- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a bootloader nyitásakor minden telepített programom eltűnik a telefonról és ha zárom a bootloadert akkor is eltűnik minden, vagy akkor megmarad?
Köszönöm előre is! -
Fehércápa
aktív tag
Sajnos lassan betelik a 4gigás kártyám, a kérdésem az lenne,hogy mindegy milyen 16 gigásat veszek vagy esetleg van olyan tipus, márka, amit nem csíp a Ray? A telefonszámokat hogy mentem át az új kártyára?
-
tomy86
addikt
válasz Fehércápa #1952 üzenetére
Kártyacsere után kapcsolatok szinkronizálása gmailen vagy csere előtt elmented a kapcsolatokat az sd kártyára. Kapcsolatok biztonsági mentése sd kártyára (a System/PIM mappában ment), majd ezt a régi sd kártya tartalmával együtt átmásolod számítógépre. Kártyacsere után mindez visszafelé.
Azt nem tudom háklis-e valamelyik márkára a Ray, de Class6-ost vegyél. -
tomy86
addikt
válasz Fehércápa #1955 üzenetére
Class6-osnál nagyobb kártyát akkor érdemes venni, ha sok nagyméretű fájlt használsz (videó, lossless audio). Kisebb fájloknál a class10 lassabb, mint a 6-os és a progik jellemzően kis fájlokat használnak. A jelenleg telefonban lévő class2-est mindenképp érdemes lecserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Petii88
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy azt be lehet e állítani hogy a facebookról leszedett képek, amikor hív az az ember, ne olyan tök picik legyenek hanem akár teljes képernyősök legyenek, vagy ha az nem is, akkor legalább normális méretű legyen ?
S7 Edge
-
NemMoby
csendes tag
Sziasztok! Boldog tulajdonosa lettem a telefonnak. Lenne pár kérdésem. Miért felejtsem el a task killert? Az x10 minin jó szolgálatot tett. Az hogy lehet, hogy kihoztam a boltból a telefont és a 4 gigás mem karinak kb a fele eleve foglalt volt? A 42-es végűre frissült a telefonom és megváltozott a képernyőzár animáció, pedig nagyon tetszett az eredeti, nem lehet ezt visszahozni? Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj a telefonnal. Egyenlőre ennyi.
-
lean
aktív tag
Úgy néz ki hétfőn végre megkapom a telefont. Közben sikerült élőben megnéznem a debreceni MM-ban. Megnyugodtam (egyenlőre) jól választottam, szép kinézet, gördülékeny szoftver. Ami egy kicsit aggaszt eléggé maszatos volt a kijelzője, és olvasom egy tesztben, hogy eléggé gyakran kell tisztítani?Azt nem tudtam megállapítani, hogy milyen fólia volt rajta, vagy hogy volt e egyáltalán?Nálatok ez mennyire jellemző?Illetve mivel lehet "kijelzőbarátin" tisztítani?
no cross no crown
-
tomy86
addikt
válasz NemMoby #1963 üzenetére
Task Killer témához. Nagyjából azért ne használd, mert manapság semmi értelme. Kb ezért. Akkor lehet jó, ha beragad valamelyik app, de azt le lehet lőni máshogy. A megváltozott képernyőzár animációt szerintem nem lehet visszaállítani a régire. Legalábbis nem olvastam még használható megoldást, de attól még lehet, hogy megoldotta valaki. Memóriakártyán alapból tényleg kb. 1GB foglalt.
(#1966) lean: szerintem 500 mega átlagos netezéshez + market elég. Nekem is annyi az ingyenes keret és eddig még nem léptem túl, folyamatos 3G mellett.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Bőségesen elég az átlagfelhasználónak.
Az én csomagom is ennyit tartalmaz, de még egy hónapban sem sikerült túllépnem.
Mindezt úgy, hogy a telefonom folyamatos az adatkapcsolat és HSPA hálózaton lóg, melóba menet, jövet (kb 1-1 óra) végig netezek...
Mostanában a navigációt is sokat használom (nem offline-t) és még így is majdnem a fele megmarad hó végére. Akkor aztán pár HQ Youtube video...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
supertrezi
aktív tag
Hmm, a maszatokból, amiket az ujjad hagy, kb. akkor látszik valami, ha oldalról esik a fény a megvilágítatlan kijelzőre. Én tán egyszer se töröltem még le semmivel, mert megvilágított, szemből nézett kijelzőnél, ezekből úgyse látsz semmit - meg úgyis fél másodperc múlva megint a kijelzőt érintgeted.
Amúgy meg olyan cikkre nem bízok semmit, ahol olyat írnak, hogy "Kár, hogy a fekete nem látszik elég feketének rajta."... Ha valaki erről filózik egy nagyközönségnek szánt cikkben, annak komoly baj van a fejével. Én legalábbis életemben nem gondolkoztam még ilyen hülyeségeken. Kb., mint mikor a plazmatévék topikjában azt tárgyalják, hogy ennek a feketéje feketébb, mint a másik tévéjé, meg hogy ezen így néz ki az 1080p, a 720p meg így, hajolj hozzá 3 centi közel, és meglátod... Szerintem a felhasználók 99,9%-át ezek abszult nem érdeklik, mert szemmel baromira észrevehetetlen különbségek.
Egyet mondhatok a kijelzőről: eszméletlen szép. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Greentea
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egyet és a régiót akarom beazonositani mert nem jött rá még (telefonon nézve) új frissítés mert olvastam a forumon hogy van valami 60 as
kártyafüggetlenül újonnan vettem.
FA,AR,EN én nekem egy oldalon FA=Falkland-szigetek,AR=argentína EN=Észtország
Kicsit furcsálom ezt hogy 2 délamerkába van a másik meg kelet európába.
de a jelek felett valaki oda irta hogy EU.
Szóval fogalmam nincs hogy ez igaz lehet-e.GT
-
mammutí1
csendes tag
Hello!
Segítség kellene. Vissza-vissza olvastam a forumban, nem találtam választ a kérdéseimre, lehet nem voltam elég alapos. Már pár hónapja Ray tulajdonos vagyok, nagyon tetszik a telefon, most újítottam be új sd kártyára gondoltam fel is pakolok néhány filmet, sorozatot, hely már van. Telefon nincs rootolva, minden gyári, 4.0.2.A.0.42
1. Mi lenne a pontos menete ennek? (avi filmek) Felraktam Media Go segítségével, simán felmásoltam az sd kártyára külön mappába, konvertálva is felmásoltam külön mappába...
Letöltöttem mx video-t, mobo-t, bsplayert, vlc-t, diceplayert, seaman playert, semmi sem tudja lejátszani a filmeket.(no itt már sejtettem hogy valamit nem jól csinálok)
2. Szeretnék sd kártyára pakolni még a játékokat. Leszedtem az app2sd-t, át is raktam pl a játékokat, de utána az ikonja elsötétült, nem nyitotta/találta meg. Olvastam olyat, hogy csak rootolt telefonon megy az app2sd, illetve az sd-n partíciókatt kell csinálni...
Hilfe
Köszönöm a segítséget előre is!
-
zazenke
őstag
válasz mammutí1 #1972 üzenetére
én a filmeket csak simán feltettem egy mappába a mem karira . Semmit nem használtam csak simán mint egy pendrive-re felmásoltam . a filmekhez nem nyúltam nem konvertáltam és a mobo player lejátsza .A telo gyári szoftvere nem de ezen nem is lepődöm meg a moboplayernek van egy magyar változata ami már tartalmaz talán codec-eket is én azt használom és egyből vitt mindent viszont hogy honnan szedtem le azt most nem találom talán ez volt :[link]
[ Szerkesztve ]
-
OliMac
csendes tag
Furcsa módon egyik pillanatról másikra megjavult az automatikus képernyőforgatás, egész hétvégén nyaggattam, teljesen rendben volt. Ehhez képest ma reggel újra előjött a probléma, vagy nem forgat, vagy nagyon nehézkesen... Az bosszant, hogy nem tudom, mivel függhet össze...
SEUS honnan elérhető? -
tomy86
addikt
válasz mammutí1 #1972 üzenetére
1. Erre nem tudom a választ. Nálam a mobo és a bsplayer (jelenleg ez van a telefonomon) is lejátszott mindent eddig.
2. Nem tudom ki mondta, hogy az app2sd csak rootolt telefonon működik, de finoman szólva nem volt képben. Én is használom és nem rootolt a telefon. Egyébként a telefon menüjében alapból van lehetőség erre az "alkalmazások kezelése" menüpont alatt.
Egy tipp: ha megvan a régi sd-d, akkor tedd vissza és nézd meg, hogy így működnek-e a dolgok!(#1971) Greentea: közben olvastam, hogy megadta magát a telefonod . Én is azt javaslom, amit a másik topikban írtak. Ha megteheted kérd vissza a pénzed és vegyél egy gyári garisat inkább.
[ Szerkesztve ]
-
NemMoby
csendes tag
Olyat tapasztalt valaki, hogy magától felébred a telefon bejön a billzár feloldó képernyő és magától eltűnik és újra és újra.... Mozgó háttereket töltöttem le előtte és azokat próbálgattam, utána gyorsan le is kaptam őket és úgy tűnik ez megoldotta a problémát (kop,kop,kop) de nagyom beparáztam, mert annyira új a telefon, hogy holnapig még 3 napos cseregaranciás. Azért fura lenne, hogy egy mozgó háttér ilyet tudna produkálni
-
NemMoby
csendes tag
Igen ez nem rossz tanács, de álmomban sem gondoltam, hogy ilyet okozhat egy háttér, de úgy tűnik az volt a ludas. Egyébként teljesen odavagyok a telefonért. Valaki jó régen írta, hogy a fő képernyő görgetésénél akad és én is tapasztaltam, de azért volt, mert az egyik képernyőn ki volt rakva a hívásnapló widget, miután leszedtem már nem akad egyáltalán. Nem bírok betelni a telefonnal, szinte mindig nyomkodnám
-
huk06
csendes tag
Sziasztok.
A teló rezgőjének az erejét nem lehet valahogy növelni?
Nekem nagyon gyenge,de már olvastam másoktól is,hogy elégedetlenek vele.A hangot hiába felveszem maxra,a melóhelyen olyan zaj van,hogy nem hallani.
Még egy kérdés,?Alapból 4gigás memóriakártyát adtak hozzá,ami nekem kicsi a filmek miatt.
16 gigás vásárlását fontolgatom.Milyen ajánlatos a telóba,hogy ne akadjon és fagyjon le?
class 6-os elég? -
Fehércápa
aktív tag
Jó lenne megválni tőle, szerintetek mennyi a reàlis àra egy decemberi vodàs raynek? 50-55?
-
tomy86
addikt
válasz Fehércápa #1999 üzenetére
Az tény, hogy ha a Ray árából akarsz nagy kijelzős, jó telefont, az nem egyszerű feladat. Viszont, ha nagy kijelző kell, akkor az iphone sem éppen hatalmas a 3,5"-os kijelzővel.
Ha mostanában nincs lehetőséged a cserére, akkor én is azt javaslom, hogy várd meg az ICS-t. Bár a kijelző nem lesz nagyobb tőle , de hátha bejönnek az ígéretek és jobban optimalizált lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs