- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joezyka
senior tag
válasz terrel #15188 üzenetére
annál fényévekkel lesz jobb. kb mint ha egy trabanból egy Volvóba ülnél át. ég és föld a kettő. Én kb lovaskocsiról váltottam erre a telefonra és a legfurcsább az volt, hogy semmi baja és működik.
a lényeg: jelenleg ez a piacon az egyik legjobb telefon ebben az árkategóriában. 2 évet lazán el leszel vele, és nem jár el felette az idő.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Kiss_R
tag
válasz terrel #15185 üzenetére
Én SE Ray-ről ("SE Arc Compact" ) váltottam 2,5 év után a Z1 Compactra. Ég és föld a kettő közt a különbség, nagyon jó készülék ez (is). Pont jó a mérete, a kijelző gyönyörű képet ad, a hardver meg bitang erős. Röccenés nélkül teszi azt, amire utasítom. Persze nem tökéletes telefon (olyan talán nincs is), vannak hibái, nálam pl a műanyag hátlap felszerelése nem makulátlan, hajlamos nyekeregni Ettől függetlenül nagyon megéri az árát, csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
kormányka
csendes tag
válasz terrel #15185 üzenetére
Én két hónapja váltottam egy Alcatel OT995-ről. Gondolom nem kell mondanom, ég és föld a kettő. Ha egy kézzel kezelhető méretben keresel telefont, ez a legjobb választás. Prémium ház, gyors rendszer, a kijelző gyönyörű, és még vízálló is. Az akg füles meg istenkirály.
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest