Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz kollerevelin #11950 üzenetére
Biztosan xPAD-70-re való ROM-ot raktál fel ?
Ilyen akkor szokott előfordulni, ha rossz ROM (pl.xTAB-70/70i) kerül felrakásra. -
kollerevelin
csendes tag
Véletlenül először az xtab70 re valót raktam rá de nem engedte aztán egyből a wayteq oldalán lévő frissítést raktuk fel( és akkor már a jót) és azóta áll fenn ez a probléma. a frissítés előtt is nehezebben érzékelte a dolgokat de most meg egyáltalán nem.
-
tjb007
nagyúr
válasz kollerevelin #11952 üzenetére
Tegyél egy próbát ezzel, persze ha még nem tetted volna. Ha ezután sem jönne helyre akkor (feltehetően) touchpanel gondja van.
-
kollerevelin
csendes tag
sajnos probáltuk de megprobáljuk még egyszer. És ha nem garanciás már akkor kb mennyibe kerülne egy ilyen fajta javítás?
-
tjb007
nagyúr
válasz kollerevelin #11954 üzenetére
Sokba
Persze pontosan megmondani a hiba okát csak akkor tudják, ha már látták/bevizsgálták.[ Szerkesztve ]
-
kollerevelin
csendes tag
és ha az érintőpanel nem jó akkor használhatatlan? frissitettük de most meg állt a logónál :S
-
tjb007
nagyúr
válasz kollerevelin #11956 üzenetére
Ha dugsz rá egeret meg billentyűzetet, akkor még korlátozottan lehet használni.
Még mindig a logónál áll ? -
kollerevelin
csendes tag
igen,sajnos
-
tjb007
nagyúr
válasz kollerevelin #11958 üzenetére
Kapcsold ki, indítsd újra és kezd elölről. Ha ugyanígy megállna akkor próbáld egy másik ROM-mal.
-
kollerevelin
csendes tag
melyik másikkal?
-
tjb007
nagyúr
válasz kollerevelin #11960 üzenetére
-
kollerevelin
csendes tag
sajnos ezeket már probáltam. azt nemtudod hogy az eredetit vissza tudom e rakni rá?
-
tjb007
nagyúr
válasz kollerevelin #11962 üzenetére
Ami eredetileg is rajta volt azt már nem tudod sehogyan sem visszarakni.
-
kollerevelin
csendes tag
sajnos,a ics-t rendesen telepíti de ott meg agadozik és ugyanugy nem érzékeli.
-
kelzsoca
félisten
válasz kollerevelin #11962 üzenetére
Hívd fel holnap a WayteQ-et, és mondd el hogy jártál.
-
sqpp
őstag
Hogyan készítsünk virtuális SD kártyát a belső memóriából?
Ehhez szükségünk lesz egy Terminal Emulatorra, magyarul egy Parancsorra, amit ingyenesen megtalálunk a Play Áruházban..
Valamint ROOT jogosultság szükséges!
Miután elindítottad a Terminal Emulator-t
hajtsd végre a következő parancsokat
su
mkdir /sdcard/storage
dd if=/dev/zero of=/data/storage.img bs=1024 count=xy
busybox mkfs.vfat /data/storage.img
mount -o loop -t vfat /data/storage.img /sdcard/storageJó ha tudod!
a count=xy a virtuális sd kártya méretét jelöli, általában azt célszerű megadni, amekkora a belső tárhelyed, vagy amennyit fel szeretnél használni belőle... ami KB-ban értetődik.. tehát ha 2GB-ot szeretnél az xy helyére azt kell beírnod hogy: 2000000
ha pedig 4GB-ot akkor: 4000000
de ez a te döntésed.[ Szerkesztve ]
-
sgx
tag
Udv!
X-PAD70-re 2.3.4-es androidhoz tudna nekem vki egy mukodo youtube app verziot mondani?
-
ramtiger
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Nokia E72-es telefonon Joiku app-al hotspot-ot hozok létre. Minden eszközöm látja, kivétel az Xtab-70dci-m. Két E72-vel is próbáltuk, de sikertelenül. Tableten 4.1.1-es android van. Eredeti oprendszer, módosítások és kiegészítések nélkül.
Köszi a választ. -
sqpp
őstag
Erről pont most beszéltünk egy külföldi ismerősömmel, akinek ilyen gondja van..
Ezt root jogosultsággal meg tudod oldani.. a /data/system/ kell módosítanod egy fájl-t, magyarul ki kell törölnöd azt hogy ellenőrizze a kompatibilitást, és akkor működni fog elvileg, legalább is azt olvastam XDA-n hogy megoldották egy telón, szerintem ezen is működni, mert az Android és Android rendszer ettől függetlenül, bár nem tudom működne e mindenesetre egy próbát megérMajd jelezz vissza, és segítek ha úgy van.
-
villámló
csendes tag
Sziasztok!
A barátomnak van egy Xtab-70 gépe, 2.3.4-es Androiddal. Arra lennék kiváncsi hogy ha vásárol hozzá egy bluetooth-os gps vevőt, az működik-e majd vele? Illetve még azt szeretném megtudni hogy az iGo navigációk közül van-e olyan amit erre a gépre fel tudok neki telepíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
tjb007
nagyúr
-
sqpp
őstag
Üdv!
Segítségeteket kérném, jó ideig használtam a xTAB-70-hez az eredeti ICS-t, és utána rábukkantam a Digma iDx7 ICS ROM-ra, mely igazán tetszetős, bár ez se tökéletes, na már most, valahogy GB-vel sosem volt gondom, kivéve annyi hogy ugyebár a 4.0+ alkalmazások nem futnak rajta.. de ez ugyan az mint Desktopon, hogy Win 7-es program nem fog futtni XP-n ha arra nem portolták.. vagy épp adták ki..
Na de a lényegre térek, felraktam Kelzsoca legújjabb GB ROM-ját... és gyors is meg minden, de valamiért az Internet nagyon lassú... maga játékoknál is elég lassan tölti le a dolgokat...
ez most mi lehet? -
Kabika
csendes tag
Sziasztok!
Belefutottam egy olyanba, mint már valaki előttem, miszerint frissítés (4.0 hivatalos) után csak a WayteQ logóig jut el az xPAD70. Próbáltam 2.3-as (0.54) frissítést felrakni, az is leáll, utána 4.0 űjra felrak, megáll.
factory_update_param.aml kitöröl, kézzel végrehajt és a MEDIA wipe-nál kapok egy ilyen üzenetet:
E:format_volume: fdisk.media failed on /dev/block/avnftl8p1 (1)
Na ezzel nem tudok mit kezdeni.
Bármilyen segítséget előre is köszönök!
-
sqpp
őstag
Üdv!
Készítettem egy interaktív PPT-t egy Android UI-ról, kíváncsi vagyok a véleményetekre, szerintetek milyen?
Jól néz ki?
Persze, még nincs kész egyáltalán, de dolgozom rajta[ Szerkesztve ]
-
prestige77
csendes tag
WayteQ xTAB-70, ICS, mintegy másfél éves.
Oda jutottam, hogy az akku kb. 1 óra 20 perc alatt lemerül 15%-ra!
Próbálta már valaki kicseréltetni az akkut, és egyáltalán; megéri?
Úgy értem, jobb lett utána az "üzemidő"? -
ibori
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja nem használtam a tabletem és ma nem akar bekapcsoláskor a logón túljutni. ICS van rajta de nem én raktam rá.
Próbáltam rákeresni a hibára a fórumon, de nem találtam választ. Segítség képp a recovery módban ezeket írja ki: E: bad bootloader arguments "(null)"
E:unknown volume for path [/udisc/factory_update_param.am1]
E:can't mount /udisc/factory_update_param.am1
Köszi előre is -
sqpp
őstag
Kelzsoca, nem tudod hogy xTAB-70-en a ROMod miért csinálja azt hogy nagyon lassúa letöltés?
ICS-n jo, ott maxxal tolt mindig -
Sanchoo
csendes tag
Baj van!
Elromlott az XTAB -70i bekapcsoló gombja.
Mivel még garis a készülék, elküldtem, Kecelre (?), ahol meg is javították, igaz azt írták vissza, hogy "a kapcsolót darabokra törték - legközelebb fizetős lesz!", valamint hogy a két felső csavarra lezáró jegyet tettek, ne sérüljön.
Jó, legyen úgy. Azt ugyan nem nagyon értem, hogy a kőkemény készülékházon belül hogyan törhettük darabokra a kapcsolót, de mindegy, működjön. A csavar-lezárást nem látom, mert gumidugók fedik, és eszem ágában sincs piszkálni....De nem is ez a baj!
Amióta visszajött, a képernyő bizonyos színei - talán a zöld? - elcsúszva jelennek meg, szellemképes lett.
A jelenség mértéke nem egyforma, néha 1-2 pixel, néha fél cm, máskor pedig semmi.A szerviz előtt ez a probléma nem létezett.
A rendszer Kelzsoca-féle 4.0.3 Nextgen.
mit tegyek?
- újratelepítés segíthet?
- szerviz újra
- - ha szerviz, vissza kell tenni a gyári ROM-ot?xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
ja és: hogyan kell a képernyőt lementeni?
xTAB-70i
-
Sanchoo
csendes tag
(Majd' egy éve használom, sosem volt ilyen probléma.)
Nos, Újrahúzva...
Érdekes.
A gyári első indulásakor még szellemképes volt a Wayteq logo, mint ahogy a telepítéskor is a robotocska.
Újra induláskor már jó a kép.
Most akkor vagy jót tett az újratelepítés, vagy ismét a "néha tökéletes" állapot állt elő.Nextgen vissza - ez is jó
Csak sajna már elfelejtettem, hogy kell-e még bűvölni vele valamit, hogy "tökéletes" legyen? a topikban 12000 hozzászólás van.
Van valami gyorstalpaló-szerű összefoglalód ezekről? (a tavaly nyári nextgen-telepítés óta "csak" használtam, nem kellett nagyon piszkálniGari már nem lesz rá, pünkösd hétfőn letelik.
---------------------------------------------------
továbbra is kérdés: hogyan kell képernyő-mentést eszközölni?xTAB-70i
-
SzaboZE
addikt
Sziasztok! Beszereztem egy xtab-70i-t. Érdeklődnék egyrészt az AC3 megoldásáról (a mobilx-es linken található file már nem elérhető ([link]), illetve hogy milyen ROMot érdemes szerintetek feltenni? Egy hibával szembesültem eddig, a wifi időnként megszűnik működni (nem lát hálózatokat).
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
-
SzaboZE
addikt
Felraktam a Kelzsoca féle zip-et, de a zöld robot megjelenik és itt meg is áll az élet. Már volt mindhárom wipe, de semmi. Ha a gyári romot tartalmazó SD-vel indítom az xtab-ot, akkor nem jelenik meg második felirat, az upgrading...please waitnál állunk vagy 10 perce. Van valakinek javaslata? Kellett nekem belekezdeni....
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
Nincs meg valakinek az AC3 license file? Az 1. hozzászólásban levő linkről már törölték.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest