Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
amit próbáltam nem volt rajta semmi, böngészgettem,ott néha néha megreccent de belefért. felület nálam teljesen simán ment..
Iphone 7
-
z0d1AK
nagyúr
Nekem elég sok játék (gameloftos is) megy az xTAB-70w-n, csak egy kicsi módosítás kell hozzá.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
anglergab
addikt
Lásd: XTAB-80 1. hozzászólás játékokra vonatkozó kérdés-válaszait.
Sok játékot a Mali-400-ra optimalizáltak, és a 70w-ben az van, könnyen elérhető, hogy ezek szépen menjenek.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
anglergab, erre legy szives publikusan valaszolj majd, mert szerintem sokakat -koztuk engem is- erdekel.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
anglergab
addikt
Az újraindítás rövid távon, a gyári visszaállítás (factory reset) hosszabb távon megoldást jelenthet. Gyári visszaállítás során minden adat törlődik, így feltétlenül készíts másolatot azokról.
-
tjb007
nagyúr
Az(ok) a játék(ok) véletlenül nem Gameloft -os(ak) és nem akkor írja ezt ki amikor elkezdené letölteni a játékhoz tartozó fájlokat ?
-
tjb007
nagyúr
Próbáld meg te is ezt, az első négynél valószínűleg segíteni fog: [link]
A művelethez root megléte és egy root explorer funkcióval rendelkező fájlkezelő (Root Explorer, Mi File Explorer, ES File Explorer stb.) szükséges. -
anglergab
addikt
1. Root Explorerrel: /system mappában (system partíció): build.prop szöveges fájl szerkesztése. Előtte a system partíciót R/W-ként (írható-olvasható) újra kell mountolni (a fájl módosítása miatt), erre van egy gomb.
2. igen
3. átírod az értékeiket a megadottakra és mented a módosításokat.Lehet, ezek után szükséges egy újraindítás (kikapcsolás, majd bekapcsolás).
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Felrakod ezt az alkalmazást: [link]
Elindítod, a leírás szerint beállítod megfelelően: [link] (a képen ugyan nem szerepel de a Mount File System opciót is engedélyezni kell !!).
Ha mindent jó csináltál akkor elő fog ugrani a Superuser engedélyt kérő ablaka, itt nyomj rá az Engedélyez/Allow gombra.Lépj vissza a beállításokból, most az SD kárty (belső tárhely) tartalmát kell látnod.
Itt nyomd meg egyszer az Up feliratú gombot, most már látnod kell a system mappát.
Lépj be a mappába, nyomj rá egyszer a build.prop nevű fájlra és az előugró ablakban válasz ki az ES Note Editor -t. Miután rányomtál a fájlon belül kell találnod magad ahol is a megadott sorokban az egyenlőség jel mögötti értéket átírod a korábban megadottra.
Ha kész van akkor nyomd meg a virtuális Opciók gombot (a fizikai Menü gombot) és nyomj a Save gomba.A sikeres mentés után indítsd újra a készüléket a változtatások életbeléptetéséhez.
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
de biztos jól sikerült a root?
Iphone 7
-
Bonkheads
tag
Javítanék, nem pipáltam ugyan ki a Mount file system opciót, de attól még betudtam lépni a mappába, át is tudom írni...De minenesetre nem csináltam meg...Inkább megvárom a válaszod, hogy akkor ha a mount file system opciót nem is bírtam kipipálni, de átbírom írni a brand-et meg a modell-t akkor is írjam át? Jó lesz ez így?
-
FET-MEN
veterán
így már talán jó lesz.
Iphone 7
-
tjb007
nagyúr
Előbb a Root Explorer opciót kell engedélyezni, ekkor előjön a Superuser ablak ahol rá kell nyomni az Engedélyez gombra. Ha ez megvan akkor utána lehet a Mount File System -et engedélyezni.
Sikerült is elmenteni a módosításokkal együtt ?
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
megy a PÜ
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
na akkor elvileg sikerült
Iphone 7
-
anglergab
addikt
Közelebb viszed a tabletet a routerhez.
-
thetan
aktív tag
lehet hogy sok program fut a háttérben és leveszi a memóriát. nézd meg a beállítások - futó alkalmazások - ott alul folyamatosan mutatja. alapból vagy 270 M foglal, és kevés marad. ha kilövöd egyenként, ugy nő a felhasználható mennyiség. persze ez csak tipp
[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
kelzsoca
félisten
Szoftver melyik van fent?
-
thetan
aktív tag
Nekem ilyesmi nem jött elő. AZ előfordult hogy telepítettem egy programot, és lefagyott - resetelni kellett. Két het van meg, 3 x reseteltem eddig. Biztos valami összeakadt. Most játékokat próbálgatok.
Kipróbálta már valaki hogy melyik komolyabb játékokat viszi probléma nélkül? megköszönném ha leírná.
Mióta a legújabb rom van fen, nem nagyon ütközök problémába.
Jó az akkuidő, filmeket jó viszi - még a távirányítós megoldásra vagyok kíváncsi - nem egy nagy összeg a távirányító, max 1700 Ft érdemes kipróbálni és lesz egy médiacenter belőle.
Ez kiterjeszti a felhasználhatóságát. Csak azt nem tudom milyen kábelt kell vennem hozzá hogy csatlakoztatni tudjam a TV hez, és hogy hol kapok olcsón.[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
kelzsoca
félisten
Semmire sem gondolok, csak azt kértem, nézd meg melyik szoftver van a gépen
-
tjb007
nagyúr
Ezt azért ne hangoztasd ha lehet
-
agocs
csendes tag
Beállítások > A táblagépről (legalsó a baloldali menüoszlopban) > Build-szám
-
thetan
aktív tag
Gondolom a kérdés arra vonatkozott, hogy az új rom van-e rajta
-
thetan
aktív tag
Amit te belinkeltél az a root jog. Az egész androidos szoftvert kell frissitened, azaz minden korábbi törlődik, és az optimalizált uj android rendszer fog futni a gépeden. remélem jól linkelem be ide kattintva kövesd az utasításokat
-
thetan
aktív tag
Nekem sokat javult. Csak akkor tudod meg, ha felraktad. Ez a legújabb optimalizált gyári rom tudtommal, amiben kiküszöbölték a korábbi hiba visszajelzéseket. legalábbis remélem hogy igy van
-
spiritex
veterán
Próbáld meg a Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelése alatt, az összes alkalmazás listájában megkeresni a Google Play Áruházat és a Download Manager-t és mind a kettőben megnyomni először az Adatok törlését majd a Gyorsítótár ürítését.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
tjb007
nagyúr
Távolítsd el a megadott Google fiókodat, ezután indítsd el a Play Store alkalmazást és add meg újra a Google fiókodat.
Érdemes előtte üríteni a gyorsítótárat is. -
tjb007
nagyúr
Hibás a frissített verzió (nem csak a 70w -nvan vele probléma), rakd fel valamelyik régebbit.
-
elpatkorado
aktív tag
Nekem is ez van a Dead Space-szel. NaN.
-
z0d1AK
nagyúr
Ne warezolj es menni fog.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
vond
MODERÁTOR
Nagyon szívesen!
Mi egyébként olcsóbban, telibe 3 ezerért vettük egy másik boltban, de direkt nem azt linkeltem be, ugyanis rendeltünk még mellé egy olcsó kapacitív cerkát is, de
rohadtul nem azt kaptuk, amit rendeltünkelég érdekes felfogásban válogatják ki a postázandó termékeket, viszont cserébe két hét elteltével sem válaszolnak a reklamációnkra...No mindegy, ez nem is ide tartozik... Egyébként majd még folytatódik az ügy (ha lesz időm és energiám foglalkozni vele)... Egyelőre annyit tudok tenni, hogy távol tartom magam a bolttól, és másoknak sem ajánlom...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
kameraman77
tag
válasz Bonkheads #2620 üzenetére
Ezt a fajta akksit nem is kell formázni, szóval a teljes lemerítés annyira nem tesz jót neki. A legjobban szerintem akkor tudod "óvni", ha folyamatosan használod. Nem hagyod teljesen lemerülni és kb ennyi... Néhány helyen olvastam, hogy érdemes 50% körül töltőre tenni, de ez a mindennapokban azért nem egészen megoldható, és szerintem nem is szükséges. Az akku egy idő után úgyis veszít a teljesítményéből, az már csak a minőségén múlik,hogy mikor. (Nekem pl van egy 2003-ban vásárolt PDA-m, hányattatott sorsa volt, volt,hogy 3 hónapig nem használtam és csontra merült, ennek ellenére mind a mai napig 3,5 órát tud az akku (eredetileg 4 körül volt, vagy kicsivel a felett)
Teljesítményt lehet növelni pár dologgal, fényerő, wifi kikapcsolása, ha nincs rá szükség. Azt még nem teszteltem, hogy mennyivel rövidíti meg az akkuidőt, ha hangszóró van rákötve fülhallgató helyett. Általánosságban nálam teljes feltöltésről USB-n keresztül pendrive-ról 1 óra videónézés 19-20% körüli akkut eszik meg (ez az esetek 95%-ában igaz az én gépemre, tehát olyan 5 óra körüli videózás megy róla)
Befolyásolja az akkuteljesítményt, főleg most majd, hogy jön a tél, hogy mennyire hül le a táskádban szállítás közben, bár ez nem tudom, hogy a végleges élettartamra hatással van-e (vélhetőleg nincs komolyabban), de a napi használat közben kihatással lehet.
Ha már itt tartunk érdemes felhívni a figyelmet, ha valaki dolgozik a géppel, vagy magával hordja, hogy a párásodás a levegő lehűlésével egyre gyakoribb lesz, tehát ha meleg helyiségbe megyünk be, könnyen páralecsapódás léphet fel, érdemes megvárni míg "normalizálódik" a ketyere hőmérséklete. Egy hátizsákban bizony hamar lehűlhet.
[ Szerkesztve ]
-
kameraman77
tag
válasz Bonkheads #2622 üzenetére
Bocsánat, hogy csak így megkésve reagálok.
Nem szükséges, a lényeg, hogy ne hagyd teljesen lemerülni. Elvileg - tehát elvileg - hamarabb kikapcsol amúgy is, minthogy teljesen lemerülne az akku, de azért szerintem olyan 3-4%-nál már ne kezd bele semmibe Igazából jól vannak ezek összerakva, ha megfelelő hálózatról töltöd - úgy értem nem egy buherált hosszabítóról akkor kibírja szerintem az 500-600 töltési ciklust is komolyabb visszaesés nélkül (bár meg merem kockáztatni,hogy többet is) - az meg, ha beleszámolunk közel két év használat (napi / másfélnapi egy feltöltéssel számolva)
Nekem csinált az utóbbi időben furcsa dolgokat.. Tudom, tudom frissítsem és akkor elmúlik . Szóval rendesen töltőn, gombnyomásra előjön ugye az akku amiben a zöld töltöttség vándorol.. teli van. leveszem, bekapcsolom, 64%.. Nem tulajdonítottam neki komolyabb dolgot, használat közben aztán egyszer csak - 3 óra múlva(!) felugrott 97-re és utána vígan volt benne juice még 4 órányi munkához... Ezt tegnap még megfejelte.. ugyanaz a móka,feltöltés, kivár,hogy teli legyen az akku, leveszem 59%... Mindegy.. használtam, lement 29%-ig.. Ma reggel felélesztem, belövöm a netet és hopp felugrik 84%-ra Tudom frissítsem (Volt másnál is már ilyen jelenség amúgy?) (Amúgy ha végighasználtam volna tegnap, akkor le is állt volna, pedig ezek szerint az akkuban még volt cucc... lehet,hogy kallibrálni kellene valamit?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest