- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebev
senior tag
Szia ! A tubex app vagy nem letezik vagy en vok bena,de nem talalom, mert a TubeMate appot ajanlja fel letoltesre . De ez nem baj, mert ez is kitunoen mukodik !
Aki barmilyen videot, zenet le akar tolteni a Youtube-rol, annak batran ajanlom a TubeMate-et ! Nagyon egyszeruen lehet hasznalni . Viszont vigyazzatok a fake ( hamis ) TubeMate-kel !!!
Koszonom meg egyszer a segitseget !Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
szebev
senior tag
Meg egy kerdes, ha nem haragszotok !
Az lehetseges, h az appok 3.2gb helyet foglal el a 4.0gb-os kartyamon ? Kepeket, videokat atmasoltam pc-re , ugyhogy nem lehet mas a karin,csak az appok .
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
NemMoby
csendes tag
Segítsetek! Először vásároltam a playen a power ampot akartam megvenni, de bénáztam és többször rendeltem meg mire sikerült, de nem tudtam letölteni, mert valami 4xx hibát írt ki, a neten néztem megoldás után, ahol azt javasolták töröljem a play frissítéseit és utána jó lesz, na utána már úgy jelezte a playen, mintha meg sem vettem volna. Írtam a fejlesztőknek a számlán lévő lehetőséggel és úgy tűnik, mintha sztornózták volna a megrendelésem egy automatikus üzenettel, de a pénz nem jött vissza. Mi van ilyenkor? Nem úgy kéne lennie, hogy a vásárlásom a fiókomhoz van rendelve, mert ha igen, akkor miért kavart be az, hogy letöröltem a marketet? Többet sem vásárlok az tuti
-
Fehércápa
aktív tag
-
rezme
tag
Valaki véletlenül tudna e segíteni abban hogy úgy tudjam beállítani a Gmail appot, vagy akár az alap email appot, hogy akkor is jelezzen a telefon ha mappába érkezik levél? egyáltalán lehet ezt?
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
szebev
senior tag
Igen , ezt megtalaltam en is,de nem tudtam letolteni vmi oknal fogva ... Igazabol az elozo hsz-ben rosszul fogalmaztam . Most megegyszer nem allok neki letolteni, vagy megnezni mi a hiba, mert mint irtam a TubeMate tokeletesen mukodik !
Azert koszonom,hogy foglalkoztal a temaval ! Maximalis RESPECT !Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
tomy86
addikt
Csak azért írtam, hogy letölthető a Tubex is, mert hátha más is keresi. Nálam gond nélkül letöltődött az oldalról a program.
Az sd kártyán meg akkor sem volt 4GB hely, amikor megvetted a telefont. Ha jól emlékszem kb. 1,3 giga adat már eleve volt rajta. A maradékot elfoglalhatják akár programok is (mondjuk navi full Európa térképpel). Érdemes nagyobbra cserélni az sd-t.
[ Szerkesztve ]
-
ronda
aktív tag
hello mindenki!
valami hír az ics-ről? vagy a 62-eshez való rootról?"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
tomy86
addikt
-
pepe10.10
tag
Üdv!
szert tettem egy xperia RAY-re, van most mellette egy motorola defy+ om, az az érzésem, hogy a rayt tartom megLaza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
ronda
aktív tag
Köszi! Most már nem sz@rakodok vele. Lehet, hogy ICS-re frissítve meg sem marad. Azt még megvárom. Végülis csak azért gondoltam,mert titanium-al lejegelnék néhány dolgot, talán úgy nem akadna annyira.
Megpróbálom "megmenteni" az eladástól. Az iphone-tól kezd elmenni a kedvem..."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
-
ronda
aktív tag
Én is szemeztem a defyvel még januárban, mikor a galaxy ace-t vettem. De mikor megláttam a ray-t, a defy már nem is volt képben.
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
legenda007
aktív tag
Wotan-al melyik CDA-t kell választani, ha T-mobilos a készülék.?
-
SkylineGTR76
tag
válasz legenda007 #2869 üzenetére
A készülékválasztás nálam is hasonlóan történt: kitéve a két készülék egymás mellé (Defy és Ray) nem tűnik egy kategóriának... A Ray mindenhol igényesebb kivitelű, a kijelző közel van az előlaphoz, ettől sokkal jobb a megjelenése. Pedig én is Defy felé kacsintgattam paraméterei alapján, de együtt kipróbálva eldőlt. A Ray ráadásul gördülékenyebb is volt (persze ezek demo készülékek, de akkor is). Nekem fontos volt az előlapi fizikai gomb is a feloldáshoz, valamint a Defyn a csatlakozók fedele is zavaró sztem.
Melegedés: nálam 30 perc Angry Birds 39 fokot eredményez, GPS töltés nélkül ugyanez, ha süti a nap szélvédő mögött töltéssel 43 fok. Amúgy a GPS nagyon jól fogyaszt nálam, a 3 betűssel óránként 8% töltöttséget eszik folyamatos háttérvilágítással. -
Rossi
addikt
válasz SkylineGTR76 #2870 üzenetére
"Amúgy a GPS nagyon jól fogyaszt nálam, a 3 betűssel óránként 8% töltöttséget eszik folyamatos háttérvilágítással."
Ez nekem túl idillinek hangzik, nálam gyári navival óránként kb. 35%-ot evett. Igaz annak kell a mobilinternet is, de akkor is keveslem a 8%-ot.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
rezme
tag
jaja, én is elképedve hallom, google navival toltam, nekem 2,5 óra alatt töltés nélkül 100-0ra karmolja az akkut
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
pepe10.10
tag
válasz Fehércápa #2866 üzenetére
Jah így már értem. mivel nem főzök romokat, ezért csak egy egyszerű felhasználói összehasonlítást tudok írni.
Már biztos, hogy a ray mellett döntök. a Sony Ericssonok mindig is az 1. helyet jelentették nálam a palettán, igazából nem is értem miért vettem először a Defy+ t.elcsábított a nagyobb kijelző, a strapabíróság... és ennyi. a ray egyszerűen tökéletes minőségű képet ad, és amilyen fotót készít... egyszerűen gyönyörű. A defy+ nál rengeteg hibát hallottam,és sajnos tapasztaltam, sok szoftveres hibát, páldául volt akinek a hang elment 2 hét után telefonáláskor, volt olyan akineg ugrált a képernyő ha egy kicsit megizzadt a keze, nálam a 2. probélma jelentkezett.mintha el lenne cs*szve a képernyő érzékenysége, vagy nem is tudom...
illetve a ray sokkal gyorsabb mint a defy, es ezalatt nem azt a kis gyorsaságbeli különbséget értem, hogy a motorola a nagyobb kijelző miatt lassabb egy kicsit. a Sony ericsson (az én szemszögemből) sokkal jobban felhasználóbarát, mint a motorola.Nézzétek meg a motorola "motoblur"-jét, ami úgy ahogy van egy ipari hulladék. 1-2 hét után még semmi bajom nem volt vele, majd egyre több problémám lett a defyvel, gondolkoztam főzött romon, amivel minden hibát kilehet küszöbölni, de akkor is, ha megveszek egy telefont 70 ezer forintért akkor ahoz ne keljen már hozzányulnom. a Ray pedig így jó ahogy van
lényeg, hogy egyik őtök se váltson ray-ról defy+ raLaza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
Fehércápa
aktív tag
válasz SkylineGTR76 #2876 üzenetére
Nem volt közben szivargyújtóra kötve?
-
sir fg
aktív tag
Sygic-tól is nagyon merül.
Szerintem azért a 7 és fél órás út alatt nem volt végig bekapcsolva a kijelző. ugye?[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
ronda
aktív tag
kerestem egy céget a maps-ben (a navim nem tudja). meg is találtam. gondoltam átírom a koordinátáit a navimba. kb fél órája próbálkozok, már az agyvérzés kerülget, de nem tudom rávenni, hogy adott pontról megtudjam a koordinátákat. pedig be van pipálva... már azt is tudom, hogy a keresett épület milyen színű, de koordinátát, azt nem. végül megoldottam másképp.
pedig az ace-ről küldtem sms-ben havernak.
virtuális kézcsók annak aki rájön!"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
legenda007
aktív tag
T mobilos rom-ja van valakinek?
vagy
a wotan frissítés után, hogy tudom vissza rakni a t-mobilos romot?
Mert így megváltozott a teló CDA-ja és nem tudom garinál probléma-e.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Két megoldás van.
1. Ha PC közelben vagy, akkor ott keresed ki a céget a google térképen és onnan könnyű megkapni a koordinátákat.
2. Miután megvan a cég a telefonon a google mapsben, nyilván ott van a címe is. Azt beírod a naviba és mindenki boldog.
Tudom, hogy nem ezekre gondoltál, de én se jöttem rá, hogy lehet a koordinátákat kicsalni a google maps telefonos verzióján. Nem is tartok igényt a virtuális kézcsókra. -
ronda
aktív tag
-
sir fg
aktív tag
Frissült a PC Companion... Reméltem, hogy az ICS előszele, de nem, még nem
Tudom, nem lesz feltétlenül jobb tőle, de utálom a várakozást..[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
veterán
Én nagyon félek tőle. Nem azért, mert más lesz a kezelőfelülete, hanem mert szerintem kevés lesz neki az 512 MB RAM és az 1 GHz-es Snapdragon proci. Néha már most is kevés, bizonyos komolyabb weboldalak illetve játékok megnyitása után kiveszi a memóriából a gyári launchert és ezáltal jóval több idő lesz, míg a Home gomb megnyomása után újra betölt minden mappát, ikont és widgetet. Nagyon-nagyon jól kell optimalizálni (a 2.3-nál sokkal jobban) az ICS-t a Sonynak, hogy ne legyen használhatatlanul lassú a telefon. És ez részben az Android hibája. Az a helyzet, hogy erre a telóra WP7-et kellett volna rakni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
sir fg
aktív tag
válasz szabogabor10 #2887 üzenetére
Igen, igen, tudom... olvastam a cikket én is. Az lenne az igazi, ha hagynának egy hivatalos downgrade lehetőséget a PC Companionban - ha már egyszer ők is elismerték, hogy nem lesz tökéletes...
(A WP7-hez nem értek, ahhoz nem tudok hozzászólni, de én azért maradnék az Android mellett.. )
Szerk: bár a Nexus S-ben nagyságrendileg ilyen HW van, nem? Legalábbis a CPU frekvencia és a RAM méret azonos.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz szabogabor10 #2887 üzenetére
"Az a helyzet, hogy erre a telóra WP7-et kellett volna rakni." Akkor biztos nem a Rayt vettem volna Azért nem tartom valószínűnek, hogy gyakorlatilag egyetlen tavalyi Xperia se lenne alkalmas az ICS futtatására (CPU, RAM szinte mindegyikben 1GHz/512MB). Az nagy blama lenne a Sonynak. Lehet, hogy csak marketing duma, hogy aki mostanában akart telefont venni, az már az idei Xperiakat vegye inkább az ICS körüli ködösítés miatt . Szerintem meg kell várni, hogy milyen lesz és utána el tudja mindenki dönteni, hogy érdeme-e frissíteni.
Mondjuk egy egyszerű downgrade lehetőség a legutolsó Gingerbreadre tényleg nem lenne rossz ötlet.[ Szerkesztve ]
-
veterán
A downgrade lehetőséget én sem tartanám rossz ötletnek. Nagyon remélem, hogy jobban sikerül optimalizálni az ICS-t a Sonynak, mert az, hogy 3rd party launcher majdnem akadás nélkül megy, a gyári meg nagyon csúnyán be tud akadni(hiába vettem már le majdnem minden widgetet...), egyértelműen a gyártó hibája és ebből tanulnia kell. Az is tény, hogy maga az Android rendszer is sokkal hajlamosabb akadásokra, mint az iOS/WP7 az eltérő prioritáskezelése miatt (itt a UI ugyanolyan prioritást kap, mint az alkalmazások, ellentétben a másik 2 rendszerrel, de erről szerintem már volt szó). Ebbe a gyártók nem tudnak beleszólni, ilyen és kész. Ezért van az, hogy még az SGS2 is elég csúnyán tud akadozni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Sztif
aktív tag
bye bye...
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
veterán
-
YellowFlash
aktív tag
Sziasztok!
Ma végre kézhezkaptam a kicsikét, de rögtön lett egy kis problémám. Telepíteni akartam egy játékot. Engedélyeztettem azt, hogy ne csak a marketről fogadjon el alkalmazásokat. Haver úgy csinálja a samsungján, hogy amit telepíteni akar, csak simán rámásolja az sd-re és már telepítheti is. Na már most nálam meg az a baj, hogy hiába másolom fel az apk. fájlt, egyszerűen nem észleli.
Remélem valaki tud valami megoldást, mert bosszant a dolog...
Köszi előre is!They don't know... PepeLaugh
-
Fehércápa
aktív tag
válasz YellowFlash #2895 üzenetére
Kell hozzá egy filekezelő! Töltsd le az Astro -t! Utána abba belépve látni fogod.
-
Fehércápa
aktív tag
-
tomy86
addikt
válasz YellowFlash #2897 üzenetére
A telefonon nyisd meg a google playt (marketet) és ott keress rá az astrora és onnan telepítsd, ne apk fájlból. Ha be van állítva a telefonodon a gmail fiókod, akkor menni fog.
szerk: Fehércápa gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
-
Sztif
aktív tag
Egy hét múlva adok itt egy kis prezentációt...
Elsőre nagyon tetszik, gyors, hibátlan. De! Persze lesznek kritikák is, amikre még ugyan nem jöttem rá, majd 1hét múlva.- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest