
g_g_g
Topikgazda
válasz huliganboy #19899 üzenetére
Esetleg itt próbáld meg.
Magisk topik
(az összefoglalójában benne van a telepítés módja is)Elég sok módosítás volt az utóbbi időben.
Milyen verziót próbáltál frissíteni?
Már a "patkolt" boot.img-vel próbáltad (változott a telepítés módja).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs