- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcel2000
aktív tag
válasz quailstorm #23950 üzenetére
Már több romot is kiprobáltam de többnyire mindegyiknél ugyan az a helyzet, még GDX30 nál is :S
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
xcel2000
aktív tag
válasz quailstorm #23953 üzenetére
Köszönöm szépen!
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
brownus
veterán
ehh, nem ide... sry
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Az lehetséges, hogy ezzel az nAa14-es kernellel gondolkozósabb lett a telefon? Néha úgy érzem, mintha többet gondolkozna, mint korábban.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Csináltam egy wipe cache / wipe dalvik cache törlést, ez viselte meg az első bekapcsoláskor, de már újra fürge lett a csöppség.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Következő kérdésem lenne..
Rootoltam a telefonom sikeresen,működik minden..
A kérdés az lenne hogy új rom telepítése elött muszáj leszek az sd kártyát formázni,vagy elég az új romot felmásolni?
Veszhet e el adat a memóriakártyáról magyarul?Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
félisten
Sziasztok!
NAa-14 kernellel nálam azt csinálja, hogy ha 0-ra van merülve az akksi, akkor nem lehet feltölteni egyáltalán. Rádugom a töltőre, pirossal pislog, és nem történik semmi már 37 perce.
A gyári kernellel ilyenkor 3-4 perc után már töltött.Ez ismert jelenség? Nálam most fordult elő először a nAa-14 kernel telepítése óta, hogy nullára merül az akksi.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
dnelb
veterán
Valaki használ cm7 nightlyt, lehetőleg újat? Nekem most jan 14. verzió van fenn de használhatatlanul lassú vele a telóm. Nem értem mi van Kernel abu 03t3
[ Szerkesztve ]
-
-
l4c
senior tag
Nekem a MiniCM7-20130208-NIGHTLY van fent nAa14-el, nekem teljesen rendben van, sőt még jobbnak érzem mint bármelyiket, nekem a MiniCM7-20130113 nál voltak problémáim -.-
@ #23959 BeerBier: Nem kell formázni, elég a ROM-ot meg ha szükséges hozzá a gapps azt is fel kell másolni. Az adatok megmaradnak rajta.
[ Szerkesztve ]
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
hetn
tag
Régebben amikor a GingerDX v28-t feltettem az X8-ra, akkor az akkori leírás alapján meg kellett osztanom a memóriakártyát hogy a system particio nagyobb legyen. Most fel akarom tenni a GingerDX v30-t. mit kell tennem a memoriakártya megosztásával, maradjon vagy szüntessem meg? Ha marad, akkor a GingerDX v30 fogja használni a "kiterjesztett system particiót"?
-
Lajbymester
tag
Tegnap fent volt a 2.1 egy órára (kövezzetek meg, de marhára unatkoztam, meg hiányzik néha az xperia felület ) és aztán visszatettem a MiniCM7-et és sokkal gyorsabb lett, mint előtte. Nem tudom, hogy emiatt gyorsult-e be, de azért hátha segít valamit ha más nem. Egyébként MiniCM7 2.2.1-et használok, a nightly-k mintha lassabbak lennének.
Valamint:
-LauncherPro-t használok, mert a Go Launcher EX nagyon lefogja az egész telefont
-compcache offolva, mert az is lassít
-semmilyen ramscriptet nem használok (supercharger V6 vagy RAM Manager - ilyenekre gondolok)
-OC 729 MHz-re, de gondolom neked is húzva van
-VM heap size 32 MB-on
-swap partíciót használok, a swappiness 60-ra van állítva, script managerrel szoktam beállítani, ha kell a script bemásolom
hát kb. ennyi, ezzel most nagyon szépen megy, talán soha nem ment még ilyen szépen. -
Lajbymester
tag
válasz Lajbymester #23969 üzenetére
Ja meg pont kifelejtettem a lényeget: nAa-14 van fent.
-
raziel01
veterán
válasz Lajbymester #23969 üzenetére
Sok trükk helyett én inkább gyűjtök új telóra.
Normális 2 magosnál semmi cucc nem kell, alapból is egész jó.
Egyébként Holo Launchert- érdemes kipróbálni. Elég jó. -
mr.furko87
csendes tag
Ha valakit érdekelne van egy ilyen használtam,sajna látszik hogy használt ugyanis silány anyagokbol volt a telefon összerakva. Igy kopás és karc is van rajta. Kompletten adom dobozában, gyári headset, töltő és 2gb microSD, telefon teljesen kipucolva.
Üdv, Mr.Furko
-
quailstorm
nagyúr
válasz Lajbymester #23972 üzenetére
Csak nehogy ráfázz. Rockchipet kerüld. Allwinnerből is csak a powerVR IGP-set veheted (A31).
-
Lajbymester
tag
válasz quailstorm #23974 üzenetére
És az AMLogic-ról mit tudsz? A Wayteq xTab-70dci-ben ilyen van. Kifejtenéd bővebben, hogy miért olyan rossz a Rockchip és az Allwinner az A31 kivételével?
-
quailstorm
nagyúr
válasz Lajbymester #23975 üzenetére
Fogalmam nincs. Onnantól hogy mali-400, nem érdekel. Allwinner-A10-esem volt, 800x480. Sokszor sokkal gyengébb volt mint egy X8 vagy blade. Még a raging thunder is akadt...
Ezek ilyen szar kínai kamuprocesszorok. Nagy órajel, mert az van a dobozon, melegszik, cortex-a9, de nem halad sehova, játszani meg pocsék. Videót azt jól szokták vinni. Nézzél gameplay videókat, aztán ha még mindig tetszik, vegyed.
Mondjuk Linpack alapján van erő abban a tabban, tehát csak a játékok egy részével lesz komoly gondod. Van sok rosszabb is...[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Fent van az naa14+GDXv30 de a gép hibát jelez a SEMC HSUSB driver-nél.
Van erre valami megoldás? -
Is-tee
aktív tag
GingerDX V31: [link]
-
Lajbymester
tag
válasz quailstorm #23976 üzenetére
Na jó akkor inkább felejtős majd veszek egy Xperia Mini-t vagy jobbat, ha lesz rá pénzem.
-
Sordoran
addikt
Ha minden igaz, hamarosan megjelenő nAa-jb-05 kernellel eltűnik a cypress bug miniCM10-en, juhú
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Tidor00
tag
sziasztok
eladósorba került az x8 am
van vmi 1xű program v mód amivel az általam telepített dolgokat törlöm
a gyári 2.1 es frissítés van rajtamég gondolkodom rajta
-
raziel01
veterán
GingerDX v31.
Hát ez a PIE hülyeség nagy fos. Ki is kapcsoltam.
Végre nem GalleryDX van hanem Quickpic. -
raziel01
veterán
válasz szabi__memo #23984 üzenetére
Ha a telefon alján és közepén húzod az ujjad felfele akkor bead egy kis menüt aminek semmi értelme.
-
l4c
senior tag
válasz szabi__memo #23984 üzenetére
Engem sem győzött meg... Én Nexus 7 topikban találkoztam vele xda-n, de nekem körülményes...
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
Sordoran
addikt
Tesóm X8-asának az érintőkijelzője meghalt, egész pontosan eleinte csak itt-ott nem érzékelte az érintést, aztán már mostanra sehol, és újraindítás után rövid ideig jó, majd megint nem érzékel. Ez lehet szoftveres hiba, vagy hardveres?
Most bevitték szervizbe, azt mondták újra húzzák szoftvert akkor 4ezer, ha érintőpanelt kell cserélni akkor 7ezer. De én mondtam hozzák haza, és itthon újra rakom ingyen, 4ezret egy szoftver cseréért elkérni... Hülyének nézik az embert.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
veterán
válasz Sordoran #23987 üzenetére
Soknak tűnhet, de ha a kedves ügyfél valamit nem tud megoldani, és más oldja meg helyette, azért illik fizetni.
Autószervizben is sokan ingyen várják el az izzócserét. Az egymozdulatos verzió ingyen is van. A kacifántosabb viszont nem.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Sordoran
addikt
válasz cs.zs. #23988 üzenetére
Értem én, hogy az, hogy foglalkoznak vele egyáltalán pénzbe kerül. De ne vicceljünk már, hogy egy 5 perces műveletért 4ezer forint. Főleg úgy, hogy anyámék nem akarnak 5ezernél többet áldozni rá, tehát ha érintőpanel csere kell, inkább vesznek új telót, 7ezret nem áldoznak rá. Ergó, minek fizessünk 4ezret azért, amit itthon ingyen megcsinálok sitty-sutty. Ha mentem volna én is, mikor leadják tuti nem hagyjuk ott.
Ilyenkor bele gondolok, hogy amennyi mobil, meg PC bütykölést, "szervizelést" megcsináltam rokonságnak ingyen, vagy egy kis csokiért, ha azonos tarifán csinálnám mint a szervizek már megélhetnék belőle...[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Jó régen nem jártam erre, de most barátnőm x8át kéne kipofozni egy kicsit. Melyik a legstabilabb és leggyorasbb rom mostanában? És mi kell hozzá? Rootoltam, és van fenn xrecovery semmi más. (a régi megbízható romok linkjei már nem élnek) szóval egy rom link kellene, illetve, hogy kell-e még valami előkészület?
kösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
l4c
senior tag
válasz cs.zs. #23988 üzenetére
Azt hiszem a kacifántos izzócsere fogalmát a Renault Megane példázza a legjobban.
Jól átgondolt precíz mérnöki munka. Szerintem ennyi idő alatt a vezérlést is ki lehet cserélni.
Megane izzócsere quickly||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Haverom X8-asán ROM-ot akarok cserélni, gyári 2.1-es volt rajta.
Nos megrootoltam, majd a 3 fájlt bemásoltam a system/bin mappába, majd újraindítottam, bejött a custom recovery, ahonnan feltoltam a GDX v31b-t majd a GAPPS-ot...de befagy a Sony feliratnál...
Mit rontottam el?Kösz a segítséget!
Üdv, Balázs
-
félisten
válasz gooool #23995 üzenetére
CWM-el tetted fel, vagy xRecovery-vel? Elvileg 14-estől kezdve CWM-el kell feltenni.
Báár, nekem a 29-es nem ment fel xRecovery-vel... telepítésnél hibát dobott.
Ha neked ezen túlmegy, akkor nem tudom, mi lehet a baj.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
upsyka
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest