Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgx
tag
Udv!
Van olyan akinek ilyen tablagepe van es akadasmentesen ment rajta ac3-as 720p-s mkv-s sorozat? Olvastam itt a forumban h moboplayer, szoftveres-kodolas stb...
Most akkor mi az igazsag ezugyben?
Illetve ha nem megy, akkor melyik az a tablagep amelyiken biztosan megy es arban kozel van a wayteq arahoz?Koszi.
Udv,
sgx -
sgx
tag
Udv!
Ma vettem egy ilyen keszuleket, bekapcsolas utan ez a kepernyo fogadott:
Ez meg mi ez? vihetem vissza mert hibas?
-
sgx
tag
No, ma visszavittem a hibas termeket gyorsboltba...hat nem az tortent amit vartam...
Ugyfelszolgalatos mikor meglatta a jelenseget 5 percig csak nezte, aztan elment - gondolom megmutatta fonoknek h akkor most ezzel mi legyen -, aztan visszajovetele utan elkezdte a meset..."Sajnos mivel se tegnap se ma delelott nem jeleztem h hibas a termek, ezert el kell kuldeni a gyartonak es ok majd bevizsgaljak..."
WTF? delelottig visszaszolni? ez milyen uj dolog?
Kerdezem a sracot h ha visszaszoltam volna akkor az mit valtoztatott volna meg? azt mondja akkor konnyebb lett volna nekik...de mi?Szoval viszakuldik, kaptam egy atveteli lapot amin rajta van h 3 munkanapon belul jeleznek h hogy all a kutyu...kivancsi leszek h mennyire tartjak be ezek utan, plane h a srac elotte azt mondta h kb. 1 het az egesznek a lefolyasa...
Ja es persze mielott eljottem volna azert megkerdeztem h ez mibe fog fajni nekem? ugye nem kell attol tartanom h vmit ezert fizetnem kell?
Valasz: "Ha biztos vagy abban h nem csinaltal vele semmi olyat ami ezt eredmenyezte, akkor nem kell semmitol sem tartanod" -
sgx
tag
Udv!
Volt itt kb. 1 honapja egy olyan problema, h 64 bites win 7-tel osszedugva a tab-ot, HTC Dream-kent ismerte fel az eszkozt.
En probaltam a leiras szerint megoldani a problemat - eszkozkezeloben htc dream torol, net letilt, usb kihuz, usb bedug, usb hattertarra nagyon gyorsak rakatt -, de sajnos ismetelten HTC Dream-kent ismeri fel...Van vmi mas - szamomra mukodo - megoldas ennek a problemanak orvoslasara? teszem azt megvan vhol a mukodo illesztoprogram amit fel lehetne telepiteni?
Elore is koszonom.
Udv, sgx
-
sgx
tag
Udv!
Olyan problemam akadt a keszulekkel, h minden egyes ki-bekapcsolas utan az alap oprendszer jon vissza. Nem raktam meg ra frissitest - igazabol nem is kene, annyi elvarasom van/volt az eszkoztol h amit alapbol tud(ott) azt hozza biztonsaggal -, de eleg bosszanto h szepen belaktam, feltettem mindent ami kell erre egyik pillanatrol a masikra minden odalett...
Mas megoldas nincs, mint h feltegyem a frissitest? ha igen, akkor melyik az ami atombiztosan mukodik, nem fagy, nem lassul es nem zakkan meg hasonlo modon?
-
sgx
tag
Lefuttattam en is quadrant az xpad-70-esemen, a 2011.10.27-es gyari rom van a gepen es a benchmark ertek 2403.
Viszont wifi-vel olyan problema van, h van egy d-link router amire nem tudok csatlakozni wpa2-psk titkositassal, azt irja ki csatlakozas utan h letiltva...eddig ez mukodott, mi tortent amiert most mar nem? van egy mas tipusu router is, egy tp-link, arra pedig siman csatlakozik...
-
sgx
tag
Udv!
Vett vki mostanaban bortokot a keszulekhez?
Ha igen, akkor hol/milyet/mennyiert?
Ha kulfoldrol rendelte akkor mennyi ido alatt ert ide? -
sgx
tag
Hali!
xPAD-70-em van, amire raraktam a gyari ICS-t.
Ezzel a verzioval az eszkoz sajnos egy szutyokka valt, mert minden egyes lemerules-toltes-bekapcsolas utan a bekapcsolasnal a logonal kifagy...reset abban segit, h legalabb ki tudom kapcsolni, de hasznalni nem tudom...probalkoztam mar az ICS ujrarakasaval, de az nem megoldas h minden lemerules utan ujrahuzom az ICS-t...Kerdesem a downgrade-del kapcsolatos: ICS utan eloszor tegyem fel ezt a csomagot a memoriakartyara majd vegezzem el a downgrade-et a leiras szerint, majd tegyem fel ezt?
-
sgx
tag
Nalam azt irja ki az MTVA progija ha elinditom az online streamet h "Ismeretlen hiba tortent. Kerjuk probalja meg kesobb".
Fel kell tenni vmi kodeket h legyen kep es hang vagy mi lehet a gond?
-
sgx
tag
Hali!
xPAD-70-hez jo bortokot rendelt vki ebay-en?
Ha igen, akkor be tudnatok linkelni h melyik lenne jo?koszi
-
sgx
tag
Udv!
E-book olvasassal lenne egy kis gondom.
Van itt ez a pdf-em, amit szeretnek a tableten olvasni, de nem igazan sikerul. Aldikoval probalom olvasni, de nagyon nehezkes vele a zoom, a kepeket nem tudom kivenni akkor sem ha probalok zoomolni, illetve nem tudok betumeretet se valtoztatni.
A kerdesem az lenne, h melyik programmal lehetne a hasonlo pdf-eket ugy olvasni h ezek a kenyelmi funkciok mukodjenek es az ebook ne essen szet?Udv,
sgx -
sgx
tag
Udv!
xPAD-70-em van.
Az mennyire normalis, h szamitogeppel osszedugva USB kabelen keresztul - szamitogepen win 7 -, az nem ismeri fel az eszkozt?
Mit tehetnek h ez a megoldas mukodjon? -
sgx
tag
válasz Victoryus94 #11455 üzenetére
Victoryus94: Eredeti 64bites win7-em van. Ujratelepiteni nem szeretnem, mert jol be van lakva es mire mindent ujra felteszek az nem keves ido...
Arcanis: Semmi nem latszik...se az eszkozkezeloben se az ertesiteseknel...mintha nem tortent volna semmi...a kabel sem lehet rossz, mert mp4 lejatszomat ha radugom, akkor felismeri a gep...
masik usb csatlakozoba dugva ugyanez a helyzet... -
sgx
tag
Udv!
X-PAD70-re 2.3.4-es androidhoz tudna nekem vki egy mukodo youtube app verziot mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10.gen kék, 64GB, gyári független, Wifi, új, garanciális, bontatlan.
- Ipad 9 gen. 64gb wifi jó áron!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Air 5, Space Gray , 64Gb, Wifi + Cellular ( Sim + eSim ) független + Pencil
- Apple iPad Air 13" / Space Grey / Wifi + 5G / 128GB / Apple Pencil USB-C + Magic keyboard +UAG Tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest