- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
válasz Dark Archon #7151 üzenetére
A születésnapos dolog valóban úgy van, ahogy írod, de ha nagyon fontos valakinek, akkor az egyébhez beírhatja és már meg is oldódott.
Számomra érthetetlen, hogy erre mért nem adtak a fejlesztők.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Lasy
veterán
válasz Dark Archon #7151 üzenetére
Ez csak attól függ melyik telefonkönyvet használod.
Van olyan amibe be lehet írni, és akkor a gmail fiókkal is szinkronizálva lesz ekkor a naptárba is belekerül. Így frissítettem az egészet magamnak.+36702778032
-
viralmind
aktív tag
Azt meg tudnatok mondani ,hogy profilokat lehet-e benne letrehozni,es ha igen mennyire testreszabhatoak?
koszonom.
-
mathaus96FS
csendes tag
Sziasztok... Segitségeteket kérem, óriási bajba kerültem. :S Nah azvan h felakartam rakni az uj szoftot : 2.1.1.C.0.0 felisraktam csak véletlenül x10 minire valót. És egyik gomb se működik csak az érintőkijelzőt lehet használni. Nahmármost az a szivás h ugye eltünt az xrecovery és a fizikai gombok hiányában nemistudom feltelepiteni. Oké. Felrakom a PC Companion progit amivel a telót akarom javitani, de nemismeri fel !!! Mitcsináljak?
-
addikt
válasz viralmind #7154 üzenetére
Alapból nem megy, de lehet hozzá keresni ilyen jelegű alkalmazást. Próbáltam egy kettőt, de egyik sem közelíti meg, azt amit megszoktam a jó öreg zártrendszerű SE-nál. Vagy nem működik, vagy nincs benne hívásszűrő stb.
Az Androidnál ez a legnagyobb szívfájdalmam, hogy nincs egy normális megbízható profil kezelő program. Külön van nagyon jó hívás szűrő kezelő program, de nem kezeli a hang beállításokat. Ami meg becsületesen kezeli a hang beállításokat, abban nincs hívásszűrő.
Nekem az is gond, hogy magyar alkalmazásban elég gyér az ilyen jelegű program.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
viralmind
aktív tag
Koszonom a valaszod ,magyarul akkor megoldhato csak kulon app kell hozza.vegulis a lenyeg az lenne hogy legyen egy olyan profil amiben van sms hang es legyen egy olyan amiben nincs ;-) na meg a csoportok letrehozasa sajat csengohangal is kellene de gondolom ez azert alapbol megy neki.
meg1x koszi.
-
Lasy
veterán
válasz mathaus96FS #7156 üzenetére
fel fogja ismerni, de elég ha a SEUs-t teszed fel, és azzal is tudod frissíteni.
+36702778032
-
JoolsNOS
veterán
Hali! Van google earth a telóra?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
gaborm69
aktív tag
Végre beléptem az x8 tulajok közé Csodás a gép
Samsung Galaxy S20 FE
-
WatMat
csendes tag
x8-ban még hőmérő is van!!!
Ez már luxus.
Igaz, hogy az aksit méri, üresjáratban átveszi a környezet hőfokát. -
norbesz74
aktív tag
Sziasztok a dailyroads magyar app.-ban lementet videokat számítógépre tárolom, de mikor vissza teszem nem jeleníti meg a videokat. Ha frissitem le is töröli.. Ha később vissza szeretném rakni, akkor azt hogy tehetem meg. Köszönöm
-
petri
tag
Sziasztok! Ha le akarom cserélni a rom-om v012-re, akkor a mentés után mit kell még csinálnom? Xrecovery-vel menni fog a rom csere? Köszi!
-
petri
tag
Bocs, lejárt a szerk. idő!
A telón már főzött rom van, csak cserélni kellene. -
acc200
tag
Szia!
Szerintem a doixanh verzióra gondolsz Azt úagy kell telepíteni, hogy rámásolod az romot az sd-karira (úgy tom, hogy semmi mappába ne rakd, csak simán, mindjárt a karira másold), bemész xRecovery-be és ott rámész, hogy install custom zip, ott kiválasztod, megvárod, hogy végezzen és reboot után az új rom fogad..
Am eredeti:
Install instruction
1. Download
2. Copy to sdcard
3. Reboot to xRecovery
4. Install custom zip
5. Reboot -
WatMat
csendes tag
Mp3 zenék rendszerezése, mappásítása. Erre kérnék valamilyen jól bevált appot.
-
petri
tag
Minden wipe-ot neki?
-
addikt
Helyes MP3 tag szerkesztés és egy jó médialejátszó.
Mappába rendezés a saját ízlésednek és szempontjaid szerint egy fájl kezelővel.
(Fölösleges ide külön alkalmazás.)-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
l4c
senior tag
Akit érdekel / érint a FroyoBread v016 kijött.
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
l4c
senior tag
Ez szerintem nézőpont kérdése, mivel a legutóbbi jól működő a v012 volt. Én speciel kihagytam a v013, és v014-et a hibák miatt...
Szóval a v012-höz viszonyítva elég sok újdonság van benne és a Gingerbread 2.3.4's latest dalvik VM. Better performance and more stability is ígéretesen hangzik.[ Szerkesztve ]
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
JoolsNOS
veterán
Én is a 12est használom, a 15 megint nem játszotta az avikat. Egy kérdés maps ügyben: ha egyszer valamit letölt műholdképet, azt tárolja a telefon? És utána tudom nézni offline is, vagy csak online használható érdemlegesen.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Lasy
veterán
Ez csak annyit jelent, hogy stabilabban mehet 36-os VM heap-on is. Esetlen 42-esen.
De mi értelme?
Hiszen 32-esen is tökéletes.
Ha meg húzod a procit akkor meg tuti nem fog menni 32nél nagyobbal. ha megy is nem minden készüléken.
Így az csak fagyásokat eredményez.+36702778032
-
Lasy
veterán
+36702778032
-
hdanesz
őstag
Sziasztok! Lenne egy eladó Sony X8, fekete színben, vadiúj, mai. Vodás, minden tartozékával, dobozával,garival. 36ezerért vihető.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
-
hdanesz
őstag
Miért lenne vicc? 36-ért meghirdettem, de lehet alkudni. Eleve mindenki 30-al fog alapban próbálkozni. Totál új telefon. Nem pedig 2-3hetet használt vagy még többet. Kártyás, nem előfizus. És ha valaki ilyet szeretne venni a vodánál, 20-28-ért tuti nem fog újat venni.
Tudom,h. van eladó topic is,de gondolom ide is sok ember benéz aki X8 vásárlását tervezi.
Vagy a topicot böngészi, elolvassa a tesztet, megtetszik neki a teló és még talál egy eladó új készüléket is.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
SASboy
tag
sziasztok!
biztos hülye kérdés, de nem találtam rá választ: ha felrakom a legújabb froyobread custom romot, akkor a telót újra kell majd rootolni? -
SASboy
tag
köszi. felraktam, idáig nagyon tetszik. az y-t és a z-t, hogy lehet felcserélni a billentyűzeten? hiába állítottam a beviteli nyelvet magyarra akkor is úgy marad
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne első körben: a wifi ki-bekapcsolását hogy tudom kitenni valami elérhetőbb helyre? A másik: profilokat hol keressek? Azt láttam,h. app kell hozzá, de a marketen csak fizetős profil app-okat találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest