Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Ha jól értem akkor van egy T-Mobile web'n'walk sticked (leánykori nevén Option GIO225) és ezt szeretnéd működésre bírni.
Van egy rossz hírem, nem szerepel a támogatott modemek közt de még van remény, elképzelhető, hogy működésre lehet bírni. A beállítási segédletet itt találod: [link](#6252) apeelme
Ez már az xPAD-70/xTAB-70/xTAB-100 -nál is így volt, a listán nem szerepelt de működött vele. Ha az MF100 rendben volt akkor valószínűleg az MF190 -nel is ugyanez a helyzet.
-
warju
csendes tag
Megoldottam a Saját problémám.
Mivel csak az "AD-HOC" patch-et próbáltam felrakni ABORT lett a vége.
De ha sorba ment fel, ahogy a ahogy a Kiegészítő Csomag-ban szerepel:
1. Játékokból kilépés 2. Cellakészenlét 3. Ad-hoc
Akkor MŰKÖDIK.WayteQ_xPAD_70_Gingerbread_kelzsoca 2012.02.07
Eladó dolgaim:. https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_13_tokok_folia/hsz_1-50.html
-
kisgabor87
tag
ICS alatt hol lehet beállítani hogy alvó módban ne kapcsoljon ki a wifi?
-
törölt tag
válasz kisgabor87 #6255 üzenetére
Beállítások->Wi-fi-> Menü gomb->Speciális -> Tartsa bekapcsolva a Wi-Fi-t alvás alatt
-
bferenc
tag
Sziasztok!
A segítségetek kérném. Szeretnék egy Tab-ot és vacillálok a 70i és 100s között. Először is elég 7 col? Filmnézésre használnám. Az aksi nyilván a nagyobb kijelzőnél kevesebb ideig bírja. 100S lesz ICS, kérdés hogy mikor?! Lécíves írjátok le a véleményeteket. Előre is köszi.
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
bferenc
tag
válasz kisgabor87 #6259 üzenetére
Milyen problémáid voltak, ha meg szabad kérdezni?
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
Brutális eb
addikt
válasz kisgabor87 #6259 üzenetére
Miért informálod félre?
Hogyan lenne jobb a ginger az ices-nél hogyha még meg sem, jelent a gyári frissítés?Buherált alpha romból levonni végkövetkeztetést... ....gratulálok.
Ráadásúl a 70i jobb,proci,stb......
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
ClaydovE
aktív tag
Nekem eddig semmi bajom a 70i-vel, persze átlagos dolgokra használom (nem játékra), majd ha lesz hivatalos rom és root akkor kipróbálom azokat is.
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: ClaydovE
-
Levi941127
senior tag
Üdv mindenkinek, én mostanában gondolkodom azon hogy vegyek e egy xpad 70-et, mik róla a vélemények sebesség terén, illetve flasht jól kezel??
-
Raypapa
tag
válasz bferenc #6258 üzenetére
Egyéni vélemény: Ha főleg filmet néznék vele, akkor a nagyobbat venném. Mivel az akkuja is nagyobb méretű nem csak a képernyő, szerintem az akku időkben sem lehet hatalmas eltérés...
Inkább azt gondold meg, hogy hol, milyen körülmények között fogod használni, hol fogod hordani, ezek is fontosak lehetnek a döntésben. (70-es még egy nagyobb kabát belsőzsebben is elfér pl.)
Ha a méret és az ár nem számít, akkor a nagyobb biztosan kényelmesebb.
Szerintem ha van rá módod, vásárlás előtt próbáld ki mindkettőt, az a tuti! -
ClaydovE
aktív tag
válasz Levi941127 #6263 üzenetére
Én bátran ajánlom, ez a 3. tabletem ebben az árszegmensben az előző is wayteq volt (kivéve a legelsőt - alcor -az maga volt a rémálom) és valószínűleg a következő is az lesz. Jó felszereltség, megfelelő támogatás és rendkívül szuper "maszek" romok, amelyek folyamatosan frissülnek és nem utolsósorban rengeteg hozzászólás a fórumon, szinte azonnal választ kap az ember bármilyen kérdésre.
-
kisgabor87
tag
válasz Brutális eb #6261 üzenetére
Aha... Na akkor tisztázzuk. Van egy Xtab70-es és egy Xtab70i készülékem is. A 70-nel semmi gáz. A 70i néha fagyogat, néha nem lehet bekapcsolni a wifit, hardveres dekódolásnál a videók szaggatnak és még pár apró kevésbé zavaró hiba. Mivel mindkét készüléket használom, ezért bátorkodtam kifejteni a véleményemet utólagos engedelmeddel... Ja, és soha nem használtam buherált romot. ;-)
[ Szerkesztve ]
-
Levi941127
senior tag
válasz ClaydovE #6265 üzenetére
értem, szóval jó custom romok vannak rá, majd utána nézek milyen árban van, és egyet lehet veszek is, ha pedig gond van, itt tudok kérdezni, szeretem is ezeket a fórumokat, bármiről lehet itt kérdezni az adott készülékkel kapcsolatban, és neked is Köszi a gyors választ
-
Brutális eb
addikt
válasz kisgabor87 #6266 üzenetére
Elnézésed de kérlek videózd már le a 70i hibáit hamár ott van a sima 70 a kéznél köszi.
Mert haverom két napja használ i-t és semmiféle video szaggatás és wifi problémája nincs.Videora dice playert használ
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
kisgabor87
tag
válasz Brutális eb #6268 üzenetére
Nem fogok videózgatni csak h bizonygassam az igazamat. A wifi problémával kapcsolatban pedig elég pár korábbi hozzászólást visszaolvasnod, már két 70i felhasználó is jelezte a hibát, és én is tapasztaltam. De nem értem minek is vitatkozom veled, hiszen még ki sem próbáltad a 70i-t csak egy haverod használja... A jobb prociról meg annyit h kb 20 perccel tovább bírja az akksi, ezen kívül nem történt érdemi változás.
Ja és még annyit a wifivel kapcsolatban h írtam a wayteqnek és az volt a válasz h tudnak a hibáról, androidos bug. De persze a te haverod már 2 napja használja, úgyhogy szót se szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
válasz kisgabor87 #6269 üzenetére
Persze legyen igazad....Legalább fotot a két készülékről együtt.
Wifi hiba android bug?
Nem tudom jópár készülék megfrodult már a kezeim között droidos nem igazán mondhatnám,hogy konkrét droid hiba.
A video meg nyilván akadni fog szoftveres módban..........User error.
Valszeg a wifi is nézz körűl a routered firmware környékén.......
Ha minden jól megy 9 perc múlva én is 70i-t fogok használni.[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
válasz Brutális eb #6270 üzenetére
Ha rákeresel láthatod hogy ez a hiba már a 2.2-es droidban is megvolt, a 2.3-ban javították és most megint előjött. Ha nekem nem hiszel ott a gugli. A videóra pedig azt mondtam h hardveres módban akad, szoftveresben nem.
-
_seth_
veterán
válasz Brutális eb #6268 üzenetére
Wifi gond nálam is van sajnos 70i-vel. Be-ki kapcs után nem lehet ismét bekapcsolni, ha elalszik a gép utána nincs wifi, és nem is lehet ezen állítani sem (wifi, spec részén nincs ilyen állítási lehetőség az ics-ben). Szóval ez valós gond sajnos. Ellenben a gyári media player minden videót gyönyörűen visz.
(Wifi gond defy-nél is volt bizonyos romokkal, sőt nálam a hivatalos cm-el van is, hogy ki-be kell kapcsolni, hogy jó legyen de az legalább kapcsolható )[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
apeelme
addikt
válasz kisgabor87 #6271 üzenetére
Kár ezen az egészen veszekedni, 70i tényleg nem tartja alvóban a wifi-t ahogy xTAB70 sem, de ébresztés után azonnal csatlakozik, és wifi ki-bekapcsra is tökéletesen reagál...de ez nem egészen android bug, mert ez ennél jóval összetettebb....sajnos.
Korábban áradoztál(#6141) az akksi időről most meg már az sem jó?
Videónál pedig nem emlékszem milyen kódolású filmről is van szó???
De akár egy sample-t is feltölthetnél belőle valahová hátha egyszerűbben tudunk segíteni... -
kisgabor87
tag
Tunein radiot amúgy nem használ senki 70i alatt? Mert ott meg olyan hiba van h 10 percig játsza az adást, utána meg 10 percig bufferel. Ez is csak nálam van?
-
apeelme
addikt
válasz kisgabor87 #6275 üzenetére
senki nem mondta hogy gyorsabb lesz, az volt hangoztatva hogy vékonyabb csíkszélességgel készült MESON3 van alatta aminek u.a. a max. órajele (1000Mhz) csak a min. tér el mivel nem 200Mhz, hanem 100Mhz. Így ezeket összegezve jobban bánik az akkumulátorral...sokkal.
Free verziós TuneIn felrakva rádió lejátszás jelenleg még megy...3:50
Tölts fel valahová abból a filmből egy részletet...mert lehet hogy tényleg hardveres a gond...
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz apeelme #6273 üzenetére
"de ébresztés után azonnal csatlakozik, és wifi ki-bekapcsra is tökéletesen reagál..."
Már akinél Nálam pl csak újraindítás után van ismét wifi
Ui.:
Tunein: működik hibátlanul.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
apeelme
addikt
válasz kisgabor87 #6274 üzenetére
TuneIn még mindig megy...
-
apeelme
addikt
válasz kisgabor87 #6281 üzenetére
Szerintem légy türelemmel...Wayteq eddigi hozzáállását tekintve mind xPAD-ra, mind xTAB-ra adott ki már elég sok javítást/frissítést...szinte biztos hogy 70i-nél sem lesz ez másképp, ha gond van megoldják...
-
kisml
tag
tudnátok ajánlani egy CPU órajelet szabályzó progit, amivel feltudnám húzni a procit )kb 800mhz-1ghz)?
-
kisml
tag
igaz is
xPAD-70 -
_seth_
veterán
válasz ClaydovE #6283 üzenetére
Pl 10 perc is elég nálam, na de hamarosan nyomok rajta egy gyári beállítást ismét + resetet utána. Nagyon nyomogatni sem volt még időm, így meg bosszantó is.
-
apeelme
addikt
xPAD/xTAB-nál a processzor órajele automatikusan skálázódik attól függően hogy mekkora erőforrásra van éppen szükség...ez azért is jó mert ha nem használod az eszközt így kevesebbet eszik az akkuból...
ami érdekesebb ebben az esetben az a CPU használati módok (CPU Governor) használata, ezek előre beállított "kernel profilok cpu skálázódásra", alapértelmezetten xPAD/xTAB-nál a Conservative profil van használatban...az általam kiadott gyári (xTAB70) rom-ban például ezeket az előre definiált profilokat lehet váltogatni...a cpu használati módokról részletes infót találhattok google segítségével...
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
korábban kérdeztem, hogy ms arc-kal menne-e a gép. Tökéletesen működik, az anysoft keyboard-dal pedig megy a magyar bill. kiosztás is.
Tutto bene...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
rodeo74
csendes tag
Lehet hogy már volt a kérdés, android 3.x esetleg létezik a tab-ra?
-
sid87
senior tag
Ha lesz itthon wifi, akkor milyen módon tudok a tabbal böngészni a gépen levő fájlok között? Hogy ha kell valami, akkor ne adatkábelen vagy pendrive-on tegyem rá, hanem wifin átküldhetném..
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
_seth_
veterán
válasz bull84ghia #6298 üzenetére
70i került 38-ba nekem újonnan. Vezetéknélküli egér 2e. 16gb sd 5e, és mégis csak egy régebbi géped lesz, ez a Te döntésed
-
ClaydovE
aktív tag
válasz bull84ghia #6298 üzenetére
Te tudod, az enyém 25ért ment el (kicsit öregebb, de kifogástalan állapotú), de sokan csak 20-at akartak érte adni. Szerintem 30-nál többet nem fogsz érte kapni talán még az is sok érte. Nem akarom leértékelni, csak most ilyen áron mennek ezek a tabletek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Ipad 5 32GB Wifi Cell
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Pro 12,9 M1 256GB wifi+ cellular 12 hónap szavatosság számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest