- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batu3
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nagyobb játékok, hogy futnak az eszközön? Azt láttam a MobTV-ben, hogy Rayman-t szépen viszi. Valakit megkérhetnék, hogy teszteljen pár játékot? Fontos lenne, mert ezt a tabot tervezem beszerezni...Viszont nem találtam a youtubeon gameplayt.
Pl. a következő kaliberű játékok érdekelnének: Fifa14, Need For Speed/Asphalt, Modern Combat 4, GTA III stb.Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
4.4 szerintetek mennyire lehet sanszos hivatalosan? XDA-n vagy valahol van nagyobb supportja a Wayteq tábláknak?
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
Tervezek microHDMI kábelt is beszerezni a TAB mellé, de 2,5k-t kicsit sokallok érte holott 800Ft-ért meg van sima HDMI kábel. Tudtok valahol olcsóbban microHDMI kábelt vagy HDMI-hez micro-s átalakítót?
Egyébként a mini és micro HDMI nem ugyanazok ugye?!Pl. ez attól még, hogy Motorolás jó kell, hogy legyen ehhez a tabhoz is ugye?
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
Köszi
Ez a motorolás így olcsóbb még szállítással is, mint ha edigitalba venném.Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
-
Batu3
tag
Bocsi a sok kérdésért
Gamepadet használ valaki? Működik tabletes játékokkal? Milyen gamepadet javasolnátok? (Nem kell, hogy vezeték nélküli legyen.) Olyat lehet, hogy USB elosztót beteszek az OTG-be és kirakom HDMI kábellel más kijelzőre a játékot + gamepaddel irányítom?Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
A használati útmutatóból:
"A HDMI csatlakozással a készülék kijelzőjén megjelenő információ megjeleníthető HDMI bemenettel rendelkező TV-készülékre vagy monitorra. Ehhez lépjen be a Beállítások menübe és az Eszköz részben, a HDMI menüponton belül keresse meg a „Turn on HDMI” menüpontot. Jelölje be a jelölőnégyzetet a HDMI csatlakozás bekapcsolásához, majd csatlakoztassa a készüléket a TV-készülékhez. A kép felbontását a „HDMI Resolution” menüpontban változtathatja meg. A képbe belenagyíthat a „Screen Zoom” menüpont kiválasztásával. Húzza a csúszkát a megfelelő állapotra."Valaki tesztelte már a hdmi-t? Légyszi valaki nézze már meg, hogy a felbontás lehet-e full hd vagy mi a helyzet...
-
Batu3
tag
No én is beléptem e tablettel rendelkezők táborába
Vettem egy Gerilla tokot is a kicsikének az ED-ből, könnyedén belemegy még kicsit nagy is ez a 8"-os tok
Aztán egy microHDMI-re is beruháztam. Összekötöttem lapossal, tab-on bekapcsoltam a hdmi-t de nem történt semmi. Mit kellene még csinálni, hogy működjön? Kell valamilyen program gépre hozzá, tudtok erről valamit?
Azt írja a frissítésnél, hogy legyen teljesen feltöltve a gép, szerintem tök mindegy, de inkább feltöltöm majd és holnap megjátszom a V2-t.Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
Hát ha lenne olyan TV-m akkor használnám arra Egyelőre csak lapossal tudom megjátszani ill. tudnám... remélem majd valaki okos jön és megmondja nekem, hogy mi a hézag
-
-
Batu3
tag
Köszönöm a felvilágosítást. Nem tudtam képzeljétek, hogy csak kimeneti a laposba a HDMI, kövezzetek meg. Még sose volt dolgom ilyennel akkor mégis honnan tudtam volna... De ti biztos az élet minden területén mindent tudtok, gratulálok nektek!
[ Szerkesztve ]
-
Batu3
tag
Oké nincs ám harag, elhiszem, hogy kívülről vicces lehetett na
Sajnos nekem (sem) az igazi a wifi a cuccnál, a routertől egy emelettel feljebb vagyok ahol a laposnak max-on van a wifi, Telónál 1/3 és hibátlanul megy velük a net, de sajnos a tabbal használhatatlan. Kb. 1/3 a jelerősség, de mindig dobálja a jelet és ha épp működik akkor is nagyon lassú :S Nem hiszem, hogy ennyivel rosszabb lenne benne a wifi mint bármilyen más hasonló készüléknél...Bízom benne, hogy valami szoftverfrissítés vagy valami megoldhatja a gondot.
ui: Még valami, microSD kivételre van valami trükk? Mert nem rugós és elég stabilan bennt van, nem is nagyon lehet hozzáférni, meg aztán nem akarom feszegetni...
[ Szerkesztve ]
-
Batu3
tag
Érik egy 1. hsz.
-
Batu3
tag
Már vagy 1,5 hónapja meg van a tab, de az akksija még mindig rosszul mutatja a %-os kijelzést, mit lehetne tenni? Tehát egyről a kettőre ugrik 10%-okat és nem egyenletesen csökken. Egyébként nem merül le lassan, olyan 5 órát bír, eddigi rekordom 6h 18p. (screen filterrel levettem a fényerőt mert a kisebb fény is elég volt).
-
Batu3
tag
Előre is bocsi ha hülyeséget kérdezek
Lett egy Alcor fejegységünk mindigTV-s és van rajta HDMI is, ezen keresztül kitudom küldeni a jelet a tv-nek? Mármint a tabot a fejegység hdmi-jébe és úgy a tv-re. Mindenesetre megpróbáltam de semmi nem történt.Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
nevessél, minden harmadikon meg sírjál
Feldobtam a KitKatet, de sehogy rá nem jövök, hogy hogyan lehet a főképernyőt bővíteni?
-
Batu3
tag
Köszi, mintha először is ezt csináltam volna de úgy emlékszem akkor nem ment. De közben rá is jöttem, elég fáradt lehettem tegnap .
-
Batu3
tag
Üdv!
Beleolvastam a hsz-ekben látom, hogy sokunknak gondok vannak az akksival. Sajnos nekem is. Fél óra pdf olvasás és vége. Wifi se megy. (ki van kapcsolva) Wakelocknál semmi extra, néztem. Kitkat van fennt. Novemberi a gép...Nem tudom mit tehetnék...Szoftver frissítés nem tudom érne-e valamit, viszont attól is félek, hogy nem bírna ki annyit az akksi és akkor bajok vannak. Akksira van amúgy gari vagy mit tegyek? Tanácsot kérnék!Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
Köszi, akkor megy gariba nincs mese. Gondoltam adok a Wayteq-nek egy esélyt, de hiába a minőséget meg kell fizetni. A mostani Sony Ericsson(!)-om (Live with walkman) már ma-holnap 3 éves és még mindig simán el vagyok vele két napot az én használatommal és nem laggol, nem fagy nem hülyéskedik. Többet nem veszek ilyen no-name márkát ez a tanulság, ezt ajánlom nektek is!
-
Batu3
tag
Szia, nekem van egy működő darabom, 2 órát bírja az akksija, írj rám ha érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest