- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
válasz mrlujoak #2100 üzenetére
Bocs, csak a véleményemet írtam le. Előfordul, hogy emberek nem értenek egyet. De meggyőzhető vagyok. Szóval: Milyen verziónál, típusnál merül vissza 90%-ig a töltőn? Ray-en belül természetesen.
Ja, és nem akadékoskodásból kérdezem! Tényleg érdekel.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
sir fg
aktív tag
Értem, köszi . Akkor mégis van ilyen.
A Ray-en belüli típus szerintem is értelmezhetetlen*. mrlujoak írta a Ray-re, hogy 90%-ig engedi visszacsökkenteni, de ez "típustól, verziótól függ". Ezért kértem tőle ilyen példát, hogy felhívjam a figyelmet az ellentmondásra.* Esetleg szoftververziók szerint lehetne különbséget tenni...
[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
nyuszó
tag
Sziasztok!
Segítség kellene. Ezen a telefonon elvileg van hotspot funkció, amivel a mobilnetet meg tudnám osztani pl. a tabletemre. De nem sikerül a dolog. Nem tudna valaki segíteni? -
tomy86
addikt
Elvileg megvan a lehetőség térképrészletek letöltésére indulás előtt mondjuk wifin, de ez akkor használható szerintem, ha rövidebb távra kell (pl. városon belül). De erről a lehetőségről ebben a korábbi hozzászólásomban találsz linket. Nem próbáltam, hogy mennyire működik ez a megoldás. A gyári navit egyszer használtam próbaképp, de nálam folyamatosan engedélyezve van az adatforgalom.
[ Szerkesztve ]
-
spykiller78
csendes tag
sziasztok! szeretnék egy ilyen telefont és az lenne a kérdésem h melyik gsm boltban éri meg megvenni? (ahol adnak gyártói garit is rá) vagy érdemesebb szolgáltatónál megvenni? de ott 80e-ért árulják azt meg kicsit sokallom
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz spykiller78 #2110 üzenetére
Ha gyártói garit adnak rá, akkor majdnem mindegy hol veszed meg. Bár általában csak bolti garanciát adnak a kisebb gsm boltokban (azonkívül fennáll a lehetőség, hogy a fene tudja honnan származó telefont kapsz). Ha árulja valamelyik áruházlánc (MediaMarkt, Euronics stb.) elfogadható áron, akkor ott venném. Szolgáltatónál vett telefon hátránya (azon kívül hogy függő), hogy később nehezebb eladni. T-nél egyébként 69900 Domino csomagban. Viszont ennyiért szerintem kapsz függetlent is.
-
spykiller78
csendes tag
a t-nél Aranytárskártyával 2 év hűséggel megérné megvenni? megkérdeztem 1 év bolti és 1 év gyártói garancia van rá. ami kiakasztott h a telenornál nem kapható azt mondták h ez kifutott termék. hát ez fura. kérdeztem egy csomó telenor üzletben de sehol sem volt kapható.
-
tomy86
addikt
válasz spykiller78 #2113 üzenetére
Hogy megéri-e a két év hűség azt neked kell eldönteni. Attól is függ, hogy úgy mennyiért kapnád meg. Én is úgy vettem, mert így tavaly december elején 36000-be került. Nekem így megérte.
-
sdd2
veterán
A T-nél a garancia az gyártói 2év. Hülyeséget mondtak. Minden szolgáltatónál így van.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
tomy86
addikt
A Telenor webshopjában meg lehet venni most is.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Elolvastam a tesztet, de nem esett róla szó, így megkérdezném, hogy a mobilnetet meg lehet osztani wifi-n keresztül a telefonnal? Hogy utána pl egy laptoppal rácsatlakozzak?
Nincs most hirtelen időm végig olvasni a hsz-eket, de megéri megvenni a telefont? Jöttek ki rajta idegesítő hibák?
Jelenleg: T-Mobile - Kártyásan - 63.000ft
Erősen gondolkodom hogy ő lenne számomra a jó választás
üdv
-
ronda
aktív tag
Sziasztok! Egy hete vettem egy ray-t. nagyon tetszik meg vagyok vele elégedve. egy galaxy ace-t váltott. nem lehet őket egy lapon említeni. viszont a wifi-je nagyon lassú és sokszor szét is kapcsol. tapasztalt közületek valaki hasonlót?
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
sir fg
aktív tag
válasz werszomjas #2120 üzenetére
Szia!
Igen, meg lehet osztani így, ahogy írtad, egyszerűen.
Nekem ez a telefon megváltás volt a Galaxy 3 után. Amikor úgy döntöttem, hogy lecserélem, sok telefon fórumát olvastam, mindnél volt valami szériahiba, kivéve ennél. (Még a többi SE-nél is...) Ez tűnt tehát a hozzászólások alapján a leghibamentesebbnek. Ráadásul paramétereiben, felszereltségében nagyon jó (szerintem, főleg a G3 után), és még gyönyörű is, úgyhogy megvettem 2 hónapja, és azóta is tökéletesen meg vagyok vele elégedve.Sokat elárul, hogy kb. ezek a legfőbb negatívumok:
- a hozzáadott fülhallgató gagyi. (Jó minőségű SE fülhallgató beszerezhető 2500 Ft-ért).
- a menüjéből kihagyták az automatikus fényerőszabályozó kapcsolóját, ami ettől függetlenül működik és kapcsolható! Hogy hogyan, arról írtam, de lényeg, hogy semmi gond ezen a téren se, csak egy kis furcsaság.
- sokakat zavar, hogy a LED segédfény állandó fényerővel világít, ha bekapcsolod fényképezéskor, és nem exponáláskor villan. Szvsz ez nem hátrány, más szerint igen, erről is volt itt korábban eszmecsere. Ez is egy furcsaság, de hibának nem nevezném.
Ehhez képest más típusoknál komolyabb hibák előjönnek, pl:
Neo: Burkolat kopása, nyekergése. A legújabb szoftverrel gyorsan merült az akku.
Mini: Valami gond van a kapacitív gombokkal, a részleteket nem ismerem, de többeknél előjön.
Mini Pro: az ominózus ciripelés-bug. Még ősszel olvastam, nem tudom, megoldódott-e, HW konstrukciós hibának tűnt.A nem SE telefonokról meg ne is beszéljünk, főleg ebben az árkategóriában...
Röviden: szerintem rohadtul megéri
Nem kicsit vagyok elfogult....
[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Fehércápa
aktív tag
Neked kell eldönteni ,hogy ez a pici kijelző elég-e. Amiben gyengusz az a fotozás. Nincs vaku csak folyamatosan világitó led , nincs külön exponáló gomb és szürkületkor nagyon zajos képeket készít. De szerintem a méret a döntő, nekem pici,de ha neked elég akkor jó vétel. Gyönyörű a kijelzőe. Az android akadgat rajta, de az max a két magosokon nem akad. Egyébként nem vészes
[ Szerkesztve ]
-
supertrezi
aktív tag
Nekem vagy 40 napja van meg. Eddig abszult semmi fagyás, pedig nyűvöm rendesen. A füles nem pl. teljesen megfelel, a kijelző mesés, majd' megszólal. Nem tartom kicsinek se, nagyobb nem kéne. Egy-két némileg idegesítő dolog van (pl. zene hangerejét - legalábbis a gyári lejátszó esetén - csak az oldalsó gombbal tudom szabályozni; mi a fenéért nem lehet kikapcsolni a billentyűzárat; ilyen apróságok), de bőven kárpótol ezért a sok jó tulajdonsága. Nagyon pöpec gép.
-
werszomjas
addikt
Köszi mindenkinek.
Egy HTC - Hero t váltana, annak 3,2"-es a kijelzője, amit sose éreztem picinek (bár lehet azért mert nem volt még nagyobb telefonom).
Sebességben gondolom ég és föld lesz a különbség.
A Ray a Neo és a Defy+ között vacillálok egyébként, de külsőre a Ray tetszik a legjobban, bár ezt többen is mondták, hogy inkább a 3,7"es Defy+ vagy Neo jobb választás a méret miatt. Úgyhogy most bújom a fórumokat, és próbálok jól dönteni
üdv
-
huk06
csendes tag
Sziasztok.
A telóba mindegy,hogy milyen microSD kártyát rakok?Hd vagy sdhc.
Most rendeltem egy 32gb-ost.Sdhc-s.A telóban levő pedig hc-s.
Mi a különbség a 2 tipus között.Be fogja olvasni a teló? -
supertrezi
aktív tag
válasz werszomjas #2128 üzenetére
Azt mondod, a 3,2-őt sosem érezted kicsinek... Akik a 3,7-et javasolják, nyilván igen. De én nem festetem barackszínűre a házamat, ha az a szomszédnak tetszik, nekem meg nem. Nem az ő ízlése/igényei határozzák meg az enyémeket.
[ Szerkesztve ]
-
ronda
aktív tag
válasz werszomjas #2128 üzenetére
tapogasd meg mindhármat. de szerintem úgy jársz majd mint én. a ray azonnali függőséget okozott. nem is nagyon akartam letenni mikor (a galaxy ace után) először kézbe vettem.
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
huk06
csendes tag
Kérlek,segitsetek a feltett kérdésemrmel kapcsolatban.
Lehet,még most vissza tudnám mondani a megrendelést,ha nem kompatibilis az sdhc a telóval. -
huk06
csendes tag
Köszönöm a segitséget.Akkor mindenhol kerestem csak ott nem,ahol le is volt irva.
Még a SE ügyfélszolgálatá is hivtam,de nem vették fel.
Mégegyszer köszönöm. -
sir fg
aktív tag
2GB-ig SD, felette SDHC technológiájú sd kártyák vannak, tehát a 32 GB-os is csak SDHC lehet. Ezekkel kompatibilis. Ennél nagyobb méretben SDXC kártyák vannak (64, 128 GB), azokkal már nem, szerintem.
-
Kicsikatona7
tag
Melyik a legújabb szoftverfrissítés a telefonra?
Én T-s vagyok és nekem a 4.0.2.A.0.62 van a telefonomon amit tegnap tettem fel. -
rezme
tag
válasz Kicsikatona7 #2139 üzenetére
bizony bizony végre kiadta a T a legújjabb frissítést
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
Kicsikatona7
tag
Sony Ericsson PC Companion kell frissíteni, de ez rajta van a telefonon. Az üzenetek, telefonkönyv az összes marketes dolog el fog tűnni. A telefonodon le van írva, hogy mi fog főként megváltozni: 3D-s kamera, video módban zoom, mikor lezárod a telefont annak az animációja változik meg, lesz rajta egy vírusírtó stb..
-
sir fg
aktív tag
válasz Kicsikatona7 #2142 üzenetére
"Az üzenetek, telefonkönyv az összes marketes dolog el fog tűnni."
Nekem nem tűnt el, megmaradt minden személyes adat, letöltött program, stb...!
(Kártyafüggetlen telefon, nem tudom, hogy a szolgáltatósokkal más-e a helyzet.)Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
rezme
tag
válasz Kicsikatona7 #2142 üzenetére
nekem is minden marad, úgy ahogy volt csak kicserélte alatta a soft-ot
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
bylow
senior tag
Nekünk is maradt minden bejegyzett infó, és letöltött progi szoft. frissítés után.
Nem kellett menteni semmit !Voda függő
ByLow #
-
trita
tag
Nem tudja vki,hogy mitől lehet az,hogy le van téve a teló mondjuk az sztalra,le van zárva a bill.zár,tehát sötét a képernyő,erre folyton fel -fel villan magától ugy hogy hozzá sem nyulunk.ez gond? visszavigyem szervizbe? (ez a fiam teloja( az enyém szerencsére nem csinál ilyet azért fura.
Rita
-
lean
aktív tag
Az mitől lehet, hogy bent a melóhelyen XP op. rendszer alatt nem enged az SD kártyára felmásolni semmit?Win 7 alatt otthon nincs ilyen problémám...memóriakártya módban csatlakozom a telefonnal.
"xy file type is not supported on this device. If it is media file ......"
[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
bylow
senior tag
Miénk is csinál ilyet!
Ám nem mindig. Tegnap este pont figyeltem mert csinálta. Én most jelenleg hegyek között vagyok, és el szokott menni a térerő, gondoltam erre hogy biztos mikor másodpercekre meg szakad a hálózati le fedetség -és vissza jön , akkor villan fel. Ezért bekapcsoltam a repülős módot. Ekkor is csinálta, szóval ez kipipálva, más lesz a probléma.
Utánna gondoltam arra, mikor fel oldod a bill.zárat, akkor ugye 5 oldal áll rendelkezésre, és az alap a középső. Próbáltam hogy a középsőn hagyom, és ezek után nem villogott már az este.
Most megint figyelem, és VILLOG !
Szóval még nem tudtam rá jönni én sem, de szerintem biztos nem "szervizes" probléma.ByLow #
-
bylow
senior tag
MOST ITT VAN MELLETTEM, ÉS FIGYELEM DIREKT FOLYAMATOSAN, KB 6 PERCIG NYUGIBA VOLT, MOST MEG MEGINT 10 MÁSODPERCENKÉNT FEL VILLAN
Most mire le írtam a fenti 2 sort, már nem is villog. nem számoltam de szerintem 5 x csinálhatta a felvillanást, és most megint nyugiba van
ByLow #
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest