- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Valóban. Én minden kijelzővel rendelkező, fóliavédett eszközről le szoktam venni a fóliát, mégiscsak úgy az eredeti Bár ha azt mondjátok, hogy ez nagyon sérülékeny, akkor hagyom, de ha nem extrán jobban mint más akkor leszedem.
#3202) fausto: Köszi, jogos a telefonról is így tűnt el
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
asd6274533
csendes tag
Egy érdekes dolgot vettem észre: 4.4.2-n, ha nem állítom performance módba a processzort, akkor nem hogy lassú, de hihetetlenül lassú a tablet. De annyira, hogy használhatatlan, kb 1 perc, ameddig a 79tweaks elindul. Utána hasít. Előtte beállítások: interctive mód, minimum 302 MHz. 4.2n ezek a beállítások (azt hiszem, hogy ez az "alap") probléma nélkül futottak.
-
hekmi
tag
törölhető, elnézést
[ Szerkesztve ]
-
hekmi
tag
válasz expendables #3206 üzenetére
Megvolt, én bénáztam csak Most már fent is van.
-
asd6274533
csendes tag
4.4.2 alatt Poweramp zene lejátszás közben ha megnyomom a kikapcsoló gombot (feloldás/lezárás), akkor pár pillanatra érdekesen eltorzul a hang.
-
Suineg
senior tag
válasz asd6274533 #3212 üzenetére
Kérdés: folyamatosan torz hanggal játsza utánna a zenét? Vagy csak egy pillanatra berecseg a hangszóró?
-
asd6274533
csendes tag
-
:eL.BaNDiTo:
csendes tag
jó hír... új KitKat verzsön....:
C35 > 3330 > W300i > W395 > S5660 > I8190 > H60-L04 > Mi A1 > X3 NFC > RN13Pro
-
air
nagyúr
válasz :eL.BaNDiTo: #3215 üzenetére
Ez nem új verzió, hanem a javított régi. Az új majd a 4.4.3-as lesz.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
asd6274533
csendes tag
Érdekes, a weboldalon még nincs fent, legalábbis az MD5 hash biztosan nem változott.
-
Clemi
veterán
Valaki súghatna, hogy miket javítottak benne
-
kelzsoca
félisten
válasz asd6274533 #3218 üzenetére
Valószínűleg a héten oda is felkerül.
(#3219) Clemi
A wifi alapú helymeghatározás lett javítva.
[ Szerkesztve ]
-
hjanos1
senior tag
-
Armis
tag
Sziasztok!
Megpróbáltam volna a 4.4-et telepíteni, de az RKBatch Toolban a Swith-re kapcsolás után megszakad a kapcsolat a windows-zal, a connected device lilából kiszürkül. Hogy telepíthetném a drivert?
-
asd6274533
csendes tag
Ha vállalod a kockázatot, akkor VirtualBox alól is lehet csinálni. Én Ubuntu op rendszert használok, és már sokadszor így telepítem fel.
Azért mondom, hogy HA vállalod a kockázatot, mert nem ez a hivatalos módszer, és erre nyilván nem vállal garanciát a gyártó. De egyébként ugyanúgy kell csinálni
[ Szerkesztve ]
-
Armis
tag
válasz asd6274533 #3232 üzenetére
Még szeretném szokni a JB-t, egyelőre hasít így is, nem találtam semmi gondot, első tabletem. Win7-es laptop alól menni fog majd, nem erőltetem.
-
Sirandrish
legenda
Nah most lettem remélhetőleg boldog tulajdonosa egy ilyen kis masinának
Ugye nem fogom megbánni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kelzsoca
félisten
válasz Sirandrish #3234 üzenetére
Üdv itt!
Reméljük nem bánod meg.
-
Sirandrish
legenda
válasz kelzsoca #3235 üzenetére
Ha lesz olyan jó mint a Navon akkor már bajom nem lesz vele
Egyébként a Navonnal ellentétben (béke poraira) erre kötöttem törés elleni garit is szóval mehet a buleeeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ebben be lehet állítani hogy amit Playről leszedek azt egyből SD-re telepítse?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kelzsoca
félisten
válasz Sirandrish #3237 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz kelzsoca #3238 üzenetére
Leszedtem a 4.2.2eset de azt írja hogy a "Program futtatásához V2es szoftver szükséges"...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kelzsoca
félisten
válasz Sirandrish #3239 üzenetére
Akkor Nálad még a legelső bugos szoftver fut a készüléken, azért kapod a figyelmeztetést, ezt mindenképpen cserélni kell, mielőtt belakod a készüléket!
Már csak azt kellene tudni, hogy 2013-as vagy 2014-es géppel rendelkezel -e, ehhez kérlek nézd meg a tablet hátulján található sorozatszámot:
7914 vagy 7913-al kezdődik a sorozatszám?
-
Sirandrish
legenda
válasz kelzsoca #3240 üzenetére
7914..
És akkor most mit kellene csinálnom?
Kicsit parázok mert még nem csináltam ilyesmitEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kelzsoca
félisten
válasz Sirandrish #3241 üzenetére
Innen letöltöd a romot, és ez alapján felteszed.
-
Sirandrish
legenda
válasz kelzsoca #3242 üzenetére
rendben...kicsit kesobb nekiesek. ugye nagyon komoly gondot nem tudok okozni magamnak ha esetleg nem sikerulne?
-
Sirandrish
legenda
Szóval első linkről letöltöm azt a két cuccot aztán figyelmen kívül hagyom amit ott írnak és a másik linken lévő magyarázat alapján frissítem?
-
Sirandrish
legenda
Kéne egy kis help, ugyanis a második linken lévó csomag, amivel indulna az egész..nah azt nem tudom letölteni.
Ha a linkre kattintok akkor mindent megnyit csak azt nem ami kéne..
Bedob a goodgameempire oldalára vagy a bet365re, de letölteni semmit sem tudok..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tjb007
nagyúr
válasz Sirandrish #3245 üzenetére
Gond nélkül le lehet tölteni, szóval nálad nem okés valami. Próbáld meg innen: [link]
-
Sirandrish
legenda
Érdekes mert engem mindenféle különböző oldalra dobott be...de a linked faja
-
Sirandrish
legenda
Nah teljes siker!
Megvolt a frissítés és a kis progit is gond nélkül telepítette már
Sőt..már be is állítottam szóval papíron elvileg már SD-re fog menni a cuccosEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kelzsoca
félisten
válasz Sirandrish #3248 üzenetére
Látom közben sikerült is a frissítés, én mondtam hogy nem bonyolult.
-
Sirandrish
legenda
válasz kelzsoca #3249 üzenetére
Van esetleg még valami amit így az elején érdemes megcsinálni?
Ezt-azt letiltani vagy bármi hasonló?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest