Új hozzászólás Aktív témák
-
Mol7
csendes tag
válasz counterbill #16001 üzenetére
Ezen a hálózat problémán már én is agyaltam, mert úgy tűnt nekem mintha tornyok közti váltásnál jelentkezne.
A hétvégén átállítottam kézi hálózat választásra és tegnapig örültem, hogy nem jelentkezett a probléma, de aztán tegnap is és ma is eljátszotta velem. -
Sordoran
addikt
Velem is volt már ilyen, se hívni nem tudtam, se engem elérni. Nemrég apám Samsung Mini-je is ezt csinálta, szóval nem feltétlen SP specifikus probléma, lehet android. Még arra is gondoltam, hogy talán hálózatnál van baj, de a repülőüzemmód be/ki kapcsolás se segített, pedig akkor újra csatlakozik rá.
Ha sűrűn előfordul akkor ki kéne próbálni másik SIM kártyával, vagy SIM kártyád másik telefonba.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Tin
veterán
sziasztok,
asszony végülis az xperia sp-t választotta, T-től vettük.
első hiba(?), hogy ha telefonál, és elsötétül a képernyő (közelségérzékelő), akkor utána már sehogy nem lehet feléleszteni a kijelzőt, hogy letegye a telefont. se a képernyővel, se gombbal. amint a másik leteszi, utána minden oké, de hívás közben úgymarad.
ismert hiba? mi a megoldás rá?
-
t-bali3
senior tag
-
Mol7
csendes tag
válasz counterbill #16001 üzenetére
A 4G-t a "preferált hálózati üzemmód" menü alatt lehet állítani? Mert itt az LTE előnyben részesített van kijelölve. Elég amatőr vagyok ez az első androidos telefonom, eddig egész jól elvoltam a symbian-al.
-
MrSealRD
veterán
-
oz82
senior tag
Hmm én most telefonáltam, de nem jött elő. Sőt nem emlékszem rá hogy lett volna ilyen, ok 1 hónapos a teló.
Esetleg az megoldás ha a kisegítő lehetőségeknél be van kattyolva a bekapcs gombal leteszi a hívást opció.(Látom más gyorsabb volt)
[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
Sordoran
addikt
Ez nem általános hiba, nekem sose maradt még sötét, más se panaszkodik rá. Nézd meg nem-e maszatos, vagy van-e valami a közelségérzékelő szenzornál.
Mol7: Ha nincs 4G képes net csomagod akkor lényegtelen, de igen, azt kell átállítani WCDMA preferáltra.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
drexler92
tag
válasz Superhun #15997 üzenetére
Igazából levágtam én,de már későn,ugyanis sikerült a doboz felbontása után úgy kivennem a telefont,hogy véletlenül hozzáértem,és már le is jött kb 1-1,5 centit. Magam részéről én is hajlok a fólia felé,de félek rajtahagyni így ezt a gyári fóliát kicsit,mert ahol feljött,alámegy a por,aztán még a fólia rá is nyomja a kijelzőre,de új fóliát lehet,hogy nem tudok venni 1 héten belül,mert a városban,ahol lakok,eléggé hiánycikk szokott lenni a fólia,emlékszem,hogy az Xperia Mini Pro-m esetében is kb 1 hónapig kajtattam fóliáért,mire találtam,igaz,arról nem szedtem le,mert ott csak elhasználódott a gyári fólia.
-
veterán
válasz #19784448 #16008 üzenetére
Örülök, hogy megtaláltad azt az egy embert aki egyszer igazat adott neked. Lehet, hogy nem sírtál minden nap, ez esetben elnézést kérek, de panaszkodni sem kell, ha nem jó a telefon, vegyél másikat, ezt meg add el. Vegyél egy nokia 3310-est, annál nem lesz gond a wifi és szürke képernyőt sem fog dobni ébresztésnél. Sőt a frissítés sem lesz gond.
-
bajzal
őstag
Valaki nem tudja, hogy ha beleteszek egy SP-be Micro-SD-t akkor arra nem lehet játékot telepíteni? Pl: Gta San Andreas? Mert az L-nél nem lehet.
-
MrSealRD
veterán
Azért mert azt kellett volna beismerniük, hogy egy olyan szolgáltatást árulnak aminek a kiépítettsége a béka segge alatt van...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
törölt tag
válasz rothfb #16019 üzenetére
Ki panaszkodott? De most tényleg?? Kérdezte valaki hogy mi a baja a telefonnak. Én leírtam hogy a telefonnak nincs baja csak a szoftverben van 3 "bug". És olvass vissza hogy hányszor írtam ezekről a hibákról és hányszor beszéltek erről a többiek. Komolyan olvass vissza a hozzászólásaimban és légyszives utánna fikázz. Addig ne. Köszönöm. (ha ezt felfogtad). Bocs ha dupla lett.
-
veterán
-
Logeeen
senior tag
válasz counterbill #16020 üzenetére
És mi lehet az oka annak, ha mindezt 3G-n is csinálja?
Erre varrjál gombot!#Xiaomi 13T#
-
Danesz94
senior tag
Sziasztok!
Lehet láma kérdés,de azért egy próbát teszek
Tehát, ha a T-nél megvenszem ezt a telefont Domino kártyás( domino surf) csomagban akkor a telefon ár 69990 ft, ez eddig oké, de kártyát adnak hozzá ingyen vagy még plusz költség egy sim kártya?Előző telóm az a telenornál volt ott nem kellet a kártyáért fizetnem, szóval csak azért kérdeztem mert a T-mobilet nem ismerem!
-
törölt tag
válasz rothfb #16027 üzenetére
Én is lezárom, nem akarok veszekedni de légyszives tényleg olvasd el a hozzászólásaimat hogy mikor sírtam és mikor fikáztam a telefont a hibái miatt. Tényleg komolyan. Mikor itt ment a vita a ram hibákról pl én nem szóltam mert engem nem zavar. Csak valaki kérdezte mik a hibái a telefonnak én leírtam hogy ezek a bugok vannak. Csak mielőtt okosnak érzed magad hogy mást osszál légyszives győződj meg róla hogy van e alapja. Ebben az esetben nincs szerintem. Mondom olvasd el az eddigi hozzászólásaimat és utánna fikázz. Én nem veszekedni járok ide de ezzel csak magadat minősíted. Részemről béke és befejeztem. Mielőtt valakiről is véleményt mondasz itt győződj meg az igazadról. Jó tanácsból írtam.
-
tutuhawer
őstag
válasz rothfb #15942 üzenetére
moderátor vagy?
Persze, hogy jó rendszert akar mindenki és legyeünk türelmesek, de én pl marhára várom a frissítést, még ha bugos is. Nekem az előző telefonomnak képernyője se volt, nemhogy érintőképernyős, szóval a részleteket nem vágom, azt tudom, hogy minden programban ott a bug, hát most mi lesz, nagy dolog, de a frissebb szart naná, hogy várom még akár másfajta bugokkal - nem mindegy, milyen bug, Másfajta bug holnap. nekem mindegy, együtt lehet élni vele, nem az a gáz.
Kiváló a telefon, ez OK. Azért vettük meg, mert elolvastuk, megnéztük, nyomkodtuk az üzletben, ez volt akciós, erre volt lóvé stb stb. Az nem hozzászólás, hogy kiváló a telefon. Az a hozzászólás, hogy "szevasztok, nekem ez van, aztán meg az, meg az anyjapicsája stb, stb" Tehát ha azt mondom, nem tudok zenét hallgatni , miközben bármi egyebet és pontosan 1 folyamatot csinálok, akkor az egy hozzászólás. Ha azt mondja a másik ember, hogy talán jobb lesz a 4.3-as androiddal, akkor az egy hozzászólás, amire azt mondom, akkor jöjjön már a friss cucc. Ha azt mondom, mobilnettel nyomom az internetrádiót még mindig, mert nem vagyok "advanced user" se telefon se router kérdésben, akkor van egy problémám a telefonnal. Ha nem megy a feliratom a filmhez, akkor te segítesz egy problémámat megoldani itt. A fotósok meg leköpik a kamerát vagy mittudomén, a játékosok leköpik a belső tárhelyet, a modderek leköpik a szolgáltatós telefont, nincs ezzel semmi baj, így szól hozzá
Te hozzászóltál a hozzászólásához a másik embernek, de mondanivalód nincs is? C'moooon maaan Moderátor vagy tán?NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Tin
veterán
válasz tothb71 #16013 üzenetére
köszi a tippet, ez valóban működik vészmegoldásként.
viszont sajnos telefonálás közben továbbra is "úgymarad" a kijelző. rákerestem külföldi fórumokon, ez probléma sajnos nem csak nálam.
jenei1994: akkor ez egy ismert hiba amit a 4.3 javítani fog, vagy csak mindenre ez a válasz?
oz82: ez a teló sajnos 1 napos.
Sordoran: ettől féltem én is. csak a gyári fólia van rajta, de nem azzal van a gond. a közelségérzékelő tökéletesen működik, pl. cpu-z-ben lehet nézni a szenzorokat, nem hibázik, jól működik, nem a szenzor lesz a gond.
-
veterán
válasz tutuhawer #16033 üzenetére
Nem vagyok modi, de amikor szídással és 4.3 utáni sírással van tele a forum, elveszik benne a lényeg. Te ezeket a hozzászólásokat szívesen olvasod? Türelmesen próbáltam szűrögetni a hasznos írásokat és a "semmiket", de elfogyott a türelmem. Ennyi. Nem vagyok modi, de ami itt ment már az nem ide való volt. Legyen egy "4.3 utáni vágy" forum, ahol lehet vágyakozni. A telefon hibáit pedig be lehet írni, én is tapasztalom őket, de ha egy azon ember naponta 20-szor beírja ugyanazt, attól még nem fog megjavulni, a sony meg ki fogja adni a 4.3-at, idő kérdése. Misee, te kivétel vagy, tőled már elnézést kértem, tényleg nem szídtad a telót korábban.
-
Logeeen
senior tag
-
veterán
válasz #19784448 #16043 üzenetére
Már leírtam. Értelmezd, nem az új kérdezőkkel van bajom. Hanem az állandó fikázókkal. Meg a 4.3 utáni vágyakozókkal. Ha majd lesz 4.3 és azzal kapcsolatban lesz kérdés örömmel fogom olvasni, de amíg nincs, addig minek beszélünk róla? 1 hónapja van arról szó naponta 200 beírásban, hogy már mikor lesz. Szét van szedve a forum emiatt, ez a normális? Most komolyan?
-
embe
nagyúr
Csak hogy oldjam a feszültséget, írok egy pár sort egy kiapadhatatlan, és sokak kedvenc témájáról.
Igen a TOK-ról.Előzmény Előző telefonom egy LG OB P970-es teló volt. Azt 2 évig használtam egy un. S-Line tokban. A telót védte, bár nem a legszebben nézett ki benne.
Mire megvettem az SP-t már ott figyelt a fiókomban egy S-Line tok, várva lakóját. Ez egy részén színtelen átlátszó, más részén olyan fehéres/opálos színű. Ez egy biztos fogást ad a telónak, az oldalán lévő bemarások, "fogak" miatt. Passzol rá, kosz sem megy alá. Igaz néha, 1-2 hetente kivettem belőle a telót, és kitöröltem a tokot, és a telót is áttöröltem. Ettől a toktól olyan robosztus lett a teló, elveszett a formája, annak egyedisége.Készítettem róla egy kis videót is. Kicsit olyan "strapa" teló kinézete lett.A képre kattintva egy galéria nyílik meg.
(L:/dl/upc/2014-01/63617_p1030851.jpg)(/L)Na ez a tok nem volt olyan sokáig meg, nem használtam, mert nem tetszett benne a teló. Ekkor rendeltem meg az Amazonról a jelenlegi - naná hogy szilikon - tokot. Ez viszont egy teljesen átlátszó tok. 2 napja van rajta, de nagyon tetszik. A fogása biztosabb mint a csupasz telónak, bár nem annyira tuti mint az S-Line toknak. Ebben nekem olyan exkluzívabbnak hat, legalábbis nekem. Nagyon jól illeszkedik rá. Igaz ez nem volt teljesen új, mivel a feleségem fehér színű SP-jén is ilyen van, csak olyan rózsaszínes árnyalatú, áttetsző.
A képre kattintva egy galéria nyílik meg.
(L:/dl/upc/2014-01/63617_p1030859.jpg)(/L).... és végül itt a két teló egymás mellett.
u.i.: Ne örüljetek! Úton van a megrendelt Nilkin tok. Csak hogy legyen miről írni.
-
tambal
csendes tag
Én is pont ma akartam tokot venni rá, de a két bolt közül, ahol voltam (telenor, sufnigsm-es) csak az egyikben lett volna ilyen s-line féle. Belepróbáltam, és tényleg elég otrombának hatott benne.
De az amit az amazonról rendeltél nagyon tetszik. Esetleg egy linket kérhetnék?
Meg kíváncsian várom a nilkines tapasztalataidat is, mert azzal is szemezek -
BRIKLY
veterán
Tok, + fólia helyett van egy tuti ötletem! Vissza kell tenni a telefont a dobozába,és feltenni a polcra. Higgyétek el,így tutira nem fog megsérülni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest