- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
mi a kedvenc gametek? írjatok pls párat. lehet ilyen buszmegállós 1-2perces de komolyabb is.
kösziI just wanna have some fun.
-
addikt
gametek
Mi a kedvenc játékod? Ajánljatok párat, lehet ilyen buszmegállós 1-2 perces, de komolyabb is lehet.
Mért ciki magagyar embernek magyarul írni? Ha van rá szép magyar kifejezés is, és nem körülményes, akkor szerintem sokkal jobb játék, így fórumozni.
Egyébként nem szeretek a mobilon tartósan játszadozni, ezért nincs is kedvencem.
PC-én az Operation Flashpoint.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Brianiac
aktív tag
Én is kíváncsi lennék pár komolyabb játékra. Szívesen játszanék néha, de többnyire csak gagyi játékokat találtam eddig, az angry birds nekem pedig nem adja annyira.
Próbáltam már felrakni ilyeneket mint pl. a nova, gangstar, modern combat stb. Ezeknek a grafikája is komolyabb ugye, de mindegyiknél volt valami gond általában, mint pl. hogy a képernyő kisebb vagy nagyobb részén csak feketeség volt játék közben ill. fekete kockák, szóval nem lehetett velük játszani mert nem láttam a képet és bármelyik ROM-nál próbáltam eddig mindig ez volt a baj.
Van valakinek ötlete hogy ez miért lehet vagy másnál is így van? Mert nálam a komolyabbak közül egyedül az NFS shift futott rendesen..Am jó az aláírásod
[ Szerkesztve ]
Lumia 520
-
addikt
válasz Gman999 #6046 üzenetére
Így van optimalizálva a rendszer, szerintem se logikus, de más ciki is van az Androidnak.
Ezért érdemes olvasgatni, hogy felkészüljön rá az ember, azért az Androiid elég rugalmas, hogy ezt a gondot át lehessen hidalni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Gman999
tag
válasz Brianiac #6055 üzenetére
Fruit Sice, Glow Hockey, Speedx 3D, Bubble Blast 1-2, YooNinja, Jewels, Solitaire ( igen bugos nem dobja fel a lapokat szal itt cska pasziánszozni tudsz de am jó lenne ), Doodle Jump, Air Control, Math Maniac. Ezek vannak fenn nekem, sztem mindel el lehet ökörködni. Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Brianiac
aktív tag
Ezzel az sms problémával kapcsolatban pedig annyit hogy régebben nálam is volt ilyen gond még egy előző ROM-nál.
Először azt sem tudtam hogy mi lehet a baj, mert mikor átraktam kis időre a sim-et másik készülékbe akkor sem érkeztek meg az sms-ek, aztán kiderült hogy azért nem mert sosem volt 30 percnél többet másik telóban a sim és annyi idő alatt nem kezdte el kiküldeni a hálózat. Így először arra tippeltem hogy a sim a ludas, be is mentem a T-hez valami hasznos info reményében, aztán annyi volt hogy kicserélték a simet egy újra de továbbra sem jöttek meg az sms-ek, így csináltam a telefonon egy gyári visszaállítást és egyből megoldódott minden, utána meg visszapakoltam mindent a TitaniumBackupal.
Aztán amíg nem olvastam feljebb hogy 20 mega hely alatt nem érkeznek meg, addig nem is gondoltam volna h korábban is ez lehetett a baj.Lumia 520
-
Lasy
veterán
Ki melyik főzött romot használja?
+36702778032
-
l4c
senior tag
MiniCM6 1.0.0
Kiváló, gyors, és egy érdekesség kivételével, nem tapasztaltam hibát.
Az érdekesség az, hogy időnként nem jó helyen reagál a kijelző (azaz más lesz kiválasztva mint amire böktem), és pl a launcher pro-ban képtelen vagyok ezért párszor oldalra lapozni a főképernyőn.[ Szerkesztve ]
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
l4c
senior tag
Igen, benéztem, azt nem írtam, hogy 2.2, de jól látod, tényleg az.
Most először használtam az X Recovery-t, nem is tudtam, hogy milyen kis hasznos alkalmazás ez, és milyen könnyen lehet ROM-ot cserélni vele, de ezek után kicsit bátrabb leszek...||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
-
mrThomi
addikt
válasz Callmaster #6068 üzenetére
tudom ez az oldal is megvan, de amit én linkeltem azok jok x8ra?
köszi -
mrThomi
addikt
Üdv,
Nemtudjátok véletlenül, hogy külön SE X8 töltöfejet honnan tudnék szerezni? És hogy mennyiért ?
köszönöm! -
proly01
őstag
Fa***om ebbe az egészbe akármit csinálok nem tudom feltenni a MiniC6-ot sehogysem pedig mindent úgy csinálok ahogy írja leformázom aztán átmásolom az sd re a .zipet aztán átnevezem update re aztán elindítom recovery módban (természetesen előtte factory reset és wipe battery +backup) rányomok hogy install sd card update.zip és semmi semmit se csinál csak kiírja hogy hiba és instalaton aborted ennyi.....
És persze senki se segít akárkinek írok....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Nem nevezem át semminek azt írja a fórumban ugye a srác hogy töltsem le ott a link letöltöm akkor mikor letöltöm ugye az a neve annak a fájlnak amit letöltök hogy MiniCm6-1.0.0 és winrar .zip a kiterjesztése tehát egy rar fájl ezt aztán úgy ahogy van ráhúzom az sd re a gyökérbe és ott átnevezem update-re így lesz belőle update.zip aztán recovery ben indítok ott a 2.menüpont hogy install update.zip from sd card rányomok és
--installing SDCARD update.zip
Finding update package...
Opening install package...
Ean't open sdcard update.zip
(bad)
installation aborted.És ennyi.
De ha nem nevezem át azt a fájlt amit letöltöttem a link alapján és úgy hagyom ahogy van mármint a nevét tehát MiniCm6-1.0.0 és áthúzom a kártyára aztán indítok recoveryben és ott a custom zip re megyek kiválasztom ezt a nevű fájlt vagyis a miniCM6-1.0.0 át és rányomok hogy insatálja akkor is ugyanez a hibaüzenet fogad!
Viszont bármilyen letöltött.zip fájlt feltudok tenni a dual touch ot a témát mindent ezzel a módszerrel csak a 2.2 es androidot nem vagyis a MiniCm6-1.0.0 át de azt sehogy mint látod.
Ezért kértem hogy valaki írja le lépésről lépésre hogy csinálta hátha én baszok el nagyon valamit vagy csak a telom rossz vagy én már nem tudom.....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
válasz mukibuci #6080 üzenetére
Áááááááá hát én ezek szerint nagyon hülye vagyok vagy nem tudom...
Leírok mindent lépésről lépésre mint a hülyegyerekek hátha mert amit küldtél azzal is ugyanazt a hibaüzenetet kapom
Szóval...
Lefrissítem a telom seus-al így kapok egy 2.1 et 06 os bulid számút.(amúgy t-s vagyok de szerintem ez nem számít)
Aztán letöltöm a 0.29 es flashtool-t ott rootolok azután mikor kész ujraindul ugye aztán root ellenörzés az is ok aztán felteszem a recoveryt az is ok aztán inítok recoverymódban...
Bejön a menü nyomok egy sd kártyaformázást aztán nyomok egy backupot aztán egy factory reset et aztán egy battery wipe ot ezekután újraindítom a telóm...
Kijön hogy csatlakoztatni akarom e vagy tölteni rányok hogy csatlakoztatni akkor kijön a memókártya ablaka ugye...hogy megtekinthetem a fájlokat az van benne hogy
LOST.dir
2 netes fájl
Xrecovery backup fájl-ja és ennyi.
Aztán ráhúzom a letöltött MiniCm6-x8.1.0.0-át ezt átnevezem update-re így lesz update.zip em.
Aztán ki xelem az ablakot root ellenörzés aztán inítok recoverymódban rányomok a 2. vagyis instalation update.zip from sd card lehetőségre és a szokásos hibaüzenet.
Természetesen a custom zip ként akarom telepíteni akkor is.Lehet fel kéne adnom
....Pr:)ly....
-
resch13
tag
válasz proly01 #6079 üzenetére
Ezzel a hibaüzivel én is találkoztam.
Nálam az volt a probléma, hogy a telefon nem találta az update.zip-et. Nálam nemcsak ezt nem látta, hanem semmit, ami a memkártyán volt. A megoldás az volt, hogy recoveryből formáztam az sd-t, aztán recoveryn keresztül (utolsó előtti menü/utolsó pont) másoltam fel a cuccokat (update.zip-et már átnevezve)... Ezután sikerült. -
proly01
őstag
válasz resch13 #6082 üzenetére
Megcsinálom rányomok az utolsó előtti menü utolsó lehetőségére behozza a memókari ablakát itt rányomok hogy megtekintés az asztalról áthúzom a fájlt a memókarira aztán átnevezem aztán nyomok egyunmount ot telepíteni akarom és nem megy ugyanaz a hiba üzi....mindig.
-
rebelinside
tag
én is gondolkozom, hogy belerakom az OC-t, MDDI lag megoldást és a dual touchot a v54-es hackdroidba, de idáig nem mertem belefogni, mert kódot kell szerkesztgetni, meg a "Remount /system as rw" dolgot sem igazán értem mit takar. a romot amúgy nem akarom lecselérlni olyanra, amikben benne vannak alapból, mert nagyon jó ez szvsz, stabil, nincs reboot. tudnál egy rövid magyar helpet adni? thx
-
Callmaster
tag
válasz proly01 #6081 üzenetére
Szia. Én is pont akkor raktam fel ezt a ROM-t,amikor te szoltál hozzá
Nekem felment. Én is frissítettem a legújabbra, xRecoveryvel csináltam backup-t, majd factory , battery és memkártya fomázás. Majd ujraindítottam a telefont és csatlakoztattam és ugyanúgy Windows alatt is formáztam FAT-re (simára). Majd létrehoztam a " recovery/backup"-t és átnevezve felmásoltam a Zip-t( update.zip). Kikapcsoltam majd ismét Recovery és a biztonság kedvéért megint factory és battery ( SD-t nyilvánvalóan nem), majd "Install Custom ZIP" és ugymond betallózva megadtam neki az Update.Zip-t , kb 1 perc volt és már kész is volt.[ Szerkesztve ]
-
l4c
senior tag
válasz rebelinside #6084 üzenetére
R/O = ReadOnly
R/W = Read and Write||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
proly01
őstag
válasz Callmaster #6085 üzenetére
Hallod és isten vagy haver
Úgy csináltam ahogy mondtad és nekem is feltette
Mondjuk lehet elkapkodom mert egy másik sd vel próbáltam a te leírásod szerint lehet az sd vel volt a baj....Pr:)ly....
-
Callmaster
tag
válasz proly01 #6087 üzenetére
Örülök neki hogy sikerűlt
Még tesztelem a ROM-t, eddig még minden rendben volt.
Elöszőr raktam fel Custom Rom-t, gondoltam nem bízom a véletlenre
Ahogy én kivettem "csont" formázott kártya kell bele, Recovery hagy rajta File-kat ezért is küldtem rá Windows-s formatot is. Legyen már "tiszta" a kártya
Remélem jó szolgálatot tesz neked ez vagy hasonló Custom rom -
proly01
őstag
válasz Callmaster #6088 üzenetére
Hát csak most nem tudom...
Mert most kivettem belőle a 2gb ás karit amivel feltettem a costum romot és most visszatettem a 8gb ást amit vettem bele és pont a filejaimat másolgatom vissza rá meg zenéket képeket stb csak nem tudom lesz ettől baja hogy amivel telepítettem karit azt kiszedtem és egy teljesen másikat tettem bele és ráadásul arról még rakok rá majd cumókat is?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Az mi az,hogy SIM hálozat feloldó kódja rögtön pin kód után MiniCM6-nál?
-
Callmaster
tag
válasz proly01 #6089 üzenetére
Ez jó kérdés Nem hiszem hogy gond lenne, mert szerintem csak a ROM telepítésénél volt jelentősége a "frissen" formázott memkarinak. Én a gyárit használom, mostmég elég
A leírások szerint frissen formázott kártyának kell lennie telepítéskor és utána visszalehet másolni mindent a kártyára. Szerintem utána nincs jelentősége ha másik kártyát teszel bele, de ha mégis max Recovery-vel formázni kell és Reboot. -
jokkerbacsi
csendes tag
Mostmár a falhoz vágom a telót! 2napja hibaüzivel bezárja a youtube alk.t! Miért lehet ez???
Már bezártam,újraindítottam,de semmi! Tipp?! thnxHa Németországból kell valami, segíthetek! Írj privit!
-
dokee78
félisten
Valaki tesztelte már,hogy mely appok távolíthatók el biztonsággal? pl.: Roadsync
Vagy a Gtalk,Gmail,G progikon kívül bármi el lehet távolítani?SystemApp Remover v4.19 progival.
-
zuzu000
őstag
Akinek kéne pár játék:
katt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest