- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knife.McL
tag
válasz lovas93 #20050 üzenetére
Szia!
Ha Global stabil, akkor nálad is az lehet, hogy letiltja a MI Video Playert. Vagy az áruházban, vagy az alkalmazások között újra engedélyezni kell. Sajnos azonban nem sokáig lesz bent, mert újra letiltja egy idő után, hiába próbáltam eddig újratelepíteni, vagy frissíteni, folyton ez van.Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
IG55
senior tag
Prohoz átlátszó szilikon tokot hol találok Mo-n?
Köszi! -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Valami uniós rendelkezésnek köszönhetően pár éve nem lehet gyárilag beépített hívásrögzítő funkcióval rendelkező telefont vásárolni.Ennek is köszönhető hogy nem cseréltem még le a Xiaomi RN5 telefonomat. Pár év használat után viszont kezdenek előjönni gondok a készülékkel, úgyhogy ha akarom ha nem muszáj lesz lecserélnem.
Ezért azt szeretném tudni, hogy melyik az az utolsó xiaomi "csúcsmobil" amiben még gyárilag benne van a hívás rögzítő funkció. nem szeretek használt műszaki dolgokat vásárolni, de sajnos kénytelen leszek ezen funkció miatt, amihez ragaszkodom.[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
válasz vigyorgó #20055 üzenetére
Minden olyan Xiaomi-n van hívás rögzítés, melyekre elérhető az EU stabil vagy fejlesztői ROM.
Hogy tudd használni ilyen ROM-mal a telefont bootloader nyitás kell hozzá.
Ha ezt nem szeretnéd, akkor lehet próbálkozni a Play-en lévő hívásrögzítő alkalmazásokkal, de nincs garancia, hogy bármelyikkel is jó lesz. -
vigyorgó
tag
válasz nrg_52 #20059 üzenetére
Már gyárilag beépített hívásrögzítővel rendelkező konkrét telefon típusra vagyok kíváncsi ahogy amargo beírta. Sajnos úgy néz ki ő nem tudja mire vagyok kíváncsi. Talán valahol az mi9 környékén még benne lehet ez a funkció, most érdeklődöm más csatornán. Nem tudok romolni. Aki meg nem ért hozzá az tönkreteheti a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz vigyorgó #20061 üzenetére
mi 8-am van abban mar nem volt a globalban emlekeim szerint. Viszont megnezed melyikre van EU-rom az egyebkent is sokkal elhetobb, mint a global szerintem, beszel egyet tetszolegesen, nyitod a bootloadert, rapattintod az eu romot es van beepitett hivasrogzitesed.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
vigyorgó
tag
válasz nrg_52 #20062 üzenetére
Most néztem YouTube on fenn van ez a bootloader nyitás lépésről lépésre. Akkor lehet hogy rászánom magam. Köszönöm!
A lényeg hogy ezzel az eu rom telepítéssel a feltöltött fotón lévő hívásrögzítés jelenjen meg. Ez alapból meg fog történni ezzel az eu rom telepítéssel minden esetben? -
amargo
addikt
válasz vigyorgó #20060 üzenetére
pedig benne van az eu rom-ban, ahogyan írták is
itt a gyárilag szót nehéz értelmezni, mert a Kína verzió telefon is gyári és a globál verzió-s is, de az utóbbiban nincs benne csak, ha nem eu rom-ot raksz fel.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
vigyorgó
tag
Megvan a megoldás. Érdemes volt beírnom. Továbbra sem fogok romolni. Kínlódjon vele a....
Attól veszek telefont aki már feltette a telefonra ezt az eu romot, és a hívásrögzítő funkció elérhető. köszönöm mindenkinek a segítséget -
kuksa90
őstag
Öööö... anyának global van zárt bootloaderrel, és hibátlanul rögzít.
Az enyém meg mindenképp.»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
hdtomi
senior tag
Edigitálnál lett véve a Mi 8-asom, 3 hónap után eladta az első tulajdonosa nekem, biztos nem nyúlt hozzá és benne van a hívásrögzítés. Lehet úgy kellett bekapcsolni a menüben, de azóta automatikusan teszi a dolgát. Többek között ezért sem cserélném le
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
ElGatto
aktív tag
Sziasztok!
Hétvégén voltam prágában és a mobil adatforgalommal egész végig kűzdeni kellett. Az automatikus mobilszolgáltató választás ahogy kiértem a határon felmondta a szolgálatot. Kézi beállítással vagy sikerült vagy nem. Leginkább mindíg a többedik szolgáltató kiválasztására jutottam valamire 2* legalább közölte, h nem sikerült csatlakozni vagy regisztrálnia a hálózatra. (o2, telekom, voda, orange stb.)
Tapasztaltatok ti is hasonlót, vagy ez egyedi? Van rá megoldás?
Ami furcsa, hogy visszaérve Mo, ujra minden tökéletes lett, de ez akkor is gáz.
-
ElGatto
aktív tag
Hi, ez hol is van ez a beállítás?
Sim kártyán bellül? A preferált hálózat? az 4G előnyben alatta van a Mobilszolgáltató -> Elsődleges hálózatválasztás automatikus ebben az esetben nem talált semmit.
Amikor kikapcsoltam és manuálisan próbáltam választani akkor is problémái voltak. -
Leon77
őstag
válasz Steve1207 #20070 üzenetére
Nekem gyári global van és benne van a hívásrögzítő és működik is rendesen.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Steve1207
veterán
válasz xy.zsolt #20077 üzenetére
Mindegyik tud, ha nem frissíted Google tárcsázóról volt szó, amelyikben van felvétel ott a miui féle van gyárilag és már nem kapta meg a frissítést. De ez régió függő, pont az Mi8 volt a határvonalon a frissítésekkel, simánál és Pro-nál is volt panasz gyári rendszeren, hogy már a google van, másnak meg semmi változás.
EU romokban ezért cserélik alapvetően a dialer és contact app-ot 12.5-től (de lehet már a 12.2-nél is eszközölték egy két készüléknél a tárcsázó cserét.).
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Muterom sikeresen elhagyta a töltőjét. Ha jól látom, MDY-10-EF-es a gyári töltője?! A gigatel mennyire ajánlott bolt? Vagy honnan lehetne beszerezni legolcsóbban?
-
Leon77
őstag
válasz SOAD19 #20083 üzenetére
Nekem évek óta ugreen van qc3, olyan jó, hogy többet is vettem belőle.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a jegyzeteket átmenteni régi Xiaomimról? -
attiati
veterán
Netfogyasztás mérésnél be lehet valahogy állítani, hogy ne hó elejétől hó végéig nézze az időszakot, hanem mondjuk a hónap 20. napjától következő hó 20. napjáig?
(gyári droidom van)
-
attiati
veterán
válasz Alemida #20090 üzenetére
nincs adatforgalmi beállítások menüpont
miui 12.0.3.0 stabilkapcsolat és megosztás / adathasználat van helyette és ott lehet állítani az időszakot: tegnap, ma, múlt hónapban, ebben a hónapban
Fent van a nova launcher, de nem hiszem, hogy alapfunkciókat eltüntetne, az inkább csak designbeli különbséget okoz.
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Rég jártam erre. Mi8 pro!
Hogyan tudom újraflashelni, úgy hogy lehető legalaposabban végig legyen gyalúlva minden?Bootloader nyitva
Root van bár a magisk nem nyilik meg meghülyült
TWRP vanTovábbra is szeretném a fentiek megtartását!
Köszönöm
-
g_g_g
Topikgazda
válasz huliganboy #20094 üzenetére
Én ilyenkor azt csinálom, hogy a ROM-ot pc-re másolom.
Aztán TWRP-ben Wipe - Advanced Wipe és az usb otg kivételével mindent bepilálok, futtatom.
Ha ez megvolt, akkor format data.
Majd a telefont pc-vel összekötöm, rámásolom a ROM-ot és az install menüpontból telepítem.
Utána Magisk telepítés és miegymás. -
huliganboy
addikt
válasz huliganboy #20094 üzenetére
Fastboot gyalul a legjobban mindent ha jól rémlik és olvasom is...
Ha a 20.9.3 eu devet akarom felrakni ezek közül melyik fastboot rom szükséges?https://xiaomirom.com/en/rom/mi-8-pro-equuleus-global-fastboot-recovery-rom/#download-mi-8-pro-stable-fastboot-rom
Köszönöm
-
g_g_g
Topikgazda
válasz huliganboy #20097 üzenetére
Ennyire nem vagyok képben, hogy az általam leírt verzió es a fastboot verzió között pontosan milyen különbségek vannak.
Szerintem ha EU dev. lenne majd telepítve, akkor a TWRP-s módszert javasolnám, hidd el az is gyalul rendesen. -
xy.zsolt
őstag
válasz huliganboy #20096 üzenetére
jó választás a 20.9.3 eu dev ....nálam 2éve hibátlan
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
huliganboy
addikt
Köszi próbálkozom! Régrbben ez ment csuklóbol!
#20099xy.zsolt
Nem tudom miért kb másfél évente teljesen összeszarja magát a rendszer. A névjegyzék nem elérhető, kb mint ha nem tudna írni a flashre lahol minden még a hálózat is!
Így lesz a 20.9.4. et próbáltam korábban de az akkut szívta, így is már cseréltem akksit de ez is gyengus!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT Master Edition 8/256
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest