-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Annak ellenére, hogy full flesh támogatás van,sokkal gyorsabban nyitja az oldalakat.
Hangszórón a hangjuk kb egyforma. az x8 egy kicsit mélyebb, de a mini tisztábban szól.
Sehol semmi akadás. simán végig görgeten itt a fórumon 100hsz-t,semmit nem akad.
Nagyon jó a dupla ram is, sosem zár be semmit amit nem akarssz,és akár hány app fut,nem kezd el belassulni.
Hívásnál hangosabb mint az x8, és kristály tiszta a hang!
A vissza gombot fél nap alatt sikerült megszokni.
Akksirol egyenlőre nem tudok nyilatkozni.antutu gyári sd-vel:
-
bostone
addikt
Valakinek nincs valami ötlete arra, hogy miért nem tudom megnyitni az sms-eket? A rendszer be akarja zárni a rosszul működő programot, hiba üzenet mellékletében.
Ja és a marketre sem tudok felmenni... -
LLKobe
veterán
Kérdés: hogy lehet a gyári szoftról az "Album"-ot törölni? Titanium backup-ba nem találtam meg
Leszedtem a gallery 3D-t, az sokkal jobb, uh kigyapnám az alapot.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Feltettem, de 2 gond is van: semmi olyat nem találtam ami lehet a Galéria, azonkívül törölni se tudok mert az mondja hogy file system read only. Pedig superuserként fut..
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
mathaus=)
senior tag
-
LLKobe
veterán
válasz mathaus=) #13312 üzenetére
Kipróbáltam, de azzal is csak ugyanazokat láttam amiket a titanium backup-al... És mint mondtam nem tudom melyik app lehet az. Akkor vmi postcardos nevűt keressek?
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
válasz LLKobe #13325 üzenetére
van, de az független szval nem nagyon van mit vacakolni vele. szolgáltatós legfrisebb az van ami neked. jó az de ha nagyon akarod a biztonsági rés javítását akkor felteheted, ha nem rootolsz akkor nagy garivesztés nem nagyon van mivel hivatalos rom
punk17 megelőztél te leírtad röviden
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
gaborm69
aktív tag
Gyerekek!Nagy bajban vagyok.Szerintem valami olyat töröltem amit nem kellene.Bejön a fehér sony ericsson felirat,és semmi nincs tovább.Tudtok segíteni?
Samsung Galaxy S20 FE
-
sdd2
veterán
válasz gaborm69 #13328 üzenetére
középső gomb és kikapcs gomb egyszerre nyomás mikor már betöltött az SEUS. utána vársz visszafele gombot nyomod folyamatosan és rádugod USB-re.Addig nyomd míg kéri.Ha 2 perc után se érzékeli akkor engedd fel majd megint kezd el nyomni folyamatosan a visszanyilat.Akkor már tuti érzékeli.Én már costum romok telepítésénél voltak ilyenek.Vagy 4 szer bejött ez.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
gaborm69
aktív tag
Köszi fiúk,még nem használtam a seus-t.egyszer ezt is ki kell próbálni.nincs is a gépemen,még le kell töltenem.
Samsung Galaxy S20 FE
-
gaborm69
aktív tag
Dolgozik a seus Ha sikerül legközelebb már rom cserébe is belefogok
Ja és smart phone nem nekem való[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 FE
-
Smiro
senior tag
A töltőkábelem feltehetően megnyekkent. A telefon dugalj résznél lötyög, sajnos nem is tölti a telefont. Valakinél előfordult már hibaként? A kábelen lévő usb dugó, vagy a mikro usb hüvely mehetett tönkre? Mennyire gyakori ez a hiba, mert amióta itt olvasgatok, nem találkoztam ezzel még szerencsére/sajnos
-
sdd2
veterán
Elnézést.Nem akartam most kivételesen egy hozzászólásban válaszolni.Amúgy én nem kérdeztem a Mini-ről hanem segítettem gaborm69 társunknak.
Szerk: Amúgy csavarhúzóm nincs olyan.
Ha sikerült a ROM-okat összeszedni kérlek küld el.Én is keresgetek de nem nagyon találok másikat.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Lasy
veterán
"mikro usb hüvely mehetett tönkre"
Sajna ha ez ment tönkre, akkor nem fogják gariban cserélni, pedig kellene. volt már 3db nálam javításon.
minden visszadobta a szerviz.De reménykedj benne, hogy nem dobja vissza, illetve csinálj róla képeket, hogy nem volt szétszedve, csak hogy utána ne hivatkozzanak arra, hogy szét volt szedve, és valaki belenyúlt, mert legtöbbet erre hivatkoznak.
+36702778032
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest