- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punk17
aktív tag
válasz legenda007 #13495 üzenetére
Ott csak kilistázza a flashtool a tft fájl tartalmát. Nem számít mi van kijelölve.
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
legenda007
aktív tag
kösz sikerült. nagyon gyors.
-
törölt tag
Közben újraraktam a vindózt és így már látja az op.rendszer az sd kártyám. Tehát, nem az usb kábellel volt a baj.
Az x10 bootloader unlock nálam nem megy. Homokórázik már egy jó ideje. -
phoenix64
őstag
-
zuzu000
őstag
Halihó
Rég jártam itten, egy kérdés:
Bootloader nyitásnál ki kell kapcsolni a pin-kódot, vagy maradhat bent? -
Wikoo
aktív tag
válasz phoenix64 #13507 üzenetére
a leírások alapján megpróbálom megcsinálni.
esetleg mielőtt belekezdek vmi jó tanács? mire figyeljek oda? pontos a leírás? csináljak biztonsági mentést vmiröl? pl telefonkönyv stb..
Esetleg nemkel félnem h gari ugrik? vissza tudok mindent állítani?[ Szerkesztve ]
Békesség, boldogság! x)
-
mathaus=)
senior tag
Egyik haveromnak ittvan az x8-a h felrakjam rá a gdxet és synapticos... Hát szörnyű a cypress után.. D Áldom az istent h nekem cypress jutott
-
törölt tag
Nekem is meglett a bootloader nyitása. Az X10 bootloader unlock progi nem működött valamiért, aztán az msm7227 megoldotta a problémám.
Az Alfs kernel + gdx19 valóban jó párosnak tűnik. Egész gyors lett a rendszer.. :-)[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
A backbreaker nevű játék mértnem megy gdx19 alatt? :SSS
-
törölt tag
Atutu benchmarkal 600MHz-n 1557 pont.
-
honeker
őstag
ha a telo fűgö volt és kinyiták a rom csere vissza elithasa a függőséget ?
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
honeker
őstag
válasz lsebestyen #13516 üzenetére
szia... a telo ki lett fügétlenítve.... ha romot cserélek rajta a fügetlenítés meg marad vagy ismét függö lesz...a szervizbe azt mondták hogy ne cseréljek romot mert lehet hogy vissza áll
[ Szerkesztve ]
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
phoenix64
őstag
Igen mindent vissza lehet állítani, a lényeg hogy először rootold, utána nyisd ki a bootloadert, kernelt flasheld fel, utána GDX-et telepítsd
tessék egy pofon egyszerű leírás hogy kell kinyitni a bootloadert
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz lsebestyen #13518 üzenetére
én inkább pálinkára raknám a voksom
-
bubu126
tag
Ha valakit érdekel erre a kernelre Alfs for GingerDX ez a rom is felmegy GingerCruzt Revision 8.1 csak ki kell törölni a system/lib/modules könyvtárból ezeket a fájlokat:
Ax8_smarass.ko
ax8mt.ko
ext3.ko
ext4.ko
jbd.ko
jbd2.ko
x8gesture.ko and
x8mddi.ko
A forrás innen van:[link]Galaxy
-
InHUmen
csendes tag
Hali, a kérdésem az lenne, hogy van e rá mód hogy egy új xpreia mini stock romját valahogy átportoljam az x8ra? Vagy valaki megcsinálta már?
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Felraktam ezt(2.at), már 2 telefonra is, az egyiken tökéletesen működik, a másikon nem megy a wifi, be sem lehet kapcsolni, ilyenkor mi a baj? Köszi -
FET-MEN
veterán
Hali. GDX19 be ti milyen löncsert használtok??
Iphone 7
-
LLKobe
veterán
válasz FET-MEN #13466 üzenetére
Hogy megy neked 2.1-en az xperia xctive launcher? Honlapon azt írják 2.1 - not work.
(#13530) Krisztián : Nem feltétlen a leggyorsabb...
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
stewen
csendes tag
Sziasztok!
Végre én is X8 tulajdonos lettem, és felmerült egy kérdésem!
Sokat olvasgattam a root-olásról, xRecovery-ről ,és az App2sd-ről, az első kettőt el is végeztem sikeresen! Azt már megtudtam, hogy a root-olás garancia vesztéssel jár, de bevitel előtt unroot-olni kell, és akkor megmarad a garancia, de az App2sd nem jár garancia vesztéssel, vagy azt is vissza kell állítani? Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
l4c
senior tag
válasz stewen #13536 üzenetére
A legegyszerűbb ha mielőtt visszaviszed garban előtte a SonyEricsson Update Servie-el (SEUS) legyalulod a rendszert és akkor az adataidhoz sem fér hozzá senki a szervízben mivel lesz rajta egy szűz 2.1. Mint amikor a dobozból kiveszed. Ilyen esetben senki nem tudja megmondani a készülék előéletét, tehát nem derül ki sem a root sem az app2sd és társai. Ugyan ez igaz arra is ha egy custom ROM-ot használsz rajta.
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
Wikoo
aktív tag
Honnan tudom leszedni a Sony Ericsson Xperia X8-hoz a Flashtool 2.9.1-et ?
Köszönöm!Békesség, boldogság! x)
-
Wikoo
aktív tag
válasz FET-MEN #13541 üzenetére
ezt irja ki a superoneclick 2.2 hogy link_image[1722]: 2046 could not load needed library 'libdiskconfig.so' for './zergRush' (load_library[1052]: Library 'libdiskconfig.so' not found)CANNOT LINK EXECUTABLE és nem jön elő a felugró ablak ahogy az első hozászolásban írták
Békesség, boldogság! x)
-
dnelb
veterán
gdx019 + alfs 03 kernellel nem lehet kikapcsolt állapotban tölteni a telefont. Automatán bekapcsol
[ Szerkesztve ]
-
Wikoo
aktív tag
be van kapcsolva és felismerte ( ezközkezelöbe nekem igy így szerepel a listán és a teló is megkérdezi a dolgokat )
mikor vettem a telefont alapból a 2.1 es android volt rajta, mégis megcsináljam h vissza 1.6 és utána 2.1 és így tovább?
[ Szerkesztve ]
Békesség, boldogság! x)
-
l4c
senior tag
Jéé sikerült virtualboxban SEUS-olni, meg a Flashtool is műkszik...
Hál istennek akkor nem kell feltennem egy vindózt külön partra.@ #13547 FET-MEN: Dehogynem....
[ Szerkesztve ]
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest