- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealGonzy
csendes tag
Furcsa hibákat produkál az xTAB-70w-m. Amikor nagyobb mennyiségű adat kerül a belső sdkártyára - a media partícióra - akkor egy idő után, újraindításkor nem tudja mountolni a partíciót, a tablet akadozik, belassul, végül teljesen lefagy. Ebből az állapotból csak a recovery menü wipe media partition művelet elvégzése hozza ki. Ezután megint működik rendesen egy ideig, amíg nagyobb mennyiségű adat nem kerül újra rá.
Amit még észrevettem: A recovery menübe lépve alul sárga felirattal az alábbi üzenetek láthatóak:
E: Bad bootloader arguments
"(null)"
E:unknown volume for path [/udisk/factory_update_param.aml]
E: Can't mount /udisk/factory_update_param.amlAmikor wipe-olom a media partíciót:
Formatting /media...
E:format_volume: fdisk.media failed on /dev/block/avnft18p1 (1)
Media wipe completeVan valakinek valami ötlete, vagy szerviz?
[ Szerkesztve ]
Csak a középszerûek nyújtják mindíg a legjobb formájukat. -Jean Giraudoux-
-
kelzsoca
félisten
válasz RealGonzy #10551 üzenetére
Amikor wipe-olom a media partíciót:
Formatting /media...
E:format_volume: fdisk.media failed on /dev/block/avnft18p1 (1)
Media wipe completeMint látható a media cache az SD kártyán lenne, ha lenne a készülékben SD kártya, de mivel nincs, ezért nem tudja formázni sem (E:format_volume: fdisk.media failed)
Próbáld meg hogy teszel bele egy SD kártyát, és akkor is előjön -e ez a probléma.
-
tjb007
nagyúr
Mivel már van saját topikja ezért szeretnék mindenkit megkérni, hogy az xTAB-70w -vel kapcsolatos kérdések/problémák a jövőben ebben a topikban legyen feltéve: [link]
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Azt vettem észre, hogy a tablet hátlapja egyre jobban kopik és nagyon csúnya.
Nem tudjátok hol lehet rendelni vmilyen tokot hozzá, mint iphonera, nem olyanra gondolok amit alapból adtak
Segítséget előre is kösz. -
Bekzol
csendes tag
Sziasztok! Két kérdésem lenne a profikhoz:
1: Hogyan lehetne eltüntetni a status bar-ról a hangerőszabályzó, a "gyári" akku-kijelző (helyette a Battery Indicatort használom, ami %-ot is mutat), valamint a térerő ikonjait. Ezekenek én semmi hasznát nem veszem, viszont kb a felét elfoglalják.
2: Le tudná valaki írni a hozzám hasonló lámák kedvéért, hogyan tudom telepíteni a clockworkmod recovery-t? Bátrabban állnék neki széthekkelni a gondosan beállítgatott rendszeremet, ha előtte lenne róla egy mentésem .
Ha már felmerült a téma korábban, mindenkitől elnézést kérek, én nem találtam meg.
Xpad-70-em van Kelzsoca-féle Gingerbread-del.
A válaszokat előre is köszönöm !
-
Victoryus94
őstag
válasz Bekzol #10556 üzenetére
1. "Ha nem használsz USB -s 3G stick -et akkor nyugodtan kikapcsolhatod, ehhez csak annyit kell tenned, hogy a system könyvtárban található bulid.prop nevű fájlban a hw.nophone=false sort átírod erre → hw.nophone=true.
Az átíráshoz root szükséges és egy root explorer funkcióval rendelkező fájlkezelő." tjb007
Az akku kijelzőt nem tudom, hogyan lehet eltávolítani, én simán feldobtam mellé a battyrey indicator pro-t.2. Én pont tegnap telepítettem a CWL-t a telefonomra.. Odinnal. Szerencsére xPAD-dal egyszerűbb dolgunk van.
Neked ERRE van szükséged.
Telepíteni a szokásos módon lehet. a .zip fájlt felteszed az SD-re. A készülékben pedig vagy upgrade app-al megkeresed, és ujraindítás után elindítja, vagy hang fel+bekapcs gombbal recoverybe mész, update from SD card menüpont, és kiválasztod a xPAD-70_cwm_recovery.zip fájlt. Ha a Nextgent fel tudtad tenni, nincs szükséged bővebb leírásra, ezzel sem lesz gondod.[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz xLivingDeadx #10555 üzenetére
ITT van 1 tok.
Billentyűzetes tokok is vannak, bár ezekből általában picit kilóg.
Ha tokot keresel arra figyelj, hogy 7'-es legyen, és vagy 800x600, vagy 4:3 képarányt tüntessenek fel. (tablet mérete fent van a weboldalon, ott még át tudod ellenőrizni, hogy nem tér-e el nagyon.) -
kelzsoca
félisten
válasz Victoryus94 #10557 üzenetére
CSAK és KIMONDOTTAN az apeelme által készített CUSTOM rommal fog működni!!!!!
Továbbá a CWM recovery-t NEM FLASHELJÜK FEL a készülékre, azt SD KÁRTYÁRÓL FUTTATJUK!
>>>>KATT<<<<
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Bekzol #10556 üzenetére
1. A build.prop -ban át kell írni a ro.statusbar.button=true sort ro.statusbar.button=false -ra, ekkor el fog tűnni az összes szoftveres gomb.
A térerő ikon pedig a hw.nophone=false sor hw.nophone=true -ra való átírásával tüntethető el bár ez szerintem csak ICS alatt működik.
A akku szint kijelzőt nem lehet eltüntetni.2. Sehogyan.
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz xLivingDeadx #10555 üzenetére
Én innen rendeltem egyik nap: LINK
-
Bekzol
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! CWM recoveryről ezek szerint lemondhatok.
Megerősítem, amit tjb007 írt: a hw.nophone=false funkció valóban nem működik gingerbread-del. Emiatt biztosan nem fogok upgrade-elni, mert az ICS nekem nagyon nem jött be...
A ro.statusbar.button=false viszont működik, csak az a bajom vele, hogy ez a vissza és a menü gombot is eltünteti, amit használnék.
Szóval nincs megoldás, minden marad a régiben :-) .
A tok kérdéséhez: én egy ilyet vettem két hete, a funkcióját tökéletesen betölti, ajánlom mindenkinek:
http://edigital.hu/Tablet_kiegeszitok/WayteQ_7_bortok_-_xPAD-70_/_xTAB-70_/_xTAB-70i-p323910.html
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Ide is fel teszem a kérdést,hátha tudja valaki: ICS tábláknál a bekapcsoló gomb nyomási ideje a bebootolásig állítható-e, illetve mivel,hogyan? Mert miért lehet az,hogy egyiknél 3 mp , a másiknál 15-20 a start idő? A lassabb gépeknél lehet ezen gyorsítani root segítségével? Help!
A kevés is több a semminél.
-
kelekyle
őstag
Jött a Wayteq-től válasz
Idézem:
"Köszönjük a jelzést. A jelenséggel kapcsolatosan felvettük a kapcsolatot a fejlesztőkkel. Amennyiben érkezik ezzel kapcsolatosan változás, a honlapunkon publikálni fogjuk."
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
cofi11
csendes tag
Helló,5 napja vettem egy x70-est de ma már kétszer lefagyott!!!Plussz nem megy rajta a Facebook-os poker,tud valaki segíteni??Üdv
-
pedro21
tag
válasz Bekzol #10562 üzenetére
Az xpad-70-re ha jól emlékszem kelzsoca csinált egy update.zip nevű fájlt amivel kikapcsolható a telefon rész gingerbread-en.
Amennyiben eltünteted a tálcáról az összes funkciógombot, van egy alkalmazás nevezetes egy Virtual button bar nevezetű amely segítségével oldalra kihelyezhetők a funkciógombok.
A próbaverzió alábbi linken elérhető:
[link] -
L.L.
senior tag
Nekem xtab-70 van, ics-el, de semmilyen problémám nincs az érintéssel, mitől lehet különbség a gépek között?
-
Ra3
őstag
válasz pedro21 #10573 üzenetére
Az enyém is decemberi xtab70, és problémás a görgetés ICS alatt, a böngészőben is, meg azon kívül is szinte mindenhol (Opera, launcher csere után is).
Amúgy be lehet kapcsolni az érintések érzékelésének kijelzését, az enyém ott azt mutatta hogy az érintést érzi, csak az elengedést nem, ezért azt csinálja hogy ahol beragadt az érintés, azt a pontot visszarántja arra a pontra ahol legközelebb hozzáérsz. Ez eredményezi a gumikötélhez hasonló effektust.
GB alatt hibátlanul működik.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
pedro21
tag
válasz bull84ghia #10572 üzenetére
Milyen ICS romot használsz?
-
pedro21
tag
válasz bull84ghia #10578 üzenetére
Honnan töltötted le ezt a romot?
-
bbgin
tag
Segítségeteket kérném!
Pár nappal ezelőtt vettem egy 32Gb Micro sd kártyát.
Újra telepítettem mindent a tabon.
A könyvtárakba felmásolt adatokat (ebook, mp3, képek, dokumentumok) látszólag szerepelnek a listán, de miután újraindítom a tabot már részlegesen vagy teljesen eltűnnek a kártyáról.
Többszöri kísérlet és számítógépes ellenőrzés után mindig ugyan ez a helyzet.
Van, hogy komplett könyvtárak nyomtalanul eltűnnek, amit később sem tab sem pc nem látja.
Olyan ez akár egy fantom.
Mi lehet az oka? -
bull84ghia
őstag
-
bbgin
tag
válasz bull84ghia #10582 üzenetére
Bár lehet, hogy igazad van ellenben ez egy zsír új bontatlan Sandisk kártya.
Azért köszi a segítséged lecsekkolom aztán majd kiderül. -
pedro21
tag
válasz bull84ghia #10582 üzenetére
A leírtak alapján ez a hivatalos gyári rom.
-
bull84ghia
őstag
válasz pedro21 #10584 üzenetére
Igen hivatalos de nem a magyar, az hogy miben különbözik a magyartól azt nem tudom. Arra emlékszem hogy nem magyar oldalról szedtem le.
bbgin: ezt használd, ez megmondja mennyi a valódi kapacitás illetve hibás-e. A teljes területet vizsgáld meg vele!!
http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/H2testw.shtml
[ Szerkesztve ]
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
tjb007
nagyúr
válasz bull84ghia #10585 üzenetére
Ami te használsz/ami neked van fent az a gyári WayteQ ROM ami az ő oldalukról is letölthető.
[ Szerkesztve ]
-
Bekzol
csendes tag
A gumikötél-effektus nekem is megvolt scrollozásnál a nextgennel és a gyári ICS rom-mal is. Tavaly októberben vásárolt xpad70 -em van. Pont emiatt pucoltam le róla az ICS-t, mert gyakorlatilag használhatatlan volt. Visszapakoltam rá a Kelzsoca féle GB-t és tökéletesen működik.
-
tjb007
nagyúr
válasz bull84ghia #10588 üzenetére
Nem csak lehet hanem biztos
-
pedro21
tag
válasz bull84ghia #10590 üzenetére
A legújabb orosz(Digma idx7) rom ha jól emlékszem 3.1 verziónál tartanak és a kelzsoca féle update scroll az xTab-70-en három napig hibamentesen mûködött, az érintõkijelzõ is tökéletes volt, aztán egyik nap újra elõjött az érintõképernyõ hibajelenség, úgyhogy ment vissza GB amivel most oksa.
-
HegBence
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szóval nekem is egy wayteq xPad-70-em van már 1 ideje, és most akadt 1 kis problémám vele. Pontosabban 1 olyan problémám, amit nagyon nehéz lesz elmagyarázni, de azért megpróbálom, mert nem vagyok benne biztos, hogy ennek ilyennek kéne-e lennie.
Elősször is elmondom, hogy miken ment keresztül a tabletem. Szóval amikor megvettem akkor az alap v0.39-es verzió volt rajta. Frissítettem innen : http://www.wayteq.eu/hu/sw-update-xpad70-v0-54-1313396936 Utána nemsokkal később frissítettem az egész androidot is ,mely nagyon tetszett,és bevállt. 1 GHz-s lett és 2.3.4-es android. http://www.wayteq.eu/hu/sw-update-xpad70-gingerbread-v1
..és most fog kezdődni a probléma. Ugyanis fölraktam rá az Ice Cream Sandwichet is. http://wayteq.eu/hu/sw-update-xpad70-ics
Nna és most mondom ,hogy mit tapasztaltam, és megszeretném kérdezni, hogy ez másnak is ilyen-e. Szóval az alap képernyőn amikor át akarom húzni a másik képernyőre, akkor az egész bal oldalról végig a jobb oldalig el kell húznom a képernyőt, szépen lassan, mert különben vissza ugrik ismét az alap képernyőre.Szóval ennek nem úgy kéne működnie, mint a többi androidon? Például a Gingerbread frissítésen is gyönyörűen ment. Szép és gyors volt. ICS-en valami nem stimmel. Nem lehet vele gyorsan intézkedni. Szépen lassan kell húzni a képernyőt.. de nem csak az alap képernyőn, hanem a menüben, a google playen, a böngészőben és mindenhol.Tehát nem így működik sajnos: http://www.youtube.com/watch?v=kdNvdfet7UE .Na már most ez engem nem is nagyon zavart amíg ki nem próbáltam a játékokat, ugyanis eléggé szeretek játszani ezen a ki gépen. Szóval a leges leg zavaróbb a következő: 1 FPS játékkal sem tudok játszani, valamit pár más kategóriájú játékkal sem, mert tegyük fel, a képernyő bal oldalán irányítóm az analóg karral a jobb oldalt, meg lövök vagy ugrok.. és nem enged 1szerre 2 érintést végrehajtani a tabletem. Nem tudom miért. A galériában a multi touchot azt engedi, meg midnen hol, de játékokban nem enged 2 érintés, és így játszhatatlan sajnos nagyon sok játék. Szóval azt akarom kérdezni, hogy másnál is így működik az ICS-es Xpad-70 mint nálam?Bocsi, hogy ilyen hosszú lett. Üdv: Bence
-
Grzimek20
tag
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani hogy az xTab-70 tudja-e kezelni a micro SDHC kártyát?
Mert leírásban csak sima microSD-t írnak.Válaszokat előre is köszi.
-
kelzsoca
félisten
xPAD-70 tulajdonosok tegyék fel recoveryvel ezt a csomagot: letöltés
Nincs szükség semmiféle formázásra, recovery indít, csomag telepít és tablet újraindít.
CSAK xPAD-70 tulajdonosok tegyék fel a csomagot, nekik készült!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest