- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
postanyulam
csendes tag
Szépen sorjában mennek szét a decemberi tabok.
-
gabor9991
őstag
válasz magyar1997 #4251 üzenetére
Annyit még megpróbálnék a helyedben, hogy reggelig töltőn hagynám, hátha észhez tér...
Ha így sem működik, akkor szerviz. -
magyar1997
tag
válasz gabor9991 #4253 üzenetére
Egy kis fejlemény. Este feldugtam töltőre 1-2órára, lehúztam és akkor se kapcsolt be... Mondtam hogy jólvan, akkor ebből már biztos szervíz lesz. Reggel tettem egy próbát, hátha magához tér, és láss csodát, bekapcsolt. De úgy, hogy kijelzett egy akku ikont és mellette egy felkiáltó jelet, hogy nincs benne szufla. Feldugtam töltőre, és bekapcsol, működik minden, azóta is töltődik. Mi a franc lehetett ez? O.O
[ Szerkesztve ]
FTTB 1000/300
-
Clemi
veterán
Tegnap részemről megtörtént "gyári beállírások visszaállítása" nevű művelet. Ami érdekes, hogy ugyebár átkonvertáltam rendszer alkalmazásból felhasználóiba néhány dolgot, hogy a Greenyfy fagyaszthassa, ami bár sikertelen volt, mármint az önálló httérben futás megakadályozása, viszont az alkalmazásokat felhasználói program státuszban hagytam.
Mindezek után nyomtam a visszaállítást és meglepve tapasztaltam, hogy a korábban átkonvertált programok (Wayteq táblamagazin, Wayteq fórum, Google gyorskereső) a reset után nem is kerültek vissza a táblára.
Így most ezeket a tök felesleges alkalmazásokat nélkülözni vagyok kénytelen és bár nincs az asztalon a gyorskereső, nincs google asszisztens, a home gombot hosszan nyomva nem történik semmi, elllenben ismét működik a Home gomb, működik a kijelző zár. A rendszer jelentése alapján az akku 21 óra alatt, kb 40 perc képernyő idővel 87%-ra merült és mindössze 90 perc ébrentartást számolt, ami a wakelock detector szerint 8% a korábbi 30-40%-hoz képest.Most arra leszek kíváncsi, így mennyi készenléti idő jön össze, a korábbi 48-50 óra helyett.
-
BOBAKILL
őstag
Ez jó hír. Talán mégsem az akksi a ludas. nekem is gyorsan merül; olyan szép lépcsőzetesen ugrik hirtelen ha használom a wifit például.
Lehet az a pár gyári alkalmazás a ludas amiket lefagyasztottál. Ha sikerül egy normál üzemidőt összehoznod akkor leírnád hogy miket fagyasztottál le és milyen programmal pontosan? Mert lehet ez egy fasza megoldás a sokunk problémájára. -
postanyulam
csendes tag
válasz magyar1997 #4255 üzenetére
Valószínűleg durván megfagyott, 1-2 óra alatt nem töltött fel vagy egyáltalán nem töltött rá, viszont éjjel lemerült csontra. Reggel amikor rádugtad, már kikapcsolt állapotból éledt fel.
-
BOBAKILL
őstag
válasz postanyulam #4258 üzenetére
Én is már jártam így, igaz régebben egy másik gépnél. Annyira lemerült hogy se ki, se be nem tudtam kapcsolni. Pár perc töltés után lehetett csak bekapcsolni. Hogy mitől volt azt nem tudom de előfordulhat...
-
magyar1997
tag
válasz postanyulam #4258 üzenetére
Értem. De elvileg kikapcsoltam a tabot, úgy hogy tud csontra megfagyni?
FTTB 1000/300
-
kelzsoca
félisten
válasz magyar1997 #4260 üzenetére
Inkább került download módba a készülék, ami egy speciális üzemmód, akkor a készülék csak a saját szoftverével kommunikál (ilyen esetben lehet szoftvert felhúzni a készülékre)
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz this is life #4263 üzenetére
Ez a típus mind rootolt Egyébként nem szenvedek, mert csak elindítom a Titanium Backup-ot és az a rendszer és felhasználói alkalmazásokat egy mozdulattal törli vagy fagyasztja vagy visszaállítja mentésből stb stb
De egyébként most nincs is telepítve a táblára ahogy a Wayteq magazin és a Wateq fórum sem, mivel a HR előtt átpakoltam őket felhasználói alkalmazásnak, így a HR-nél a friss telepítéssel már fel se tette maga a telepítő. Így persze nincs Google asszisztensem se, de eddig se kellett soha
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
En is ezt az utat jartam be, igaz mas markaval, tele volt a tab mindenfele szemettel, egy root lett aztan eros gyomlalas es na azota furgebben is teszi a dolgat... igaz ebben az oc kernel is sokat segit.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Clemi
veterán
válasz this is life #4265 üzenetére
Szelektálnék még én is, csak nem ismerem a droidot mint rendszert így nagyon nem vágom mi mivel függ össze szorosan. Ezen a gépen például tök fölösleges az sms push, mint ahogy a google asszisztens is, meg az összes telefon funkcióhoz szükséges alkalmazás, de éppoly érdeklődéssel figyeltem az ujjlenyomat olvasó modul indulgatását, mint ahogy az arcfelismerő részt is amit el se lehet indítani, de azért ott van a menüben.
Érdekes viszont, hogy a HR óta az android billentyűzet (a gyári beépített) nem ébresztgeti a táblát előtte meg legalább annyiszor, mint a gyorskereső.
Lehet hogy ráferne erre a KitKat verzióra egy konkrét hardverre optimalizálás? De nem csak felfelé, hogy minden driver benne legyen, hanem lefelé is, hogy ami felesleges mert úgysincs benne (pl GPS) annak a kiszedése? -
karzol32
csendes tag
Sziasztok! A tabom 1 hete szervizben van. Akku problémával.(2013 dec.) Várom a fejleményeket.
Amint megkapom írok majd. Remélem megcsinálják. -
this is life
Ármester
Hat egy optimalizalas raferne az biztos , bar en nem wayteq-et nyuzok , de van az ismeretsegi koromben (rokon) es nezve a mukodeset , elbirt volna nemi optimalizaciot. De legyen az vigasz a nagy gyartok se tesznek mg mindent a patent mukodes erdekeben. Igaz ok legalabb a drivereket es egyebb dolgokat kelloen optimalizaljak , emiatt van hogy azonos akksival hosszabb uzemido mint a B brand eszkozok eseteben, s bar az A brandes keszulekek jobban optimalizaltak , de azokat meg a sok gyartoi okossaggal cseszik el. Amugy nalam ezek mentek a levesbe
google naptar sync,allshare play,arcalpu feloldas,bizt.mentesvisszaallitas,bubbles,chaton,csoprtjatek,email,gamehub,google csevego,google play zene,google+,hajnal 2,nyelv neue,jegyzet,kobo,masodik ora analog,music hub,naptar tarolo,news daemon ,ora ( modern),paper artist,picassa uploader,polaris office,pres reader,readers hub,s suggest,s tervezo,s tervezo widget,sajat filek,samsung accunt,samu app,samu backup provider,samu calendar syncsamu cloud data relay,samu contact syncadapters,samsung tts,sns,talkback,terkep,utcakep,vezerles tavolrolvilagora,wifi direct,wifi direct megosztasa,yahoo finance,yahoo finance daemon,yahoo news,zinio... meg kapott egy oc kernelt azota mondjuk elfogadhato a tabom, de csere lesz egy x86 alapura...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Clemi
veterán
válasz this is life #4269 üzenetére
Ennyire azért nem akarom kiherélni, ráadásul van pár modul, amiről lövésem nincs, hogy mi lehet:
GoogleOneTimeInit, KeyguardTestActivity, Kulcstartó, OneTimeInit, PacProcessor
-
Batu3
tag
Üdv!
Beleolvastam a hsz-ekben látom, hogy sokunknak gondok vannak az akksival. Sajnos nekem is. Fél óra pdf olvasás és vége. Wifi se megy. (ki van kapcsolva) Wakelocknál semmi extra, néztem. Kitkat van fennt. Novemberi a gép...Nem tudom mit tehetnék...Szoftver frissítés nem tudom érne-e valamit, viszont attól is félek, hogy nem bírna ki annyit az akksi és akkor bajok vannak. Akksira van amúgy gari vagy mit tegyek? Tanácsot kérnék!Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
őstag
Én is így jártam, bevittem a Piros boltba, néni kérdi: Mi a baj? Mondom kapcsolja be. Teljes töltöttségről 2-3 perc alatt 70%-ra esett kikapcsolt wifivel. A reakció: Még egy akksis?, Más baj nincs, amit ráírjunk a hibalapra?
Miután nem cserélhető az akku, így a gépre adott garancia arra is érvényes.
Nekem azt mondták kb két hét és kész. -
BOBAKILL
őstag
Igen, addig vidd be amíg garis. Úgy talán nyersz még egy évet ha cserélik az akksit.
Nem egy hosszú életű készülék ez sajnos. Ha az akksija jó lenne, a gyenge wifi felett szemet hunynék. De így...
Nekem fél éves, de már nagyon gyenge az akksi teljesítménye. Játék közben mélyrepülésbe kezd a töltöttség, nem beszélve ha wifi is kell a játékhoz.. Na akkor aztán csak ugrik egy baráti 20%-ot lefelé. Hiába bármiféle szoftveres zsonglőrködés. Ha nem megy se a wifi, se semmi más akkor normális ütemben merül. Ez az akksi gyárilag egy silány darab sajnos. Volt akinek lufi lett az akksijából. -
Batu3
tag
Köszi, akkor megy gariba nincs mese. Gondoltam adok a Wayteq-nek egy esélyt, de hiába a minőséget meg kell fizetni. A mostani Sony Ericsson(!)-om (Live with walkman) már ma-holnap 3 éves és még mindig simán el vagyok vele két napot az én használatommal és nem laggol, nem fagy nem hülyéskedik. Többet nem veszek ilyen no-name márkát ez a tanulság, ezt ajánlom nektek is!
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
atoth
aktív tag
-
karzol32
csendes tag
Akku probléma: Egyik napról a másikra 1/5 1/6-ra esett vissza az üzemidő. Nem volt semmi új alkalmazás telepítve. Töltőről levettem, wifi és böngésző ment csak. 1 óra alatt lement 100-ról 0%-ra. Amikor új volt emlékeim szerint 10-15% esett 1 óra alatt. Ezért vittem szervizbe. Írok amint visszakaptam.
-
Suineg
senior tag
válasz karzol32 #4280 üzenetére
Én is beadtam a szervizbe, nem tudom mikor szállították át a Wayteq központi szervizébe, de holnap lesz két hete, hogy a Ceglédi úton leadtam, és ma beszéltem a központtal. Még hozzá sem kezdtek a javításhoz.
Arról meg fogalmam sincs, hogyan lehetne elérni azt, hogy a pénzemet visszakapjam, immár 3-szori szervizes javítás után. Talán a gyártónak (vagy gyártatónak) kell írnom?
Ennyi. -
Ace owner
addikt
Nekem Árkádba kellene visszavinni, de lehet az lesz hogy megy egyenesen a központi szervízbe, akkor talán elöbb elkezdik megcsinálni, de örülnék neki ha újat adnának.
A kijelző ragasztásának leválását javítják még? Nem vészes csak átszűrődik a fény oldalt néhol és eléggé zavaró.Galaxy Fold 4
-
őstag
válasz postanyulam #4289 üzenetére
Igen de ha te viszed a szervizbe és te mint magánember balhézol, hogy lassúak, más mintha a balhét az MM csinálja, aki sok terméket ad el a cégnek.
"A Ptk. szerint a kijavítást vagy kicserélést – a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. A Ptk. mellett a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet 4. § (2) bekezdése kimondja, hogy a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. Azt, hogy mi minősül a Ptk. szerint megfelelő határidőn belül elvégzett kijavításnak, a jogalkotó nem határozza meg. Az adott ügy körülményeinek ismeretére van szükség tehát annak megítéléséhez, hogy az eladó a javítást megfelelő határidőn belül végezte-e el. A kijavítás lehetséges idejét ugyanis nagyban befolyásolhatják olyan körülmények, amelyekre az eladónak nincs ráhatása. Ezek a körülmények adódhatnak a termék adottságaiból vagy a hiba jellegéből kifolyólag, de előfordulhat az is például, hogy a termék kijavításához olyan alkatrész beszerzésére van szükség, amelyet a gyártó csak késedelemmel tud leszállítani"
"A 15 napos javítási határidő eltelte után tehát, ha úgy véli, hogy indokolatlanul húzódik a javítás, írásban felszólíthatja a kereskedőt a javítás ön által megadott határidőn (pár napon) belüli elvégzésére. Hívja fel a figyelmét arra, hogy amennyiben a javítás ezen határidőn belül nem készül el, ön úgy tekinti, hogy a termék nem javítható, és kérni fogja a termék cseréjét. Panaszát bejegyezheti a vásárlók könyvébe is, amelyre 30 napon belül, érdemi választ kell adnia az üzletnek. Ellenkező esetben bejelentéssel élhet az illetékes fogyasztóvédelmi felügyelőség előtt.
Amennyiben a felszólítás ellenére sem kapja vissza a megjavított terméket, s továbbra sem tudnak megegyezni az Ön szavatossági jogának érvényesítésében, bírósághoz vagy békéltető testülethez lehetséges fordulnia. A békéltető testületi út választását az eljárás gyorsasága, egyszerűsége, valamint költségkímélő jellege indokolhatja."
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
ez csak papiron van így
nekem kereken 7 hét volt a javítás. extreme digitalban leadva,igaz nem ez a tab.de gondolom mindegyiket egy helyen javítják.a boltból egy héten egyszer viszi a futár,tehát simán lehet csak az utaztatás 2 hét is.nekem is 30 nap volt javítás időre írva.ebbe gondolom nincs benne a szállítgatás.
az a jó az ember 3x leadja javítani,majdnem fél évig nem tudja használni a cuccait.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz zoltan6 #4291 üzenetére
És a 31. napon bementél a boltba és érdeklődtél, hogy mi van? Netán kértél írásban választ a vállalt javítási határidő elhúzódásáról? Mert ha nem, akkor nem éltél a jogaiddal és tényleg csak papíron áll, amit a törvény előír a kereskedőnek.
Én eleve nem fogadom el azt, hogy hetente viszik el a garanciális javításra ott hagyott árut. Ezekbe az üzletekbe szinte napi kiszállítás van a logisztikai központból, maximum 3 munkanapon belül a szervizben van a cuccod és ez igaz a visszaszállításra is. Az EDigital üzletei szinte mindenhol az egész héten nyitva vannak. Ez egy hét. Ha van raktáron alkatrész egy hét alatt meg tudják javítani a terméket. Én a harmadik héten biztos hogy érdeklődtem volna személyesen, hogy mi van, és ha nem tudnak értelmes választ adni, akkor elővettem volna a két példányos levelem, amiből egy nálam marad az üzletvezető aláírásával és bélyegzőjével, amivel igazolja, hogy átvette. De lehet, hogy számodra egy kicsit ez kukacoskodónak tűnik, de hidd el, rögtön begyorsulnak a dolgok. Az Office Depo-nál legalábbis bevált, a levél otthagyása után 2 nappal hívtak, hogy kész a szerviz és másnap átvehetem a kijavított nyomtatóm.De ez már nagyon off téma.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
az a baj vidéken sajnos máshogy mennek a dolgok,nálunk nem úgy van,hogy elugrok az üzletbe/szervízbe 2 metrómegállóval utazva,nekem eleve felkellett utaznom a megyeszékhelyre (50-60km) leadni a készüléket,mivel csak ott van extreme digital.azt is nagy nehezen tudtam elérni,hogy futárral küldjék el a készüléket,ha elkészül.(amit még ki is fizettettek velem),és igen telefonáltam a 31. napon,mivel más lehetőségem nem volt.igérgetés volt csak jövőhétre.sajnos ez van.
-
Clemi
veterán
Az akku időhöz egy kis információ. Na részemről még nem az extrém merülés, csak a készenléti idő, meg az ébresztgetés.
Tehát a lényeg, hogy megcsináltam a nagytakarítást és amit nem használok amire nincs szükség, azokat a programokat modulokat jegeltem. Így ebben a formában mondhatni duplázódik a készenléti idő és az ébrentartás viszaesett 1%-ra a korábbi 30-ról, ráadásul rendesen gyorsabb lett az indulás is kikapcsolt állapotból.
Az akku merülést majd ezután fogom sasolni, mert elkezdem én is az intenzívebb használatot. Lassan közeledik a gari végéhez, szarul esne, ha a lejárat után pár héttel dobná fel a pacskert.
-
Kloss
őstag
Nahát valami időzítő van a gépekben, hogy ennyi megy tönkre?
Az utóbbi időben csak a javítás a téma itt. -
zoltan6
őstag
Tanulságos dokumentumfilm a tervezett elavulásról:
A tervezett elavulás története - A villanykörte összeesküvés -
Clemi
veterán
Ahogy elnézem az időzítő nálam is bekapcsolt. Eddig szinte nem is használtam, vagyis nap max 1 óra netezés olvasgatás. A mai termés 15 perc netezés és egy 100 perces film megnézése SD kártyáról.
Előtte 9 óra készenlét amiből 1% volt a rendszer szerint az ébren tartott idő.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest