- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Jelenleg fix csatornára van állítva, megnézem este, hogy változik-e ha autora állítom.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
counterbill
senior tag
Bátran felrakhatjuk a patchet? Nem lehet gond belöle? Nincs gyári feltöltve wayteq oldalára ugy hogy nehéz visszaállitani ha gond van
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
Victoryus94
őstag
válasz counterbill #6508 üzenetére
Ez csak egy patch. Nem sok mindenen változtat, gond sme nagyon lehet belőle + elég könnyen "visszacsinálható". De "bármiféle módosítást csak saját felelőségre.."
-
counterbill
senior tag
válasz Victoryus94 #6509 üzenetére
Hát ja Blademet vigan bütykölöm már téglábol is hoztam vissza
Na egy probát meg érEverything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #6508 üzenetére
Az első patch, mint látod nem mindenkinél működik, ezért majd csinálok egy másikat, persze a kockázat mindig benne van, de ezzel nem lehet működésképtelenné tenni a rendszert.
Az eredeti még odex-elt Settings-t lementettem egyébként. -
kisml
tag
már mindenki xtab-70i-vel nyomul?
Vagy van valakinek sima 70-ese rajtam kívül? -
kisml
tag
tud valaki olyan fájlkezelőt (a gyárin kívül) ami kezeli az USB-s cuccokat? (pl: pendrive)
-
joe357
tag
válasz counterbill #6519 üzenetére
És ezt hogy csináljam hohy én is lássam? Nekem csak az sd-t látja.
-
senior tag
sziasztok xtab70 az általam használt gép, a méltán dicsért nextgen kelzsoca féle rommal, és egy óvatlan mozdulattal a főmenű ikonját sikerült lecserélnem, azóta körülményes néhány program indítása. meg lehet oldani újra telepítés nélkül? :-)
amor fati
-
joe357
tag
válasz counterbill #6521 üzenetére
Ezt értem mert totalban látom ezeket a mappákat de es-ben nem. Ezért kérdem hogy Neked hogy jeent meg es-ben. Köszi
-
joe357
tag
Valaki próbálja ki nekem a Bug Village-t hogy működik e neki. Ingyenes játék és komatibilisnek is jelöli a kütyüt hozzá. Köszi
-
gabor94
tag
válasz zolivissza #6522 üzenetére
ADW Beállításokba belemész(hardver gombok 3.-at megnyomod és akkor megjelenik)
ADW visszaállítása... És minden úgy lesz mint azelött -
senior tag
-
senior tag
-
joe357
tag
válasz zolivissza #6526 üzenetére
Nagyon köszi
-
senior tag
-
sid87
senior tag
-
gabor94
tag
válasz zolivissza #6529 üzenetére
Ugyan így menj bele az ADW beállításokba és menny az általános viselkedésre és ott pedig van egy olyan home gomb visszaállítása.Arra kattints és válaszd ki ezt: ugrás az alapértelmezett asztalra....
Így már 100 h. jó. Ha így se jó akkor meg indítsd újra a tabletet és minden korrekt -
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz kisgabor87 #6534 üzenetére
Van rá ötletem, de erre már csak holnap tudok ránézni
(#6535) Prien
[ Szerkesztve ]
-
sp75
csendes tag
Sziasztok!
70i Wifi problémára visszatérve , pénteken csináltam egy gyári állapot visszaállítást, azóta ok! visszajön alvó űzemből a net. Remélem így is marad.
-
counterbill
senior tag
válasz kisgabor87 #6540 üzenetére
Én vagyok a hülye de ,hogy is kell felrakni a patchet? Elolvastam az első oldalt..be is jött a recovery a hangerő lenyomásával..viszont lépkedni akartam benne a - hangerővel erre csak újra indult Szal gondolom nem úgy megy mint a cmwben..
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
sid87
senior tag
Nos, akkor itt egy pár mondatos tapasztalati beszámoló a Wayteq xTAB 70i-ről:
- Mikor megérkezett hozzám, még nem volt itthon wifi, így a telóm netét osztottam meg, és simán csatlakozott.
- Marketből minden általam használt programot le tudtam tölteni rá, ezzel sem volt problémám.
- Elfektetve a lockscreen-en levő óra jobb fele kicsit le volt vágva, átállítottam a betűméretet és jó lett.
- 1 hét alatt lefagyott kb 3szor, volt hogy resetelni kellett.
- Reggeltől estig nyomkodtam rendesen, és elég jól bírta, nem érzem hogy gyenge lenne az akkumulátor idő.
- Pendrive-ot tökéletesen olvassa, rádugtam elosztóval egeret és billyentyűzetet, prímán működik.
- Filmek lejátszására tökéletesen alkalmas video playert még nem találtam, vagy szaggat, vagy rossz a hang. Itt most 720p-s filmekre gondolok, kisebb felbontásút viszi kb bármelyik lejátszó. Ezeket próbáltam eddig ki, beállításokat végigmajszolva: MX Player, Mobo Video Player Pro, VPlayer Video Player, Real Player, DicePlayer.
- Böngészésre szerintem a Dolphin Browser HD a legjobb, bár már a Chrome Beta is megy nálam, csak még kicsit gyerekcipőben jár.
- Az Adobe Reader-t találtam a legjobb, leggyorsabb pdf olvasónak, ezen kicsit meglepődtem.
- Az Airdroid nevű kliens bevált, egyszerűen tudok így fájlokat cserélni wifin a pc-vel.
-Splashtop Remote progival távoli asztal kapcsolatot tudok létesíteni, a monitoron látható képet adja vissza, lehet akár netezni, filmet nézni így. Kifejezetten gyors, sőt, még touch padnak is használható, mintha laptopon egereznék.- Quill nevű alkalmazás tökéletesen alkalmas jegyzetelésre, rajzolásra, van vonalas füzet, négyzetrácsos, stb. Vettem hozzá stylust, így még jobb írkálni.
- Sikerült feltennem a wifi patch-et, egy 16 gigás microsd segítségével. Ahogy tapasztalom, nem tartja meg a kapcsolatot, pár perc után lelép, viszont ahogy felélesztem a tabot, újra csatlakozik, eddig 5/5szőr újra ment a wifi, nem kellett rebootolni.
Összegezve egyértelműen meg vagyok elégedve a cuccal, ennyi pénzért must have, ajánlom mindenkinek.
És köszönöm a gyors válaszokat a sokszor bugyuta kérdéseimre, ahogy telik az idő próbálok majd én is segíteni amiben tudok.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
válasz counterbill #6543 üzenetére
Sima gsm boltban (Mammutban), 2000 volt, de ahogy nézem van bőven olcsóbban is. Ez valami ipadhoz szánt utángyártott valami.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
kelzsoca
félisten
válasz counterbill #6541 üzenetére
A hangerő FEL gombbal tudsz lépkedni a hangerő LE gomb pedig az ENTER/OK
Mivel az első menüpont a reboot, értelemszerűen újraindítottad elsőre
-
sid87
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest