- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Nem csodálom, hogy viszik. Új előfizuval, részletre szinte ingyen van a csúcsmobil.
mod: Egy érdekes összehasonlítás: BlackBerry Q5 vs Sony Xperia SP
A bevezető kép kicsit csalóka.[ Szerkesztve ]
-
Gregorí
csendes tag
Üdv!
A kissé leharcolt Defy-met szeretném lecserélni erre a Sony-ra, kb 50db Mátyás királyért tudnám elhozni T-től, ami tekintve a készülék adottságait igazán kedvezőnek tűnik és max ennyit is szántam a telefoncserére. Egy dolgon azonban megakadt a szemem, a webshop oldalán a doboz tartalmaként mindössze egy hálózati töltő van feltüntetve. Aki rendelt már tőlük és kézhez kapta: tényleg nem kapok hozzá fülest valamint microUSB adatkábelt?
Egyébként normál használatról lenne szó: sok telefonálás, sok netezés/emailezés, zenehallgatás, ilyesmi.
A 'hibáiról' olvastam, a melegedésen kívül nálam mindegyik elhanyagolható de ahogy azt láttam ez sem mindenkinél fordul elő.
Mindezek ellenére ugye jól gondolom, hogy ennyit megér "kidobni" egy SP-re?
Ha megerősítettek, holnap reggel már rendelem is.
Előre is köszi! -
FatalEror
addikt
válasz Gregorí #1352 üzenetére
Persze,további tartozék egy füles,és egy hálókábel,illetve némi gyújtós.
A melegedés az nagyon függ a kijelző fényerejétől,pl real racing 3-tompított fényerővel csak langyos,maxon pedig azért már meleg,belseje 50fok,de nem ennyi a készülék ház.Amúgy ami vicc,hogy AnTuTu alatt nem melegedett annyira mint RR3 alatt.HardCore is my LifeStyle
-
Gregorí
csendes tag
válasz FatalEror #1353 üzenetére
Köszönet a gyors válaszért, akkor vszeg az én átlagos használatom mellett elenyésző lesz a melegedés, főleg ha megtalálom a legoptimálisabb beállításokat.
Vmi ötlet, h egy jobb minőségű fülest hol tudok beszerezni? Bocs a hülye kérdésért de a Defy-mnél alapvető tartozék vt és mivel abszolút átlag felhasználó vagyok soha nem is foglalkoztam ilyenekkel.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Na sikerült nekem is beszereznem a telót. Be kellett mennem, mivel nem vagyok arany kártyás, így online részletre nem vehetem, de előtte betelefonáltam. Kedves hölgy felajánlotta, hogy telefonos rendelésre megvehetem, és akkor részletre, de bolti áron. Mivel csak fehér volt csak így rendelhető, inkább bementem, így fekete lett (sokan pont fordítva, fehérre ácsingóznak, érdekes).
Neki állok belakni a telót, és szerintem 2-3 hét múlva egy részletgazdag tesztet publikálok majd a logout-on, a telefonos oldalak elég felületesek. Én inkább átlag felhasználó szemszögéből akarom bemutatni, akinek nincs rokonságában tele csilli-villi mobilokkal (legjobb telefon közeli ismerősi körömben egy Xperia U)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
hallador
addikt
válasz gabancs #1363 üzenetére
Ez badarság. Ez a dolog a fényerőtől függ. Azzal meg nincs gond. Itt is tudsz színeket állítani. Amivel meg megközelíti a többi telefont
Picit állítani kell a kijelzőn.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
törölt tag
Mondjuk az akksi az brutál jó szerintem. Tegnap este vettem le töltőről (első töltés) ma egy csomót nyomogattam, programokat telepítettem, neteztem, telefonáltam, zenét hallgattam és 60 %-on van. Szerintem ez nagyon korrekt
Hallador: te hogy állítottad be? Mert akár hogy állítgatom, max a fehér nem lessz fehér[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
válasz California1 #1367 üzenetére
Én ma napon használtam,és csak a háttérvilágítást kapcsoltam be,ami egy gombnyomás a főképernyőről,és máris perfekt volt.
Amúgy nem feledkeztem meg a vidiről,csak undorító állapotban van a fólia rajta,és így nem akarom videózni.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Ma megkaptam a telefont, minden klassz ...
Hogyan tudom a MAC címet lekérdezni?
Press any key to continue ...
-
Sordoran
addikt
Bemész a beállítások -> WiFi. Majd ott a jobb alsó sarok menü, Speciális WiFi és ott lesz alulról második.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
RichiePy
csendes tag
válasz California1 #1340 üzenetére
Én is ilyesmire gondoltam de 1 teljes naprá simán
kb 8-10% nem meritettem le teljesen
Azért gondoltam h staminaba teszem mert ha nem is 4napot de 2t birtokon ki erre csak egy felet
A boltba a csaj azt mondta h idő kell neki amíg beáll neki is kellett pár hét hozzá és mondta h kikapcsolva töltsem -
pauldzs
csendes tag
Azt hogy tudom beállítani hogy az új programokat sd kártyára telepítse és ne a belső helyre?
-
Sordoran
addikt
válasz RichiePy #1378 üzenetére
Egy androidos telónak normális ha 2-3 töltés után áll be az akksi ideje. Ha ezután is abnormálisnak érzitek akkor lehet gubanc, lehet valami program akadt be, és szívja háttérben az akksit, erre jó program lehet a Carat nevű app.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Amúgy engem most két dolog érdekel, az egyik, hogy az Android System info csak 776 MB ramot ír nekem, bár gondolom ez lényegtelen, mert az X8-ban is 190et ír, pedig 256 van benne.
Ami viszont piszkálja az orrom, hogy fényképezésnél miért csak 7 MP a maximum felbontás? Van valami beállítás amit ki kellene nyomnom, mert nem engedi a 8at?Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
addikt
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
A mai nap vásároltam egy Xperia SP-t és egy Xperia S mellé téve észrevehetően sokkal fakóbb képe van és a színek sem annyira élénkek az S-hez képest.
Normális dolog ez?
Küldjem vissza esetleg garanciába?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
-HajTömeg-
őstag
-
nova001
senior tag
Ezt a töltés közbeni ledet nem.lehet kikapcsolni?? De közbe maradjon meg a nem fogadott hívás sms led világítás.. Vmi program, hack esetleg? ;-)
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Arra van otletetek, hogy miután a böngésző betölt betordel, miért van hogy hiába nagyitottak, kicsinyitettem onnan már nem tordelte be a kijelzohoz?
Aki Vodanal vette, minden okes a telokkal? (páran írtak gondokat)
Hívás közben én is halknak találtam a hangszórót, csak bevásárló központ zaj volt, de maxon is helyezgetni kellett a fulemhez (de tiszta volt legalább a hang).
-
qrta89
csendes tag
A .257 végű frissítésről van infoja valakinek? Van esetleg érdemi változás? Kamera képeken javított esetleg valamit? Mert igazából azok minőségével nem vagyok kibékülve...
-
djbelo
senior tag
válasz Barcelona95 #1385 üzenetére
-
BITBOYS
addikt
válasz Barcelona95 #1385 üzenetére
Kapcsold ki az automata fényerőt
-
SkiDev
senior tag
válasz Sordoran #1364 üzenetére
Lenne pár kérdésem még a telefonnal kapcsolatban mert már szerintem 1-2 nap választ el .
1.) Aranykártyáson hogy lehet megvenni részletre? (Egyébként édesanyámmal vok Aranytárskártya v milyen csomagban , nekem 1725 Ft-os havidíjam van , muternak 2020 Ft-os ECO csomag). Üzletben tuti , de máshol? Mert a netes felületen nem engedélyezi csak egy összegben és így is drágábban 2k-val , mint az új előfizetőknek És hogyan megy ennek rendelése?
2.) Játékokat ugye engedi rátenni memóriakártyára is?
3.) Hogyan működik ez az OTG kábeles megoldás? Gondolom úgy hogy veszek egy pár száz forintos USB-s joystick-ot meg egy OTG kábelt (bár az nem tudom mennyibe kerül) és ennyi? A HDMI-hez másik kábel kell?
4.) Látom van aki lehordja mindennek a kamerát , de kinek mi a a véleménye róla? Vállalható képeket lő? Láttam a tesztképeket is és az itteni képeket is , csak most a user véleményre vok kíváncsi.
5.) Nagyon gyatra a hang? Sokan írták , hogy halk + a tesztben is szerepelt , ez esetleg szoftveres cumó? Mélyeket küldi azért?Előre is köszönöm a hasznos infókat!
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
freeep
csendes tag
Sziasztok
Kérdésem lenne, hogy ha STAMINA módban van a telefon, de engedélyezve van a gmail akkor alul a miért nincs fényjelzés, kikapcsolt STAMINA mellett viszont van. Valamit még plusz hozzá kell engedélyezni?
-
Oldmobil
aktív tag
Volt már róla korábban szó, Stamina módban minden fényjelzés tiltva van (sajnos). Elvileg frissítéssel javítják majd. Egyébként nem is értem, hogy ez miért nem választható opció, mert maga a Stamina mód zseniális, de lehessen már rendesen testre szabni... Pláne, hogy ezt a telefont sokan a jól látható fényjelzés miatt (is) veszik.
-
darvinya
titán
3.) Hogyan működik ez az OTG kábeles megoldás? Gondolom úgy hogy veszek egy pár száz forintos USB-s joystick-ot meg egy OTG kábelt (bár az nem tudom mennyibe kerül) és ennyi? A HDMI-hez másik kábel kell?
Van külön HDMI csatlakozója? Nincs
MHL-es? Igen
Akkor vagy OTG + valami, vagy HDMI.
A kettő együtt nem megy.
De MHL-HDMI és Bluetooth-os valami igen.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
SkiDev
senior tag
válasz darvinya #1396 üzenetére
Köszi a választ ! Kérdezem mert nem értek hozzá , hogy mi kell ahhoz , hogy MHL-en keresztül tudjon HDMI-t pótolni ... Egy másik meg ez az OTG-s , hogy bármilyen Joystickkel megy? Ha elmegyek egy számítógépesbe és hozzám löknek egy ezresért egy konzolt azzal már menne? Vagy csak ilyen PS3 meg ilyesmi konzolokkal megy az OTG-s megoldás? T-Mobile-ban lehet kapni?
Nem is akartam én összerakni , tudom , hogy az OTG másik végén csak USB mehet
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
törölt tag
Létezik olyan app amivel pl 2 előre beállított fényerő között tudnák váltani? Ami kapcsolót ki lehet rakni főképernyőre jó lenne, csak az kikapcsolt állapotban nagyon visszaveszi.
-
t-bali3
senior tag
1 nap után csak a már leírtakat tudom én is megerősíteni. Wifi gyengébb a Galaxy Snél, illetve a kijelző sem versenyezhet az Amoleddel. Ettől függetlenül ár-érték arányban nagyon ott van, ajánlom mindenkinek, aki nem akar 80.000ftnál többet elverni egy jó kis ketyerére!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik