- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecz
aktív tag
válasz fatal` #10300 üzenetére
Bocsi, csak bennem van a para, mert én most várom a minim vissza a szervizből, úgy hogy már harmadjára van bent ugyanazzal, úgy hogy az előző esetnél kaptam a kimutatást, hogy nem tapasztaltak semmi rendelleneset. Miután ilyen híreket hallok a cégről azért nem könnyű higgadtnak maradnom. Remélem nekem nem lesz semmi kamukarcolás meg garanciamegvonás.
-
Keeperv85
nagyúr
Lát valaki arra bármilyen reális esélyt, hogy ha véletlen cserélni kéne a készüléket, akkor ki tudom sírni, hogy feketét kapjak, az fehér helyett? Vagy jobb ha meg sem próbálom, mert elhajtanak a fenébe?
-
-
ko9
addikt
Akkor megdumáltuk, elrontod a telóm, és kapsz a T-től egy XperiaS-t, amit nekem adsz engesztelésül, mert elrontottad a telóm
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Norbeee01
tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség... Omnius használatával sikerült kinyitnom a bootloaderem, van fastboot-om is, mikor bootloader módban rádugom a gépre a telefont ki is írja hogy új hardver "S1Tool Fastboot", viszont nem talál hozzá drivert... Leszedtem hozzá egy s1tools drivert, de az 5ből csak egyet telepít,mert a többi unsigned. Tudna nekem valaki linkelni egy oldalt az fastboot driverrel ami XP SP3 kompatibilis??Egyáltalán használta már valaki a fastboot-ot xp alatt?? És még azt szeretném kérdezni hogy fastboot-al hogy kell recovery-t varázsolni a minimre?Link recoveryhez?Kernel-t is recoveryből kell telepítenem?? Köszi előre is a válaszokat!
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
dokee78
félisten
Na ma először meghülyült a Minim.
Rádióztam vele a buszon és elkezdett folyamatosan kilépegetni mindenből,
mintha beragadt volna a menü és a vissza,kapacitív gomb.
Gondolom azért,mert a nap folyamatosan érte,az akku 45-46 fokos volt.
44 és azalatt már nem csinálta és azóta sem. -
Norbeee01
tag
válasz dokee78 #10318 üzenetére
Kernelt is tudnék cserélni flashtoolal,a gép is felismerte a telefont mint s1tools fastboot eszközt, a kék led is világít a telefonomon és a szervíz menüben bootloader unlock allow: Yes található.Tehát 10000000% hogy van fastboot-om...
-
Norbeee01
tag
Van root jogom igen...Mondom flashtool is látja fastboot módban, a kék led is világít...
(#10320) dokee78
Mint fentebb írtam, Omniussal nyitottam bootloadert ami egyben kártyafüggetlenné tette a készülékem is felküldte a fastboot-ot is....Ha csak kicserélem a kernelt, de a gyári rom-ot hagyom akkor összeomlik a rendszerem egyébként?? Vagy tudnám használni pl. a cpu húzást stb, minden gond nélkül??
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Most vettem egy ilyent telefont akcióban a MÉDIA MARKT ban most gyári független, 38900.-
Remélem be fog válni.
Kijön erre is a 4.0 ?[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Norbeee01
tag
válasz Norbeee01 #10328 üzenetére
Nos kernel cserélve krsh v3-ra tehát tuti van fastboot módom, de win7 is csak waiting for device-ozik,driverek telepítése után is... :S Jah plusz eszerint a [link] szerint felkerül a cwm reco is a kernellel nem?? Mert nekem a recovery felrakása lenne a végő cél amihez kell fastboot mert az extreme tweak nem akar működni..mármint hogy nincs recoverym,hiába telepíti fel...
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Norbeee01 #10331 üzenetére
Ezt olvasd el és hasonlísd össze amit linkeltél.
„ Power off the phone
Start device in fastboot mode
Flash the boot.img with fastboot flash boot
boot.img or it doesn't do anything
fastboot -i 0xfce flash boot boot.img
Reboot the device
Press continuously the volume down button to
get in the recovery
Choose install zip from sdcard; install
wlan_modules_signed.zip
Reboot the phone and enjoy the new kernel”Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Norbeee01
tag
válasz darvinya #10332 üzenetére
Hát ez már komolyan vicc...Megpróbáltam így:
"fastboot -i 0xfce flash recovery recovery5027.img"
Elkezdi küldeni a telefonra, de közli a fastboot egyszer csak "Failed: Partition not found"Na akkor mi a ... van???
-
ko9
addikt
válasz Norbeee01 #10333 üzenetére
Ha KrSH kernelt raktál fel abban bennevan a recovery Próbáltál már izéé... belelépni?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
darvinya
titán
-
Norbeee01
tag
Természetesen próbáltam..Lefagyott a bootscreennél a telefon...Azóta felhúztam a Generic Central Europe 3 FW-t, Rootoltam és úgy tettem fel a KrSH kernelt... A végeredmény: Van CWM, és minden működik
Egy kérdés: valaki használta már ezt a rom-ot??[link]
Gyorsabb a gyárinál???[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz darvinya #10336 üzenetére
Más is szólt? Huh, most megnyugodtam, hogy nem csak engem zavar.
Eddig nem akartam szólni, mert minek... De most mégis: Szóval a legnagyobb jóindulattal jelzem, hogy tényleg sokszor nem értem, hogy egyes hozzászólásaiddal mit akarsz mondani.
Eddig ezeket tippeltem:
- Külföldi vagy, töröd a nyelvet, esetleg még fordítóprogram is besegít.
- Mindig mobilról írsz, amin valami hülye billentyűzetprogram szótárja miatt írsz sokszor értelmezhetetlen mondatokat.
De ezek szerint "csak" a helyesírásod ilyen? Ejnye.Nem mondom, hogy hibátlanul kéne írni, de könyörgöm, legalább a mondatzáró írásjeleket tedd már ki! Légyszi Hogy legalább az jöjjön le egyből, hogy mit szántál kérdőmondatnak. Köszi, és remélem azért nincs harag.Szerk: Bocs az áthúzott részért, azért ki szoktad rakni, csak pont most olvastam egyet, aminél nem, és kicsit általánosítottam (Neo topik).
[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Joe.36
addikt
Üdv!
Lehet a legfrissebb romot root ni ? Hogy tudjam használni a titánium backupot.
Ha igen hogy kell ennél ?
JoeA siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Norbeee01
tag
Valaki próbálta már Kamarush MiniCMSandwich ICS RC3 Romját?? Csak azért kérdem hátha tudna segíteni,miért nem csatlakozik a hálózathoz,wifi-n a készülék, folyamatosan hitelesítene, de nem csatlakozik fel. Sajnos ennél a romnál nem találtam sehol wifi fix-et... Mi lehet a probléma? Valaki találkozott már hasonlóval?? Egyébként erről a romról van szó: [link]
-
Dave1984
őstag
elvittem
függetlenítenia Minim,és úgy kaptam vissza,hogy a bootloader is nyitott lett,ez alap,vagy túl jól dolgoztak a srácok
Már is cseréltem kernelt,kérdezném is,hogy melyik kernelt és Romot ajánljátok?Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
dokee78
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest