- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderledani
őstag
A hét folyamán az én SP-m is szervizbe kerül, kijelző porosodás és kamera karcosság címszóval.
Valaki adta már be kijelző porosodással? Mire számíthatok?
Még az eladás előtt meg akarom javíttatni ezért adom be. Már egyszer írtam, Xiaomi Mi-4 lesz az utód.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
darvinya
titán
-
air
nagyúr
válasz dave0825 #43347 üzenetére
A második képből igazából normális működés látszik.
De!
Most nézem alaposabban az első képet, és az látszik, hogy a 70 percből 59 percet! () egy lock screen app wakelock-olta a képernyőt, illetve majdnem 6 percet a Gravity Screen.
Ez tényleg nem normális működés, egyik esetében sem. Szerintem.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Tobaja
tag
válasz dave0825 #43350 üzenetére
Köszönöm. Megpróbálom, talán, remélem csak ez!
Van viszont még egy problémám! Néha a képernyő lefagy és a képernyő elkezd sötétülni, majd hirtelen visszaáll és megy tovább. Látott már valaki ilyet?
Olyan mint ha a videókártyája csinálná. Lehet ilyen v. valamilyen progi a bűnös?Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
djsnow
csendes tag
egyébként van hozzá újabb droidka? Csak azért kérdem, mert az enyém ki van rootolva és jelenleg a 4.3-as 12.A.1.205-ös Buildszámú Android van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
djsnow
csendes tag
és még valami: lehetséges az, hogy a telefonomon elmentett könyvjelzőket valahogy lementsem a gépre?
dave0825: Bocsánat a helyesírási hiba miatt
[ Szerkesztve ]
-
alansmithee
tag
sziasztok! ez miért lehet? elég idegesítő mikor játék közben is felvillan... vagy éppen böngészés közbe ugrik fel 10 másodpercenként... új slimkat, wipeot megvoltak stb.. lehet neki csinálni valamit vagy ez ilyen próbáljak vele megbarátkozni?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
válasz alansmithee #43371 üzenetére
Van sd kártya benne?
-
bagyusz
őstag
válasz alansmithee #43373 üzenetére
Igen. Legalább annyi, hogy a játék lebírja tölteni a járulékos fájljait. Szerintem 500mb elég lesz.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz alansmithee #43373 üzenetére
4-500 mb, mivel most az játsza a belső sd, azaz az sd0 szerepét
-
-
sgeza
veterán
Van új build Vodafone-os telókra! Nem tudom, hogy jól látom-e, de talán az LTE belekerült? Lehet az? Tudja valaki, hogy miben más? Ugynaúgy 205-ös, de R2B helyett R4B build.
-
tutuhawer
őstag
én frissítettem, de maradt .205, ahogy mondod. EGyéb részletbe nem merültem bele
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
bagyusz
őstag
válasz oliwire #43378 üzenetére
Úgy ahogy te gondolod nem fog több ram látszódni.
""A zRam célja a rendszer teljesítményének növelése oly módon, hogy a merevlemezre történő lapozás helyett egy tömörített blokkeszközt hoz létre, amibe a lapozás történik...
Mivel a RAM-hozzáférés gyorsabb a lemezhozzáférésnél, a zRammal a Linux jobban ki tudja használni a memória lehetőségeit, ha swappelésre kerülne a sor, főleg a régebbi, kevés memóriával bíró számítógépeken.""
by wiki
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Visszakaptam a szervizből a telefonomat. Karcosabban, mint leadtam. mindegy. Ami viszont zavar, hoyg a .nomedia nem működik. Ötlet valakinek?
-
Lajbymester
tag
válasz bagyusz #43385 üzenetére
A fentebb linkelt .205-höz való zram pakkban láttam, hogy másik ramdisk van mellé. Ez azért kell, mert az alap ramdiskkel nem fog menni egyáltalán? Csak azért kérdezem, mert a stock 4.1-gyel kipróbálnám, mert annak a zram modullal használható ram kezelése lenne. De ha nem megy simán, akkor meg se nézem.
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #43377 üzenetére
Valamiért nem tudom elindítani a flashelést a flashtool programmal, így néz ki:
mi a hiba, amit elkövetek, hát magyarul van leírva, hogyan kell
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Lajbymester #43390 üzenetére
Felraktam a drivereker, futtattam, kipipaltam mindet, hisz oda van irva a leirasba, hogy telepitsem. Amikor csodasan elougrik a flash mod ablak, akkor nyomom a lefelehangero gombot, es nem megy a zold csik egyaltalan
-
bagyusz
őstag
válasz Lajbymester #43388 üzenetére
Elvetettem a ramdiskes megoldást, csak 205 fw név maradt meg.
-
sgeza
veterán
-
tutuhawer
őstag
válasz darvinya #43393 üzenetére
futtattam a mappából a drivers alkalmazást, és installáltam a cuccot, mindet.
Nem értem, melyik lépést hagyom ki vagy értem félre a leírásban. A windows mondjuk nem értesít engem semmiről, hogy sikeres volt-e a telepítés. Finish gomb van, és készKikapcsolt állapotban nyomva tartom a gombot, aztán csatlakoztatom , ahogy a hivatalos telepítéseknél is csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz PAINfájdalom #43398 üzenetére
Az összeset feltettem, amikor telepítettem, SP-t bevallom, hirtelen nem láttam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest