- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karzol32
csendes tag
Üdv. Csak jót tudtam mondani eddig a tabról eddig.. Sajnos most nekem is van gondom.. Az akku teljesítménye 1/4, 1/5 esett vissza. Decemberi a tab. 4.2.2. V2 van rajta. 1 óra 1.5 óra alatt 100%-ról lemegy 0-ra. Alap fényerő és csak Dolphin browser és wifi megy. Programok 90%-ban ugyanazok vannak rajta mint régen. Valakinek valami ötlet? Vagy vigyem szervízbe?
-
keszo
őstag
Sziasztok
egy ilyen tabra most lett felrakva a 4.4.2
hogy lehet előhozni a modulokat (widgeteket)?
köszönömAttila
-
gabor9991
őstag
válasz postanyulam #4153 üzenetére
Nekem 22.-napja van ma a szervizben.
Ezen a héten már biztosan nem kapom meg, tehát minimum 26 nap!!! ha hétfőn megkapom.
És akkor még az sem biztos, hogy jó lesz.
Tényleg vicc.... -
keszo
őstag
Sziasztok
az mitől van, hogy tegnap az os frissítve lett 4.4.2-re és azóta hiába csinálok "gyári adatok visszaállítását"
állandóan a "google play service not available" hiba üzenet fogadAttila
-
Ace owner
addikt
Érdekes jelenség történt az akkumlátorral megint. Hazaértem, levettem töltőről, mire leértem az emeletről lemerült és kikapcsolt. Felraktam tölteni megint, 20perccel később elkezdtem RR3-azni. Megy a játék bő negyed órája, erre most nézem hogy "feltöltve".. Nagyon sanszos hogy megy a gariba, egyébként gyári kitkat van fent, hétvégén lehet visszarakom a V2-es szoftvert, ha azzal is szar az akkumlátor akkor megy tényleg gariba.
Galaxy Fold 4
-
Clemi
veterán
válasz Ace owner #4159 üzenetére
Ez a szakadékba zuhanós merülés nem hinném, hogy FW verzió miatt lenne. Nálam már a 4.4.4 van a gépen, de szerencsére (vagy nem) nálam még nem jelentkeztek ilyen drasztikus kikapcsolásig merülések.
A legelején voltak ilyen hirtelen 40%-os zuhanások de azok megszüntek, miután párszor rögtön egymás után szándékosan kikapcsolásig merítettem, majd fullra töltöttem az akkut. -
vass17
tag
Szerintem egyértelmű a dolog, ahogy a tömérdek hozzászólásból kiderül. Én nagyon regota ugyanazt a 4.2t használom, korábban 5 órás kijelzőidőket produkálva. Most jó, ha kijön egy óra, ráadásul ez factory reset után is, mert gyanakodtam h program szívja le. Hát nem, egyszerűen ennyire voltak tervezve az akksik, ami elég szégyenletes, a 4,5 éves HTC-mben ugyanis kb 2 naponta töltve meg mindig olyan a Li-ion, mintha új lenne....
-
Nerd
aktív tag
Sajnos ez egy atcimkezett kinai vacak, mint minden wayteq termek. Ennek a keszuleknek koszonhetoen tanultam meg a sajat boromon, hogy milyen a kinai vacak... Az atcimkezesnek koszonhetoen legalabb van garink, bar az hogy min. 1 honapot van tavol a keszulek gariban inkabb nem is minositenem... Illetve nagyon ugy tunik, hogy 8 honapot birt a legtobb esetben az akksi, gondolom amire cserelik az hasonloan minosegi cucc lesz, de legalabb az mar garin kivul romlik majd el... Szerintem akksi csere utan erdemes meg most eladni...
-
kelzsoca
félisten
Az a tömérdek hozzászólás nem több mint 10 usertől származik, a több ezer eladott darabot tekintve bőven benne van az 1-2%-os meghibásodási rátában, ami minden gyártónál megvan.
Ettől függetlenül, ha valaki drasztikus merülést tapasztal, első körben tegye fel a 4.2.2-es szoftvert, majd használja azt legalább fél napig mindenféle külső alkalmazás telepítése nélkül, ha a merülés továbbra is fennáll érdemes szervizbe küldeni a készüléket, és cserélni fogják az akkumulátort.(#4162) Nerd
Sajnos ez egy atcimkezett kinai vacak, mint minden wayteq termek.
Ez az általánosítás sajnos nem állja meg a helyét, ugyanis több itthon is forgalmazott készülék érkezett az anyacég gyárából. (WayteQ Hongkong Ltd.)
Az xtab-79qci pedig megrendelésre készült a CUBE (Shenzhen Alldo Cube Technology and Science Co., Ltd.) gyárában.[ Szerkesztve ]
-
KTomi77
tag
-
vass17
tag
válasz kelzsoca #4163 üzenetére
De az, hogy mindenkinek körülbelül egy időben kezdett tönkremenni az akksi, mégiscsak jelzi, hogy nem önálló, elszigetelt esetről van szó. Nem értek az akksikhoz annyira, de gyanítom, hogy valami létfontosságú elektronika hiányozhat ezekből, ami egyébként segítene megőrizni az élettartamát.
Mint írtam, én mindig 4.2t használtam, ráadásul most egy teljes factory reset után, es ugyanugy merül így is. Mindegy remélem azert a garancia érvényesítéssel nem lesz gondom, egyébként én is leszűrtem a tanulságot
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Frissítés előtt érdemes visszaállítani a telót, vagy legyalulni a memóriát? Decemberiek a tabok, azóta nem lett hozzányúlva, öcsémék teli pakolták játékokkal és már nagyon lassú, úgyhogy lefrissítem. Egyikre 4.2.2 V2-őt másikra az új 4.4.4-et rakok, kíváncsi leszek.
-
kelzsoca
félisten
válasz KTomi77 #4164 üzenetére
Dehogy ahhoz van viszonyítva, én nem szoktam hasraütésszerűen általánosítani 1-et és beböfögni a fórumba.
Ettől függetlenül természetesen bosszantó problémáról van szó, de többet sajnos én sem tudok segíteni mint azt javasolni, hogy irány a szerviz, és oldják meg garanciában.(#4165) vass17
Persze, én nem mondtam hogy elszigetelt eset(ek) csak azt próbáltam közölni hogy nem tömeges problémáról van szó, mint azt páran gondolják/írják.
(#4166) Tomi0703
Restore-al kell felhúzni a romot, és az lepucol mindent, konkrétan még a NAND-ot is formázza, ennél jobban nem tudod lepucolni a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nyah skacok. Eladtam a masinát így szeretném formázni hogy teljesen nyers legyen. Hogy és hol tudom ezt megcsinálni?
Szerk: látom pont most volt téma..csinálom
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Hm...más ötlet kell.
Szóval hogy tudnám a saját adataimat (g-mail,play auház,router, etc) elfelejtetni a tabbal?
Nem akarom a vevőnek nullázni mert van rajta néhány hasznos progi mint pl a 79tweaks aminek biztosan örülne a vevő.
Szóval?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tjb007
nagyúr
válasz Sirandrish #4172 üzenetére
Úgy, hogy egyenként törlöd.
Router: Beállítások → Wi-Fi bekapcs → kapcsolatra hosszan rányomsz, és Hálózat elfelejtése
Fiók: Beállítások → Fiókok → Google → E-mail címre ráböksz → menü gomb és Fiók törlése -
gerii
addikt
válasz Sirandrish #4172 üzenetére
Én biztos hogy a gyári visszaállítást választanám. Ki tudja mi marad ott, ha manuálisan törlöd a cuccaid (pl.: belépési adatok automata kitöltése). Programot meg csak tud felrakni az új tulaj is.
-
Sirandrish
legenda
Köszönöm
gerii És ehhez mit gondolsz, elég a menüből elérhető gyári beállítás visszaállítása, vagy mindenképp kéne a rendszer újrahúzása is?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gerii
addikt
válasz Sirandrish #4175 üzenetére
A menüben lévő elég rá, belső SD kártya törléssel mindent kiírt. Ezután úgy indul újra a tab hogy "Válasszon nyelvet", stb...
-
Sirandrish
legenda
Rendben..akkor ezt választom.
Köszönöm a segítséget neked isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Nyusziman
tag
válasz Sirandrish #4177 üzenetére
Sziasztok!
Eladó a tablet, mivel nem használom ki. A fólia is rajta van, hibátlan állapot-kijelző-aksi.
Adok hozzá egy flüss tokot is.Ár: 35.000huf
-
maxxi71
csendes tag
Üdvözlök mindenkit.
A tablettel nagyon érdekes dolog történt, a hátlap levált és az akku felpuffadva mint egy kispárna!
A készülék 2013.12-hóban vásárolva, tehát garanciás, mi okozhatta ezt a hibát? Én zárlatos akkura gyanakszom, egyébként a tablet működik.Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Notalab
tag
Egy jó akkumulátorról:
Én december óta nyúzom a tabletem, mindig felrakom rá a legfrissebb androidot, plussz azt az 5-10 szükséges programot ami nekem kell (Dolphin, MxPlayer,Avast,KingstoneOffice,stb.) Játék viszonylag keveset megy rajta, most talán éppen egy sincs rajta. A WiFi csak böngészéshez van bekapcsolva, olyankor szingronizál is a G-mail. Néhány felesleges "frinc-francot" letiltok mindíg amiít vagy soha sem használok, vagy böngészőből elérek (kivéve a G-mail), mint pl a Google+, vagy a Youtube.
Ami mindig megy az az Avast (de minimális az erőforrás szükséglete -szerintem- és a Chip tesztek alapján).
Éjszakára kikapcsolom, és gyakran rátöltök 60-70%-os töltöttségnél is, sőt nem is nagyon szokott 20-30% alá menni, lemerülni meg még talán egyszer ha megesett...
Tegnap előtt este megnéztem két filmet kb. 3,5 óra alatt, fülessel, és kb 50%-ra esett a töltöttség.Én úgy értékelem, hogy a teljesítményéhez képest (kijelző) jó az akkumulátora az én készülékemnek.
...
-
Finkoo1980
csendes tag
válasz Notalab #4185 üzenetére
Kb. hasonló beállításokkal használom én is a tabot, pontosabban az egész család a 3 éves, és 6 éves fiaimmal együtt... ők 4-5 órát is képesek felváltva nyúzni, játék, youtube... így szokott kb. 20 %-ra esni az akku, ilyenkor töltőre kerül... szerintem igencsak jól bírja!
4.4.2 2013 december -
zoltan6
őstag
válasz Finkoo1980 #4186 üzenetére
befejeztem
-
keszo
őstag
Nekem most az tűnt fel, hogy 4.4.2-ről vissza lett téve 4.2.2-re
86%-nál lett indítva a kb. 5perces dolog és a végén az új os. 28%-os akku töltöttséget mutatAttila
-
magyar1997
tag
Üdv!
4.2.2 V2-es android mellett 2-3óra böngészést bír egy feltöltéssel, ha játszok akkor 1óra alatt simán lemerül. Kérdésem, hogy ez így normális üzemidő?
FTTB 1000/300
-
Nerd
aktív tag
válasz magyar1997 #4191 üzenetére
Az teljesen jo!
-
atoth
aktív tag
Nálam is hasonló a helyzet.
-
Milka 78
nagyúr
Nálam 3-4 óra,full lehúzott fényerővel és aku optimalizálással(pár program kilőve).2013.12.20/V1-es gép 4.2.2-vel.
-
atoth
aktív tag
válasz postanyulam #4197 üzenetére
Valószínűleg az akkumulátor alulméretezett. Hasonlóan viselkednek az olcsó notebookok akkumulátorai, gyorsan merülnek, hamar degradálódnak.
Egyébként, ma töltőre dugva használtam, most nézem és a Beállítások/akkumulátorban mutatott statisztikának semmi köze sincs a valósághoz. Pl. azt írja, hogy a képernyő 10 másodpercet volt bekapcsolva, ez az adat frissítéskor sem változik. Lehet, hogy máskor sem igazán pontos... -
MichaelScott
csendes tag
Legújabb 4.4.4-es rendszerrel egyre jobban laggol, de egyszerűen nem értem miért, mikor van 500 mb szabad RAM-ja...
Akkumulátor kb. 3-3 és fél órát bír min. fényerővel, de legalább már egyenletesen merül. Májusban vásárolt gép, 2014-es modell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest