- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- HDMI topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
Most ránéztem ismét és még mindig oké.....tényleg csak a felajánlott frissítést telepítettem, még újra sem kellett indítani és megjavult. Ha nálad nincs új frissítés akkor szerintem kicsit késve kapod meg....ez szerintem még normális.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Jabby
őstag
válasz Zsoleszhun #19551 üzenetére
Köszönöm, ez volt a megoldás!
"...tényleg csak a felajánlott frissítést telepítettem, még újra sem kellett indítani és megjavult."
Rendszeralkalmazás frissítéseknél találtam két új frissítést (Óra és Mi Account),s mivel azt gondoltam, hogy ez a Web View az Android rendszer része, ezért frissítettem, de nem javult meg a telefon.
Nem gondoltam, hogy a frissítést az appok között kell keresni.[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
-
ackos
csendes tag
válasz xy.zsolt #19558 üzenetére
Ott van ám az eredeti, szerelésről szóló HSz-omban.
"Az akkumulátor forrása az AliExpress volt, konkrétan INNEN rendeltem. Korábban írtam, hogy nem működik az előlapi kamera sem, főleg emiatt álltam neki a házi szerelésnek. Ehhez csere alkatrészt INNEN rendeltem, majd követtem ennek a két videónak az utasításait:
Camera replacement
Battery replacement
Melegítéshez egy ILYEN hőlégfúvót használtam a legalacsonyabb fokozaton, ami 100 C fok." -
nrg_52
addikt
válasz Zsoleszhun #19565 üzenetére
+1, Honor 9-et azzal szedtem szet en is anno.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
kurtuzov
senior tag
MIUI EU dev 9,04 volt fenn eddig.
Januárban megcsináltam a vowifi modem állítgatást, működött a VoLTE+VoWiFi rendben, de mostanra nagyon sok hibát produkált másképpen a ROM. Lefagyó kikapcsolt kijelző, 1-2 perc múlva kezdett csak el reagálni a bekapcsolásra, nem egyszer újra kellett indítani, mert nagyon belassult.
Március eleje óta van [ROM][OFFICIAL][11.0][Dipper] Pixel Experience [AOSP]
én most a 03/19-i plus editiont raktam fel. A normál meg a plus között nincs nagy különbség, kicsit jobban testreszabható a plus a PE oldalán is csak nagy vonalakban írnak róla, illetve lelkes indiai youtuberek mutogatják végig a különbségeket, fog ez még alakulni.
Van legújabb twrp-3.5.1_9-0-dipper.img is, ezzel raktam fel, természetesen clean install, most minden particiót wipe-oltam és a data ugye pluszban formatálva is lett.
Az alap camera igen fapados, felkerült az XDA fórumban is ajánlott GCam by BSG, annak is a MGC_8.1.101_A9_PVo_MGC.apk verziója.
Akkut nyilván jobban fogja enni, de AOD nincs (sosem használtam) viszont a duplakopp mind ébresztésre, mind lezárásra be lett kapcsolva. Szép áttekinthető menürendszer, a Nova launcher izzításával még várok, bírom cérnával. -
amargo
addikt
Sziasztok,
Az utóbbi időben nagyon halk lett a felső hangszóró, mit lehet ezzel tenni? Próbáltam takarítani kívülről.. kell ezt cserélni, takarítani bentről, root-al emelni?
Magisk miatt lehet összefüggés?Kösz a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
xy.zsolt
őstag
Erről a frissítésről mit tudtok, érdemes telepíteni? LINK
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
huliganboy
addikt
válasz amargo #19575 üzenetére
Nem tiszta a rács akár hogy annak látszik. Nekem korábbi telefonjaimon, az összerágott rágó belenyom módszer működött itt nem! :(
LCD tisztító folyadék és féktisztító folyadékkal is sikerűlt nekem! Kárt nem okoz! 4-5x legalább szükséges megcsinálni. Klasszisokkal javúl a hang minőség. Nekem sose volt olyan telefonom ami ennyire halkult volna emiatt.
Mi8pro
-
g_g_g
Topikgazda
válasz xy.zsolt #19577 üzenetére
Én ennyit tudok mondani.
Azóta is gond nélkül használom. -
Pease
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is megérett a MI 8-n egy akksi csere (SOT 2-3 óra között van maximum), rendeltem is korábban ajánlott NOHON-t.
Ezen kívül tudnátok ajánlani aksis tokot a telefonhoz? Motorozás közben használnám navigációra, és nagyon hasznos lenne egy ilyen tok.
Valakinek van hasonlóval tapasztalata?
köszi a segítséget előre is -
amargo
addikt
válasz huliganboy #19578 üzenetére
Nekiestem ennek a tisztításnak, van itthon alkohol és régi fogkefe, közben azzal a táblára ragasztós cuccal tisztogattam pluszba (olyan mint a rágógumi).
Most sokkal jobban hallom már! Szerintem megismétlem még 1-2x.
Köszi a segítséget! 😊
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Piazza
tag
Valaki tapasztalt mostanaban YT Vanced problemat?
Nekem nehany napja nem akar menni. Valami halozati kapcsolatok 400 problemat ir. -
Piazza
tag
válasz Zsoleszhun #19587 üzenetére
Nekem meg 13.50.52 volt. Es ez meg bejelentkezes nelkul mukodott idaig.
De most letoroltem mert nem tudtam mit kezdeni vele.
Toltottem le Vanced managert, az sem akart frissireni, mett nem volt meg microg feltelepitve.
Most meg az a gind hogy microg letoltodik, de amikor elkezdene telepiteni egybol hibauzenet, hogy a "felhasznalo megszakitotta a telepitest"
Mi lehet a problema?
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #19590 üzenetére
A telónak féktisztító, a szerelőnek alkohol...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
-
Piazza
tag
válasz Zsoleszhun #19593 üzenetére
Nincs router, csak mobilnet.
-
gallimi
tag
Sziasztok. Nem jövök rá miért nem tudom a mcdonald,s és az Lg thinq alkalmazásokat elrejteni a magiks- ban.Magikshide-ban be van pipálva minden, de mégsem futnak rootolt eszközön.
-
Piazza
tag
válasz havri1 #19594 üzenetére
A vanced manager a fent van, de amikor ott a microgt akarom telepiteni, akkor letolti majd telepites kezdetekor megszakitja, valami felhasznalo megszakitotta a kapcsolatot hibauzenettel. Nem ertem.
Viszont igy hogy a YT app is ugyazazt a hibauzenetet dobja, mar banom hogy letoroltem a Vancedet, nem azzal volt a gond, hibatlanul mukodott idaig.
Ezen az apk mirror oldalon le lehet tolteni csak a magat a Vancedet? En meg regen ugy toltottem le Vanced oldalarol, hogy kivalasztottam a sorok kozul amit szerernek. Nem csatoltam hozza felhasznalo fiokot.
Jo lenne a regi verziom megralalni es visszarakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- IPhone 11 Black 64GB
- Realme GT Master Edition 8/256
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest