- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
p3rgam3nt
tag
Szia.
Ha online rendelted, sztem megkapod, a srác szerint holnaptól nem lesz kapható T-nél (hogy a többinél mizu, azt nem tudom).
Már ha igaz amit a srác mondott."Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
lean
aktív tag
-
supertrezi
aktív tag
Nekem mára ígérték a Part Nerósok, hogy megkapom, de nem jött a futár... Lehet, útközben felhívták a Sonysok, hogy minden Rayt vigyen vissza a telephelyre, mer' baj lesz.
-
p3rgam3nt
tag
válasz mrlujoak #1302 üzenetére
ment válaszPÜ.
Srácok: nem tényként írtam amit írtam.nekem ezt mondta az eladó, én sem tudom elképzelni.Lehet h sok az arany benne?
Lehet h csak azt akarta h elvigyem?Majd kiderül.[ Szerkesztve ]
"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
Fehércápa
aktív tag
Nektek simán megy a képek áttöltése sz.gépre? Be van kapcsolva a médiaátviteli mód, sőt az is,hogy mediago automatikusan importálja az új képeket, ennek ellenére nem importál vagy csak párat egy-egy mappából. Mit rontok el?
[ Szerkesztve ]
-
supertrezi
aktív tag
Üdv!
Az akkumulátort hogy kell kezelni? Első pár feltöltéskor kűggyek rá jó fél napot (egy iccakát)?Egyébként a könyvében van egy ilyen leírás:
"Az akkumulátor nem sokkal a teljes feltöltés után megkezdi a kisütést, majd a telefon töltőjének csatlakoztatásakor némi idő elteltével újra tölt. Ez az akkumulátor élettartamának meghosszabbításár aszolgál, és a töltöttségi állapot szintjének 100 százalék alá esését eredményezheti."Faguriga legyek, ha értem ezt az első mondatot... Magyarázza már meg valaki.
[ Szerkesztve ]
-
furmint
csendes tag
válasz supertrezi #1311 üzenetére
Szerintem egyértelmű. Miután 100%-ot eléri a töltés lekapcsol, és a telefon elkezdi meríteni az akkut (készenlét), majd 2-3% merülés után újra tölt.
Ha este felteszed és reggel leveszed, ne csodálkozz, ha nem 100%-t mutat!
-
sdd2
veterán
válasz supertrezi #1311 üzenetére
Nem kell formázni az akkumulátorát! Kiveszed lemerül és amikor úgy érzed felteszed töltőre. Mikor feltöltött leveszed és használod. li-polymer aksit nem kelll formázni már. Ahogy a Li-ion-t se.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Land
veterán
Ma belépek én is a Ray-esek táborába!
Van valakinek ismerőse, aki Pesten árul 16 Gb-os CL10-es Micro SD-t? Ma szeretnék olyat is venni.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
supertrezi
aktív tag
Helló.
Egy órája bütykölöm a gépet. Ennek valami brutális kijelzője van (főleg a hároméves Nokia N79-esemhez képest.)Izé, videjólejátszót kell rá telepíteni az avi-khoz, igaz-e?
-
tomy86
addikt
válasz supertrezi #1315 üzenetére
Videolejátszó nem árt (azt hiszem csak MP4 és 3GP formátumot tud a gyári lejátszó). Én pl. a BS playert használom jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Csatlakoztam a klubhoz.
LG Optimusról váltottam, azt az utóbbi időben már szabályosan utáltam. Elég nagy a kontraszt a két telefon között.
Karcálló kijelzőre minek tesztek fóliát?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
adam3
aktív tag
Lehet hogyha belevágsz késsel az meg sem látszik, de valamiért 2-3 hónap zsebben hordás után észrevehetők rajta a "mikrokarcok" vagy hogyan mondjam Szóval sok marhavékony karc ami csak akkor látszik ha sötét kijelzőnél visszatükröződik róla a fény, bekapcsolt kijelzőnél észrevehetetlen, de a tudat hogy ottvan...
-
Rossi
addikt
Én ma egyből vettem hozzá egy Dreim tokot 990-ért, ideiglenesen jó lesz, később majd kap valami jó minőségű bőr tokot, mondjuk Bugattit. Eddig övre fűzhető volt, mostantól zsebben hordom tokban, nem hiszem hogy abban is keletkeznek "mikrokarcok".
A fóliát kb. 3 perc után vettem le róla.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
sir fg
aktív tag
Nemrég vettem meg a telefont, fel sem merült korábban, hogy fólia nélkül használjam, szeretnék rá nagyon vigyázni. Előző telefonomon is volt.
Igen ám, de az a védőfólia, ami a szállításnál védi (ideiglenes megoldásként fent hagytam) hamar lejött, én meg lusta voltam védőfólia beszerzéséről gondoskodni. Kézügyességem is rémesen rossz, nem tudom, hogy tenném fel.
Szóval felmerült bennem, hogy nem nagyon teszek rá. Annyian írjátok, hogy karcálló. Egyébként meg bőrtokban hordom mindenhova. Szerintetek így is kell tartanom a karcoktól, és usgyi fóliát venni, vagy ne parázzak..Szerk: pont most írtatok erről.
Akkor tokban nagyobb az esély szerintetek a karcra?
Szerk2: Szövegértési problémák[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Land
veterán
XDA-n van pár főzött ROM a Ray-re és örömmel hirdetik, hogy némelyiken működik a Flashlight... Szóval csak szoftveres a hiánya.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
sir fg
aktív tag
Komolyan mondom, Samsung Galaxy 3 után elmondhatatlanul örülök, hogy ez a telefon legnagyobb hibája
De tényleg, nagyon szuper telefon. Amibe bele tudok kötni, hogy a fülhallgató elég béna, de ez könnyen orvosolható. Talán tényleg gyenge a rezgés. Megszokható.
Nekem például nem gond, hogy nem villan még pluszban a LED. Lehet, ez kicsit még jobb megvilágítást jelentene. Viszont így a telefon biztosan jól állítja be az expozíciót, és talán így gyorsabban is készülhet el a kép. A segédfény funkcióra meg ígyis-úgyis szükség van, hogy sötétben is tudjon fókuszálni. a fényt manuálisan bekapcsolni sem nagy dolog, két mozdulat.
De megértem, ha hiányoljátok, hisz nem vagyunk egyformák. Például én sem értem, hogy miért kell ilyen mesterséges eltéréseket létrehozni az egyes SE modellek között szánt szándékkal, tisztán szoftveres úton. Hiszen erről van szó, a vezérlendő hardver (történetesen egy nagy fényerejű fehér LED) mindegyikben ugyanaz (lényegében).Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Fehércápa
aktív tag
Ilyennel találkozott már valaki itthoni boltokban?
Nem akarnék rá 20-30 napot várni -
Land
veterán
Ez talán megoldás az auto fényerő hiányára: link Nem vagyok nagy angolos..
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Sztif
aktív tag
úgy 3hete használom flippes bőrtokban és semmi karc! és a mi még tetszik hogy nem annyira maszatolódik a képernyő.
Az autoflash nem orvosolható az SE részéről valami szoft. frissítéssel? Tényleg érdekes hogy csak ebből maradt ki a többi készülék közül...- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Land
veterán
-
adam3
aktív tag
Mindenekelőtt Root-olt telefon kell hozzá.
Valamilyen root explorer-el, (pl. Root Explorer) megkeresed a system mappán belül az etc mappát és abban a hw_config.sh fájlt.
Megnyitod egy szerkesztővel, és# LMU AS3676 Configuration
dev=/sys/devices/i2c-0/0-0040/leds/
echo 0,0,0,0 > $dev/lcd-backlight/als/params #[gain],[filter_up],[filter_down],[offset]
echo 1 > $dev/lcd-backlight/als/enable #Sensor on/off. 1 = on, reg 90h
echo 12900 > $dev/torch/max_currentebben a részben, ahol 0,0,0,0 van azt átírod 3,2,2,0-ra és elmented.
Újraindítás után menni fog a szenzor. A következő résszel csak javítani lehet az átmeneten...
A másik, hogy jobb átmenet hatás érhető el, ha ebben a tömörített fájlban lévő als_curve.conf fájlt használod. Ez a fájl alapból ugyanabban a mappában van, ahol az előbbi. Nincs más dolgod, mint fogni ezt a fájlt, és felülírni a gyárilag ott lévőt, majd utána be kell állítani a jogokat rw-r--r-- re, és a tulajdonosnak is 0-root, 0-root-ot kell beállítani.
Ezután újraindítod a telefont, és ha mindent jól csináltál, akkro menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
zsolo79
csendes tag
Sziasztok,
Egy hete nekem is sikerült egy ilyen telóra szert tenni a telenornál. De van egy nagyon idegesítő problémám. Ha wifit bekapcsolom rajta egy idő után megszakad az internet kapcsolatom, de nem csak a telefonon hanem az asztali gépemen is és a laptopomon is, szóval kilövi a routert. Ha kikapcsolom a wifit a telefonomon akkor visszajön az internet kapcsolat a gépemen. Tegnap egész nap egy dlinkes helpdesk-es próbált rájönni hogy mi lehet a baj, egy csomó beállítást követően, kiderült hogy a routernek semmi baja, a telóval van gáz.
Állítólag ez történik:"Wireless system with MAC address 5CB524150010 disconnected for reason: Received Deauthentication.
Vagyis a telefon küld a routerre jelet megszakítási kérelemmel."Olvasgattam külföldi SE fórumokat, sok embernek van wifi problémája, de megoldást nem találtam (lehet hogy csak a gyenge angolom miatt ) Hogy ez egy bug, egy tipikus SE hiba főleg az ARC-oknál. Valaki tudna ebben segíteni hogy ez mi és miért van és hogy mi a megoldás rá?
-
supertrezi
aktív tag
Kösz szépen.
Egy nagy gondom van (eddig) a telefonnal. Azt hittem, mindenre gondoltam a vételnél, de nem. Bolti garis a teló, és nincsenek rajta magyar ékezetes billentyűk... Ez a banánhéj nem jutott eszembe eddig sajnos. Csak most szembesültem vele. Elég sok SMS-t írok, ezért tegnap este ez idegesít. Köcsög Ödön ne legyen Kocsog Odon...
Most látom, a Marketről lehet szerezni magyar billentyűzetet. Akkor már csak egy (kis) probléma marad: gondolom, magyar prediktív szövegbevitelt/magyar szótárt nem lehet a gépre varázsolni... (Bár ez még hagyján, ha megoldom az ékezetes betűk létét. De rosszat nem tenne a predikció se, az biztos.)
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a Ray-em a T-mobiltól Ez az első okostelefonom, szóval lehet hülyeséget kérdezek, akkor bocsánat! :$
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan tudnám használni az ingyenes facebookot? (0.facebbok.com) Csak mert a régi telómról működött, de ezzel nem akarja, viszont az jó dolog volt.
Köszönöm -
tomy86
addikt
válasz supertrezi #1337 üzenetére
Billentyűzet beállításoknál nincs magyar lehetőség? Beállítások->Nyelv és billentyűzet->Nemzetközi bill.->Beviteli nyelvek->Magyar QWERTZ
-
supertrezi
aktív tag
Á, nincsen. Angol van meg kínai.
Annyi haladás van, hogy letöltöttem az AnySoftKeyboardot meg egy magyar szótárat hozzá. Szóval a magyar predikció már működik (ékezetekkel, ahogy kell), csak még a billentyűzeten nincs ű stb. De már ez se kis haladás reggel óta. Magyar billentyűzetet is találtam, de valamiért nem akarja telepíteni. De hátha ezt is megoldom. -
Land
veterán
Érdeklődés szintjén kérdezem, hogy CM7-et, főzött ICS-t vagy bármelyik jobbnak tűnő ROM-ot használta valaki? Elvileg a villanó fény megoldva bennük, folyamatosan frissülnek, javulnak. Auto fényerő szabályozás is gondolom van bennük.
-
tomy86
addikt
-
supertrezi
aktív tag
Helló.
Ja-ja, elő is jött a menüben, hogy három- meg négysoros magyar QUERTZ meg ilyesmik, csak egyelőre a billentyűk nincsenek ott. De a magyar szótár működik. Ennek meg majd utánanézek, hogy mi lehet a búja-baja, Mindenestre örülök, hogy már van magyar predikció, mert eléggé kétségbe voltam esve az este.Mobilnetem, wifim nincsen, szóval Market se, de vannak "alternatív útvonalak" , úgyhogy a BS Player is megvan már. Később megpróbálom rárakni a Rayre.
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz supertrezi #1346 üzenetére
Én is Anysoftkeyboardot használok. és van ékezetes billentyű, ha telepíted a magyar kiegészítőt, és jól állítod be,
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Land
veterán
Srácok!
Aki benne van a Ray témában: root, auto fényerő, flash villanás, főzött ROM-ok stb.. Vállalom vele (vagy velük), hogy szerkesztünk egy frankó 1 hsz-ást. Ezt a telefon megérdemli, meg nagyon sokaknak segítene. Angolos kolléga előnyt jelentene, mivel XDA-ról kellene vadásznunk!
Dobjon privit, aki készen áll és skype-on összehozzuk!
Písz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest