- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoolsNOS
veterán
-
-
rétisün
veterán
na, közben tovább kínlódok ezzel a nem lehet marketről tölteni témával....volt egy rendszermentésem, közvetlenül rootolás utánról, azt visszaállítottam, a helyzet változatlan, ugyanúgy csak "starting download" van hosszú percekig,és adatforgalom sincs, azt látni az adatforgalom ikonjából....
tényleg nem lesz más mgoldás, mint a gyári állapot visszaállítása, aztán root újból(#7506) Myko: sportypal-t használom, a sports trackert kipróbálnám, ha végre valahogy tudnék akármit is leszedni marketről.....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz molnarpeter #7508 üzenetére
az jó! de úgyis kiderül hamarosan, ha végre rászánom magam
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
JoolsNOS
veterán
válasz Dave1984 #7505 üzenetére
A fő gond, hogy nem volt wifim. A képernyő néha sötét maradt, mikor használni akartam. Néha nem nyitott a billzár, illetve fagyások is voltak. + nem engedte felülirni másik custom rommal. Csak ennyi
Tesztprogramokkal ugyanolyan eredményeket értem el vele, mint a mostani fb v018al.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
anonimus25
tag
sziasztok nemrég lett egy ilyen telom.tudtok ajánlani hasznos programokat amiket fel kell tenni rá "feltétlen"
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz anonimus25 #7513 üzenetére
Ha nem tetszik a felhasználói felület, akkor LauncherPro, vagy ADW launcher; net letiltására APN on-off widget; File Expert fájlkezelőnek.
mp
-
l4c
senior tag
válasz anonimus25 #7513 üzenetére
Valami filekezelő pl astro ez feltétlen kell, a többi meg a felhasználási igényeden múlik.
De nézz szét itt
Vagy itt egy egész jó gyűjtemény.[ Szerkesztve ]
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
anonimus25
tag
válasz molnarpeter #7514 üzenetére
köszi csak az andrioid rendszerrel most kezdek ismerkedni.
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
Narancs
őstag
Hali!
X8-at néztem ki következő telónak, de olvastam egy felhasználói tesztet a LOGOUT-on, ami kicsit visszariasztott a vételtől, mert elég sok bugról írt. Pl fasgyás ha GPS megy, fagyás magától, telefonkönyvnél nem ABC sorrend, stb.
Az lenne a kérdésem, hogy ezek megoldódtak azóta?
Melyik a legfrissebb android a telóra?
Mennyi ingyenes program van a telóra? (Mert Nokiánál pl Ovi Store-ban csak a leggagyibb dolgok ingyenesek, ez androidnál hogy van?)
Vételnél (használtan venném) mire figyeljek mindenképp?[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
-
lsebestyen
addikt
válasz Narancs #7517 üzenetére
szia!
szvsz elég döcögős, még tunningolva is....ABC sorrend rendbe van, nekem sygic perpill nem megy, alap rom az 2.1, de van főzött 2.2, vagy 2.3
ingyenes progiból tele van a market, és elég jó progik!
Figyelj oda, h legyenek papírjai lehetőleg, menjen a telefonálás, wifi gps, memókari -
rétisün
veterán
válasz Narancs #7517 üzenetére
én elég gyakran hesználom gps-el (sportypal programmal) de még egyszer sem fagyott le.
telefonkönyv ABC rendben van, ahogy kell.
én az enyémet 2.1-el kaptam, nem tudom hivatalosan van-e újabb.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Narancs
őstag
válasz lsebestyen #7518 üzenetére
lsebestyen, rétisün: köszi a gyors választ
Döcögős alatt pontosan mit értesz? Meg-meg reccen a menü, várni kell? Pl ha megy a zenelejátszó, akkor lassabb az egész meg ilyenek?
Sygic-en kívül nincs is más hangos navi a telóra ami offline térképet használna?Beauty is pain
-
addikt
válasz Narancs #7521 üzenetére
Mért ne lenne, pl. iGO. A néhai döcögés (lassulás) mememória hiány miatt, fordul elő leggyakrabban. A zenelejátszó tökéletesen fut a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
rétisün
veterán
ha letöltök egy alkalmazást a marketről, a telepítőfájlt meg lehet találni valahol a telefonon, vagy törlődik, miután telepítette?
-
addikt
válasz rétisün #7526 üzenetére
A kérdésedre a választ pontosan nem tudom, hogy hol található az alkalmazás, de az Astro fájlkezelővel el lehet menteni a letöltött programot a memória kártyára, majd szükség esetén újból lehet telepíteni. Lásd itt. [link] Közben lasy már válaszolt.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
rétisün
veterán
válasz rétisün #7526 üzenetére
kicsit pontosítok: ha másik telefonnal (amivel tudok marketről tölteni ) letöltöm az adott telepítőfájlt (*.apk) azt hol találom meg?
mert akkor pl. bluetooth-al áttolom az én telefonomra (amin b***ik működni a market normálisan) és tudom telepíteni.mod: vagy éppen a másik telefonon elmentett programot újra tudom telepíteni az én telefonomon is...na, ezt még megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz rétisün #7529 üzenetére
Egy ötlet, más gmail címemmel regisztrálj, próbáld ki!
Nekem két címmel is van regisztrációm, hátha a mostani fiókoddal van valami gondja?
A beállításokban a fiók szinkronizálás,háttéradatok ki van pipálva?-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
rétisün
veterán
ki van kapcsolva a szinkronizálás.....ez is bekavarhat?
különben már mindegy, a két hsz-el fentebbi módszerrel sikerült megoldanom köszi a tippet, az is a te ötleted volt
-
szkrisz14
csendes tag
Sziasztok android marketba regisztrálni kell és ha igen azt hol tudom megtenni?
x8 t-s fehér eladó/csere kiválló állapot 1,5 év gari
-
szkrisz14
csendes tag
Értem...
És akkor onnan már mindent letudok tölteni?Bocs ha kicsit hülye kérdéseim vannak és elég butának is érzem magam csak próbálok vigyázni a telefonomra illetve több dolgot megtudni rólax8 t-s fehér eladó/csere kiválló állapot 1,5 év gari
-
ReniCSi
csendes tag
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy angliai Trénél vásárolt x8, miért nem fogadja el a magyar t-s kártyát?
Eddig az összes hasonló módon vásárolt készülékem egyike sem művelt még ilyet mi lehet a baj?
Konkrétan azt írja ki h nincs sim, vagy hibás sim kártya....Segítségeteket előre is Köszönöm4
-
törölt tag
Sziasztok. Egy új X8 újraindul, ha belépek a kamerába. Mitől lehet ez? Gyári rom, nincs rootolva, semmi sincs módosítva. Néha működik, de akkor is, ha kilépek-belépek jön az újraindulás.
-
szkrisz14
csendes tag
válasz ReniCSi #7537 üzenetére
Szia
Nem akarlak megijeszteni de én egy hete bent voltam egy t-s boltban és egy hölgynek ugyan ez volt a problémája amire azt mondta neki az eladó hogy nem lehet vele semmit csinálni csak azzal a kártyával jó amit kint vesz Angliában azzal működikx8 t-s fehér eladó/csere kiválló állapot 1,5 év gari
-
Lasy
veterán
-
resch13
tag
Sziasztok!
Már egy jó ideje a MiniCM6-1.0.2 ROM-ot használom a telefonomon. Mostanában azzal szórakozik, hogy a kijelzőnek csak az alsó része érzékeli az érintést. Újra kell indítanom, hogy megjavuljon. Akkor 1-2 napig működik, majd újra előjön a hiba.
Találkoztatok már ezzel? Van valami megoldás?És egy kérdés/kérés:
Van olyan 2.2 ROM jelenleg, ami stabil, jól müködik és teljesértékű a kamera (fotó és video)? Esetleg linket tudnátok adni? Nem számít, ha nem magyar...
Keresővel nem sokra mentem és visszaolvasni most nincs időm...
Köszi! -
szkrisz14
csendes tag
Hát én nem tudom nálunk Csongrádon az eladó azt mondta a hölgynek hogy ezzel nem lehet mit csinálni de az a telefon valami t-pulse féleség volt ha jól láttam és vennie kellett egy másikat a hölgynek
x8 t-s fehér eladó/csere kiválló állapot 1,5 év gari
-
l4c
senior tag
válasz resch13 #7545 üzenetére
Szerintem a FroyoBread v019 atomstabil, és jól működő + magyar
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
rétisün
veterán
milyen grafikonra gondolsz? magasság/sebesség grafikon van, ilyen:
a sportypalhoz se kell net, csak ha térképen akarod nézni, hol vagy éppen, illetve amikor feltöltöd netre az útvonalat.
más: közben csináltam egy gyári beállítások vissza.... mókát. ugyanúgy nem bírok semmit letölteni marketről ez már vicc, tényleg.
csinálok még egyet, és másik gmail-es e-maillel is megpróbálom. még szerencse, hogy astro-val lementettem azokat az alkalmazásokat, amiket most megint le kéne töltenem, de nem tudok...war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
közben beugrott, mi a baj:
"Elnézést! a com.google.process.gapps folyamat nem várt módon leállt."
ilyen hibaüzeneteket dobál a telefon, emiatt nem tudok én semmit marketozni ezzel mit lehetne kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért