- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltyyy
senior tag
Így képekről nemigazán tetszik a telefon, a hardvere viszont kárpótol kb mindenért.
-
veterán
Nem az itteni okfejtésekbe akarok beleszólni, hanem mindig elgondolkodom azon, hogy miért olyan fontos ez a betekintési szög a telefonoknál. Biztos van létjogosultsága (ha másnak is meg akarok mutatni valamit), de nekem ez mindig túlértékelt tényezőnek tűnik. Egy olyan dolognak, amit könnyű észrevenni, feltűnő, ha nem jó a betekintési szög, de alapvetően kevéssé befolyásolja a hétköznapi használatot. Én legalábbis mindig szemből nézem a kijelzőt és nem nagyon érdekel, hogy oldalról milyen a láthatóság. Persze mindezt úgy mondom, hogy alapvetően felsőbb kategóriás telefonjaim vannak, ahol ez nem probléma - lehet, hogy ha e téren gyengébb készüléket vennék, akkor engem is zavarna.
Viszont volt, hogy a HP 2530-asomra vettem egy monitorszűrőt, mert tudtam, hogy jó pár konferenciára megyek és nem volt kedvem ahhoz, hogy mindenki láthassa, mit csinálok. Anno eladtam a géppel együtt, de most pl megint szükségem lenne rá. Szóval előny is lehet mindez."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
{Zodiac}
senior tag
két napja aktiválták a kártyámat és kb 10 telefonálás volt, de nem tettem le a fülemmel, pedig aggódtam... lehet, hogy példányonként változik az érzékenység? nem tudom, lekopogom...
Öntörvényű Sünmalac
-
utomi
senior tag
Én azt nem értem, hogy Bocha 5 nappal ezelőtt kért egy másik készüléket és azt mondta, hogy már másnapra kipróbálja. Nos kedves Bocha? Valami? Semmi?
-
Bence8888
csendes tag
Üdv.
Egy kis problémám van amire szeretnék segítséget kapni. 4 napja meg vettem az új sonyericsson live with walkman telefonom. 4 nap alatt már kétszer kellett töltenem mert teljesen le merült. Miért van ez? Nem csináltam semmi különöset vele csak mint amit az ember szokott az új telefonjával. Hogyan lehet ezen változtatni.
Előre is köszönöm a válaszokat.üdv.
-
Batu3
tag
[link]
jön ICS a Live-ra isSony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
BinLaden
tag
Hali!
én is ilyen telót szeretnék, 990-ért (beviszem a régit), de akkor a 360-as okostarifát lehet csak választani ami nagyon okos 2 évig 7800 ft vagy hogy van ez segítsen valaki lécci, hogy tudnám a legolcsóbban megvenni?
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
Des1gnR
őstag
válasz BinLaden #408 üzenetére
Ha azt a csomagot választod (mivel csak annál számítják be a régi telód) akkor úgy van ahogy leírtad. De nézd meg azt, hogy mennyi pénzed van a telefonra és hogy milyen havidíjat tudnál maximum fizetni. Ha webshopból rendeled is van kedvezmény (csak nem akkora)
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
drzsoo1
aktív tag
A nagyobb betekintési szög hiányát sokan hibaként róják fel holott nem az!
1. Egyedül nézed a készüléket szemből: innen bármelyik készüléknek jó a kijelzője.
2. Többen nézitek a készüléket. Ha videóról v játékról van szó akkor hátrány lehet, de ekkora méretű kijelzőnél sokkal előbb lesz probléma a kis méretű kijelző. Ha képet akarsz valakinek mutogatni akkor úgyis szemből fogod mutatni, nem oldalról.
3. Egyedül nézed és vannak melletted. Ez viszont nagyonis életszerű, tömegközlekedés suli stb. Ez esetben kifejezetten hátrány a nagy betekintési szög, ha a melletted ülő el tudja olvasni a telefonod szövegét, grafikáját.Gyanítom hogy ez a betekintési szög mizéria a TV szgép monitorról szivárgott át ide, ott a nagy betekintési szög hátrány, itt előny. ( üzleti vonalon notebook-nál szintén lehet hátrány!!!!)
[ Szerkesztve ]
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
fatal`
titán
1. De, pl. játék közben nem mindig nézed szemből. Ha valakinek mutatni akarok valamit azt is sokszor oldalról nézi.
3. Ez szimpla hülyeség, lejjebb veszed a fényerőt és máris nem látszik (úgyis szívja az aksit). Nem tömegközlekedésen kell bankolni.Hozd még fel előnynek a betekintési szög hiányát, behalok
-
Cobalt14
tag
A betekintési szög alapvetően engem sem zavar, viszont az néha minimális mértékben bántja a szemem, hogy a színeket (vagy mit, nem tudom szakszerűen megfogalmazni) húzza a kijelző, pl a menüben az opera mininél nagyon látszik, másik oldalra lapozok, akkor szép fekete sávot húz maga után az ikon. Nem tudom mennyire érthető. Az viszont ledöbbentett, hogy a youtube-on a 720p-s videót is röccenés nélkül játszotta. Nem mintha ekkora és ilyen felbontású kijelzőn szükség lenne rá. Már csak néhány jó játékot kéne szereznem rá.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime --- www.retrieverhelp.hu
-
spiky03
veterán
válasz BinLaden #408 üzenetére
Szerintem akkor is megkapod olcsóbban, ha nem a 360as csomagot választod, hanem az egyel kisebbet a 180at.
Én is így tervezem majd beszerezni decemberben a telcsit
Így 9990-ből megúszom, a havidíj meg 4790 leszRemélem jól tudom?
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
kiskeke94
tag
Ilyen telefont akarok most venni szerintem elég jo igy első ránézésre.Esetleg tudnátok segíteni hogy megéri-e vagy hogy jo-e stb.?
kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
csego
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e valaki infot róla, hogy hogyan lehet a régi telefonról áttenni az adatokat (kapcsolatok, sms-ek) a Live With walkman-ra My phone explorerrel. Eddig azt használtam és nagyon jó kis progi, de nekem nem sikerült sehogy sem felismertetnem a telefont vele. Lehet nem ismeri a program ezt a telefont? 1.8.2-es verziót használok, annál frissebbet nem találok! Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
{Zodiac}
senior tag
válasz kiskeke94 #416 üzenetére
igazából nem tudom megmondani, mert cégesben kaptam meg, így nagyon olcsó volt. szóval így nekem űbermegérte. de amúgy se rossz telefon, csak nemtom megéri-e a bolti árát... ami nem tetszik benne, az az akksi idő. ha kicsit piszkálgatom, akkor egy napot sem bír. (talán ha már nem fogom annyit nyomkodni, kibír többet majd)
Öntörvényű Sünmalac
-
swqayxde
csendes tag
Hűha..egész sok hozzászólás íródott, ne haragudjatok, de nekem se időm se energiám nincs most őket elolvasni, de megpróbálok egy így is hasznos hozzászólást írni.
Az "újonc" rangom ellenére leszögezném, hogy erősen a törzsolvasók körébe tartozom én is, csak valahogy nem gyakran érzem okát annak, hogy hozzászóljak minden témához. Én eddig a Mobilarénán úgy érzem mindig korrekt és független teszteket olvastam.Én a mobilaréna tv-s adás napján kaptam meg a telefonomat viszont még előtte, alapból megvártam volna még a tesztet is, de mivel elhagytam az előző telefonomat sürgős volt újat venni, egyébként egyáltalán nem bántam meg. Próbáltam minél kevesebb pénzért minél erősebb hardvert választani, a walkman funkció nem különösebben hatott meg, a kis képernyővel meg úgy gondoltam meg tudok barátkozni. A telenorban rendkívül vonzó áron adják, ott terveztem készüléket vásárolni, a többivel összehasonlítva egyértelműen ez volt a legjobb választás.
Nem akartam azonnal hozzászólni, megvártam, hogy legyen tapasztalati alapom, hogy tényleg megbízható véleményt tudjak mondani. Az egyik negatív pontot azért kapta a tesztben, mert nem méltó a walkman névhez. Ez valószínűleg így is van, de ezzel a gyártó csak megpróbált bebiztosítani egy bizonyos bevételt egy bizonyos célközönségtől. Nyilván nem szép dolog, de azért valjuk be szoktak ilyet tenni a gyártók, szerintem ettől el lehetett volna szakadni, vannak olyanok is akiket érdekel ez a telefon és nem a walkman brand miatt.
A másik negatív pont pedig a távolságérzékelő szenzor miatti telefonként való használhatatlansága volt amit teljesen megértek, hogy ennyire lehúzta a telefon összképét, viszont annyi tesztben olvastam már, hogy remélitek, hogy ez csak a tesztkészülékben volt így. Én miután olvastam konkrétan próbáltam megnyomni a fülemmel úgy, hogy eltartom (a képernyőzár akkor oldott fel amikor már akár láthattam is volna a képernyőt) aztán amilyen gyorsan tudtam odaraktam a fülemhez és így nem tudtam megnyomni. Ilyen problémám egyébként nekem azóta nem volt..ez persze tudom, hogy csak egy vélemény és lehet, hogy én fogtam ki az ország egyetlen jól működő készülékét, ez esetben bocsi srácok
Nem is akartam többet írni, mint +1 véleményt. Más fronton is teljesen meg vagyok vele elégedve egyébként. Nekem az akkumlátort kicsit szokni kell, mivel az előző telefonom visszafogott használattal majd egy hétig is kihúzta. Nyílván ez egy okostelefon De alig használva ez is kibír 2,5-3 napot. Persze azt nagyrészt wifi nélkül, ritkán játszva csak, ami egész nehéz mivel még nem találtam játékot ami megakasztotta volna
Ha bármi kérdésetek van szívesen válaszolok.
-
-
csego
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen legyen szíves valaki. Én vettem ilyen telefont, de nem találom sehol a fájlkezelőt, vagy saját mappákat, ahol elérhetném a dokumentumokat, fájlokat, pl. amik a micro sd kártyán vannak! A galériából csak a zene és kép érhető el, legalábbis én mást ott nem találtam.
Köszönettel -
csego
csendes tag
Köszönöm szépen diegho és sheep!
Esetleg ebben is tudna valamelyikőtök segíteni, ezt már korábban leírtam, de leírom mégegyszer, hátha: Tud-e valaki infot róla, hogy hogyan lehet a régi telefonról áttenni az adatokat (kapcsolatok, sms-ek) a Live With walkman-ra My phone explorerrel. Eddig azt használtam és nagyon jó kis progi, de nekem nem sikerült sehogy sem felismertetnem a telefont vele. Lehet nem ismeri a program ezt a telefont? 1.8.2-es verziót használok, annál frissebbet nem találok! Előre is köszönöm!
Üdv[ Szerkesztve ]
-
kiskeke94
tag
-
sheep
addikt
válasz kiskeke94 #429 üzenetére
nálam simán bír 3 napot, csak gsm hálózaton használva (2g)
néha kis wifi, telefonálás, böngészés
egyébként ezen nem szabad kiakadni, az összes androidos okostelefon kb egy napot bír intenzív használat mellett
ez van...
itt pl látszik hogy egy nap után is még majd 50%-on van az akksi[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
FloriOn
csendes tag
válasz hackeeeee #106 üzenetére
De szerintem a stereo hangszóróra már simán kapta a Walman feliratot. És szerintem hagyd már abba a hülyeségeidet, mert idegesítesz. De mindegy inkább nem is írok semmit, mert még erre is válaszolsz.
Am most én is ilyen telefont akarok venni, és mégegyszer hangsúlyozom, nem azért mert Walkman, hanem mert egy jó ár-érték arányú telefon.
Egyébként a Nova, és ilyen "erősebb" játékok elmennek rajta, mert nem tudom, sajnos a rendszerigényüket.
-
wandor0930
aktív tag
azért most már tényleg kíváncsi lennék mit produkált a cserekészülék...
egyébként techneten olvasható róla sztem egy korrekt teszt, és bár nem ismerem a többi androidos zenelejátszót, de nem tűnik ez olyan fapadosnak mint itt sokan mondták
-
trita
tag
válasz wandor0930 #436 üzenetére
Én is azt várom.az adná meg az utolsó löketet,hogy mini pro-t vagy live-t vegyek a fiamnak karácsonyra.bár már teljesen el vagyok keseredve.jobb ha az ember nem is olvasgat,csak megveszi amit akar.a pro rol is sok negativ vélemény van.
Rita
-
Des1gnR
őstag
-
sheep
addikt
szerintem az azért jelent valamit hogy soha senkinél nem jött elő ez a probléma
én a live-t venném, de perszr neked kell eldöntened hogy mi a fontosabb (nagyobb kijelző vs szebb kijelző, de nem nagy a különbség)
nekem volt xperia minim ami a pro testvére, elég sok hibája volt, mégis ajánlott plecsnit kapott (vibrált a kijelző ami szériahiba, sok készüléken előjön, sokszor lefagyott, ilyesmik)
sajnos ez egy eléggé lehúzó teszt lett amit kb senki sem ért, de ez van
én 2 hete használom és semmi probléma vele, semmi bug vagy hasonló....
nagyon szeretem, és eddig még mindenki azt mondta rá hogy nagyon szép telefon és mióta megvan több ismerősöm is erősen gondolkodik a beszerzésén[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
nah a külösös plecsnit meg még annyira sem értem
viszont a képernyő vibrálás zavart egy kicsit
egyébként sygic gps-sel fagy, nem alap rendszerrel
az viszont megdögleszti rendesen, csak az akku kivétel segít
(még mielőtt vita lenne nem user error volt, mert kb egy éve használom a sygicet mindenféle telefonon, eddig csak a defyvel volt probléma de már azt is javították)[ Szerkesztve ]
-
Sly0007
csendes tag
Egy kis xloud, hogy mennyire nem igaz amit írtak, hogy nem szól jobban:
Speakerphone test Voice, dB Pink noise/ Music, dB Ringing phone, dB Overal score
Sony Ericsson Xperia mini (no xLOUD) 61.7 60.3 63.2 Below Average
Sony Ericsson Xperia mini pro (with xLOUD) 70.7 62.2 70.1 Average
Sony Ericsson Live with Walkman (no xLOUD) 69.4 65.4 67.7 Average
HTC Wildfire S 73.5 66.1 69.6 Good
Sony Ericsson Xperia mini pro (no xLOUD) 67.7 66.2 75.7 Good
Sony Ericsson Live with Walkman (with xLOUD) 75.6 68.2 78.1 Very Good
LG Optimus One P500 77.1 74.5 77.9 ExcellentElnézést a másolás közben szétesett, akit érdekel: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman_review-review-669p4.php
Csak ez angol oldal.
A lényeg a mini pro nál 5 db-el hangosabb, maga az xloud is kb ennyit jelent db-be ha bekapcsolod.
Az mondjuk kérdés, hogy 5 db-t mennyire hallasz ki belőle füllel, de azért mért adatok alapján csak működik... -
hexxfubu
csendes tag
Sziasztok! Most vettem meg életem első androidos telefonját (okos telefonját) és egyáltalán nem értek hozzá. Pl. hogy tudok a telefonra gépről képet,zenét, word dokemuntumokat felvinni sd kártyára vagy akár a belső memóriára. Másrészről hol tudom megnézni az sd kártyán levő adatokat? Előre is köszi fubu
-
sheep
addikt
válasz hexxfubu #445 üzenetére
usb-vel kösd össze a gáppel a telefont és a gép úgy fogja kezelni mint egy vinyót, tudsz rá másolni, megjelenik az sd kártya az intézőben
érdemes a beállítások/alkalmazások/ismeretlen forrásokat és a fejlesztés/usb hibakeresést kipipálni
a fájlokat alapból az officesuite kezeli, fent van a telefonon[ Szerkesztve ]
-
hexxfubu
csendes tag
Még azt akarnám megkérdezni,h én pl. http://alchemistar.blogspot.com/2011/03/rovios-angry-birds-rio-100-apk-download.html ezt az appot letöltöm otthon netről és beteszem az sdcard/games-be h onnan feltelepítsem. De mikor a telefonon bemegyek officesuitpro/sdcard/games és nem látok ott semmit. Ez ugyanúgy igaz a musicra is. beletettem 1-2 zenét és ott nem látom,de ettől függetlenül Walkman nevű zenelejátszóba látja.
Lehet,h ez normális nem tudom. Vki tudna segítséget nyújtani,h Wifi nélkül gépre,h tudnék app-okat rátenni telóra? köszi -
hexxfubu
csendes tag
Hozzátenném még azt is,h SD kártyán már 1,1 gb foglalt pedig még nem is tettem rá csak 1 zenét meg 1 20 mb-os játékot. mi foglalja ennyire a helyet? Mármint gépen megnéztem,de ezekből mit lehet letörölni? : D PcCombanion és TryandBuy 500 mb-ot foglal? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs