- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4c
senior tag
válasz quailstorm #23748 üzenetére
ha abból adódik a probléma (mint nekem is), hogy synaptics és nem cypress van a készülékben, akkor nálam is olyan jelenség van, hogy felül hozzáérek és alul érzékeli stb. szóval csinál érdekességeket, esetleg ez megoldást jelenthet.
Ezzel tudod ellenőrizni, hogy valóban azt csinálja-e ahol hozzáérsz:
Ha CM7 és társai van fenn és van dev tools akkor a pointer locationnal meg tudod nézni.Nálam synapticsnál ezzel jó:
Terminal:su
insmod /system/lib/modules/synaptics_i2c_rmi4_dt.koHa megoldódik akkor ezt be tudod jegyezni a system/etc/hw_config.sh végére és ha elmented akkor már így fog működni.
Vagy cypress esetében:
su
insmod /system/lib/modules/ax8mt.ko||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
dokee78
félisten
Honnan lehet megtudni,hogy Cypress vagy Synaptics?
-
quailstorm
nagyúr
Nehogy azt hidd hogy nem próbáltuk átoperálni a ROM-ba az X10mini drivereit... Majd ha romfőzők leszünk, akkor esetleg. De sajna nem nyitható a loader, mert alaplapcserés a teló. Most GDX egy régi, tán 22-es verzióval megy, elég korrekt. Anyuka használja, neki bőven megfelel.
7k HUF-ot így is megért, de jobban örültünk volna a multitouchnak... (alaplapcserét régről tudtuk, ismerős telefonja volt) -
-
dnelb
veterán
Valaki kipróbálja akinek nem cypress van? 2.3 és felette mindennel megy .
-
Norbi.Sz
senior tag
A Titanium Backup mennyi idő alatt készít mentést a teljes rendszerről?
Már vagy 20 perce áll 15%-on és a Biztonsági mentés folyamatban - Csomagtelepítő 2.3.7-nél áll...
Ha elfordítom a telefont, a kijelzőn is fordítja a képet, így gondolom nem fagyott le - vagy igen???Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
draco31
veterán
Ha a wifi beállításoknál statikus ip-t adok meg, után hogyan lehet törölni a beírtakat, mert most azt akarom kipróbálni, hogy csak a DNS címeket hagyom meg. De hiába törlöm az ip-t meg az átjárót, ha leokézom az üres mezőt, akkor azt irja, hogy kérjük adjon meg érvényes ip címet, és visszaírja amit kitöröltem.
[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
l4c
senior tag
nem vitt még rá a lélek, hogy nekimenjek a projektnek, egyenlőre elszórakoztatom magam a 4.2.2-vel N7-en.
Meg az a helyzet, hogy olyan jól be van lakva az x8, és csak a 'nájtlikat' kell felhajigálni, és teljesen korrekten működik... Mondjuk van rajta 5 alkalmazás a gyári cuccokon kívül, így nem csoda, hogy gyors is.||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Olyan kérdésem lenne,hogy miből állapithatom meg hogy a telefonom root-olt már vagy sem?
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
BeerBier
senior tag
válasz quailstorm #23771 üzenetére
Köszi,mostmár tudom hogy még nem lett rootolva
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
Zarbi
tag
Üdv!
Létezik SE X8 gyári kernelre(2.6.29 SEMCuser) android 4.0 vagy az feletti oprendszer. Bootloaderhez túl "új" a teló... -
-
Zarbi
tag
válasz quailstorm #23774 üzenetére
Hát nem. Lassacskán így is megérik a cserére! Azért köszönöm a gyors választ! Azt még meg szeretném kérdezni, hogy jelenleg egyéni vélemény alapján mi lehet a legjobb ROM ami fut gyári kernelen? Május óta egy 2.3.7-es GingerDX-em van
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz quailstorm #23779 üzenetére
Én csak a v29-hez tudom hasonlítani. Új funkciókat nem vágom, mert rövid ideig használtam csak, de a stabilitása nekem jobban tetszett.
A v29-es néha nem akarta szakítani a vonalat, meg FC-zett több háttérfolyamat, pedig teljesen szakszerűen (minden wipe, stb.) raktam fel. A v30-as ilyet sosem csinált 5-6 nap alatt, amíg ki nem nyitottam a bootloadert és fel nem tettem az Abu féle kernel+rom párost ([link]).Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Zarbi
tag
Nah a v23-at lecseréltem v30-ra. Hát eléggé más, de eddig tetszetős
-
xcel2000
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudok build.prop filet modositani anélkül hogy ujra visszarakná a régit?!
Mert alkalmazás kompatibilitási gondokkal küszködökAlku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
upsyka
aktív tag
válasz xcel2000 #23782 üzenetére
módosítod benne amit akarsz,jobb gomb,metntés és kilépés és utána az eredetit,aminek megváltoztatja a nevének végét - nem jut eszembe mire - kitörlöd és újraindítod a rendszert!
lehet máshol is van build.prop file...Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
xcel2000
aktív tag
válasz upsyka #23785 üzenetére
EZ HASZNOS LEHET MINDNKINEK!
Sehogy sem engedi mindenhogy probáltam és mindig az eredeti jött vissza.Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
xcel2000
aktív tag
válasz xcel2000 #23793 üzenetére
Megvan a megoldás! azon a forumon "2011.11.15, 17:35 Üzenet: #25
senna
Xperia mániásÜzenetek: 628
Regisztrált: 2010-12-13
Hírnév: 0
Re: [Tuning] build.prop trükkök
@kacknab: a GingerDX-nél melyik build.prop fájlt szerkesztetted? Ugyanis azt hiszem hogy kettő van és a /system/bin/-ben lévőt kell szerkeszteni, akkor megmaradnak a módosítások."Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
upsyka
aktív tag
válasz xcel2000 #23794 üzenetére
ezzel kezdtem,hogy nézd meg,mert lehet van máshol is build.prop file...
"(#23783) upsyka válasza xcel2000 (#23782) üzenetére
ÚjVálaszPrivát2013-02-19 20:27:30.
upsyka
(tag)
LOGOUT blog
módosítod benne amit akarsz,jobb gomb,metntés és kilépés és utána az eredetit,aminek megváltoztatja a nevének végét - nem jut eszembe mire - kitörlöd és újraindítod a rendszert!
lehet máshol is van build.prop file...
Keress PÉNZT Plazmaadással"#23787) upsyka válasza xcel2000 (#23786) üzenetére
ÚjVálaszPrivát2013-02-19 20:34:59.
upsyka
(tag)
LOGOUT blog
nézted,nincs-e máshol is build.prop file?
Keress PÉNZT Plazmaadással"Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
xcel2000
aktív tag
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok,
Felraktam az naa14-et es a GDXv30at+gapps-t de indulaskor a welcome to x8, touch the android to begin uzenettnel hiaba nyomkodom a droidot, latszik h erzekeli de semmit nem csinal, egyszeruen nem tudok tovabb menni.
Change language menu mukodik..Valakinek valami otlet?
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Üdv!
Egy ismerős x8-át próbáltam használhatóbbá tenni főzött rommal. Az első hsz alapján rootoltam, recoveryt telepítettem, majd feltettem a GDX030-at. Most azonban nem látja a pc a telefont usb-n. Még az SD kártyát se. Illetve például a galéria se indul a telefonon. Kihagytam valamit? Vagy esetleg tudtok másik ROM-ot ajánlani? -
szabi__memo
nagyúr
válasz szabi__memo #23797 üzenetére
Na most már működik, 3x felraktam mire összejött...
kérdés: 2 db x8 között bonyolult kicserélni a panelt, az egyiken ami már rossz állapotban van cypress mig a másikon amit használok synaptics van...
Köszi
-
Met
nagyúr
Írásvédett file-t hogy tudok törölni vagy átnevezni?
Ginger 018, Astro file manager-ben ha törlöm a file-t nem történik semmi, átnevezésnél ki írja hogy írásvédett.
Az indulási "dallamot" akarom törölni..."If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs