- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi.234
tag
hát még most se megy bejön a logo jobbról aztén újraindul a kép vagy nem tudom villan a led 1 et és behozza megint a logot
kernel előtt factoryztam cache dalvik ut kernel ott is nyomtam rom telepítés előtt, aztán rom fel és gapps fel reboot ittvagyok most év ki be jön ez és villog -
Sordoran
addikt
válasz tibi.234 #23204 üzenetére
Én is szívtam vele pár percet mikor ICS-ről áttértem JB-re. Én így oldottam meg:
- Vissza flasheltem ICS kernelt (mivel JB kernel felrakása után folyamat újraindult mint neked)
- Beléptem Recovery
- Select 'wipe data/factory reset'
- Select 'mounts and storage -> format /system'
- Kikapcsolás (akksit kivéve kapcsolt nekem csak ki vmiért, amúgy újraindult csak, akksi kivesz, 10 sec-et vársz, visszarak)
- Flasheled JB kernelt
- Bekapcs, belépsz recovery- Select 'wipe data/factory reset'
- Select 'mounts and storage -> format /system'
- Telepíted a ROM-ot recovery-bőlAz áthúzottat nem kötelező, én csak a biztonság kedvéért csináltam.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz tibi.234 #23206 üzenetére
Akkor próbáld még egyszer úgy, hogy amit lehúztam azt kihagyod. Ha nem jó, akkor rakd fel ICS kernelt, majd egy ICS romot, kapcsold be, működik-e. Utána sorba amit leírtam újra, a lehúzott részt kivéve, ha megint nem jó, akkor már nem igazán tudom én se.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz tibi.234 #23208 üzenetére
Itt vannak.
Kernel: E15_nAa-ics-04_2.6.29.6-nAa-ics-04.ftf Builds X8 MiniCM9 Kernel Jul 5 7.1 MB
Rom: MiniCM9-3.0.5-shakira.zip MiniCM9-3.0.5 Builds Featured X8 MiniCM9 Nov 4 114 MBLink a fórumhoz.
[ Szerkesztve ]
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
X8-ra jelenleg melyik a legjobb,legstabilabb rom?
Köszi.
Minden szinten,szinte minden.
-
quailstorm
nagyúr
válasz m0rd0k #23210 üzenetére
Mert most mit használsz?
Kernel csere szóba jöhet? Mert Abu ROMja és szerintem nAa-14, mások szerint más kernel nagyon jó. A ROM kész, nAa-14 stabil, bárki el tudja navigálni azt a rendszert, és a sebessége ha nem is a legnagyobb a stabilitást megéri.
Kernelcsere nélkül meg csak a legfrissebb GingerDX van mindig... -
m0rd0k
senior tag
válasz quailstorm #23211 üzenetére
szeptemberben már raktam egy x8ra,abu rom,és abu kernel kombót,és akkor most is ezt fogom tenni,de kernel telepítés részleteit már elfejtettem. Bootloader egyszer már fel volt oldva,most fel kéne még egyszer?
-
quailstorm
nagyúr
válasz m0rd0k #23212 üzenetére
Dehogy kell nyitni kétszer. De ha most az van a telefonon akkor mi a gond? Az illető valami új dologra vágyik? Mert az vezethet instabilitáshoz. Ha tényleg új kell neki ott a CM10... az hatalmas. Kár hogy játszani nem lehet vele, de egyébként szépen megy.
Lényeg az hogy én tuti az Abu ROM-ot használnám egy kis kernelteszteléssel hétköznapi telefonálásra, mert stabil, retekgyors, és látványos.
Egyébként meg megnézed s1tool-lal hogy nyitva van-e.[ Szerkesztve ]
-
m0rd0k
senior tag
válasz quailstorm #23213 üzenetére
Két különböző tulajról van szó,az egyiken az abu féle dolgok vannak,a másikat most csinálom,de már régebben ezt is csináltam tehát nyitva van a bootloader. De ezen is maradok az abu féle cuccoknál. Köszi a segítséget. Akkor feltolom flashtoolal,aztán megy a rom.
-
tibi.234
tag
valaki igazán megmodnhatná hogy mit csináljak mindig csak ujraindul v nem tudom olyan romot tudtok 4.0.4 amit flashtoolal kell feltenni?
-
tibi.234
tag
válasz Lajbymester #23216 üzenetére
úgy csinálom de mégse megy -.-
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Feloldottam a bootloadert egy x8ban,rootoltam,felraktam egy kernelt,xrecoveryt,most cwmet akarnám és utána a romot,de az amendest nem teszi fel,aztirja tegyem fel az edifyset,azt pedig felteszi,de hiába nyomogatom a vissza gombot,az xrecovery jön be. Mi a teendő?
Köszi.
-
Predator2
addikt
Helló
Van rá valami megoldás h a ["humoros"] oldalon lévő videókat meg lehessen nézni valahogy telefonon keresztül? Gyári minden a telefonon!
A telefon nem támogatja a flasht azt tudom de hátha van rá valami megoldás.
Apum ZTE Skate telefonja sem támogatta de sikerült megoldani.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
quailstorm
nagyúr
válasz Predator2 #23222 üzenetére
Ezt lekapod, felrakod, gyári böngészőben megy.
De természetesen ehhez 2.3.7 ajánlott. 2.1-en nem fogsz semmit látni.[ Szerkesztve ]
-
KrissszG
tag
válasz quailstorm #23211 üzenetére
Abu ROM-ot honnan lehet letölteni? Mármint a legfrissebbet? Kipróbálnám, pláne, hogy ennyire dícsérted.
-
Andoidtibi
csendes tag
Boldog Új Évet kívánok
-
xcel2000
aktív tag
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
Ez az év is gyorsan elrepült kedves fórumozók és remélem hogy idén is ennyi érdekesség lesz mint tavaly voltAlku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
tibi.234
tag
valaki erről a romról tudna nekem adni egy datás feltöltést ? mert nem engedi innen letölteni megszakadt a kapcsolat és valamit kiír és nem engedi újra letölteni :S
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Szűz X8 szeretném használhatóbbá tenni mivel a gari lejár lassan...
Mivel nem vagyok jártas a dologban, belinkelnétek, hogy mit kell csinálnom?
Illetve, hogy melyik a mostani legjobb ROM rá?Köszönöm
-
félisten
Sziasztok!
A cm9/cm10 ROM-ok mennyire használhatóak ezen a telón?
Valami totálisan kipucolt Android 4.x alapú ROM-ot keresek. Fontos, hogy a 15-ös API level elérhető legyen.
Egyik részben második telefonnak használom másik részben fejlesztésre.Komoly dolgok nem futnának rajta, de ha nagyon gázul műxik és leszívja hamar az akksit, akkor nem erőltetem.
mod: a bootloaderem nyitva van.
Köszi, Üdv: Bici
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
dnelb
veterán
2.3 felett ez a leggyorsabb(legfrissebbet szedd le értelemszerűen) : [link] Telepítés ugyanígy , ami még nagyon fontos:
This kernel introduces custom mtd partitioning with larger /system partition to hold the extra JB calories. If you are moving from another custom kernel to this one, you MUST first format /system /data and /cache via the embedded CWM recovery[ Szerkesztve ]
-
félisten
Az szerintetek normális, hogy az x8 reggel8-tól este 6-ig bírta whatsapp gyakori használata mellett?
BT, GPS, 3G ki volt kapcsolva, háttérben szinte semmi nem futott. Munkában wifi be, adatforgalom ki, utón meg fordítva (csak 2G).
Hívás kb. 2 perc volt. Abu kernel+rom páros, közel gyári állapotban.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Sanyi19
őstag
Nektek is szokott olyat csinálni az x8, hogy néha mintha megnyomnátok a felső gombot, világít magától. Majd abbahagyja. Aztán megint.
Másik dolog, az a rom hibája, ha nem megy néhány játék? Régebben próbáltam asszem gdx v22-essel pl. a gta 3-at és ment, jó nem volt túl gyors de el lehetett vele lenni, ugyanúgy a gangstar. Most a GTA kilép, a gangstar vagy kilép, vagy lefagyasztja a telót, megjelenik a ginger logo majd : A sytem folyamat nem válaszol...
Procit melyik beállításra ajánlott tenni? Mennyi energiát lehet megspórolni. Sokat van, hogy üresbe van a teló és nem csinálok vele semmit, melyikre állítsam?
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
-
félisten
Még nem tettem fel, hétvégén lesz rá időm.
A swap-ot hogy teszek mellé? Ez a swap partíciót jelenti?
És az entropy seeder esetleg jó más OS verziókon is?(#23240) Lajbymester: Köszi a tippet! Tegnap megcsináltam, ma figyelem az eredményt.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Tulkas
tag
Sziasztok!
Feltettem a CM10-est a JB rommal, (+gapps) de folyamatosan hibát-hibára halmoz.
Ha leteszek egy hívást a vissza gombbal, elfeketedik a képernyő, és kb. fél percig nem is hajlandó visszajönni. Lassulásokat, fagyásokat produkál, a böngésző visszalépdes mindig a google-re, stb...
Maradnék egy stabil rom+kernel párosnál. Hogyan tehetek új rendszert fel?
SEUS-al flasheljek vissza mindent, és mehet fel a flashtool-lal az új kernel? De akkor a romot nem tudom recovery-ből telepíteni nem?"Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."
-
faszid
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap óta keresgetek már, néztem itt a fórumon is visszább, hogy találok-e valamit, de idáig nem jártam túl nagy sikerrel, ezért azt szeretném kérdezni/kérni, hogy van-e X8-ra patentul működő JB és ha igen, akkor tudnátok-e linket adni hozzá. Kerestem a neten is, illetve XDA-n, ahol a JB Mini Projectet találtam meg. Nem tudom, hogy van-e valakinek tapasztalata azzal, mert ha más nincs azt pakolnám fel, de gondoltam előre megkérdezem, hogy ne lőjek vele bakot. Jelenleg GingerDX fut a telón stock kernellel, tudom, hogy nem biztos, hogy nyitható a bootloader, de ennek utána tudok már nézni, az érdekelne, hogy van-e frankó JB ROM és hozzá normális kernel és megéri-e nekem felrakni GingerDX-hez képest. A segítséget előre is köszönöm. Sikerekben gazdag boldog új évet és további szép napot mindenkinek!
-
félisten
Valakinek nincs véletlenül egy jó X8-as alaplapja?
Lehet függő is, csak működjön rajta minden.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest