- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz molnarpeter #9845 üzenetére
XDA-n van módosított launcher.
-
molnarpeter
nagyúr
Linket légyszi, találtam pár ilyet, de root kell nekik
mp
-
fatal`
titán
válasz molnarpeter #9852 üzenetére
ROOT nélkül nem fogod tudni a gyári launchert kicserélni, és mivel annak egy módosítását keresed, ezért mellé feltenni sem.
-
Mr X
veterán
válasz molnarpeter #9854 üzenetére
-
predator00
tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem ebben a melegedős, önállósítós problémában (érintőgombok)?
-
predator00
tag
-
wayne1
senior tag
Ezt most találtam az SE FB oldalán :
Szoftverfrissítés
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy SE Xperia Mini-re mikor érkezik az ICS oprendszer?Sony Mobile
Kedves Sándor! Az Android ICS frissítés áprilisban kezdődik és a telefonok gyártási száma alapján fog történni. Itt tudod elolvasni a hivatalos információkat: http://blogs.sonymobile.com/products/2011/12/21/ice-cream-sandwich-coming-to-2011-xperia%E2%84%A2-smartphones-from-end-marchearly-april-2012/ -
rzsolt73
csendes tag
válasz Norbeee01 #9772 üzenetére
Hát én is valami ilyemit akartam volna a mini-re, csak nem recovery-ből telepíthető kernel-t, hanem valami olyasmi overclock modult ami a régi X8-hoz volt...
De úgy látszik ennél nem törik magukat a fejlesztők, hogy megoldják.
Ha nem tudod kinyitni a bootloadert akkor ez van...Ha meg kinyitom akkor állítólag nincs fastboot, mert t-mobilos. Se, így se úgy nem lehet kernelt felrakni.
Függetleníteni meg egyelőre emiatt nem fogok egy alig 1 hetes telót... -
darvinya
titán
Na most meg nem találom a kódot.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Aha már értem bootloader yes akkor az nyítható, es nem az hogy nyítva.
De akkor miért van fastboot?
És kösz a kódot, nem kell keresgélnem.
Akkor majd a további lépéseket kell megtenni.
Ezeket nem tudom felvilágosítás kérek.[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Rom ill gyári rom csere esetén nem zárul vissza a bootloader és a kernel?
-
half333
őstag
Bocs,lejárt a szerkesztési idő
akartam rárakni a kernelt és ezt irja ki: Error mounting /system rw
This action can only be done in fastboot mode
Mi lehet a baj? -
darvinya
titán
Error
mounting /system rwEzt nálam akkor írja ki, mikor a .62-es végűt root-olnám.
-
wayne1
senior tag
Hali
Asszonnkámnak most jár majd le a vodás előfizuja és jön majd át ő is a céges té-s előfizumba. Néztünk neki telót, és akkor láttuk meg a Live with walkman-t. Arra gondoltunk, hogy mivel bent van a munkahelyemen wifi, és skype-on szoktam őket hívogatni, az előlapi kamera miatt ami azon van, az jobb lenne nekem ő meg megkapná a minimet. Esetleg azt tudja -e valaki, hogy a root-olás, fényerő állítás, ezek ugyanúgy mennek azon is mint a minin? -
Nordik
őstag
Van már valamilyen működő megoldás az érintőgombok életre kelése ellen? Rohadtul idegesít már ebbe az időjárásba, gyakorlatilag 5-10 percnél tovább nem tudom használni melegebb helyen, zsebből elővéve. Ma suliba már úgy voltam velem, hogy falhozvágom...
0.62-es rom van rajt, T-s készülék, nem rootolt.
Vagy egyelőre ne próbálkozzak semmivel, hanem várjam meg az ICS frissítést hátha kijavítják a hibát? Ha nem fogják, esküszöm eladom ezt a minden másban remek készüléket amit egyébként imádok.
-
-
zaba
tag
Sziasztok!
Tudja valaki mi a különbség az Xperia Mini és a Live With Walkman között technikailag?
Kösz.Red meat can kill ya'. Enjoy!
-
hefe77
tag
Szia!
Én pont tegnap voltam a szervízben. Érdemes "nagy" szervízbe menni. Nekem csináltak egy szoftverfrissítést és vmi képernyő kalibrációt. A szervízes srác elmondása szerint, eddig ők is a gyártóhoz küldték (legalább 15 nap), de a nagy számú javítás miatt inkább leküldték nekik a szoftvert. Meg volt az egész kb 10 perc alatt. Azóta nem volt gondom vele, bár még csak 1 nap telt el.
-
novoszath
senior tag
v.ki probalta mar az OTG kabelt pendrive-al?
mert eger az tokeletes de a pen az v.mit nem akar mukodni
azt irja hogy ismeretlen eszkoz....
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
Des1gnR
őstag
Valakinek volt már melegedési problémája a telefonnal?
Egyszer csak azt vettem észre, hogy már nagyon meleg a zsebemben, kivettem az akksit ami már tűz forró volt és a kezem se bírta
Azóta nem tettem vissza. Szerintetek mi lehet a gond?v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
Köszi akkor keresgélek kicsit, jobb lenne a szerviz de napi szinten használom és gondolom nem 2 perces hibaelhárítás lenne.
sdd2: Pár alap app futhatott a háttérben (fb, winamp, menetrend droid). Nem tudom hány fokos lehetett, de a kezem alig állta az tuti
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest