- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poci15
csendes tag
válasz mrlujoak #6248 üzenetére
Értem ... én is nagyon hajlok felé ... Szerintem ma meg is rendelem gsmonline-ról ! Függetlenül csak jobban megéri megvenni 36 körül mint mondjuk t-nél 40-ért ! Egy feketét szerintem az lesz a befutó ... a színátmenetesek nem tetszenek !
Amúgy a W310i-t még anno mikor másodikos voltam középsuliban akkor vettem Leárazás volt ... ha jól tudom 25 körül vettem meg .. az kb 5 éve történt ... ha nem több De amit ez a teló átélt ... pff bejárta velem a fél országot megkapta rendesen a kiképzést Már a szívemhez nőtt !
Akkor érdemes a főzött romokkal szerencsétlenkednem ? Őszintén szólva örülnék neki ha magyar lenne ... mert nem vagyok valami angol nyelvi zseni ... a németet jobban szeretem azaz tudom de azért még nyelvvizsgára ilyen tudással se mennék el :$ -
poci15
csendes tag
válasz aggleány #6249 üzenetére
Jártam már ott ... párszor írtam nekik ... de hogy őszinte legyek nem látták a fától ez erdőt ... írtam nekik hogy hasonló teljesítményben szeretnék mind a SGS meg de ellenpéldaként felhoztam a Desirét ... erre válaszoltak nekem hogy a két telefon mibe különbözik meg vegyek SGS-t de szerettem volna ha mondanak olyan telót ami 50-60 körüli megfizethető lett volna ... Amúgy lehet csak hogy rosszul fogalmaztam oda szánt levelemet. De mondom nem is zaklatom őket ... minden nap olvasom ott a fejleményeket !
-
addikt
Hát ez attól függ, hogy melyik szolgáltatónál milyen ügyfél státuszba vagy. Én pl. 18900 Ft vásároltam a T-Mobile-nál, ezt is kamat mentes részletre. Ha valamilyen kedvező kétéves előfizetési konstrukció belefér, akkor sokkal jobb vétel, mint egy "sufniboltban" vásárolni. Ezt neked kell tudni, hogy anyagilag melyik a kedvezőbb, de nem mindig az olcsóbbnak tűnő a legjobb vétel. Nagyban függ a telefonálási szokásidtól is, ha sokat telefonálsz lehet, hogy egy előfizetési konstrukció kedvezőbb, mint a feltöltő kártya, de ezt csak te tudhatod,hogy mennyit telefonálsz. A garancia érvényesítése is szerencsésebb a T-Mobile-nál, de erre ne kerüljön sohasem sor!
"Akkor érdemes a főzött romokkal szerencsétlenkednem ?"
Ha van szemed, akkor láthatod és olvashatod. A fórum 70% erről szól.
Látom, hogy egy nagyon bizonytalan ember vagy, ha rám hallgatsz akkor két ember tanácsát feltétlenül fogad meg aggleány és hurrikan. Ők mind a ketten a földön járnak és nagyon reálisan látják az X8-ban rejlő lehetőségeket. Olvasd a az írásaikat ők nem fognak hülyeségre rábeszélni, ha az általuk javasolt módon használod majd a készüléket, akkor nagyon sok örömet fog okozni. Itt egy link amit feltételemül nézz át, hogy tisztába legyél a legalapvetőbb dolgokkal. [link]-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
poci15
csendes tag
T-nél veszem az biztos akkor ! ... Nagyon szeretek beszélni telefonon főleg az "asszonnyal"... de van egy nagyon jó díjcsomag a Like ... nekem ez kimerít mindent amit szeretnék ... 3 ingyenes 30-as szám 100 óra erejéig ... van 50 mega net ... ez nagyon gyenge de nincs túlforgalmazási díj és 32 kilobitre csökkentik ... ez talán még elmegy... és csak 1500-at fizetek havonta ... 15 Ft-s percdíj és lebeszélhető ... ! De ezt külön kell aktiválni vagy dominóról átváltani előfizetéssé akkor abban az esetben adják oda a csomagot ... és külön nem lehet ilyen csomaggal venni ... ! 2 évet meg nem nagyon szeretnék lekötni hűségre ! Már mint telefon szempontból mert nem tudom mit hoz még a jövő ... ezért gondoltam hogy akkor dominósan 39 talán azt megveszem akkor ... és egyből intézem rá a díjcsomagot a Like ... mivel egyetemista vagyok így igénybe tudom venni !
Tudom hurrikán név az ismerős találkoztam vele már párszor a seria.hu oldalon ... aggleány is ... Ő vele pedig a neo fórumon ... Sajnos mind a 6000 hozzászólást nem tudtam elolvasni de azért úgy nagyjából láttam hogy arról szól csak szeretek megfontolt döntéseket hozni Azért akadékoskodok ennyit ! ... Bocsi érte tudom néha már idegesítő de lehet hogy az a kis plusz utánajárás vagy akadékoskodás hozza meg a gyümölcsöt ... -
jokkerbacsi
csendes tag
Hali.Akkor tovább nehezitem a helyzeted,egy másik teló íme:galaxy ACE... jojo ne kövezzetek meg ez mègiscsak x8fórum,de minap probáltam ki egy saturnban rögtön 10félét,benne az arc,xplay,htc-k,nexus s...és hihetetlenül bejött az ACE! Még az eddig számomra favorizált htck se voltak olyan jók...próbálj ki többet és jobban tudsz dönteni és szerintem megéri kicsit többet áldozni rá,később behozza majd az árát...de ez csak az én vélemènyem.
Ha Németországból kell valami, segíthetek! Írj privit!
-
l4c
senior tag
respect és tisztelet az X8-nak, mert a legutóbbi ROM frissítés közben kimozdult az akku, utána a fehér SE logónál képtelen volt továbbjutni, még az xrecovey-t sem tudtam elérni, viszont a SEUS minden gond nélkül felpakolta a 2.1-et. (nagy szerencsémre )
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
Lasy
veterán
Ha nem vagy biztos magadban, akkor ajánlom, ugyan ezen áron a samsung Galaxy3-at. 800as proci, és alapból tudja a multitouch-ot.
De mindenkinek az a jó amit használ, és a keretei megengednek.
Én meg azért használom az x8-at, persze ha mengint lesz nálam egy, hogy végre be tudjam fejezni a magyar nyelvet a 2.2-es romba.+36702778032
-
-
Lasy
veterán
válasz hecktor #6260 üzenetére
Flash nem fog menni, de ha csak azt a flasht szeretnéd, akkor a skyfire böngésző, vagy a dolphin döngésző tudja.
CPU húzás:
a vélemények megoszlanak, de én szívem szerint 710en használom, és észrevehető a különbség.maga a bankozásnak semmi köze a romhoz.
minden romon lehet.linux alapon kevés a virus, és nem is fog rákerülni a telefonodra.
+36702778032
-
hecktor
aktív tag
köszönöm a válaszokat
-
ktomek
aktív tag
Valaki segítsen plííz! hsz6208
előre is kösz!
-
Lasy
veterán
Én azt hittem ennyi idő után fel is tetted azt a frissítést, hiszen ez a legnyilvánvalóbb, de mit szólnál az LG camera apphoz?
próbáld ki.
free letölthető a marketből.De a frissítés is ajánlott lehet, igaz az app2sd és társait megint meg kell csinálni, de megéri, hoszen vannak olyan romok, amik igénylik a legfrissebbet.
köztük a cmmini is.+36702778032
-
l4c
senior tag
Szerintem, ha felteszed a frissítést meg fog oldódni, ha más nem azért mert lesz egy zsír új rendszered
De egy SD formázást előtte azért megtehetsz, mivel nekem is volt ilyen és érdekes módon a fényképezésnél azt írta hogy "megtelt a tárhely" vagy ilyesmi, de ennek ellenére szgépen tudtam olvasni, majd formázni, és azóta nincs gond vele.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
ktomek
aktív tag
Köszi, még nem volt időm feltenni, meg szarozni a többivel. Még csak egyszer csináltam ezeket, fél napig tartott. Másodjára remélem gyorsabb lesz a dolog.
Lejjebb linkelték (lehet, h te) a Floyo 0.2-őt. (ez direkt Floyo, és nem Froyo? ) Le is töltöttem, talán azt tenném fel, mert én néha használom a rádiót, meg a kamerát is.
Amikor azt írják egy rom-ról, hogy nem működik a kamera, az csak a gyári szoftverre érvényes, vagy semmilyen progival nem lehet működésre bírni? -
aggleány
addikt
Írj nyugodtan priviben, ha nem akarod a fórumosokat kérdezgetni, szívesen segítek
Az lenne a legjobb, ha megírnád, hogy milyen készülékek jöhetnek szóba ár alapján (elég csak a neve), és hogy pontosan mit vársz el a leendőtől. Pl. nem mindegy, hogy akarsz komoly játékokkal játszani, vagy nem, mert bizonyos játékokhoz nagyon fontos a grafikus gyorsító és az erősebb proci. Ha ilyesmit nem akarsz, akkor több lehetőség közül lehet választani.
Ha gondolod, én majd beírom a melyik okostelefonos topikba, hogy egy ismerősöm ezek közül akar választani, melyiket javasolják
Nekem is sokat segítettek itt (a fórumokon) az elején, úgyhogy az a minimum, hogy most, amikor már én is tudok valamennyit a témáról, akkor én is segítek, ha kérik.
-
#TOTTI
őstag
Valaki aki tudna nekem egy bizonyos 3 betűs navigációhoz 240x320-as inditó apk-t az küldje el privibe... nyolcpontháromvagynégyes jó lesz!
-
aggleány
addikt
Kedves Lasy!
Jól látom, hogy maga itten magyar nyelvű romot herkeszt???
-
Insolent
aktív tag
Üdvözletem uraim!
Egy kis segítségre lenne szükségem, kezdő androidos vagyok, ez elsősorban leszögezném.
A problémám a következő, rootolni szeretném az X8asom, próbáltam ezzel a SuperOneClick nevű programmal, de nem akar összejönni, a program azt írja ki hogy rootolva van a telefon de program telepítésnél nem akar az sd kártyára telepíteni, lehet én néztem el valamit, kell még más programot is használnom utána?
Atro file managgarel próbálkoztam programot telepíteni.Erre kérnék egy kis segítséget, előre is köszönöm!
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
aggleány
addikt
Urak!
Hát segítsen már valaki hozzáértő ÚR Insolent kollégának!
Írjátok meg neki, hogy a rootolás nem azt jelenti, hogy innentől már minden egyéb ínyencség nélkül lehet kártyára telepíteni a progikat. Tessék szépen leírni neki az App2SD menetét 2.1-es rootolt telón, de ki ne felejtsétek a Superuseres részt se Meg azt se, hogy olyan progit ne tegyen a kártyára, aminek widgetje van, mert akkor az nem fog működni!
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Na írjátok már le neki, nekem nem szabad, én nem vagyok Úr!!!
Insolent:
Látod, én próbálok segíteni, de az Urak most nincsenek itt
-
-
acc200
tag
App2sd-s helyzet:
Az app2sd igazából 2.1re van kitalálva mivel az nem tartalmazza ezt az újítást alapból, de ha követed a leírást, akkor menni fog.
A második lehetőséged pedig az, hogy felraksz 1 custom 2.2 vagy 2.3-as romot ami kb 2-3x gyorsabb, meg még sok-sok apróság ami meg tudja könnyíteni a mindennapokat. Mint mindennek ennek is van 1 kis hibája, a kamera nem műxik minden romban, ahol műxik ott csak vga felbontásban, de remélhetőleg lassan elkészül 1 teljesen működő ROM.
Én személy szerint az utóbbi megoldást javaslom.
Minden jót!
Üdv!
-
hurrikan
addikt
Egy kis érdekesség:
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Callmaster
tag
válasz hurrikan #6282 üzenetére
XDA-n én is olvastam a kivitelezését, de amúgymeg semmi értelme nincs. Lenne, ha kiadnának W8-ra gyári 2.2-t, de így mivel a két telefon kiköpött ugyanaz belsőre, csak W8-nak csicsásabb a menüje. 2.1-t lecserélni 2.1-re , szóval felesleges szvsz.
Ettől eltekintve elismerés a munkáért. -
bognar110
őstag
HEllosztok ma vettem egy xperia x8-at, az lenne a kérdésem mennyi ideig kell tölteni az első használat elött ?
-
Lasy
veterán
Ha minden igaz a legfrissebb x8 frissítésben a bill is benne van.
bognar110@
töltsd fel rendesen, míg ki nem írja, hogy teljesen feltöltve, és utána csak arra figyelj, hogy ne merüljön le teljesen.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
aggleány
addikt
válasz bognar110 #6287 üzenetére
Nem tévedsz, csak le vagy maradva egy kicsit akksi téren. Az még a nikkel akksikra vonatkozik, hogy ki kell sütni, lemeríteni meg ilyenek.
Az új lithiumos akksikat nem kell lemeríteni, sőt, az a jó, ha nem merülnek le teljesen (bár nem is tudnak, mert a védőmechanika kikapcsolja őket a teljes lemerülés előtt), és bármikor lehet őket tölteni, az sem baj, ha nem mindig sikerül teljesen feltölteni. Ha nem hagyod teljesen feltöltődni, akkor alapból gyorsabban fog merülni, de baja nem lesz, ez nem befolyásolja az élettartamát.
-
bognar110
őstag
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Van az x8-ra olyan főzött rom, amivel működik a droidwall? A gyári 2.1 kernele nem jó hozzá sajnos, ill. vannak e olyan "buktatók" rom cserénél, mint pl a Voda 845-nél, vagy az LG Gt540-nél, hogy bizonyos rom verzió feltétele után nem lehet gyárira visszatérni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest