- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
válasz szabo.csabi #9446 üzenetére
Röviden és tömören sehol.....
-
lippije
tag
Urak, 4.4.4 locked boot-ra talált már valaki használható root folyamatot? Felraknám, de jó lenne, ha megmaradna. Köszi!
-
Bozek
nagyúr
Berakom ide is.
Camera FV-5-tel, rövid záridővel. Sajnos így felvitte az ISO-t 1600-ra, de legalább elkaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Na megtortent az első baleset kb 2 métert repulve betonra csattant a telo a sarkára esve. Helye látszik a sarkán de komoly probléma nem történt. Ráléptem a cipőfűzőmre és hanyatvagodtam közben telo a kezembe volt és a lendulettel kiszált a kezemből. Most elegedtem meg a telefonnal hogy tulelte. Azt hittem
széttörik akkorát pattant a betonon.[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
alacka
tag
válasz Pocok256 #9458 üzenetére
Huhhhhh! Arrol meselj neked mi bajod lett!
Milyen vedofelszerelesben is volt? Nekem tobbszor is a headset mentette meg.Aki tudja:
Fix zoommal (ki belepeskor ne allitodjon el) es fix fokusszal (auto bizonyos esetekben inkabb homalyosit, mint elesit) szeretnek fotozni. Sajnos a kezi beallitasokban nem talaltam ilyen lehetoseget.Bozek. S villamgyorsan is lehet elesen fotozni ?
[ Szerkesztve ]
Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
alacka
tag
Please, restart the app. Error: Device
Administrator was not accepted!
Tegnap ota elojon gyakran, nem tudom mitol, s nem merek addig frissiteni amig el nem tunik.Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
akyyy
senior tag
régen játszottam angry birsdel meg egykét jtékkal másik telefonon, amiről van biztonsági mentésem is. (sima másolás c-ről, sd-ről, meg van titanum backup is)
hogyan tudom ezekek a mentéseit rátenni erre a telefonra, rootolás nélkül? (titanumhoz root kéne, rootolni meg még nem akarnám, mivel még új a telefon
-
Skynet258
veterán
Ezek a file-ok olyan helyen vannak, amikhez root kell, szóval semmivel sem fog menni. De az Angry Birds pl. támogatja a felhőbe mentést, nem? Mert akkor azt onnan vissza is tudnád állítani. Az Epic tutira ilyen, a többit nem tudom mondjuk.
Úgyis root-olni fogod előbb utóbb, én is mindig átesek ezen, hogy nem bántom, aztán a lehetőségek miatt mindig az a vége. De az meg két kattintás.
-
thozoo
tag
Van-e olyan közöttetek, aki munkaidőben futtatja a Skype-ot (tehát legalább 8 órán keresztül), írásos csevegést használ és van legalább 5 szoba, amiben beszélget (akár csoportos csevegés is), illetve van kb. 30 partnere? Érdeklődnék, hogy mennyire bírja az akku, ha kb. fél óránként ránézünk a Skype-ra úgy, hogy az folyamatosan megy a telón. Egyébiránt bármilyen, a Skype-pal kapcsolatos tapasztalat is érdekelne.
Thozoo
-
akyyy
senior tag
válasz Skynet258 #9464 üzenetére
hát igen, én is igy vagyok fele, félek a rootot, pedig aztán annak nem sok veszélye van, mert csupán rendszergazdai hozzáférés ugyebár
tudom hogy van felhő mentés, de épp nem volt még bekapcsolva, vagy akkor jött ki az miutn a másik telefon mr semmit nem volt hajlandó frissíteni kevés a hely cimszó alatt.
(bár elvileg ha arra visszateszem a játékot, mentést, mivel rootolva van, majd beálltom a felhő mentést, akkor itt ez nem fontos, viszont sok játék van aminél nincs felhő mentés. -
kelly416
veterán
A membrane jó, de fólia. Olcsó, egyiket lehajítod, mehet fel a másik. A 9h nem annyira jó, a 9h+ sokkal jobb, mert kerekített, de mindkettő üveg. Drágább, de fólia le, üveg fel, és ameddig oda nem vered, le nem ejted úgy, hogy megtörik, megreped, vagy megcsorbul, addig szinte mindenkinek karcmentes marad. Jobb a tapintása, és ha nem is gyűjti kevésbé az ujjlenyomatokat, könnyebben tisztítható.
-
akyyy
senior tag
másik dolog: xperia neoba ki lehetett tenni ilyen gyári widgettet, amivel ki meg be lehetett kapcsolni 4 fél edolgot:
wifi, internet, bluetooth meg fényerőtt lehetett csökkenteni.megtaláltam ezt z1c-be is, de az utolsóra ha rámegyek nem sötétebb lesz a kijekző, hanem világosabb.. aztán ha éjszaka felkelek és meg akarok nézni valamit, így is kiéveti a szememet, de akkor meg pláne
-
Soma01
veterán
válasz kelly416 #9471 üzenetére
"de fólia le, üveg fel" Gondolom a gyári fóliát nem kell leszedni, csak ha már tettem fel valamit én magam. A gyári fólia amúgy miből van, ugye az nem üveg?
Már megrendeltem ezt: [ Nillkin H+ 9H Hardness Premium Tempered Glass Front Screen Protector for Sony Xperia Z1 Compact - link] -
Clay
senior tag
Szerintem inkább olyat nézz, melyiken látszik a csomagolás, abból pedig azt válaszd, amelyik doboznak kék a füle, mert az a 9H+ ( olyan 2800Ft környékén van szállítással együtt ) , ez a sima 9H, amire, már többen panaszkodtak.
Pl.: [link]
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
Clay
senior tag
válasz GABESZ1974 #9476 üzenetére
Szerintem csak üveget, mert a kijelző alatta nem színeződött el...De nem vagyok szakértő
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
kelly416
veterán
Erre van az automata fényerő, én még nem csalódtam benne. Sötétben halvány, nappal világos, napsütésben vakít(ana, ha sötétben lennék), és mindig jól látható.
Soma01:
Igen, ha másik fóliát már tettél rá, a gyárit nem kell leszedni. És nem, a gyári nem üveg, ezért karcolódik, és ezért kell rá fólia mihamarabb, ameddig meg nem jön az üveg. -
Bozek
nagyúr
válasz GABESZ1974 #9476 üzenetére
Igen, mivel egybe van építve elvileg az egész. Ezért nem cserélnek fóliát se, amit már látom leszedtél.
-
dr.adamka
újonc
Sziasztok!
A következő a problémám: amikor a képernyő le van zárva, nem kapok jelzést, ha messengeren üzent vki, vagy ha új email-em jött. Amikor feloldom a készüléket egyből frissül, és jelzi, hogy üzeneteket kaptam, akár már egy órája. Ez beállítás kérdése vagy valamilyen hiba? Ha beállítás, hol kell és mit? Kössz -
kelly416
veterán
Annak idején az ION fényerejét minimum-ra lehetett állítani emlékeim szerint. De egy sima napos szobában egy sötét fiókba beletéve ki lehet próbálni. Lehet, hogy Neked van igazad, én nem kísérletezek, mert időm sincs rá, meg nálam jó úgy, ahogy van.
Szerk.:
De érdekes is lenne, ha a max-ot tudnád állítani, mert akkor napsütésben előfordulhatna, hogy nem látod, de a min-t állítva éjszaka nem tudja annyira levinni, hogy ne lásd. Nézőpont kérdése, hogy melyiket lenne értelmesebb gyárilag állíthatóra tenni, a max-ot vagy a min-t. Majd remélem valaki kipróbálja, és megírja, melyiket is tapasztalta.[ Szerkesztve ]
-
youngboy
senior tag
Én egyáltalán nem vagyok megelégedve az automatikus fényerő állítással. Bár még nem találkoztam olyan telefonnal, ahol nekem jó lett volna. Ha magasra állítom, akkor sötétben kisüti a szememet. Ha alacsonyra, akkor pedig napfényben nem látom rendesen.
Nem értem miért nem szabályozzák a teljes skálán.
Azt hiszem itt is be kell vetnem a jól bevált Lux alkalmazásomat. Remélem itt is jól fog működni. -
kaciokos
őstag
válasz kelly416 #9490 üzenetére
Pedig úgy van, hogy Bozek kolléga mondja, a max-ot tudod állítani. Ki is teszteltem, tuti.
Ha belegondolsz, van értelme, mert ha nem akarsz vele foglalkozni, akkor felhúzod max-ra, és akkor az egész tartományban tudja állítgatni automatán, ha meg spórolni akkarsz az akkuval, akkor kicsit lejjebb veszed, igaz, hogy napfényben nem fogod olyan jól látni, de tovább bírja a telefon.
Abban igazad van, hogy esetleg annak is lenne értelme, hogy a minimum-ot is állíthasd, a tökéletes az lenne, ha mindkettőt, sőt, a még tökéletesebb (de szép kifejezés ) az, ha olyan felülbírálási lehetőség is lenne, hogy mondjuk csinálja automatán, de mindig kicsit lejjebb (vagy feljebb) állítsa annál, amit gondol.
(#9411) Skimaster - Azért kell fóliát, de különösen Nillkin üveget eBay-ről rendelni, mert sokkal olcsóbb, ennyi.
(#9440) Twism - Sajnos nem egy hangerőbajnok, mivel a hangszóró előtt van egy membrán a vízállóság miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
nos 7végén ismét izgattam a kamerát, mert hát a fényképezőgépet természetesen otthon hagytam így maradt a telefon és meglepődtem. olyan képeket csinál amikre én se számítottam.
KÉP1 éjjel
KÉP2 éjjel
az egyik vakuval készült autómatán, a másik manuális beállításokkal.Szerintem jók lettek.
jah és előjött nekem is a kép kettőződések
[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Somansky
aktív tag
Ma én is leteszteltem a kicsike vízállóságát, igaz csak a mosdónál. Közben felvettem egy videora, ha esetleg valami nem jól sülne el, de szerencsémre nem lett gond. Működött s most is még életképes.
A fóliázás vagy eleve a kielőző bibije, hogy víz alatt az érintő képernyő nem üzemel? Esetleg kapcsoljam be a Kesztyüs módod?www.somansky.com
-
Brekii
tag
Na felfrissitettem szamitogeppel 4.4.4 re. Nyilvan a Root ugrott. Tud valaki egyszeru Root ot 4.4.4 re vagy keressek az xda n?
Brekii -
kelly416
veterán
válasz kaciokos #9492 üzenetére
Ok, köszönöm, hogy ki is próbáltad. De akkor mégis van valami gixer a dologban, mert gondolom olvastad, amit Ano fórumtárs írt. Nem egyszerű a dolog, az biztos. Mindegy, én kiszállok a beszélgetésből, mert mint írtam, nekem tökéletes, és addig maradok csöndben, ameddig elő nem jön valami.
Joezyka:
Valóban meglepő. Grat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest