- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
És nálam is.Gondoltam megcsináltatom én is a sérült kijelzős gépemet,de az akku 1 hét használat alatt látványosan degradálódott.HDMI-vel tv-re kötve már csak 2 órát bír netezéssel és 1.30 alatt leszívja az aksit ha nézek rajta valami videót,mindezt min fényerőn,full akku és program optimalizálással.Konkrétan folyamatosan töltőn van.Persze ez is decemberi.
Ennyit a javításról -
Milka 78
nagyúr
Elkezdett dögledezni az akku,úgy 3-4 het.Sebaj majd elviszem gariba.Viszont 1 hete ráültem és bevérzett a kijelző.Majd ezek után még jobban elkezdett merülni az aku.Így már nincs értelme javíttatnom,mert kapok egy másikat a költségekből+nem kívánok vívni a szervizzel sem,hogy mi miért tört,merült,stb...mert a végén mind a két hibát zsebből fizethetném ami lenne vagy 30 ropi.
-
Clemi
veterán
Most harmadik napja, hogy folyamatosan megy a tábla. Ma vagy 2 órát ment a Youtube majd 2 órát az MXPlayeren film az SD kártyáról. Utána 9%-ról fullra töltöttem és most a gyári lejátszóval mennek a filmek már 5 órája folyamatosan és most van 22%-on a töltöttség.
Ahogy elnézem a diagramot simán ugyanazt adja, mint mikor megvettem. Akkor is 6 óra körül volt a filmnézős üzemideje és most is meglesz szerintem, bár még egy órát már nem leszek fennt, hogy kivárjam mikor sikít, hogy kezdjem tölteni.Most itt az részemről a megállapítás, hogy az akkut folyamatosan 10% alá merítve majd fullra töltve párszor, mintha kapna egy formázást és magához tér. Persze lehet hogy marhaságokat találok ki, de az tény, hogy 3 nappal ezelőtt nekem is alig 3 óra volt a filmnézős idő (igaz akkor egy éjszakát előtte készenlétben volt, de ott nem merült szinte semmit, mivel most 1% csak az ébrentartás időm)
-
Clemi
veterán
A dolgok leállításának a készenléti időhöz van köze.
Amit leállítottam: Első lépésben átalakítottam felhasználói programmá, a Wayteq tábla magazint és a fórumot, valamint a Google gyorskeresőt, majd csináltam egy HR-t (menüben gyári adatok visszaállítása) így a rendszer nullázta magát, de már nem telepítette fel amiket felhasználói programmá alakítottam. Már tulajdonképpen ez elegendő volt, hisz a Google gyorskereső volt ami folyamatosan a neten akart valamit, de hogy ébren tartotta a táblát és pörgette a procit az tuti. Ami még érdekes, hogy a gyári billentyűzet a reset előtt szintén kavart valamit, vagyis ébresztgette a táblát 15-20 percenként, viszont a reset óta már csak alig néhányszor. Biztos ez is összefügg a Google gyorskeresővel, ami meg a Google asszisztenssel, amit így kigyilkoltam a rendszerből, ami nem is baj, hisz mobil hálózat és GPS nélkül nincs is semmi értelme a jelenlétének a rendszeren. (Tudom van aki használhat BT-s GPS modult és 2G/3G sticket, de én nem használok és nem is fogok)A HR után, még amit fagyasztottam: Az összes képernyővédővel kapcsolatos folyamatot, az élő háttérképekkel kapcsolatban mindent, az arcalapú feloldást, a cloud printet, az sms küldéssel fogadással kapcsolatos folyamatokat, (sms push), az exchange szolgáltatást (nincs vállalati levelező rendszerrel kapcsolatom), a google play zenét (nincs előfizetésem, a spotyfit használom), a hang keresést (inkább beírom), a mobiladatok és a mobilhálózat konfigurációja részt, a tárcsázót (nincs is a kütyüben semmilyen telefonos cucc), a nyomtatási sor kezelőt (nem nyomtatok a tábláról soha), a picasa uploadert (nem szerkesztek a táblán fotót arra ott az asztalin a PS), a VpnDialogs modult (nem használok ilyen hálózatot), meg az összes izgő mozgó zenálő, pörgő forgó háttérképpel kapcsolatos dolgot.
Ezen kívül nálam fagyasztva van még a Google+ és a Messenger a FB-al együtt, viszont ha használni akarom valamelyiket csak egy mozdulat kiolvasztani. Őket azért, mert annak ellenére, hogy a G+nak megtiltottam a szinkronizálást, a FB-ra be se vagyok jelentkezve, gyakorlatilag folyamatosan kommunikálni akarnak kifelé, keresik a szerverüket.
Ennyi amit megcsináltam. Ebben semmi ördöngősség nincs, ráadásul nem értem és nem szeretem az Androidot, így nem is értek hozzá. Ezek a piszkálások az én használati szokásaimhoz alkalmasak, így csak azokat a dolgokat lőttem ki, amiket nem használok, nincs rá szükség, vagy úgy gondolom értelme sincs, eleve, hogy a rendszerbe került.
Mindezt a műveletet a Titanium Backup programmal végeztem, mivel a greenfy semmit nem ért és így is bármit kiolvaszthatok pár kattintással, ha mégis szükségem lenne rá.
-
Milestone2
nagyúr
Sziasztok közösség!
Lányomnak vettem egyet.
Fogunk még találkozni.
Frissítenék 4.4-re.
Olvasom az összefoglalót.
Látom van módosított is.
Érdemes azt?
Vagy inkább a hivatalosat?
Mi módosult?
Mi a különbség?
Köszi, ha válaszoltok.
(Hú de örülök, hogy ismerős arcot is látok: kelzsoca )[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Milestone2 #4307 üzenetére
(Folytatás)
Ha jól értelmezem itt a custom 4.4 a régebbi.
A gyári 4.4-nél is csak SuperSU a Playról és kész?
Van értelme, kell-e CWM-et telepíteni?
Vagy az csak az OC-hez kéne? Az engem nem érdekel.
Hát basszus, most hogy olvasgatok, ilyen gyenge az akku?Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
gerii
addikt
válasz Milestone2 #4308 üzenetére
Üdv!
Szerintem amíg tudod vidd vissza a gépet és kérd vissza a pénzt, vagy cseréld le egy Asus Memopad-re, vagy gghrtz kolléga által lecserélt Concorde-ra (csak egy tipp), én iPad Mini-t vennék 50-60-ért inkább.
Amennyiben megtartod, úgy készülj fel a sorozatos akadásokra (5-10mp átlagosnak számít), 2-3 órás üzemidőre, 2 naponta töltésre, és a gyenge wifire.
Jó szívvel szerintem itt senki nem ajánlja hogy megtartsd. -
rob210
nagyúr
Concorde
Na azért ez kiverte a biztosítékot nálam az ALL-winner processzoroktól ments meg uram minket, imádsággal fekszem esténként, te meg azt ajánlgatod.
Az I-pad nálam eleve kiesik.
Én azon kívül, hogy az akkuja most valóban lepihent majdnem egy év után nem rendelkezem más hibával.
Holnap viszem be a szervizbe.Renault power
-
gerii
addikt
Mégis jobb a Concorde mint ez , csak el kell olvasni hogy mit írt a bemutatóban. A hajamra kenhetem (és még sokan mások is) a csúcs 4x 1,6GHz-et, ha úgy laggol a rendszer hogy naponta az asztal sarkához vágná az ember. Röviden nem elég hogy Android, még azt a minimális optimalizációt sem kapta meg (legalábbis semmit nem érezni belőle) mint a szutyok Allwinner-es gép. Ennek tudatában most biztos hogy inkább azt venném látatlanba is, mint a Wayteq-et.
-
kelzsoca
félisten
válasz Milestone2 #4308 üzenetére
Üdv itt!
A gyári 4.4 a frissebb, azt tedd fel, pre-rooted tehát csak egy SuperSU kell, és van root jogosultságod is.
CWM-et akkor van értelme telepíteni ha szeretnél mondjuk teljes mentést készíteni a rendszerről.
Az akkumulátor pár készülék esetén valóban megfeküdt, ezt és az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat olvashatod a topicban az utóbbi időben.
Az hogy ez miatt nem ajánlható a gép netto hülyeség, az össz. eladott darabszámból, ami több ezer készüléket jelent, pár darab készülék akkumulátor cserére szorul, amit a szerviz természetesen díjmentesen cserél.(#4311) gerii
Akkor le kell cserélni, erre nem lehet mást mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz kelzsoca #4312 üzenetére
Köszönöm a pro és kontra hozzászólásokat!
És továbbra is megköszönök minden tapasztalatot!!!Geriinek annyit, itt nem arról van szó, hogy mit fogok venni, már megvette...a lányom (lányokhoz méltóan) nem apai tanácsok (és androidos tapasztalat) alapján választ, hanem a "jajj de szép fehér és nekem nem kell 7" (ami mondjuk SIM kártyát is fogadni tudott volna) csak minimum 8"..." terminus alapján, no meg a pénztárca is számít sajnos és ez a 34e ft volt amit még ki tudtam köhögni...
Aztán úgy is hozzám fog jönni nyafogva, hogy ha valamit nem ért vagy nem működik, bár leginkább az "...ez is szar, ennek is megtelt a memóriája, nem tudok már rá semmit telepíteni..." szöveget fogom legtöbbet hallani. Kicsit elszomorodtam, hogy a 8GB, az nem 8GB, de ez máshol is így van.
Berakok még egy 16-os SD-t, aztán meglátom valamelyik áthelyezős, linkelős metódus működik-e...
Ha tudtok ebben is megköszönném a tapasztalatokat...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Clemi
veterán
Van vagy létezik valaki eme univerzumban, aki tudja esetleg, hogy a gyári beépített AOSP android billentyűzet mit kavar a háttérben, amíg a táblagép lekapcsolt WiFi-vel készenlétben pihen? Miért ébresztgeti illetve pörgeti meg a processzort óránként legalább 10x? Próbaképp lecseréltem a SwiftKey nevű billentyűzetre, és az csaknem 2,5 nap alatt mindössze 5x akart valamit.
(#4313) Milestone2
Ezt a hely problémát nem paráztam túl. Az összes használathoz szükséges program maradt az eredeti helyén, az összes szórakozással kapcsolatos cuccot áthelyeztem az SD kártyára, ami jelen esetben itt a belső 4GB-os tárolóhelyet jelenti, vagyis sdcard0, és minden más, így a képek, könyvek, filmek, illetve minden amit csak úgy felmásoltam a táblára a külső SD kártyára (sdcard1) került, ami nálam egy 32GB-os class10-es microSD. Azért sejtésem szerint annak a 4+4GB-nak már csak elégnek kéne lenni a rendszernek és a programoknak.
Ha mégsem elég, akkor van mód a belső 4GB-os tárolóhely felcserélésére a külső SD kártyával így a telepített programokat már oda lehet áttelepíttetni a rendszerrel, de ebben Kelzsoca tud neked segíteni, mert ha jól tudom a legfrissebb gyári 4.4.4-hez még nem készült el az ehhez szükséges segédprogram (vagy csak én siklottam át felette) de nem akarok félrevezetni senkit.[ Szerkesztve ]
-
atoth
aktív tag
válasz Milestone2 #4313 üzenetére
Én új korában frissítettem V2-es szoftverre, azóta nem nyúltam hozzá. Az itteni hozzászólások pro és kontra nem tudtak meggyőzni róla, hogy érdemes lenne 4.4-re frissíteni.
Általában netezésre és könyvolvasásra használom, plusz két mailbox-ot szinkronizálok. Ezen kívül van rajta pár könnyebb játék, amivel a gyerek szokott szórakozni. Böngészőből a gyárit használom, a Chrome szinte teljesen használhatatlanná teszi a gépet, állandóak voltak a megakadások, nem lehetett kikapcsolni, majd amikor sikerült, akkor nem lehetett bekapcsolni, csak újra indítani.. Amióta letöröltem, a sebesség elfogadható, kisebb megakadások (4-5 másodperc) csak bekapcsolás után vannak, amikor bekapcsol wifi és beindul az email szinkronizálás. A böngészés általában jó sebességgel, megy, de vannak oldalak, amik belassítják (pl. a tech2.hu). Ami zavaróan lassú, az az email kliens, gondolkodom rajta, hogy lekapcsolom teljesen a szinkronizálást és letörlöm a gmail-t.
A wifivel nekem nem volt problémám, bár gyengébb, mint általában a családban lévő más eszközök, de ahol kell használható, az egyéb problémákat pedig a rputernek tudom be, mert a többi géppel is vacakol időnként.
Én decemberben vettem, az akkumulátora most is bír 2-3 órát használattól függően. Ettől függetlenül 1-1 órát használom akkumulátorról, ha van a közelben hová dugni, akkor töltőről megy.
Nekem negatívum,, hogy a kijelzőn lévő fólia gyűjti a karcokat, de igazából csak kikapcsolva látszana a karcok, meg lehet cserélni a fóliát.
Van egy gyári tok hozzá, én 2000 Ft-ért vettem, védelem céljára megfelel, de a vékonyságot, ami az egyik legjobb ebben a készülékben, elveszi. Lehet, hogy nézek hamarosan valami univerzális 8"-os tokot.
Összességében nem bántam meg, hogy megvettem. Amikor kiválasztottam, tudtam, hogy nem egy csúcskészülék, amire én használom, arra jó. De az is igaz, hogy ha lesz pénzem és okom rá, akkor habozás nélkül le fogom cserélni.[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Na ma felhívtam az ügyfélszolgálatot előzetes regisztráció után holnap leadom a gépet a hölgy előre közölte aksi csere lesz 3 hét sajnos az átfutási idő.
De normális volt minden kérdésemre választ adott.
Ki kell bekkelnem a 3 hetet, de utána megint szuper lesz a kis masinám.Renault power
-
Finkoo1980
csendes tag
Ez az egész hsz a szívemből szólt! Mintha én írtam volna... (az akksi is bír nálam durva nyúzás mellett 3 órát, de elég sokszor megy töltőről, és gyakorlatilag a szobát sem hagyja el, így a wifi is jó)
Én elégedett vagyok, tudom mire vettem, és tudtam mire számítsak! A trollkodást meg be kéne fejezni ebben a totyikban végleg... -
BOBAKILL
őstag
válasz Milestone2 #4313 üzenetére
Valamelyik LG fórumból ismerősnek tűnsz. (talán L9?)
Nálam most nem a legfrissebb 4.4.4 van fent, hanem a 4.4.2. A rendszer gyors, én is letiltottam pár google alkalmazást, mint ahogy Clemi kolléga is tette. Azok nem ébresztgetik már a tabit. A kijelzője szép, az akksi ami a zsákbamacska. De ennyi pénzért elnézhető.
A rootolás elég könnyű,de ezt írta már kelzsoca mester. Kötelezővé tenném.
Nekem csak annyi problémám van hogy az akksi nem folyamatosan merül a grafikon alapján, hanem zuhan 10-20%-ot pár másodperc alatt. Ez bosszant kicsit. Próbálkozom most hogy lemerítem pár %-ra és fullra töltöm többször, hátha megjavul.
Ezt csak azért írtam hogy pár hónap múlva lehet ti is tapasztaltok hasonlót. De ugye még garanciás, szóval cserélik ha kakukk lesz az akksi.Összességében jó kis tablet ez, nekem megfelel. Úgyis nagy részben csak böngészek és ebookot olvasok rajta.
Na jó, náha egy kis Angry birds Epic is elindul.. (Bár már kezdem megunni azt is. Kiöregedtem a játékokból azt hiszem.)[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz kelzsoca #4312 üzenetére
Hmmm... Pár telefont frissítettem már....Khmmm...
A JB, amivel kaptam az nem akarja az igazat, azt mondjátok pre-rootolt, de én hiába installálom a SuperSU-t, az mindig hiányolja a binárist...és sikertelenkedik
Vagy csak a 4.4.2 pre-rootolt?
A másik, azt írja a leírás, Ha nincs telepítve az illesztőprogram, az illesztőprogramot telepítő ablak jelenik meg (mikor az RKBatchTool.exe kikapcsolja a tabletet) Válassza a telepítés megadott helyről opciót...
Na ilyen W7 64bit alatt nincs, egyből a netről próbálja letölteni, onnan nem sikerül, és ezzel be is fejezi sikertelenként, a Szerepeljen a megadott hely a listában opció -amit a frissítő leírás ír- nem létezik...
No majd még utánanézek, most már nincs időm...driver hiányzik az biztos...majdcsak rálelek, mintha a custom 4.4.2-ben lett volna valami driver pack...
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Milestone2 #4324 üzenetére
Kövesd a leírásom, és menni fog a telepítés.
-
Milestone2
nagyúr
Köszi, éjjel megnézem.
-
ribery22
tag
Sziasztok!
Felpúposodott akksival szeretnėm gariban javíttatni a tabot. Az mennyire probléma, hogy nem a gyári rendszer van rajta? A púposodás látszik kívülről is, mert a hátlap elválik miatt.
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
rob210
nagyúr
Srácok nem ide tartozik, de segítsetek.
Kollégámnak van egy Myaudio 816QC tabja.
Gyári beállítások visszaállítása óta nincs rajta média hang.
Azaz egy videó lejátszásához be kell dugni a fülest különben nem ad ki hangot az a sz@r.
Amúgy ébreszt zenét lejátszik, csak játék és filmnézés közben nem ad ki hangot csak fülesen keresztül, van valakinek ötlete?
Renault power
-
ribery22
tag
válasz kelzsoca #4330 üzenetére
Lehet, hogy vissza tudnám még rakni, de mivel szét van nyilva, nem szeretném macerálni. Az lehet, hogy a kijelzőt is megnyomta belülről az akku? Mert annak a közepén van egy folt, ami miatt eredetileg vittük volna vissza. Akkor még úgy volt, hogy előtte vissza teszem a gyári romot, de közben szétnyomta a hátlapot.
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
Ace owner
addikt
Ezt már megakartam kérdezni én is. Ha épphogy hozzáérek a kijelzőhöz középen megnyomódik, mint ahogy mindenkinek erős nyomásra, elszíneződik meg minden, de nekem elég kicsit is megtapizni. Lehet hogy kezd az akksim púposodni? Üzemidő nekem is radikálisan csökkent. Kb fél óra tumblr max fényerőn és szevasz.
Csak középen csinálja, ebből gondolom hogy az aksi.[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Clemi
veterán
Androidot ismerőktől kérdezem (ha uncsi akkor bocsi):
1.) Ha letiltom a Google beállításoknál szó szerint az összes szinkronizációt, akkor a Google Play szolgáltatások mit csinál vajon kb 1500 alkalommal naponta, ami kb 50 perc üzemidőt jelent a procinak?
2.) A Kernel Awake-nál van egy olyan sorom, hogy "rtc_hym8563" ami most a töltés óta eltelt időben több mint 500 alkalommal pörgette fel a rendszert, ami csaknem 5 óra üzemidőt jelent. Ez a rész mit csinál?
-
Kloss
őstag
Ugye ez a készülék az iPad mini-re hasonlít nagyon és persze a méretei is egyeznek vele (majdnem).
Szerintetek az iPad-re kapható edzett üveg kijelző védő megfelel méretben a Wayteq-re is?
Azon ugye nem lehet ollóval alakítani, ha esetleg lenne kisebb eltérés, vagyis az üveg nagyobb lenne akár 1mm-rel is. -
kelzsoca
félisten
1, A Google Play szolgáltatások folyamatosan próbál csatlakozni-szinkronizálni a szerverekkel.
2. rtc_hym8563
(#4335) Kloss
Ez egy jó kérdés, csak próba után derülne ki.
(#4333) Ace owner
(#4332) ribery22Ebből így nem tudjuk megmondani biztosra, de lehet hogy az akkumulátor "nyomja"
(#4327) RPka91
Nem ígérem meg biztosra, ránézünk majd.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
No még mindig nem volt időm, hogy frissítsek, Kelzsoca köszönöm a leírást.
Tudom a vélemények szubjektívek, de azért felteszem a kérdést (főleg, hogy most már a 4.4.4-et is megleltem ezt meg köszönöm SZATA.)4.2.2 vs 4.4.2 vs 4.4.4 ??? Pro és kontra.
[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
válasz Milestone2 #4340 üzenetére
Én próbáltam mindet, a leglassabb de egyben a legstabilabb a 4.2.2 volt. 4.4.2 tele volt hibákkal, 4.4.4 gyors, stabil, de néha kikapcsol a tablet teljesen, pedig az akksi tökéletes.
Ezek az én tapasztalataim -
this is life
Ármester
Szerintem ennyire nem kene gorcsolnod minden egyes , proci vagy memoria hasznalo szolgaltatas , process miatt. A tablet ami neked van azert merul viszonylag gyorsan , mert nincs szenne optimalizalva, de nem is A brand-es tabrol beszelunk. Kezeld a helyen a dolgokat...lazits . Kategoriajaban nem rossz a wayteq, akinek meg erosebb stabilabb ....stb kell az szanjon ra tobb penzt , na es a vasarlas elott tajekozodjon.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Clemi
veterán
válasz this is life #4342 üzenetére
Azért ha elolvastad amit írtam, vagy kérdeztem, tudhatod, hogy csupán az olyan dolgok zavarnak, aminek semmi értelmét nem látom. Ilyen volt például a gyári billentyűzet, ami folyton ébresztgetett a mostani érdekes módon nem csinálja, vagy a google gyorskereső, ami úgy csinált szerintem, mintha hangvezérlésen lenne a tábla, és az utasításokat figyeli, most meg eljutottam a play-hez, ami szintén mondhatni folyamatos online kapcsolatban akar lenni a szerverével, annak ellenére, hogy kikapcsoltam a szinkronizációt. De itt van az úgynevezett "desklock" modul ami szintén izeg mozog, pedig ki van kapcsolva a hálózati idő szinkronizálás és hiába vettem le az asztalról mint widgetet, mintha semmi nem történt volna.
Ezek ugyan apróságok, de az ilyen dolgok (meg például az ujjlenyomat olvasó) helyretétele ha már portolunk egy rendszert egy eszközre, szerintem még nem szénné optimalizálás.
Nem vagyok programozó, nem értek hozzá, de azért nem mindegy, hogy olyan dolgok fogyasztják fölöslegesen alvó módban az akkut, amiknek semmi dolguk nem lenne olyankor.
A wlan_wake mi a szart csinál kikapcsolt WiFinél készenlétben 3 óra alatt 1178 alkalommal, vagy a Google Play 147x? 3 óra alatt 147x szinkronizál? Ez majdnem percenkéknti ellenőrzés. Az én hülye logikám szerint a rendszer mondjuk 12 óránként ellenőrzi, hogy van-e frissítés nem percenként, a hálózati kapcsolatot meg akkor tartja fenn amikor működik a rendszer, és nem akkor keresi rémülten a DNS kiszolgálót, amikor ki van kapcsolva a hálózati modul. -
this is life
Ármester
Lehet hogy nem kene ezeken a felesleges szolgaltatasokon annyit görcsölni,meg aztán hiaba tiltod nemelyiket servicekent akkor is tovabb fut. Ezeket a köröket anno én is lefutottam ,a fél rendszert töröltem,fagyasztottam,amit nyertem vele ,némileg tobb működési memoria illetve gyorsabb bootolas. Ami a tempon segített az az oc kernel volt,viszont ezzel az üzemidő redukalodik lejjebb. Fentebb linkeltem ,hogy miket gyomlaltam ki(mert nekem is b@xta a csőrömet hogy minek ra ha nem kell nekem). Aztán érdemi haszna alig alig van,inkabb placebo. Az üzemidő nalam jo ,de ez annak köszönhető hogy A brand tabom van,a mérnökök azert optimalizaltak tisztességgel. Volt B brand-es tabom is ,na azzal volt mit melózni,hogy hatha jobba tehető,persze ez nem sikerült. De.aztan szerencsémre behalt a tab igy mivel nem tudtak javitani lecsereltem egy markas darabra. Igaz most mar azt is lassúnak erzem a win8 tab mellett,illetve a wp telefonom is alazza ,foleg ha böngészek.
Ui bocs ciuk a sok offert..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
fausto
addikt
válasz this is life #4344 üzenetére
4.2-vel használtad az OC kernelt? Vagy van 4.4-re is?
Egyébként nekem böngészés közben szokott nagyokat akadni, azon vajon segítene? Amikor éppen nem fagy le, a sebességgel nincs gondom.
Egyébként mi történt a taboddal? Hogy sikerült egy másikra cseréltetni? -
this is life
Ármester
Bar nekem mas tabonm van , a rendszer 4.12 es azon 30%-50% oc tiomap4430 1350-15xxmhz-en sokkal porgosebben tölti az oldalakat. A wayteqnel nem tudom mennyire jo ötlet az oc,vagy akar a full tempon való futtatás,mert igy is elegge terheli az akksit a jelenlegi tempó . De ez ugyben Kelzsoca a konpetens szemely,o jobban ismeri eme tabletet.
-
fausto
addikt
válasz this is life #4346 üzenetére
Ja, értem, azt hittem neked is ilyen van
-
Suineg
senior tag
Na ma én is elhoztam a szervizből a tabot, a munkalapon töltő IC csere. Magyarul tab-ban lévő, a töltést vezérlő IC-t cserélték ki. +25 nap garancia, eddig volt bent. A szokásos egy-két apró "ütődési" hibától eltekintve más kárt nem okoztak benne. Még nem próbáltam ki, csontra lemerülve kaptam vissza. Úgy látszik tesztelték egyett, amíg nekik is lemerült csontra, aztán egyből nekiestek javítani. Utána már vagy nem ellenőrizték a munkájuk eredményét (fel sem töltötték az aksit), vagy pedig ellenkezőleg, vagyis feltöltötték teljesen és megmérték mennyi idő alatt merül le kikapcsolásig. Passz.
Este felteszem tölteni, és teszt.
Kéne ez a 79tweaks nekem is, a 4.4.4-re, ha állítólag az stabil rendszer...
Tényleg, miért nincs hivatalosan kint a Wayteq frissítés ??? -
SZATA
senior tag
Ha folyamatos használatnál (fb, böngészés, hirolvasás) kb. 45 percet bírja a gép, az már elég indok, hogy szervizbe küldjem alacsony üzemidővel? Új 4.4.4-es rendszer pár telepített appal.
Egyébként egész jó ez a fw a V1-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest