- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
Na sikerült eladnom a kicsikét. Örülök, de azért hiányozni fog ez a sok moddolgatás, jó volt ez az egy év veletek. Azért továbbra is követem a fórumot, és segítek ha kell valamiben.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
válasz lsebestyen #14702 üzenetére
Egy nagyobb kaliberre, Xperia Arc S-re
-
mrlujoak
veterán
válasz phoenix64 #14700 üzenetére
Természetesen a letört csatit is meg lehet javítani, de azt értelemszerűen a garanciális javítás keretein kívül, a hivatalos szerviz borsos áron végzi.
Ha visszadobják a telefonod csatlakozó törése miatt, akkor irány egy GSM szerviz, és olyan 3-5 ezer forint ellenében mag tudják javítani.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
ujtelefon
csendes tag
Hi
Ahhoz, hogy letöltsek a marketről reggelni kell azon a google akármin?
A gps az ingyenes?
Illetve az office tördeli az oldalakat, vagy lehet huzogatni ha el akarok olvasni valamit?
filmeket honnan érdemes letölteni a telóra, illetve milyen formátumokat tud kezelni?
Kösz a válaszokat, lesz még. -
ujtelefon
csendes tag
akkor privátban érdekelne amiről itt nem lehet beszélni.
illetve magyar feladatkezelő van? -
ujtelefon
csendes tag
Majd valaki írja már le,hogy milyen videókat tud lejátszani, illetve honnan lehet leszedni filmeket, vagy egyszerűen konvertálni kell?
-
addikt
válasz ujtelefon #14709 üzenetére
Magyar nyelvű fajl kezelő ( feladatkezelő), Astro vagy ES File Explore. https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/lv?key=0AtoZAnWmPNRTdGF4T0NJMXc0S2tNTERsSnhPVzZ4cXc&hl=hu#gid=6
Video lejátszó PS Player.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Tegnap este mobilról rosszul linkeltem a magyar nyelvű alkalmazásokat tartalmazó oldalt.
Itt keresgélj van mindenféle földi jó. Android Alkalmazások fordításai-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
mrlujoak
veterán
válasz ujtelefon #14713 üzenetére
Konvertálni nem feltétlen kell, csak érdemes.
Érdemes, mert akkumulátor üzemidőt nyersz, ha a telefonodon annak kijelzőjéhez szabott felbontású filmet játszol le vele, és nem HD-vel "gyötröd".Az alap videólejátszója mp4, 3GP-t biztosan tud, de mivel ez okostelefon, olyan videólejátszót is le tudsz tölteni, ami szinte minden formátumot kezel.
moboplayer, rockplayer stb...Konvertáláshoz én a FormatFactory-t ajánlom.
Filmek letöltésével kapcsolatban inkább ne itt érdeklődj - annak ellenére, hogy itthon Magyarországon a saját felhasználásra történő letöltés nem illegális cselekedet - mert sok embernek szemet szúr a torrentezés...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Noddy
senior tag
Meg van a telefon Eddig a gyári dolgokkal is tetszik. Egyedül a sok demo és gagyi játékot pucolnám le róla, semmi értelmes nincs rajta...
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
dnelb
veterán
Amióta az fps cap nélküli kernel van fenn, nem volt 1 random újraindulásom sem, úgyhogy nálam valószínű hogy a capos kernel okozta...
-
l4c
senior tag
Egy haversrác vodás 2db X8-asára raktam fel a Alfs v05 kernelt, és a GDX v021-et, és azt mondja, hogy néha egy kis felugró ablakban mindkét telefonon lehet olvasni, egy hosszabb 'hibaüzenetet' ami csak egy pillanatra jelenik meg, és elolvasni sem tudja oiyan gyorsan eltünik, de valami network error szerepel benne. Azt mondja hogy elképzelhető az is, hogy a wifi-vel van összefüggésben. De ez egyébként nem befolyásolja egyik telefon működését sem. Találkoztatok már ilyennel? Mi okozhatja? Én még nem láttam ilyet...
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
doc
nagyúr
keptelenseg lepest tartani ezzel a topickal
egy kerdes:
az mitol lehet, hogy egyszeruen semmit nem tudok Marketrol letolteni?
ranyomok az installra, el is kezdi tolteni (fent megjelenik a lefele mutato nyil), de par pillanattal kesobb szo nelkul eltunik, meg hibat sem ir ki
eleg sok app fent van a telefonon, Link2SD-vel, ha ez szamit... -
ujtelefon
csendes tag
Kösz szépen. Mindenkinek.
hogyan lehet elérni, hogy a doc, ill., pdf-t tördelje?[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Format factoryval konvertáltam 480*320-as felbontásra videót és valamiért akad a telefonon.
mp4 formátumban van 30fps-el.Nem is teljes képernyős a vidi.
Mi lehet a baj?
Tudtok ajánlani valami más konvertálót, vagy ha pl egy filmet szedek le azt rakjam rá a telóra konvertálás nélkül? -
Grave_444
nagyúr
Most 3gp video converter progival csináltam ipod touch high quality 480x320-as videót mp4be.
Csak az a gond ezzel, hogy egy letöltött 700mb-os film 1,7gb lesz[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Grave_444 #14730 üzenetére
A FormatFactory átalakító program többféle lehetőséget biztosít, van a szamár biztos, itt csak kiválasztod a a mobilod típusát és mehet is a konvertálás, vagy magadnak kell kalibrálni (beállítani). Sajnos az SE X8 nincs a listán, ha a Sony Ericsson K,W,M,G,S típusúakat választod, akkor csak a video méretét állítod 480x320, ha a többi beállítást nem bántod(bitarány, FPS, stb.), akkor biztos, hogy nem fog akadni és a mérete sem lesz nagyobb.
Természetesen lehet jobb minőségben is tömöríteni a videót, de van egy határ, ha próbálgatod majd rájössz, hogy mennyit bír a telód, de nem érdemes a csillagokba emelni.Több, mint valószínű, hogy a "ipod touch high quality 480x320-as" konvertálás is ezért lett ilyen nagy méretű, ráadásul figyelembe kell venni azt a tényt is, hogy átalakítás közben adatvesztés is van, (veszteséges tömörítésnek hívják). Egy kis, vagy rossz minőségű filmből nem lehet jobb minőséget készíteni, igaz az átalakító elvégzi a dolgát, nagyobb lesz a film mérete, de a minősége nem lesz jobb. Nem tudom, hogy a te esetedben melyik történt.
Egyébként a FormatFactory egy korrekt sok oldalú átalakító program, csak tudni kell, hogy mit miért! Ne felejtsd el, hogy a SE X8 nem egy erőmű hardver szempontjából, ezért nem szabad nagy pl. FPS 30 és 1024 KB/s értékeket megadni, mert akadások fognak fellépni.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Met
nagyúr
GingerDX 018.
Saját wifi, elkezdi lekérni az ip-t, azonosítás és letiltja. Munkahelyen van egy nem védett hálózat arra kapcsolódik. Múlt héten még fel tudtam kapcsolódni otthon.[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
l4c
senior tag
Esetleg annyit érdemes megtenned, hogy a market cache-t kiüríted, vagy ha root + recovery van a telefonon akkor wipe cache, wipe dalvik cache. Ha az sem akkor távolítsd el a gmail fiókod, és utána megint cache-ek törlése, majd visszarakod a gmail fiókod. Ha ezek után sem oldódik meg, ments mindent és telepítsd újra a ROM-ot. Nem hiszem, hogy a link2sd kavarna be, mert már másnál is volt ilyen probléma aki nem használt link2sd-t.
-
picollo20
csendes tag
X8 om van, Szeretnék kérni egy kis segítséget,hogyan tudnám rootolni a telót és lecserélni a gyári romot 2.3-ra?És melyik romot ajánlanátok?"
bármilyen link vagy leírás nagy segítség lenne.köszi a segítségeteket.
-
l4c
senior tag
válasz picollo20 #14739 üzenetére
Első hsz-ben megtalálsz mindent. ROM: GingerDX v021
-
ujtelefon
csendes tag
Hi, lenne mér egy pár dolog:
Ha letöltök ingyenes programot, annak a használata kerülhet pénzbe?
Illetve ha mindig ki van kapcsolva az adatforgalom, akkor nem kaphatok nagy számlát hó végén.? -
l4c
senior tag
válasz ujtelefon #14741 üzenetére
Ezt érdemes két részre bontani.
1. az alkalmazás, ha ingyenes akkor ingyenes a letöltése és használata.
2. az ettől teljesen független, hogy az alkalmazás használata közben generál-e adatforgalmat. Ezt neked kell tudnod managelni, illetve az alkalmazás letöltésénél minden esetben el kell fogadnod, hogy az adott alkalmazásnak milyen engedélyekre van szüksége, és itt szerepelni fog, hogy használhat-e adatforgalmat (internetet) stb.Ha az adatforgalmat letiltod, nem generál a telefon adatforgalmat, tehát a számlád nem lesz emiatt több, viszont cserébe, így MMS-t sem tudsz fogadni.
-
Is-tee
aktív tag
GingerDX v21-hez honnan lehet leszedni azokat az alkalmazásokat, ami megtalálható a 2.1-ben is (latitude, places, navigation, stb.)?
[ Szerkesztve ]
-
petri
tag
Sziasztok! Mit tegyek, ha nem akar megjelenni a pc-n a memkari meghajtóként? Akármit csinálok nem jön elő! A legújabb GDX van rajta. Egyszer már használtam amikor rátettem a rom-ot, most meg nem sikerül. Köszi: Petri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs