- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Előny:ko9 ExPERIA ROM-jából ki van szedve pár gyári app.pl Maps) Így több a hely a Rendszernek
Én a MIUI ICS alapú ROM-ot próbáltam,jó volt csak akkor még a magyar nyelv hiánya miatt tettem vissza az ExPERIA ROM-ot.
Viszont a MIUI ROM-nak rohadt jó a zárképernyője.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Titánum Backup al azt szedek amit csak akarok, de ha csak ennyi akkor megvárom a hivatlaos ICS-t
Ja így már igen, van ehhez magyar nyelv ?
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Semm1
tag
Nálam is előjött az érintőgombok megbolondulása, mikor kicsit felmelegszik a telefon. Hát nagyon tud idegesítő lenni... Van valami remény arra, hogy ha lesz ICS, akkor ez megoldódik azzal? Bár mire kijön, még sok idő, pláne még a T-s változatot is megvárni...
El gondolkodtam a Root+GScipt -es megoldáson. Ha meg már neki állok, akkor nálam is vibrál néha a kijelző fehér háttérnél, erre, ha jól emlékszem, az automata fényerő szabályzást kell kikapcsolni!?
Abba a szerviz menübe hogy tudok belépni, ahol a Bootloader-t tudom megnézni, hogy nyitható-e? .62-es Root még nincs, és ha jól emlékszem, csak gyári .42-es Rom-ot lehet OTA-n frisíteni, hogy a Root is meg marad? Mondjuk ez nem annyira fontos, ha a .42-es is jól müködik, de ezért kérdeztem a Bootloader-t is, mert ha nyitva, akkor gond lehet az OTA-val ugye? Nekem nem feltétlen kell Custom Rom, de mondjuk gyáriból is törölnék minden felesleges programot.
Sokat olvasom a témát, de már nagyon este van, hogy mindenre emlékezzek !
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Vidd be szervizbe, ha éppen ráérnek akkor 5-10perc alatt megcsinálják neked. Rengeteget visznek be, úgyhogy ismert problémáról van szó, simán megcsinálják neked normálisan. Csak egy Sony által kiadott scriptet futtatnak le még csinálnak egy gyári adatok visszaállítását és már működik is.
-
afonyaDS
tag
Sziasztok! Először is bocsi az offért... Gondoltam írok ide is, hátha találok valakit akit érdekelne a dolog. Xperia minimet cserélném Motorola defy+ -ra. Esetleg rá is fizetek. Ha valakit érdekel, vagy ismer olyat aki hasonlóra adná a fejét, azt megkérném, hogy keressen meg privátban.
Köszönöm.Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
afonyaDS
tag
Tudom, tudom de hátha valakinek az ismerősének az ismerőse pont megválna a defyjétől
Motorola D520->Alcatel OT 311->Alcatel OT 511->Motorola E550->Sony Ericsson K550i->Sony Ericsson W705->iPhone2G->iPhone3G->Motorola Defy->HTC Desire S->Samsung Galaxy mini->Sony Ericsson xperiaMini->Samsung GalaxySadvance->iphone5G
-
Nordik
őstag
Találkoztatok már olyan hibával, hogy 15%-os töltöttségi szintről hirtelen leeseik 1%-ra és kikapcsol a telefon. Eddig ezt soha nem csinálta... Most kezdte el amióta szervizbe volt a telefon az erintőgombok életre kelésével.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Olyan szoftveres buggal találkoztatok már, hogy bitsűrűségől függően változik az mp3 lejátszási ideje a készüléken?
Pl. adott egy a valóságban 6:06 hosszú mp3, na ezt nálam ledarálja 5:54 alatt. (lemértem stopperrel, mert furcsa volt a tempó...)
Annyira nem csúszik meg, hogy kifejezetten zavaró legyen, de érdekes mikor egy 2 órás albumból hirtelen 20 perccel kevesebb lesz...
Próbálta már egy csomó konvertert, egy tucatnyi beállítást bennük, de nem változott: ez ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Keeperv85 #10368 üzenetére
Erre a file-ra kiváncsi lennék.
Nincs valami az idtag címkében olyan bejegyzés ami tempóra utal?
Ez konvetáláskor tovább adják, ha nincs törölve.
Vagy egy szerkesztővel nem szerkeszted újra.
pl: AudacityMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Keeperv85
nagyúr
válasz darvinya #10369 üzenetére
Nem, nincs benne semmi, mert frissen szedtem le audio cd-ről. Mellesleg netről leszedett anyag is siet rajta.
Pl: [link]
PC-n még javában szól, mire a telón már rég vége lett egy-egy szám. Direkt nem az egész listát figyeltem most, mert eszembe jutott a két dal közti szünetből adódó eltérés.
-
-
darvinya
titán
Leszedtem az újvilág című számot.
Én lejátszomon 3:55.
Ez nálad is?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz Keeperv85 #10376 üzenetére
Stopperrel nem mértem, de gyanakszok egy idtag bejegyzésre a letöltöt mp3-ban amit nem tudok kiszedni belőle.
A CD-n nincs utalva egy bizonyos másolásvédett ikon-ra.
Mert ha igen nem lehet normálisan konvertálni (CDDA).A sajátot nem lehet törölni, mert ez egy biztonsági azonosító és stb…
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
dokee78
félisten
OFFFFF
-
Nordik
őstag
válasz Grande Ale #10367 üzenetére
Köszi, ez talán segített! Mielőtt kikapcsoltam 45%on állt, követtem az akksit és visszakapcsolás után egyből leugrott 33%ra.
Szerintem valami olyan állhat a háttérben, hogy a szoftverfrissítést vagy a gyári adatok visszaállítását nem teljesen feltöltött akksival csináltam. Bár kitudja...
-
sdd2
veterán
Kellemes húsvétot mindenkinek!
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Kedden megyek gariba visszavinni a T-hez.
A probléma a felmelegedős megvadulós szériahiba, és hogy néha dobálja a térerőt.
Mit fognak vele csinálni, mennyi ideig lesz bent?
Valamint mit vigyek be vele, és hogy a mozgó microUSB kábelt cserélik-e?
Bocsánat, nem volt időm visszaolvasni
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
ko9
addikt
Csak úgy szólok akit érdekel: Az új Flashtool támogatja a TA mentést és visszaállítást, meg a Bootloader nyitást
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Dave1984
őstag
Szia.Lesz experience 3 romod?Miui romod is nagyon tetszik,de valamiért nem hajlandó elindítani az sd kártyán lévő programokat!Mindent a leírás szerint csináltam!
1 kérdésem lenne,ha csak telefonálásra sms + opera minit használok melyik beállítást érdemes használnom.Most smartass V2 használok rage kernellel.Proci levéve 848mhz min 245 mhz,de így is nagyon merül!Reggel kb 20 perc netrádiózás alatt 20@ ot merült(tune in radio)
Előre is köszi a segítséget!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
-
ko9
addikt
válasz Dave1984 #10393 üzenetére
Rage kernelről nem nyilatkozok... Az a srác csak lopni tud, semmi saját fejlesztés nincs a kernelében. Ennyi erővel én is csinálhatnék kernelt
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
T_boy
tag
válasz Earl_Muttley #10387 üzenetére
Szia!
A hozzászólásod második feléhez:
Garancia papír és a töltő a kábellel együtt. Tőlem ezt kérték.
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest