- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabee97
tag
Sziasztok!Gondolkozom a telefon vásárlásán.Árukeresőn nézegettem is hogy mennyibe kerül.Egy olyan kérdésem lenne hogy mért van belőle 3 típus mind a 3 más árban?Van a C5302 86.000 forintért,a C5303 118.000-ért és a C3505 140.000-ért.Specifikációkban nem vettem észre különbséget köztük,,de akkor mégis miért drágább az egyik a másiknál?
-
nova001
senior tag
off
[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
Ha weboldalrol rendelem a telot és nincs microsimem akkor hogyan tudom a számmegtartással kérni?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
törölt tag
Furcsa kérdés de észrevettem hogy ha alulról vagy bármelyik oldalrol kb 30fokos szögben megnézem a teló elején az üveglapot ahol a kijelző szélei vannak olyan mintha nem lenne 1 síkban az egész. Pedig abban van, mert ugye egy üveglap az egész, de ott megtörik a fény. Mindenkinèl ilyen? Csak az S-hez képest fura picit. Remélem azért érthető volt mit akartam írni
Becksman: nem adnak hozzá simet, bemész a szolgáltatóhoz, és kéred hogy cseréljék ki. Nekem anno ingyen cserélték.[ Szerkesztve ]
-
sylas
tag
Van olyan akinél a hàtlap jobb felé nem illeszkedik jól?nem pattan be van egy kis hèzag!mit lehet tenni?
A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
Classius
aktív tag
Sajnos T-pontban szolnokon még nincs fehér készülék... A csomagot már átváltottam, mostmár csak a készüléket kell majd kiváltanom, ha végre lenne fehér... remélem minél hamarabb kapnak. Ha esetleg valaki találkozott már üzletben fehér telóval az nyugodtan szólhatna, hogy hol. Köszönöm!
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
törölt tag
-
hallador
addikt
-
törölt tag
misee85 Hát van ára nem olcsó az biztos.Vagy még ez [link] 490 ft
Valaki nem hallotta,olvasta ,hogy a 4.2.2 updatet mikkor kapja meg a xperia sp?
[ Szerkesztve ]
-
nova001
senior tag
memória kariba class hanyast tud max kezelni ?
-
freeep
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, van e valakinek infója esetleges 4.2-es frissítésről?
Tegnap vettem T-nél a telefont és eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.Üdv.: Peti
-
törölt tag
Valaki nem tud egy működő hangnővelő programot a telefonra?
-
Firebali
csendes tag
lehet hülye kérdés, de ha elolvastam már egy üzenetet akkor miért jelez még mindig egy "kis 1-est" az üzenet ikon sarkában???
-
BITBOYS
addikt
Kezdem megszeretni, és a makro funkciót is megtaláltam
Gps veszett gyorsan talál holdat. -
-
p_zsolt
tag
Ez a hang probléma nagyon valószínű, hogy szoftveres probléma lesz, én is halknak érzem, ezért majdnem max. hangerőn van, így jól hallom, de nincs benne tartalék egy zajos környezetbe. Ma épp beszéltem, amikor bejött egy másik hívás, olyat pittyent a fülembe, hogy majdnem megsüketültem ebből gondolom, hogy az elektronikája tud ennél többet is.
-
Oldmobil
aktív tag
-
Classius
aktív tag
Általában a headseten múlik a hangerő, a tisztaság illetve zajmentesség, stb... nem a készüléken.
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
Dyde
aktív tag
Az SP és a Z között vacillálok. Tudom hogy árba van jókora különbség de az most nem számít. Ami miatt ez sokkal jobban tetszik a mérete... Z nekem már nagyon tepsi, viszont ahogy olvasgattam itt is vannak hibácskák. Grand X IN-ről váltok, a legfőbb szempont a megbízhatóság + jó 1,5 évig legyen telefon. Szerintetek melyiket érdemesebb? Kijelzője jobb a Z-nek vagy az is ugyanilyen?
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok, aki van már SP-jük és Vodatol, azoktól kérdezném , hogy minden ok a telokkal?
-
RichiePy
csendes tag
Helló mindenki!
szombaton sikerült beszereznem ez sp-t lemerítettem és feltettem tölteni egész éjszakára az első pár órában kikapcsoltan majd másnap estére lemerült és feltettem megint egész éjszakára utána egésznapos stamina mód mellett is du. Már 25-30% ön volt az akku volt kis netezés is egy kicsi kis zene hallgatás kb 15-20 perc kb. 20 játék háttérbe nem ment semmi a viberen és a watchdogon kívül és szerintem nem ennyit kellene bírni
Ma reggel 5kor elhúztam töltőről 100% volt 7:49 van és csak ezt írtam meg és 84% stamina módba van reggel óta és ugyan az a két program fut csak a háttérbe.
Szerintetek ez normális is? mert én nem ennyit várnék tőle másnak mik a tapasztalatai ?
Lehet h rossz az akku?
Válaszaitokat előre is köszönöm -
marsu
veterán
válasz t-bali3 #1293 üzenetére
Én is tegnap reggel 8:00-kor adtam le a rendelést, ma reggel már kaptam az SMS értesítést, hogy "szállító átvette" státuszra váltott a rendelésem.
A tesztek, leírások, értékelések alapján illetve ár / érték arányban talán a legjobb választás ...
Press any key to continue ...
-
hallador
addikt
válasz RichiePy #1296 üzenetére
Valami fut a háttérben. Nekem egész nap megy a rádió, de szó szerinte reggel 7 órától, este 7-ig, meg közben 2 órát netezek kb. Nem stamina módban van. És még este 7 körül simán 40 % körül mozog az akksi.
Mikor kikapcsolom a rádiót, és kb éjféljor felteszem tölteni ritkán van 35 % alatt az akksi.
Tuti nem fut semmilyen program a háttérben? Kijelző mennyire van teljes fényerőre kapcsolva, az is számíthat. GPS? Bluetooth? stb... Amit alaphelyzetben nem használsz?
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
RichiePy
csendes tag
válasz hallador #1298 üzenetére
A kijelző automatán van csak a mobilnet van bekapcsolva wifi ki gps ki bluetooth is kivan
Beállítások 51mb
3g watchdog 0mb
Viber 20
Messenger( fb) 24
Xperia extension 3,8
media 10
Térkép 9,3
Google szolg. 9.6
Helyalapú wifi 4,1
Eszközök 5,7
Facebook 38
Xperia bill. 17Ezeket találtam nem tudom jó helyen néztem e
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok!
4 napos a telefon, T-mobilnál vettem, ma reggel egyik pillanatról a másikra meghalt. Se kép se hang. Bekapcsológombra, illetve töltésre nem reagál (amúgy 87%-on volt). Akksit nem tudom kivenni ugye...
Valaki valami ötlet?
A telón amúgy nincsen semmi, nem volt időm még telesz**ni programokkal stb, gyakorlatilag gyári állapotban volt.
Kellemetlen ha minden fagyásnál szervizbe kell menjek vele..
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netflix
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban