- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
denieBoy
tag
válasz gaborm69 #15595 üzenetére
Lassan már én sem értem!
Miniből akkor most hány féle is van? Most látom, hogy x10 min, mini és mini pro, kb ilyesmi.
Lényeg max 20e körül, ehh hogy ne értsük félre.
X8 folyamatos navira milyen? Melyik navi progival?
Szal X8 vs X10 mini közül akkor az x8 a nyerő. Eddig ok vagyok!
DaVe
-
-
ateszm
senior tag
válasz FET-MEN #15607 üzenetére
hát az tuti,hogyha nekem égető lenne a gps, nem x-8at vennék. hanem valami nagyobb kijelzős okostelefont.amúgy X8-at használok,igo-8al,néha kicsit késik,olyan hogyismondjam néha sz*patósan tekeregtetett körbe-körbe kisutcákban. gondolom ez a gps vevő hibája,és nincs köze a mérethez...
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
dansi
tag
köszi a segítséget! kicsit elidegeskedtem a dolgot ... de annyira felhúzott h most már hagyom. a bootloader ki sem lett nyitva nemtudom miért teljesen leírás szerint csináltam.
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
hippo0315
senior tag
(#15552) Erre tudna valaki mondani valamit?
A gyerek lerágja már a fülem.
Előre is köszi a helpet.[ Szerkesztve ]
-
ateszm
senior tag
15551-re valaki? (bocsi,de telórol nem tudok linkelni) :-)
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
dansi
tag
á most visszapakoltam gdxet nekem eddig is fasza volt! régen restartolt párszor beszart a wifi de nekem faszás volt jól belaktam erre meg... kezdhetem előről aztán lehet jókedvembe leszek majd vmikor nekiugrok mégegyszer
Sony Ericsson XPERIA™ X8 CyanogenMod 7 GingerDX.v022 2.3.7
-
FET-MEN
veterán
-
molnarpeter
nagyúr
Miket ajánlotok most buherálásra (rom, scriptek, modulok?)
Mp
-
Noddy
senior tag
válasz denieBoy #15625 üzenetére
Én az ingyenes Navit-ot használtam, de mivel nincs autós tartóm nem volt az igazi. Open street map-ot használ de azt jól, elvileg tud beszélni is, de azt nem sikerült kicsiholnom belőle. Neked nem ajánlom.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Valaki tudna nekem linkelni egy gyári kernel amit tudok flashelni (.ftf)? Romokat akarok próbálgatni és van amihez gyári kernel kell, de nem akarok csak ezért mindig seusolni meg utána root recovery stb..
Lumia 520
-
FET-MEN
veterán
Hi all. Csináltam egy rövid demonstráló videót a felületem sebességéről, akit érdekel tekintse meg. kérlek titeket hang nélkül nézzétek mert csak recsegés hallható, de a sebesség tökéletesen látszik [link]
Iphone 7
-
addikt
válasz FET-MEN #15632 üzenetére
Nem sok minden derül ki belőle, ide-oda húzgálod a menü ikonokat. Ezt a 2.1-el is ment simán.
Indítsál el a háttérben egy-két alkalmazást, mondjuk menjen valami zenelejátszó, közben játsszál valamivel, majd menj bele a telefonkönyvbe és, akkor pörgess bele telefonszámokba.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Dyrtyho
őstag
Légyszi segítsetek,ugyanis az történt,hogy szilveszter este óta nem tudom az androidos facebookos állapotomat frissíteni mert ha frissíteni akarom akkor azt írja ki,hogy kritikus hiba történt,és akkor csak arra tudok kattintani,hogy bezárás és leállítás,de magát az androidos facebookot se tudom törölni a telefon rendszeréből,hiába töröltem ki a system mappából a Root Explorerrel,akkor is ugyan ott van a facebook logoja ahol eddig volt,és kitörölni még mindig nem tudom,hogy esetleg újra felrakjam a telóra.Légyszi segítsetek
best regards, egy fórumozó blogger
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #15626 üzenetére
UP
Milyen ROM-ot, kernelt, stbt ajánlotok? Egy kolitársamnak buherálnám meg az X8-át, foglalkoztam már kettővel, de vagy fél éve....
Mp
-
Is-tee
aktív tag
válasz molnarpeter #15643 üzenetére
Az Alfs kernelről sok jó írnak, meg az új minicm-ről is.
-
Is-tee
aktív tag
válasz molnarpeter #15645 üzenetére
Az előbb elírtam, a minicm-hez nAa kernel ajánlott, azt pótoltam:
Amúgy a google a barátod...
[ Szerkesztve ]
-
Myko
csendes tag
Sziasztok!
Mit lehet kezdeni a telóval,hogy ne merüljön le két nap alatt akár 70%-ot? Olyan helyen van,ahol nincs magyar térerő,de néha van. A határtól 100 méterre csücsül a teló,ha arrébb megyek vele 10 métert akkor már tökéletesen van rajta. Néha az osztrák térhez akar csatlakozni. A hálózatválasztást már átraktam kézire....vagy az akksi kezdi beadni a kulcsot?
Siemens MT50 - -> Nokia 5110 - -> Nokia 3510i - ->Sony Ericsson K750i - -> Sony Ericsson X8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest