- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz dokee78 #9651 üzenetére
Van még rá igen! Mr X-é volt a készülék olvasgatom hogy neki is gyűlt már meg vele a baja.De nem ezzel a problémával, ezért gondolok user error-ra, azon belül is az izzadásra...Egyébként szolgáltatós(T-Mobile), de független firmware van rajta.
[ Szerkesztve ]
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
eastsider
nagyúr
sziasztok!
a gyári hívóképernyőt (a sarkos elrendezésűt) le lehet valahogy cserélni?
legutóbb 3szor kihangosította a hívásomat (fülem hozzáérhetett a kihangosítósarokra)[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
de kár, hogy ez most nem ujdonság nekem.
+36702778032
-
darvinya
titán
Root nélkül lehet biztonsági mentést csinálni rom-ról?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Patrick76496
őstag
Tegnap vettem egy 32 gigás class 10-es memóriakártyát a telóba, azzal az okkal, hogy a class 4-es 16 gigás kártya lassú és kevés rajta a hely. Ugye játék közben a qualcomm msm8255-ösnek, az 512 ramnak és az adreno 205-nek elégnek kéne lennie. Nos tegnap ezzel a fastboot nyitási próbálkozással felraktam rá a gyári 42-es romot (azóta nem megy a rootolás, ami a másik), de full csupasz androidon laggolt a gta 3, pedig a szabad hely még vagy 15 gigabájt, és a real racing is. Valószínűleg még ma rakok fel mind2 játékról gameplay videót. Amúgy pl a BFBC2, a Minecraft PE, és a Modern Combat 3 szépen, laggmentesen fut rajta, csak ez a 2 a bűnbak. Légyszíves segítsetek, előre is köszönöm!
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
dilajoska1
őstag
válasz Patrick76496 #9666 üzenetére
sokan írták hogy az androidos telefonok nem igazán szeretik a class 10-es kártyákat mert állítólag kisebb fájlok olvasásánál sokkal lassab mint egy class 4-es kártya. nekem 16 gb class 2-es kártyám van de pl. a real racing 2 nagyon szépen fut.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dokee78
félisten
válasz dilajoska1 #9667 üzenetére
"sokan írták hogy az androidos telefonok nem igazán szeretik a class 10-es kártyákat mert állítólag kisebb fájlok olvasásánál sokkal lassab mint egy class 4-es kártya."
Class4-től nem hiszem,de Class6-tól lassabb a kisebb fájlok olvasásában.
-
-
dilajoska1
őstag
amúgy ez a kinézet nem lenne rossz mini-re
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
ko9
addikt
válasz dilajoska1 #9670 üzenetére
Eyecandy, fúúj
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Patrick76496
őstag
válasz dilajoska1 #9669 üzenetére
Légyszíves csinálj róla videót, kíváncsi megyek, hogy hogy megy Az egészben az a jó, hogy a semmitől tégla lett a telefonomból. Utóljára azt csináltam, hogy ki akartam törölni a 2 Real Racing 2 mappát, mivel 2 külön verziónak volt meg a letöltése, most full újra akartam rakni. Erre befagy állandóan az Astro, leszedtem az ES FE-t is, de az sem tudta kitörölni. G*ci nagy lagg volt a telefon menüjében, volt vagy 15-20 FPS, ezt megelégeltem, úgy gondoltam, hogy ha úgy sem megy a ROOT, akkor felrakom telón keresztül a 062-est, hátha jobb lesz. Kikapcsol a telefon, elindul a frissítés a szokásos képernyővel, aztán elsötétedik a képernyő és semmi. Valószínűleg kikapcsolt, nem reagált semmilyen gombra. Próbáltam bekapcsolni, még az akkut is kivettem 5 percre, mert nagyon meleg volt a teló (előtte bf-eztem rajta) és semmi. Most újrarakom SEUS-szal, magasról sz***ok bele jelenleg a Root-ba, csak a teló működjön. Igazából nem értem miért van ennyi baj egy telefonnal, vagy más típusok is ilyenek más gyártóktól?
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
válasz Patrick76496 #9666 üzenetére
"a class 4-es 16 gigás kártya lassú és kevés rajta a hely" Te aztán hardcore user vagy...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Patrick76496
őstag
Nekem alapból nem lenne lassú, de a gépem nagyon lassan másolta fel rá múltkor formázáskor a 16 gigát (Dell Inspiron N5110) 500 kb/s alatt, és a GTA 3 és a Real Racing 2 laggja is ehhez volt köthető, mivel a teló hardware-ével nem kéne hogy gond legyen, de ezek szerint valami van, Class 10 32gb, laggol a gta és a real racing, de legalább a backupolt cuccaimat (16gb) felmásolta az új karira 40 perc alatt 8-10 mb/s-sel... A 16 giga meg hamar megtelik, az android secure mappa pl alapból 2 gigát foglal, 2 giga zene, 2 giga játék, a többi meg valahogy megtelik. Legalább mostmár jó lett a teló, egy seus és egy octopus megoldotta a próblémát.
[ Szerkesztve ]
-
kori18t
tag
Már rég jártam itt, sajnos totál nincs időm visszaolvasni, ezért hát megkérdezem, hogy T-s Minire érdemes-s felrakni a .62-es végű frissítést? A teló eddig jól röfög, ha nem muszáj, nem frissíteném, ha utána lehetnek gondok.Szerintetek?
-
darvinya
titán
válasz Patrick76496 #9675 üzenetére
Biztos, hogy a telo a ludas.
500KB/s az még a usb 1-es sebessége.
Bár a X1-em is csilnált ilyet, de a hiba okat volt nem jó a miniUSB portja.
Meg kellett tisztítani, kis mozgatás ha nincs kéznél cél szerszám.
Utánna megint rádugni.
De előtte nem szabadott leválasztani, csak úgy lehuzni a kábelről.Az Xperia S lejátszója mit produkált, mert elkezdtem szétszedni.
A java programozás nem fekszik nekem.
De annyit kihámoztam belőle, hogy benne van a mini felület csak rosszul van összerakva.
Meg persze sok a sallang.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
fatal`
titán
válasz Patrick76496 #9675 üzenetére
Formázd meg a kártyát és jó lesz. Nekem is volt ilyen, igaz 3 megával írt, nem 500k-val. Megformáztam a kártyát kártyaolvasóban és jó lett utána.
-
-
dokee78
félisten
-
darvinya
titán
Nektek milyen színrevitel váltott a PC comp.?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
hefe77
tag
Üdv!
Január óta én is boldog tulaj vagyok. Illetve voltam eddig. Folyamatosan olvasom a fórumot és örültem magamnak, hogy eddig nem tapasztaltam furcsa viselkedést a minin. Egészem mostanáig így volt. Először akkor keltek életre maguktól a gombok, amikor pc-hez volt kapcsolva vagy autóban töltöttem. Kezdetben elviseltem, de most már így használhatatlan a telefon. Alul ugrál a menü és közben aprókat vibrál a telefon (rezeg). Ahogy olvasom és gondolom, többeknek is hasonló a gondja. Őket kérdezném, hogy mi a megoldás? Egyből gariérvényesítés? Köszi!
-
ko9
addikt
válasz dokee78 #9691 üzenetére
Gratu az új avatarhoz Fel se ismertelek, hogy már nem vagy birka (No offense )
Lasy: Ezt honnan?
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Lasy
veterán
ja tényleg dokee78
grat.Ko9@
ugyan az a topic amit XDA-n linkeltem.
a témás topicban van.+36702778032
-
ko9
addikt
-
dokee78
félisten
Kösz Lasy,ko9
Mikor kapjuk kb. tesztelésre az ExPERIA V3-at?
Mellesleg kár,hogy nincs magyar nyelvű MIUI ROM Minire. -
Norbeee01
tag
Bootloader nyitása garanciavesztés nélkül megoldható lenne egy T-Mobile függő készüléken??Lehet egyáltalán nyitni rajta?? Ha igen az visszafordítható?? Mármint az egész készülék full gyárira...Köszi előre is a választ
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
Lasy
veterán
válasz dokee78 #9696 üzenetére
ugy hallottam van magyar benne.
az active-ban nincsen, de már csinálom.
nagyon jól használható, és gyors.Norbeee01
megoldható a nyitása-zárása, de nem feltétel, hogy lesz fastboot mod.
mivel a tesztpont az imei alatt van, így igen ugrik a garancia.rzsolt73
mert mindig jön egy biztonsági frissítés.[ Szerkesztve ]
+36702778032
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest