- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Mini-n is csinál fucsaságokat az Angry Birta Space.
Gondolok ilyenre, kilépés után elfordítja a képernyőt és csak a vissza gomb megnyomása után áll helyre.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
raziel01
veterán
válasz Patrick76496 #9752 üzenetére
Sokan a méret miatt is váltanak, 3 col elég kevés manapság.
-
Patrick76496
őstag
válasz raziel01 #9753 üzenetére
És akinek meg x8-a van pl, annak elég? Vagy 10 olyan embert ismerek akinek x8-a van, és egyszer sem panaszkodtak a képernyőméretre, csak a 2.1-re. Jó most nem egy Galaxy Note, de ha ennyire van pénzük akkor mit akarnak? ZTE Skate-et? Az drágább és gyengébb is az Adreno 200-zal meg az MSM7227T-vel...
Szerk: 2.3.3-on menne a root? Azon is meg kéne próbálni a fastboot-ot... Arra lehetne pakolni pl ICS rom-ot?[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
ko9
addikt
válasz Patrick76496 #9754 üzenetére
Root nem egyenlő a fastbootal, semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Patrick76496 #9756 üzenetére
Ne mondd nekem, hogy nem tudod rootolni a 42-est
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Patrick76496
őstag
De. Lasy írta (#9747): "Lehet én fogom ki mindig a jókat, de tényleg nem lehet root-olni a most frissített 042-est sem." Egyszer már sikerült, volt is fenn a rom-od, de amikor ki akartam próbálni, hogy megy e 042-esen a fastboot (experia v2-n nem ment), azóta nem megy.
-
ko9
addikt
válasz Patrick76496 #9758 üzenetére
El kell akkor hogy szomorítsalak: a ROMnak sincs köze a fastboothoz Ez a bootloader egy része, és azt te házilag sose fogod lecserélni.
És még mindig nem értem, hogy miért nem lehet rootolni a .42-es SW-t.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Patrick76496
őstag
Elmagyarázom mit szeretnék csinálni a telefonnal:
1. Rootolás 042-esen, régen még működött, de most nem.
2. CWM Recovery telepítése
3. Mivel a bl nyitás már megvan, ezért fastboot módban fel szeretném kötni a gépre, és felrakni Kamarush kernelét
4. Felrakni egy olyan custom rom-ot, amihez kell custom kernel, mint mondtam a tied volt már fent, tetszet, de nekem ICS kell
5. Miután ez mind megvan, húzni szeretném a CPU-tAz egésszel csak annyi a gond, hogy ExPeria v2-n nem volt fastboot, ezért Lasy javasolta, hogy rakjam fel a 042-eset mert azon lesz. Egyszer volt már gondom a root-olással, de az valahogy megoldódott, amikor először rootoltam be életemben ezt a telefont, akkor minden tökéletesen ment, de most a fenéért sem akar menni, tehát addig ugrik a Custom ROM gond. Mivel tégla lett a telóból, mert egyszer nagyon belaggosult a menü, ezért megpróbáltam az OTA frissítést, de nem ment, nem indult a teló. Ezután: Octopus TA visszaállítás, SEUS teljes újrarakás 062-esre. Azért nem Wotan, mert az sokkal lassabb, és akkor nem volt másra időm. Most a 062-es van fent, és ha valaki talál megoldást a root problémára, akkor megint felrakom a 042-eset, és megpróbálom rootolni. De megpróbálhatnám azt is, hogy flashtool-lal rakom fel a 042-es romot, mert most megvan épp ftf-ben, de hogy valami változott a wotan 042-es romjában az is biztos! Esetleg még 2.3.3-on megpróbálhatnám a fenti 5 pontot. E mondat előtt lévő 2 mondatot szerettem volna kérdezni, remélem így már tiszta.
-
ko9
addikt
válasz Patrick76496 #9760 üzenetére
Ehhez már fáradt vagyok, majd holnap...
-
rzsolt73
csendes tag
"rzsolt73
mert mindig jön egy biztonsági frissítés."Hát akkor egyelőre marad az 1 ghz...
Mondjuk akkor se értem miért nem csinálják meg így is... Mi van akkor, ha valaki nem frissít?
Nekem mondjuk inkább úgy tűnik, hogy xarnak rá mivel az X8-ál rákényszerültek a fejlesztők, hogy összedobjanak valamit mivel nem volt nyitható a bootloader nagyon sokáig.
Itt pedig már a kezdetektől nyitható. (Már akinek)... -
Mr X
veterán
válasz Patrick76496 #9762 üzenetére
Az első hsz-ben van egy link egy rootoló programhoz, azzal próbáld. Nekem gond nélkül rootolta a T-s és a független .42-t is.
-
molnarpeter
nagyúr
Tudnátok ajánlani egy testreszabható gyári kinézetű launchert, vagy egy teljes funkcionalitású ICS indítót? A fekvő tájolás lenne a legfontosabb
mp
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Patrick76496 #9766 üzenetére
T-mibile-s telon nincs fastboot.
Fuggetlenítsd,utána biztos lesz.Nekem míg T-s volt addig nem volt fastboot.
Más:
Kellene nekem egy Xperia S kinézetű ébresztő óra. -
JoolsNOS
veterán
válasz Patrick76496 #9754 üzenetére
Amíg x8am volt, nekem se kellett volna nagyobb, de mivel minin minden elindul, itt már néha elkelne a nagyobb kijelző. Nem egy tepsi, de pl 3.5 col jobb lenne. De hát marha nagy az árkülönbség ugyanezen a hardveren nagyobb kijelzővel
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
half333
őstag
Képzeljétek h jártam,akartam tölteni a telót,és mikor csatlakoztattam meghülyült a teló,össze-vissza ugrált,hivogatott mindenkit,menübe be-ki. Azt hittem az életre kelt,de közbe észrevettem h az elektromos cigim töltőjével akartam feltölteni,mivel az is usb-s.
-
half333
őstag
Hehe
-
ko9
addikt
válasz Patrick76496 #9760 üzenetére
Na reggelt!
Szóval igazából itt ahogy nézem egy kis fogalomzavar van. A fastboot nem a ROM része, az a bootloader egyik működési módja. Teljesen független a ROMtól (ergo, ha full wipeolok mindent, nincs fenn ROM, akkor is van fastboot). Ezt jobban elmagyarázni nem tudom.
Ha Wotanon változott a .42-es ROM (amin csodálkoznék), akkor rakd fel az anno letöltött .42-es FTF-et. Ha nincs meg, akkor szétnézek, mert nekem rémlik, hogy van valahol talonban. Kétlem, hogy azt nem lehetne rootolni.
Csak szólok előre, ha szolgáltatós a készülék (értsd, nem független), akkor NEM lesz fastbootod. Legalábbis T-nél biztos nem, azt nem tudom, hogy a Voda hogyan zárta le a készülékeket - lehet ezért volt Lasynek óriási mázlija.
OTA frissítéssel ne próbálkozz nyitott bootloadernél, ezt már elmondta Lasy annó is, mert téglázhatod könnyen.
2.3.3-on is ugyanaz lesz az eredmény, mint .42-esen, felesleges addig visszamenned.
Amúgy nem tudom, hogy ez a free bootloader nyitás hogyan dolgozik. Szervízmenü mit ír utánna?
-
dokee78
félisten
"OTA frissítéssel ne próbálkozz nyitott bootloadernél, ezt már elmondta Lasy annó is, mert téglázhatod könnyen."
Én megpróbáltam
Elkezdtem frissíteni OTA-n nyitott BOOTLoaderrel.
Letöltötte a frissítést,majd,amikor telepítette behalt,fekete kép,nem kapcsolt be.
Viszont a Wotannal életre kelt.Ez lehet egyedi eset,de így,hogy már tudom,soha nem próbálok OTA-n frissíteni.
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Van egy olyan játék, hogy Lost World ha jól tudom a nevét! Ahhoz hasonló tárgykeresgélőset tudnátok mondani? Köszi
-
dokee78
félisten
Ne itt keress appot.
Ez a Mini topik.Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!
-
darvinya
titán
Segítsetek.
FlashTool-lal szeretném kernel felrakni,de nem tudom hogyan.
Ami leírás van a magyar FlashTool, de az enyém angol.Letudnátok írni rövid listába.
-
GyéBen
tag
válasz molnarpeter #9765 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1375703
-
dokee78
félisten
-
darvinya
titán
válasz dokee78 #9794 üzenetére
Na most meg fogtál.
A fastboot mód most melyik NeoV-n vissza gomb, vagy a menü gomb.
mert ha menüt nyomom akkor s1tools driver -t kéri, az meg nincs.A kernel zip -ben nem csak img file van van még egy zip is!
-
ko9
addikt
válasz darvinya #9795 üzenetére
Flashtool mappájában van egy drivers mappa, abban egy telepítő. Azt indítsd el, és telepítsd fel mind (bár ha jól emlékszem elég az utolsó, bár így biztos).
-
Lasy
veterán
válasz darvinya #9795 üzenetére
szerintem ugyan úgy a hengerő fel kell!
a zip a wifi fixáló szokott lenni, ha a kernelben van.ja hogy még root jogod sincsen?
Miért nem egyből a legnehezebbel kezded?
Bootloader-ed nyitva van egyáltalán?tónió
Ez teljesen mindegy hogy gyári független, vagy függetlenítették. ha függetlenítették, akkor van fastboot-od.ko9
Ténylegesen mondom, hogy a friss letöltéssel, a 042-est sem lehet rootolni a régi megoldással sem.
egyik telónál sem.
Ezért kezdték el a kerneles root-ot jobban.
Kernelen belül a root, és CWM is feltehető, és biztosabb, mert ha valaki esetleg csinál egy format/system-et akkor ugye ugrik a root, és a recovery is.
Ha kernelben van akkor nem.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
ko9
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest