- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz KTomi77 #3750 üzenetére
Nem is azért írtam, mert vitatta valaki csupán att láttam, hogy fizetnek a visszaküldésért. A legrosszabb a szervïzbe visszaküldeni, mert azok bármit mondhatnak/csinálhatnak hisz sosem a szervïzzel, hanem az eladőval vagyunj szerződésben, a vásárlőnak csak egy opció, hogy a szervízhes is fordulhat...bocs ha bealkalmatlankodtam. :-)
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz expendables #3752 üzenetére
Megnéztem, ezért írtam. Szavatosság àll mindenek felett...jótállás csak egy plussz. Garancia mint olyan meg jogszabályi szinten nem értelmezhető fogalmi meghatározás. De tényleg sorry ha belekotnyeleskedem...mindenki úgy intézi a "gariztatását" ahogyan akarja.
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz expendables #3755 üzenetére
Bocs, de ez netto hülyeség, mert attól, hogy garanciát ïrnak rá attól ugyanűgy a szavatossági és jőtállási jogszabályok vonatkoznak rá. Ha krumplifőzeléket ïrnának szavatosság he lyett akkor is az szavatosság, sőt ha nem adnak jótállási jegyet vagy "garipapïrt" akkor is vonatzkozik rá minden jogszabàly.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz expendables #3757 üzenetére
Anélkül is a jótállási és/vagy szavatossági igényedet tudod érvényesíteni. Lehet rosszul fogalmaztam az előző hsz.ben. De tényleg bocs hogy beleszoltam. Természetsen ha nem akarod nem kell érvényesítened az igényedet.
F.K.T.
-
Finkoo1980
csendes tag
Lehet, hogy helytállóak az ismereteid, és minden úgy van, ahogyan írod, DE mi van, ha ezek ellenére elhajtanak a csába?
Pl. akkor mit teszel?
Ezért gondolom azt, hogy egy gyártó, vagy forgalmazó elemi érdeke a korrekt ügyintézés, és a hibás készülékek gyors, és hatékony javítása... ezt nem a törvényeknek kellene szabályozni, hanem a piacnak! -
psg5
veterán
válasz Finkoo1980 #3759 üzenetére
Miért hajtanának és ki?
Igényérvényesítés menete: Eladó-Fogyasztóvédelem-Bíróság-Per
"Ezért gondolom azt, hogy egy gyártó, vagy forgalmazó elemi érdeke a korrekt ügyintézés, és a hibás készülékek gyors, és hatékony javítása... ezt nem a törvényeknek kellene szabályozni, hanem a piacnak!"
Ezen picit kuncogtam De nagyon jó, hogy feltételes módban fogalmaztál.
A legtöbb esetben nem a gyártónál és a forgalmazónál vannak a gondok (amúgy sem velük vagyunk szerződésben) hanem az eladóval.
Bárcsak tényleg úgy működne minden, hogy hibás valami visszaküldöd kijavítják 2 nap alatt vagy kicserélik 3 nap alatt és mindenki örül. De jó is lenne...
Persze a kivételek erősítik a szabályt és mostanában én is csupa pozitív példával találkozom jótállásnál, csupán leírtam, hogy felesleges fizetni azért amiért nem kellene.
De szerintem itt már tényleg abba kellene hagyni, mert nem ebbe a topikba való, nem gondoltam, hogy egy sima tájékoztatásból ennyi kérdés felvetődne.
Javaslom, hogy ebben a topikban haladjon tovább a kérdések menete.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Z4
tag
Úgylátom itt mindenki kap választ a kérdéseire csak én nem.vagy ennyire egyedi a kérdésem
-
-
Z4
tag
válasz expendables #3762 üzenetére
szia
Na ezt még nem mértem le
de a merülés játék vagy készenlétbe max 2 óra a merülés -
psg5
veterán
De a régi ptk még egyértelműbb volt!, úgyhogy nyugodtan követelheti az ingyenfutárt! sőt a javaslatom az, hogy mielőtt visszaküldi ezt tisztázza. Én is így tettem és ingyen vitték, hozták.
Régi ptk:
"Ptk.309. §374 (1) A szavatossági kötelezettség teljesítésével és a szerződésszerű állapot megteremtésével kapcsolatos költségek – ideértve különösen az anyag-, munka- és továbbítási költségeket – a kötelezettet terhelik. Fogyasztói szerződés esetében a felek ettől eltérő megállapodása semmis."
Kb mindegy, hogy régi vagy új ptk érvényessége alatt vásároltunk e szempont szerint. Erre írtam, hogy a régre már volt precedens (hivatkozva a ptk-ra) majd az újra is lesz.#3765) air: Nem. A vásárláskor aktuális jogszabályt kell alkalmazni.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Z4
tag
válasz expendables #3767 üzenetére
oké holnap lemérem
-
Skarlos
csendes tag
-
BOBAKILL
őstag
Nem semmi a Wayteq-től hogy ilyen lazán bejelentették a legújabb droidot. A többi gyártó még a közelében sincs. Erről vehetnének példát.
Remélem frankó lesz a 4.4.4 mert tetszett a kitkat a tableten, csak hát ugye instabil volt. (persze ez a google hibája volt nem a wayteq-é) -
SZATA
senior tag
-
fausto
addikt
Ez jó hír, a napokban akartam visszatenni a 4.2-t,hátha stabilabb lesz a tab, de akkor megvárom a 4.4.4-et.
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
Felteszed a programot a pcre.
15 napig ingyenes.
Utána telepíted a 79QCI driverét amit a wayteq oldaláról tudsz leszedni a szoftverfrissítéses résznél.
Rockchiptools vagy mi a nyavajában van .Utána bekapcsolod a tabon az usb hibakeresést a fejlesztői lehetőségeknél és már dobja is, hogy az eszköz csatlakoztatva, mit szeretnél csinálni a képen látszik, hogy milyen funkciók vannak contact apps video kép egyszóval minden lementhető az aktuális állapotában.
Renault power
-
hekmi
tag
Sziasztok!
Felraktam a 2014es készülékemre a megfelelő KitKat verziót a hivatalos oldalról, viszont szeretném megnézni, hogy 4.2.2es szoftver hogyan működik. Lehet visszafele is "frissíteni" a verziót?
-
Sirandrish
legenda
A profik milyen fájlkezelőt javasolnak?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hjanos1
senior tag
-
Beca1990
senior tag
eladni mennyiért lehetne ezt a tabletet? kb 1 hónaposan?
-
Beca1990
senior tag
válasz Finkoo1980 #3799 üzenetére
rájöttem hogy nincs kihasználva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest