- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
"Amit tudni kell, hogy letiltattam a Telenornál a mobilnetet, tehát nem tudok ha akarok sem mobilnetet használni."
Szerintem pont ez a gond, hogy letiltattad a 3G adatforgalmat, a szolgáltatódnak vissza kellene kapcsolnia, akkor szerintem menni fog. Csak, akkor az a bökkenő, hogy automatikusan frissíteni fog a rendszer, ezzel adatforgalmat generálva. El kell gondolkodni, hogy az MMS küldés megér-e egy mobilinternet előfizetést.
Úgy látom Lasy megelőzött! A lényeg ugyan az.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
doncortio
senior tag
nem vagyok egy android gonzo, de tényleg szükség van 3G-re ehez? Sima EDGE-s telefonokról is (edge-s droidokról is) lehet MMS-t küldeni. Szerintem a beállításokban kell jobban turkálni, ha a csomagkapcsolat (vagy mi amit jelzett hogy be van pipálva) megvan akkor nem kéne 3G-nek lennie... Szerintem a telenornál több dolgotnyomtak ki mint kéne...
Egyébként ki kéne találni vmi progit ami ROM frissítésekkor automatikusan visszanyomja a hívásazonosítót Unom folyton letölteni a Youlu-t és beírni újra a számokat Vmiért nekem nem menti SIMre a számokat
Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
DeathLilith
csendes tag
Nemrég vettem Xperia x8at. Nekem tökéletesen megfelel kivéve 1 gondot. A skype nem ugy müködik ahogy kellene, akit hivok nem hall engem de én őt igen. Ha valaki tudja hogyan tudom beállitani, hogy Ő is halljon engem annak nagyon hálás lennék. Fontos lenne mert bárhogy néztem a telefont jobbrol balra, sehol semmi és igen dühit. xD Elöre is köszönöm!
-
doncortio
senior tag
Valaki tudja, hogy csalhatom elő FroyoBread alatt a procituningot? Bemásoltam a fájlt és beleírtam a parancaot a hw fájlba de sehol sem találom
-
addikt
válasz doncortio #7904 üzenetére
MMS "de tényleg szükség van 3G-re ehez?"
Idézem a mestert. "Androidon sajnos én úgy tudom, hogy internet nélkül nem lehet MMS-t küldeni."
Nem a 3G lefedettség kell, hanem internet adatkapcsolat, ami az androidon 3G-ént van aposztrofálva. Először engem is megzavart.
EDGE lefedettségen is tudok internetezni, de ha a 3G nincs engedélyezve a telón, akkor nem lehet, úgy szint MMS küldeni sem. Az android ilyen rendszer, nem a protokollal kell manipulálni, hogy ne legyen adatkapcsolat, egyszerűen kikapcsolom és kész. A gond ott kezdődik, hogy az android úgy van megtervezve, hogy önállóan is életre kel, ami néha nagyon hasznos, akinek meg nincs mobilinternet előfizetés, annak cumi.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Lasy
veterán
válasz doncortio #7904 üzenetére
contact to sim app megoldja a gondodad. de ha szinkronizálod a gmail al akkor minden rom csere után egyből letölti az e-mailokkal együtt. :d
ez 5 perc és mindened meglesz...DeathLilith@
valahol olvastam, hogy a legfrissebben nem is lehet már telefonáálni.
van egy verzió ami jó volt, de nem tudom pontosan hol láttam.
viszont óriási mákod van, mert még rajta van a telefonomon.
így leszedheted a dropboxomból...
skype egészségedre...+36702778032
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen az ötleteket!
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
doncortio
senior tag
Ezzel sokat mondtál... arra lennék kíváncsi hogy melyik menü almenüjében van, stb. Mellesleg magyarra van állítva és Arc Launchert használok ha ez számít Utóbbi nagyon bejövős, egyesíti a "normál" főképernyős módszert a lapozós menüvel
-
l4c
senior tag
Köszönöm a válaszokat, most már világos.
Marad az, hogy megkapom az értesítést, és megnézem a Telenor Stúdióban.
Annyit nem ér, hogy mobilinternet előfizum legyen, ugyanis non-stop wifi közelben vagyok.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
Lasy
veterán
válasz doncortio #7913 üzenetére
setcpu fizetős.
cpu controll az ami jó lesz helyette.Akkor mit szólnál a mostanimhoz...
nézd meg...l4c@
Sajna wifin nem jön mms.Krisztián@
Szerintem nem is akarja keresni...[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
l4c
senior tag
Tudom, de ha megkapom az értesítőt, hogy MMS-em érkezett, ott a link, hogy megnézhetem a Telenor Stúdióban, és mivel wifi-m van így meg is tudom nézni.
Szóval az eddigieket is így néztem meg, csak gondoltam, van valami megfejtés, hogy megkapjam rendesen MMS formában. De ha nem, hát marad a weben keresztüli nézegetés.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
JoolsNOS
veterán
Na próbálgatom a flashplayert, de a nagyobb dolgok (Pl játékok) kidobják a browsert, mert elfogy a rendszermemória. Amúgy alapból egész használható, valaki más jutott előrébb?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
addikt
Emlékszel, amikor megjelent az első iPhone, mekkora felháborodás volt, hogy nincs benne MMS funkció.
Na az Amerikaiak nem is értették, hogy mi a francnak kell bonyolítani a képküldési módot ilyen "MMS" formátummal.
Nálunk is kezd beigazolódni, hogy fölösleges dolog. Lehetőségnek nem rossz, de e-mailben, vagy valamilyen képfeltöltő alkalmazással sokkal profibb módon meg lehet oldani, akár ingyen is. Ezt annak tudatában mondom, hogy sok évig bohóckodtam ezzel a formátummal.
Itt egy elmentett kép egy 2004 hír infóból.[ Szerkesztve ]
-
l4c
senior tag
Köszi, és egyetértek, szerintem sincs értelme, mivel ott az e-mail. Amióta telefonom van azóta egy kezemen meg tudom számolni mennyi MMS-t küldtem, szóval inkább azért érdekelt volna, mivel vannak olyan emberek, akik ezt még nem látták be és előszeretettel küldenek MMS-t, én meg kínlódhatok vele. De egyébként elenyésző mennyiséget kapok, szóval azt meg meg tudom nézni ilyen formában.
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
doncortio
senior tag
Felraktam a setcput 245-729mhz között mozog már és chainfire driverrel együtt 969 pontom lett quadrantban feljebb is mehetek órajel tekintetében vagy ennél tovább ne nagyon menjek Optimusban 900ig is viszik a procit de bladeben örülnek hogyha 780at bírja, én azért megkockáztatnék egy 800astt de nem nagyon merem mert félek papírnehezéket gyártok ha vmi gigszer lenne elég egy backup?
-
l4c
senior tag
válasz doncortio #7926 üzenetére
Azt érdemes figyelembe venni, hogy a FroyoBreaden alapból aktív az undervolt, így én 800 fölé semmiképpen nem vinném. (Ha jól tudom még undervolt nélkül is 800 körül van a lélektani határ) Szerintem esetleg kipróbálhatod, ha kicsit feljebb viszed stabil marad-e, de azért óvatosan!
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
dnelb
veterán
válasz doncortio #7926 üzenetére
Ez pl 825 ig birja ha nem fake, de az ilyen nagyon ritka . [link] Úgy írják egyébként hogy a 690et mind birja, felette szerencse kérdése. Nekem pl 710et már nem birja. ismerősnek 750-et simán viszi. Neked kell kitapasztalni apróbb lépésekben, nem egyből felbaszni 800-ra.. Gondolkodj már.
-
SASboy
tag
Én T-mobiles vagyok és nálam működik az mms. Igaz idáig még csak egyet kaptam.
-
SASboy
tag
-
Met
nagyúr
Lehet én is tuningolom a procit, megnézem mennyivel lesz nagyobb tőle a gyíkom
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Narancs
őstag
Valaki próbálta már a W8 zenelejátszóját ráfőzni X8-ra?
Lenne egy kicsit specifikus kérdésem. Innen leszedtem egy csomagot, amely a W8 "javított" zenelejátszóját és Home Launcherjét tartalmazza. Én csak a Zenelejátszót szeretném belemókolni a gyári 2.1-es rendszerembe, a Home-ot nem. A csomag tartalmaz egy system/app mappát, benne négy apk file, amiből három nevében a Music, egy nevében a Home szó szerepel. Szerintetek elég, ha kiveszem a csomagból a SemcHome.apk-t, és megpróbálom feltenni nélküle?Beauty is pain
-
vviktor1
aktív tag
Köszi, az új skype nekem se jött be, de ez jó !
Belaktam amúgy a rencert, (launcher, astro, igo,mixzing hir/tv24, tubemate, webrádió,ireader spbtv nagyvonalakban tudja amire szükségem van) van még 70+Mb hely is, amíg nem ütközök komoly problémába meghagyom a gyári 2.1-et, ill. erről így kéne most egy komplett backup, mielőtt tovább kisérleteznék.
Tetszik a gép hangja (az optimus halkan és borzalmasan szólt) és a kijelző is, és nekem megfelel a kamera is, igaz nem is vártam csodát tőle. Akkuidőt majd meglássuk, 2-3 nappal megelégszek, most 1 nap után van 60% még benne sok nyomkodással ami bíztató.
Jól értelmezem az xRecovery itt csak egy sima másolással felmegy ? (optimuson trükközős + telepítős volt)
Gyári füles helyett tudtok ajánlani valamit (ami agybadugós mint w-s sorozaté) ? Ebbe a süllyesztett aljzatba nem lesz jó akármi, mert itthon van egy de nem megy bele egészen a süllyesztés miatt, és így monóba szól csak.
[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
doncortio
senior tag
A lekezelő stíluson akadtam ki, a jószándékú segítséget és péítő kritikákat mindig elfogadom...
Lasy: 825-ön is megy, de néhol instabil: a médiák alatt (zene, játék) nincs hang (lebeszi automatikusan) és nem lehet sehogy se visszaállítani és az Arc launcher is összeomlik alatta, a Launcher Pro viszont nem.
Quadrant: 1037 pont 825MHz-en
[ Szerkesztve ]
-
doncortio
senior tag
Arra gondolom nem gondoltál, hogy nem gizdázásból akar valaki tuningolni? Egyszerűen akár 15%-os tuninggal élvezhetőbb a rendszer sebessége és én még játszani is akarnék...
725MHz-en a GT Racing Academy is fut 5 opponentel jah és semmi lagg, 791-en 9 ellenfelet is elbírDave1985: akkor nem értem mi lehet a baj, lefuttatom mégegyszer...
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
http://kepkezelo.com/images/y2rciekx4a2ysuvmksy.png
Froyobread V 0.22
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest